Σελίδες

Thessaloniki video tour

28/6/24

Μην κλαις για όσα δεν έχεις. Γέλα για όσα σου χαρίστηκαν…!!!

 


Δε σου αρέσει η ζωή σου. Δε σου αρέσει το σπίτι σου, η καθημερινότητά σου, η δουλειά σου. Με γκρίνια ξυπνάς το πρωί, με μισή καρδιά κάνεις ό,τι κάνεις. Όλα διεκπεραιωτικά. Όλα γιατί πρέπει κι όχι γιατί θέλεις. Με ένα τεράστιο αχ να πνίγει το στή8ος σου κι ένα παράπονο.

10 ψέμματα που πάντα πιστεύουμε…!!!

 


Να δέκα ψέμματα που πάντα πιστεύουμε όπως γράφει στο άρθρο του ο μελετητής της ζωής Mark Chernoff.

Ψέμα 1: Μόνος σημαίνει μοναξιά.
''Μόνος'' δεν σημαίνει μοναξιά, και ''σχέση'' δεν σημαίνει πάντα ευτυχία.

7 πεποιθήσεις που σας εμποδίζουν να αναπτυχθείτε…!!!

 


Υπάρχει μια δημοφιλής έκφραση που πιθανώς έχετε ακούσει πολλές φορές: «Είναι όλα μέσα στο μυαλό σου». 

Ακόμα και αν αυτό είναι αλήθεια, φαίνεται ότι κάποιοι από εμάς χάνουν την όψη της μεγάλης αλήθεια που κρύβεται μέσα μας: οι σκέψεις ελέγχουν την ζωή σας, προς το καλύτερο ή προς το χειρότερο. Στην πραγματικότητα, ορισμένες πεποιθήσεις μπορούν πραγματικά να σας εμποδίσουν να αναπτυχθείτε.

Πώς να αποσυνδεθείτε από πράγματα που δεν είναι γραφτό να γίνουν...!!!

 


Αποσυνδεθείτε από πράγματα που δεν είναι γραφτό να γίνουν. Αν νιώθετε ότι έχετε κολλήσει και δεν μπορείτε να προχωρήσετε.

Αν νιώθετε απογοητευμένοι και δεσμευμένοι αυτό τον καιρό σε μια κατάσταση που σας ανησυχεί για το ότι δεν μπορείτε να την ελέγξετε, πρέπει να ξέρετε ότι μερικές φορές οι δύσκολες καταστάσεις έρχονται στη ζωή μας για να μας διδάξουν κάτι και να μας κάνουν να αντιληφθούμε τι είναι αυτό που επιθυμούμε ή χρειαζόμαστε τελικά.

Δεν θέλω να προσπαθώ να χωρέσω στη ζωή κάποιου...!!!

 


Ένα από τα δυσκολότερα πράγματα που θα αντιμετωπίζουμε στη ζωή μας είναι το γεγονός ότι ορισμένες φορές θα υπάρχουν άνθρωποι, που δεν θα θέλουν να είναι μέρος της ζωής μας.

27/6/24

Εάν δεν διεκδικήσεις τη θέση σου σε αυτή τη ζωή, μην περιμένεις κανείς να το κάνει για εσένα...!!!


Υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι εκεί έξω που δεν ζουν. Απλώς επιβιώνουν. Δεν έχουν μάθει να σέβονται και να εκτιμούν ό,τι έχουν. Έχουν μάθει να είναι αχάριστοι, να θέλουν πολλά περισσότερα από αυτά που ήδη έχουν. 

Να χαμογελάς στη ζωή ακόμα κι όταν εκείνη μοιάζει να σου κρατάει μούτρα…!!!

 


Θέλω τη ζωή μου πίσω! Ένα μήνυμα είναι αρκετό για να σου φτιάξει την ημέρα! Ένα μήνυμα χαράς που μοιράζεται και μοσχοβολά!

Μια φωνή χαρούμενη από την άλλη γραμμή του τηλεφώνου με ένα χαμόγελο ίσα με τ’ αυτιά να ευγνωμονεί για την ευκαιρία που παρουσιάστηκε!

