Σελίδες

Thessaloniki video tour

31/12/13

Ξέρεις πόσα χρωστάς στην εφορία; Κάνε κλικ για να μάθεις

Ξέρεις πόσα χρωστάς στην εφορία; Κάνε κλικ για να μάθεις




Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε χάσει το λογαριασμό και δεν έχουμε ιδέα πόσα χρωστάμε στην εφορία με όλα αυτά που μας έχουν φορτώσει το τελευταίο διάστημα.
Επειδή λοιπόν εκεί στο υπ. Οικονομικών μας σκέφτονται και δεν θέλουν να μας ταλαιπωρούν, φρόντισαν να συγκεντρώσουν όλες μας τις υποχρεώσεις σε μία σελίδα, δίνοντάς μας την δυνατότητα να πληροφορηθούμε για τα χρέη μας, αλλά και να εκτυπώσουμε τα ειδοποιητήρια για να πάμε στον «πάγκο».
Στην συγκεκριμένη σελίδα μπορούμε να πληροφορηθούμε για τον φόρο πολυτελούς διαβίωσης, εισφορές, τέλη επιτηδεύματος, φόρο εισοδήματος, τέλη κυκλοφορίας, και ότι άλλο μας έχουν φορτώσει.
Το μήνυμα που θα εμφανιστεί αν κάνετε κλικ στο https://www1.gsis.gr/webtax/incomefpenhm/per2010/index.jsp και  πληκτρολογήσετε τον κωδικό σας είναι το εξής:
«Καλώς ήλθατε στην υπηρεσία αναζήτησης οφειλών με υπόλοιπο και εκτύπωσης ειδοποιήσεων πληρωμής ή επιστροφής φόρου για εκκαθαριστικά σημειώματα που έχουν εκδοθεί από τη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων.
1. Η υπηρεσία αναζήτησης ειδοποιήσεων Τελών Κυκλοφορίας και κατάστασης οχημάτων , απευθύνεται σε όλους τους φορολογούμενους, ώστε άμεσα να μπορούν να ενημερωθούν για την κατάσταση των οχημάτων τους (κυβικά, κίνηση, ακινησία, κτλ) και να μπορούν να εκτυπώσουν την ειδοποίηση πληρωμής τελών κυκλοφορίας
2. Η υπηρεσία εκτύπωσης ειδοποίησης Φόρου Πολυτελούς Διαβίωσης Ν.4111/2013 απευθύνεται σε φυσικά πρόσωπα, ώστε άμεσα και έγκυρα να μπορούν να ενημερωθούν για το εκκαθαριστικό σημείωμα φόρου πολυτελούς διαβίωσης και για την ειδοποίηση πληρωμής.
3. Η υπηρεσία εκτύπωσης ειδοποιήσεων Εισφορών και τέλους επιτηδεύματος Ν.3986/2011, απευθύνεται σε φυσικά και μη φυσικά πρόσωπα, ώστε άμεσα και έγκυρα να μπορούν να ενημερωθούν για την εκκαθάρισή τους και για τις ειδοποιήσεις πληρωμής φόρου.
4. Η υπηρεσία αναζήτησης οφειλών με υπόλοιπο απευθύνεται σε όλους τους φορολογούμενους, ώστε άμεσα να μπορούν να ενημερωθούν για τις ατομικές οφειλές τους
5. Η υπηρεσία εκτύπωσης ειδοποιήσεων Φόρου Εισοδήματος Φυσικών Προσώπων απευθύνεται σε φυσικά πρόσωπα, ώστε άμεσα και έγκυρα να μπορούν να ενημερωθούν και να εκτυπώσουν τις ειδοποιήσεις πληρωμής ή επιστροφής Φόρου Εισοδήματος τρέχοντος έτους».
Αμέσως μετά πατήστε κάτω δεξιά "ΕΙΣΟΔΟΣ" και θα εισέλθετε στον "μαγικό κόσμο" των χρεών.

Πηγή: fpress.gr