Σελίδες

Thessaloniki video tour

31/7/13

Το 2014 το νέο Honda Jazz


255DCB5080B05F23358C24D3997F3072.jpg

  • 0
     


  Η 3η γενιά του Honda Jazz είναι στα σκαριά και οι πρώτες φωτογραφίες που διέρρευσαν στο διαδίκτυο, δείχνουν ότι το νέο Jazz κρατά τον «πολυμορφικό» χαρακτήρα του, αλλά με ένα πιο αεροδυναμικό design, που εκφράζεται με νέα φωτιστικά σώματα και ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες μπροστά και πίσω.

Επιπλέον, αλλαγές φαίνεται ότι θα υπάρξουν και στο εσωτερικό, με τη φιλοσοφία να γίνεται ακόμη πιο οδηγοκεντρική και απλή, αφού μια οθόνη αφής θα είναι υπεύθυνη για τις περισσότερες λειτουργίες.
Τώρα, στο μηχανολογικό επίπεδο θα υπάρχει ένα εντελώς νέο υβριδικό σύστημα, που θα ονομάζεται Sport Hybrid Intelligent Dual Clutch Drive (i-DCD) και θα αντικαθιστά το παλιό IMA hybrid system.
Το νέο λοιπόν υβριδικό σύνολο θα αποτελείται από ένα αναβαθμισμένο ηλεκτροκινητήρα, με μια νέα μπαταρία λιθίου, που θα επιτρέπουν στο μοντέλο να κινηθεί αμιγώς με ηλεκτρική λειτουργία για κάποια χιλιόμετρα, ενώ παράλληλα, θα συνδυάζεται με έναν 1.500άρη 4κύλινδρο βενζινοκινητήρα, που θα χρησιμοποιεί ένα νέο 7τάχυτο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη.
Τέλος, περισσότερα τεχνικά στοιχεία και πληροφορίες αναμένονται το προσεχές διάστημα, όπου θα πραγματοποιηθεί και επίσημη παρουσίασή του.
Jazz2.jpg
Jazz1.jpg
Πηγή: autotriti.gr