Την τύχη μας τη φτιάχνουμε εμείς οι ίδιοι – 4 τρόποι για να αλλάξεις την τύχη σου...!!!

 


Την τύχη μας τη φτιάχνουμε εμείς οι ίδιοι. Μπορεί για παράδειγμα να έχεις την αίσθηση ότι κάτι σε κρατά και δεν σε αφήνει να προχωρήσεις όπως θα ήθελες στη ζωή. 

Όταν χάσεις τη μητέρα σου, ο κόσμος σου θα αλλάξει…!!!

 


Δεν είναι εύκολο να χάνεις τη μητέρα σου. Αυτό το κενό δεν αναπληρώνεται και νιώθεις βαθιά θλίψη. Ο κόσμος σου αλλάζει για πάντα και πρέπει να μάθεις να ζεις χωρίς αυτήν.

«Όταν χάσεις τη μαμά σου, δεν θα υπάρχει ούτε ένα άτομο που θα νοιάζεται για σένα με τον ίδιο τρόπο που το έκανε εκείνη.

3 + 1 πράγματα που μαθαίνουμε από τα λάθη μας…!!!

 


“Οι 200 λαμπτήρες που δεν άναψαν” ή αλλιώς τι μαθαίνουμε από τα λάθη μας. O Tomas Edison είχε προσπαθήσει 200 φορές να κατασκευάσει τον λαμπτήρα χωρίς να τα καταφέρει. «Από τις 200 λάμπες που δεν άναψαν κάθε αποτυχία με έμαθε κάτι που μπορούσα να ενσωματώσω στην επόμενη προσπάθεια», είχε πει. 

26/6/24

Όταν οι άνθρωποι σε απογοητεύουν…!!!

 


Ξεκινάς από μικρός τη συνειδητή διαδρομή σου και έχεις τόση δίψα για τη ζωή… Έχεις ανάγκη να γνωρίσεις ανθρώπους, να εμπιστευτείς, να πιστέψεις στο καλοπροαίρετο, να ρουφήξεις τη γνώση, να κάνεις κάτι σημαντικό, να βρεις απαντήσεις σε ό,τι σε βασανίζει υπαρξιακά, να ερωτευτείς, να νιώσεις πλήρης. 

Το αίσθημα της μειονεξίας: Τι φταίει όταν νιώθουμε αποτυχημένοι;

 


Τι φταίει και νιώθουμε ανάξιοι;
Κυρίαρχο συναίσθημα είναι η Ντροπή. Ντρέπεστε όταν εκτίθενται τα ελαττώματά σας και μπορεί να κάνετε το παν για να αποφύγετε τέτοιες καταστάσεις. 

Πιστεύετε για τον εαυτό σας ότι δεν αξίζετε και ψάχνετε συνεχώς αποδείξεις ότι οι άνθρωποι σας αντιπαθούν και σας απορρίπτουν. Μπορεί να γίνεστε αυτοτιμωρητικός/ή και αυτό με τη σειρά του να σας κάνει πολύ ευάλωτους/ες στις σχέσεις.

Τα αιώνια μυστικά του Ιπποκράτη που αξίζει να γνωρίζουμε…!!!

 


Μπορεί να πέρασαν χιλιάδες χρόνια, αλλά τα συμπεράσματα του πατέρα της ιατρικής, όσον αφορά τη σχέση της σωστής διατροφής με την καλή υγεία, εξακολουθούν να είναι επίκαιρα και σήμερα.

Συναισθηματικός εκβιασμός : πιο συχνός και πιο αληθινός απ΄ό,τι νομίζουμε…!!!

 


Συναισθηματικός εκβιασμός: μία αόρατη μορφή κακοποίησης.

Τί είναι ο συναισθηματικός εκβιασμός;
Ο όρος συναισθηματικός εκβιασμός αναφέρεται σε μία μορφή ψυχολογικής χειραγώγησης που συμβαίνει μέσα στα πλαίσια στενών προσωπικών σχέσεων: μπορεί να είναι η σχέση ανάμεσα σε μία μητέρα και το παιδί της, η σχέση μεταξύ συζύγων, αδελφών, ακόμη και μεταξύ πολύ στενών φίλων. 

