Σελίδες

Thessaloniki video tour

27/6/22

Κάνε χαρούμενους τους ανθρώπους και η ενέργεια αυτή θα γυρίσει πίσω σε σένα...!!!!

 


Τίποτα δεν μπορεί να ξεπεράσει την δύναμη που έχουν οι όμορφες λέξεις.

Μην ξεχνάς ποτέ να τις εκφράζεις στους ανθρώπους που αγαπάς και είναι δίπλα σου.

Ο έπαινος που θα δώσεις στο παιδί σου, για αυτό που κατάφερε με τόση προσπάθεια.

Τα λόγια αγάπης που θα πεις στο σύντροφό σου, αναγνωρίζοντας την προσφορά του στη σχέση σας και όλα αυτά που κάνει για σένα μπροστά σου ή χωρίς να τα βλέπεις, αλλά τα νιώθεις.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο φίλο σου για την πολύτιμη βοήθεια του. Ψυχολογική και σωματική όταν την χρειάστηκες, έτρεξε να σε γλυτώσει από τα χειρότερα.

Στη μητέρα σου που σε έφερε στον κόσμο και όλα αυτά τα χρόνια, άγρυπνος φύλακας παρακολουθεί και διορθώνει ότι σε πληγώνει και ότι αφήνεις στο διάβα σου.

Στο Θεό που η πίστη σου σε αυτόν σε βοήθησε να ξεπεράσει τις δυσκολίες που σου έτυχαν σε σένα και στους ανθρώπους που αγαπάς. Δεν γίνεται να μην υποκλιθεί στο μεγαλείο του!

Μην τσιγκουνεύεσαι τις όμορφες λέξεις.

Δημιουργούν στον αποδέκτη μεγάλη ευφορία και γλυκαίνουν την ψυχή του. Δίνουν στο παιδί σου τη δύναμη να συνεχίσει και να επιτύχει τους στόχους του.

Κάνει τους αγαπημένους σου να νιώθουν όμορφα και να αντλούν πολύτιμη ενέργεια!

Ο έπαινος είναι η μέγιστη πηγή απόλαυσης για τους ανθρώπους. Είναι ηθική ικανοποίηση για όλα αυτά που έχουν προσφέρει ανιδιοτελώς!

Εξυμνεί την καλοσύνη την προσφορά αγάπης και της θυσίες που έχουν υποστεί!

Μην είσαι αχάριστος για ότι σου έχει δοθεί! Κανείς δεν ήταν υποχρεωμένος να στο δώσει. Διότι η μοίρα του αχάριστου είναι η απομόνωση.

Κάνε χαρούμενους τους ανθρώπους και η ενέργεια αυτή θα γυρίσει πίσω σε σένα!