11 βήματα για να τα έχεις καλά με τον εαυτό σου…!!!

 



Στην πραγματικότητα, το να τα έχεις καλά με τον εαυτό σου είναι πολύ απλό.

Το πρόβλημα είναι ότι ζούμε σε έναν πολιτισμό που το απλό είναι δύσκολο και το περίπλοκο είναι εύκολο. Παρακάτω υπάρχουν 11 απλά βήματα που θα σε οδηγήσουν στο να έχεις μια πολύ καλή σχέση με τον εαυτό σου και ως συνέπεια και με τους ανθρώπους γύρω σου.

25/6/24

Ας μη γίνουμε «κανονικοί», ας είμαστε τρελοί και ευτυχείς…!!!

 


Πρέπει να είμαστε φυσιολογικοί. Να ξυπνάμε το πρωί για τη δουλειά με την απαιτούμενη μουρμούρα. Το στρώμα μας έπεσε βαρύ και τα μαξιλάρια δεν φτιάχτηκαν για τον ευαίσθητο αυχένα μας. Οι συμβατικές αγκαλιές μας επιτρέπουν εξάλλου τη μουρμούρα. Για την ακρίβεια την απαιτούν. 

Να αντιμετωπίζεις τα πάντα με Χαμόγελο…!!!

 


Φέρε για λίγο στο νου σου έναν πυγμάχο. Μπαίνει στο ρινγκ, έτοιμος για τον μεγαλύτερο αγώνα της ζωής του απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο. Το κοινό στις εξέδρες όμως είναι εναντίον του. Τον γιουχάρουν, τον προσβάλλουν, του φωνάζουν.

Η σημασία της αγάπης στο μονοπάτι της εξέλιξης…!!!

 


Σ’ αγαπώ!
Έχεις αναρωτηθεί ποτέ πόση δύναμη έχει η λέξη αγάπη; Ακόμα περισσότερη, όταν την μοιράζεσαι και το εννοείς. Ένα συναίσθημα που δονεί όλο σου το σώμα, το κάνει να τρέμει σαν σεισμός, που δεν έχει όμως κάτι να γκρεμίσει ή να σε φοβίσει, μόνο να δώσει. 

Κάποτε μπορεί να είχαμε ασπρόμαυρες φωτογραφίες, αλλά είχαμε πολύχρωμες αναμνήσεις…!!!

 


Ένα παιδί ρώτησε τον παππού του:

“Παππού, πώς έζησες στο παρελθόν χωρίς τεχνολογία, χωρίς υπολογιστές, χωρίς drones, χωρίς internet, χωρίς τηλεόραση, χωρίς κλιματιστικό, χωρίς αυτοκίνητο, χωρίς κινητό;”

Δεν χρειάζεται να μιλάς πολύ…!!!

 


Δεν χρειάζεται να μιλάς πολύ. Αρκετά φλυαρεί το μυαλό σου. Να προσέχεις τι σου λέει, μπορεί να σε παραπλανήσει.

Και να μην αναλώνεσαι. Δεν έχεις να αποδείξεις τίποτα σε κανέναν, ούτε να τους αλλάξεις γνώμη. Πόσο μάλλον να σε αγαπήσουν γι’ αυτό που είσαι και όχι γι’ αυτό που θα ήθελαν. Δεν είναι ο ρόλος σου να τους πείσεις.

24/6/24

Αυτοί που έχουν πληγωθεί ξέρουν πώς να επιβιώνουν…!!!

 


Όταν κάποιος έχει πληγωθεί στο παρελθόν, ξέρει πολύ καλά πώς να επιβιώνει. Το δέρμα του είναι καλυμμένο με σημάδια και πληγές και η καρδιά του προστατεύεται από σκουριασμένη αλλά ανθεκτική πανοπλία. Δεν δέχεται πλέον τα ψέματα ή τον εγωισμό. 

Δεν έχω άλλο χρόνο να ανέχομαι παράλογους ανθρώπους…!!!

 


«Μέτρησα τα χρόνια μου και συνειδητοποίησα, ότι μου υπολείπεται λιγότερος χρόνος ζωής απ’ ό,τι έχω ζήσει μέχρι τώρα… Έχω περισσότερο παρελθόν από ό,τι μέλλον.

Αισθάνομαι όπως αυτό το παιδάκι που του έδωσαν ένα γεμάτο μπολ με κεράσια: τα πρώτα τα καταβρόχθισε με λαιμαργία, αλλά όταν παρατήρησε ότι του απέμεναν λίγα, άρχισε να τα γεύεται με βαθιά απόλαυση.

Ψυχική υγεία, το κλειδί για καλύτερη ζωή: αν δεν είσαι καλά μέσα σου τίποτα δεν είναι όπως το θέλεις…!!!

 


8 επιστημονικά στοιχεία για το πόσο σημαντικό είναι να φροντίζουμε σώμα, ψυχή και πνεύμα

Μπορεί όταν έχουμε πυρετό να θεωρούμε αυτονόητο ότι θα πάρουμε αντιπυρετικό και πως αν πονάει η μέση μας αργά ή γρήγορα θα επισκεφθούμε έναν ορθοπεδικό, αλλά γιατί όταν πονάει η ψυχή μας διστάζουμε τόσο να διερευνήσουμε τις αιτίες και να αναζητήσουμε λύσεις;

Η εκπλήρωση των επιθυμιών – D.Chopra…!!!

 


Υπάρχει ένας ακριβής μηχανισμός, μέσω του οποίου μπορούν να εκδηλωθούν όλες οι επιθυμίες.

Είναι τέσσερα βήματα και έχουν ως εξής:

6 τρόποι για να συνεχίζεις την προσπάθεια όταν είσαι έτοιμος να τα παρατήσεις…!!!

 


Σε οποιαδήποτε κατάσταση και να βρισκόμαστε, υπάρχουν φορές που νιώθουμε πως τα πάντα είναι δύσκολα και θέλουμε να σταματήσουμε την προσπάθεια. Όλοι έχουν το ίδιο πρόβλημα, ανεξάρτητα των συνθηκών.

23/6/24

Πέντε τρόποι για να αλλάξεις τη τύχη στη ζωή σου…!!!

 


Θα ξέρεις βέβαια ότι και στην αστρολογία ισχύει το «συν Αθηνά και χείρα κίνει» και ότι, όση τύχη ή και ατυχία σου φέρνουν οι πλανήτες με τις όψεις και τις διελεύσεις τους, θα πρέπει κι εσύ να συμμετέχεις ενεργά για να εκδηλωθεί μια ευνοϊκή τροπή των πραγμάτων στη ζωή σου.

Ίρβιν Γιάλομ : Κάθε άνθρωπος πρέπει να επιλέγει πόση αλήθεια μπορεί να αντέξει…!!!

 


25 σύντομα αποσπάσματα από τα βιβλία του Ίρβιν Γιάλομ που αξίζει να διαβάσεις..

«Κάθε άνθρωπος πρέπει να επιλέγει πόση αλήθεια μπορεί να αντέξει»
― Irvin D. Yalom

Οι σκέψεις σου έχουν τη δύναμη να δημιουργήσουν τη πραγματικότητά σου. Να τις προσέχεις…!!!


Τα λόγια σου, τα όνειρά σου και οι σκέψεις σου έχουν τη δύναμη να δημιουργήσουν καινούριες συνθήκες στη ζωή σου. Αυτά που λες μπορείς και να τα προκαλέσεις.

Αν λες διαρκώς ότι δεν αντέχεις τη δουλειά σου, μπορεί να τη χάσεις.

Αν λες διαρκώς ότι δεν αντέχεις το σώμα σου, το σώμα σου θα αρρωστήσει.

Όσοι μας πληγώνουν δεν μας αξίζουν…!!!


Οι δύσκολες καταστάσεις δεν λύνονται με ευχολόγια.
Αναρωτιέμαι μερικές φορές: Γιατί αφήνουμε τους άλλους να μας πληγώνουν; Γιατί τους επιτρέπουμε να μας αλλάξουν και να μας απομακρύνουν από τον πραγματικό μας εαυτό; 

Να είσαι «Άνθρωπος» και όχι ανθρωπάκος…!!!

 


«Άκου Ανθρωπάκο», ένα βιβλίο σταθμός γεμάτο με μηνύματα, μαθήματα και πολύ στοχαστική διάθεση.

Ο Βίλχελμ Ράιχ παραμένει επίκαιρος! Το «άκου Ανθρωπάκο», παρόλο που γράφτηκε το 1946, περιγράφει κατατοπιστικά και εύστοχα την αδυναμία του ατόμου να απαλλαχθεί από τη μνησικακία, τα στερεότυπα, τον πατερναλισμό. 

22/6/24

Οτιδήποτε στραβό και αν συμβαίνει, θα περάσει. Πάντα περνάει…!!!

 


Tι είναι η ευτυχία;
Βασικά στιγμές – αν δεχτούμε ότι δεν είσαι χρηματιστής από το Μανχάταν, εμβαπτισμένος στο αμερικάνικο όνειρο από τη στιγμή που γεννήθηκες. 

Στιγμές σαν αυτές που ξυπνάς χαρούμενος επειδή είναι Σάββατο ή επειδή έχεις ωραία σχέδια για σήμερα, ή και τα δύο, που συνειδητοποιείς ότι σε αγαπάνε, που κουλουριάζεσαι στον καναπέ για να διαβάσεις βιβλία ένα βροχερό απόγευμα με αχνιστό καφέ δίπλα σου. Τέτοια μικρά και καθημερινά, τέλος πάντων.

Τα θηλυκά δελφίνια μιλούν «μωρουδίστικα» στα μικρά τους όπως οι άνθρωποι, δείχνει νέα έρευνα…!!!

 


Τα θηλυκά δελφίνια μιλούν «μωρουδίστικα» στα μικρά τους όπως οι άνθρωποι, δείχνει νέα έρευνα

Κοινωνικοποιούνται, παίζουν, επιδεικνύουν μοναδικά χαρακτηριστικά προσωπικότητας, όπως ακριβώς οι άνθρωποι. Και τώρα, ανακαλύφθηκε πως τα δελφίνια κάνουν και κάτι άλλο ανθρώπινο: Κανακεύουν με γλυκόλογα τα μωρά τους.

Τι υπάρχει κάτω από την άμμο στις ερήμους και τι θα συμβεί αν συνεχίσουμε να σκάβουμε…!!!

 


Περπατώντας σε μια έρημο, ίσως να έχετε αναρωτηθεί τι θα βρίσκατε αν αρχίζατε να σκάβετε. Θα βρείτε άμμο, βράχους ή χώμα;

Η απάντηση, φυσικά, ποικίλλει ανάλογα με το πού βρίσκεστε. Ορισμένοι αμμόλοφοι, για παράδειγμα, μετακινούνται λόγω του ανέμου, που σημαίνει ότι μπορεί να υπάρχει ένα ολόκληρο δάσος από κάτω σας, ή και καταβόθρες.

Γιατί φοράμε το ρολόι στο αριστερό χέρι ;

 


Ας είμαστε ειλικρινείς, ένα ποιοτικό ρολόι αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του στυλ ενός άνδρα. Είτε με ένα κοστούμι, είτε με ένα χαλαρό t-shirt, είτε ακόμη και με μαγιό στην παραλία, αυτό το αξεσουάρ καταφέρνει πάντοτε να χαρίζει κομψότητα στις εμφανίσεις και για αυτό αξίζει λίγο από τον χρόνο σου για να μάθεις κάτι που ίσως δε γνωρίζεις: γιατί φοράμε το ρολόι στο αριστερό μας χέρι; 

Γιατί η πινακίδα του STOP είναι οκταγωνική;

 


Πολλές φορές καταγράφουμε κάτι ως αυτονόητο. Ε, δεν είναι! Για όλα υπάρχει μια εξήγηση…

Δεν υπάρχει αμφιβολία, ότι πινακίδα του STOP, είναι διαχρονικά και σε όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου, η πιο χαρακτηριστική σήμανση στο δρόμο.

21/6/24

Τα τσάκρα και η σημασία τους - 2ο Ιερό κέντρο......!!!!!!!

 



Ιερό ή Σεξουαλικό Κέντρο (Svadhisthana Chakra)
· Κεντρικά Θέματα: Σεξουαλικότητα, Δημιουργικότητα, Αισθησιασμός, Αναπαραγωγή, Διατήρηση του είδους, δημιουργική ζωτική ενέργεια

· Αριθμός πετάλων του λωτού: έξι

Τα τσάκρα και η σημασία τους - 3ο Ηλιακό Πλέγμα.....!!!!!!!!!

 


Ηλιακό Πλέγμα (Manipura Chakra)

Κεντρικά Θέματα: Θέληση, Προσωπικότητα, Ανάπτυξη του εγώ, Αυτοκυριαρχία, Συναισθήματα, Ευαισθησία, Ισχύς, Αυτοπεποίθηση, Εμπιστοσύνη στον εαυτό μας

Αριθμός πετάλων λωτού: 10

Τα τσάκρα και η σημασία τους - 4ο Τσάκρα της Καρδιάς.....!!!!!!!!!

 


Καρδιακό τσάκρα (Anahata Chakra)

Κεντρικά Θέματα: Αγάπη, Συμπόνοια, Ανθρωπιά, Καλοσύνη, Ανοιχτή Καρδιά, Στοργή, εσώτερη γαλήνη, χαρά

Αριθμός πετάλων λωτού: 12

Τα τσάκρα και η σημασία τους - 5ο Τσάκρα Λαιμού.....!!!!!!!

 


Το Κέντρο του Λαιμού (Vishuddha Chakra)

Κεντρικά Θέματα: επικοινωνία, λεκτική συνείδηση, έμπνευση, αλήθεια, ψυχική δύναμη, σύνθεση, δημιουργικότητα, μουσικότητα (αρμονία ήχου), ...σε προχωρημένα πνευματικά-άτομα εμπλέκεται και υποστηρίζει τα "ταξίδια στο χρόνο" ή αλλιώς τη σύνδεση με τα ακασικά πεδία...

Τα τσάκρα και η σημασία τους - 6ο Τσάκρα - Το τρίτο Μάτι.....!!!!!!

 


Tο Τσάκρα του Μετώπου - (Ajna Chakra)

Κεντρικά Θέματα: Διαίσθηση, Σοφία, Επίγνωση, Αντίληψη, Φαντασία, 

Αριθμός πετάλων λωτού: 2

Χρώμα: Σκούρο μπλε, λουλακί, Indigo

20/6/24

Τα τσάκρα και η σημασία τους - 7ο Κέντρο Κεφαλής......!!!!!!!!

 


                                  
Kορώνα - (Sahasrara Chakra)

Kεντρικά Θέματα: πνευματικότητα, εμπειρία πνευματικών κόσμων, βίωση του Θείου, φώτηση, Αυτοπραγμάτωση, Ενότητα με το Όλον, θρησκευτικότητα, Σύνδεση με τον Κόσμο

Το τσάκρα του τρίτου ματιού...!!!!

 


Βλέποντας, γνωρίζοντας, υπερβαίνοντας 
Αυτό το τσάκρα βλέπει την πραγματικότητα έτσι όπως ακριβώς είναι – ένα ολόγραμμα, ένα διανοητικό πρόγραμμα. Συνδέει τις τελείες ώστε να κατανοήσουμε την ψευδαισθησιακή φύση της πραγματικότητάς μας και να γνωρίσουμε πώς να δούμε πέρα από αυτή. 

Τα τσάκρας για αρχάριους...!!!!

 


Όσα χρειάζεται να ξέρεις.
Τσάκρα στα σανσκριτικά, σημαίνει “τροχός”. Πρόκειται για 7 συγκεκριμένα σημεία στο σώμα μας, που λαμβάνουν, μετατρέπουν και μεταδίδουν από την κορυφή του κεφαλιού μέχρι και το ιερό οστό, τη συμπαντική ενέργεια, που μας κρατάει ζωντανούς. Όταν λειτουργούν εύρυθμα, είμαστε δημιουργικοί και ευτυχισμένοι.

Πώς ξέρετε αν τα τσάκρα σας είναι μπλοκαρισμένα - 3 βήματα...!!!!

 


Κάποιες φορές δυσκολεύεστε να συγκεντρωθείτε, νιώθετε πως κάπως μένετε πίσω από αυτό που θέλετε να πετύχετε ή νιώθετε καταπιεσμένοι από τη ζωή. Όταν νιώθετε έτσι, είναι επειδή τα τσάκρα σας έχουν επηρεαστεί. 

Το μαγευτικό τσάκρα του λαιμού...!!!!

 


Μπορεί να είναι σύμπτωση, που δεν είναι, αλλά όλο και περισσότεροι αντιμετωπίζουν θέματα που έχουν να κάνουν με τον λαιμό τους. Φωνή που κλείνει, θυροειδής, αυχενικό, ογκίδια, λαρυγγίτιδες, φαρυγγίτιδες, βραχνή φωνή και όλα αυτά που εμποδίζουν κάποιον να πει την αλήθεια του, να είναι δημιουργικός και να έχει αυτοεκτίμηση.

19/6/24

Tα τσάκρα και οι συσχετισμοί τους με τις ασθένειες...!!!!

 


Τα τσάκρα ή αλλιώς ενεργειακά κέντρα συνδέονται με τα όργανα του σώματός μας και λειτουργούν σε άμεση σχέση με αυτά. Έτσι οι ασθένειες που παρουσιάζονται στο σώμα προέρχονται από μια διαταραχή στην ενέργεια των κέντρων αυτών. Ας δούμε πώς συμβαίνει αυτό. 

Στο μυαλό ενός εκατομμυριούχου… που πιστεύει στην πνευματικότητα...!!!!

 


Ποιος είπε ότι πνευματικότητα και πλούτος δεν πάνε μαζί; Η Νάνσυ Καλλικλή παρακολούθησε ένα webinar του εκατομμυριούχου Harv Eker και μεταφέρει την πιο απλή πρακτική του κόσμου για να έρθεις σε επαφή με την αφθονία και όλα αυτά που θέλεις να αποκτήσεις ώστε να ζήσεις τη ζωή όπως σου αξίζει.

Το τσάκρα του Ηλιακού Πλέγματος : Η σημασία του...!!!!

 


Τι είναι το τσάκρα του ηλιακού πλέγματος; 
Ίσως έχετε αναρωτηθεί για αυτό το τσάκρα. Το τσάκρα του ηλιακού πλέγματος βρίσκεται μεταξύ του αφαλού και του ηλιακού πλέγματος και είναι το βασικό τσάκρα για την προσωπικότητα, την ταυτότητα του Εγώ μας. 

Αυτό το τσάκρα είναι η μονάδα παραγωγής της δύναμης της θέλησής μας. Ενώ το ιερό τσάκρα αφορά την χαρά και την απόλαυση, το τρίτο τσάκρα αφορά την αίσθηση του ποιοι είστε. 

Πώς ξέρετε αν τα τσάκρα σας είναι μπλοκαρισμένα 3 βήματα...!!!!

 


Κάποιες φορές δυσκολεύεστε να συγκεντρωθείτε, νιώθετε πως κάπως μένετε πίσω από αυτό που θέλετε να πετύχετε ή νιώθετε καταπιεσμένοι από τη ζωή. Όταν νιώθετε έτσι, είναι επειδή τα τσάκρα σας έχουν επηρεαστεί. Τσάκρα είναι ένας όρος που προέρχεται από τις Ανατολικές μεταφυσικές θεωρίες της ινδικής Αγιουβέρδας Ιατρικής. 

Η συνομιλία με τα τσάκρα...!!!!

 


Το μήνυμα των τσάκρα 
Γνωρίζατε πως τα τσάκρα σας μπορούν να σας μιλήσουν; 

Ο πιο άμεσος τρόπος για να κατανοήσετε τα τσάκρα σας είναι να ακούσετε τα μηνύματά τους.