Σελίδες

Thessaloniki video tour

7/9/21

7 Πρωινές συνήθειες που θα αλλάξουν την ημέρα σου!

 

 

Το πρωί είναι η ώρα που σηματοδοτεί την έναρξη της ημέρας μας. Είναι πολύ σημαντικό λοιπόν, να αξιοποιήσεις το πρωινό σου έτσι ώστε να ακολουθήσει μια καλή ημέρα, γεμάτη διάθεση και ενέργεια. Υπάρχουν κάποιες πρωινές συνήθειες που θα σου δώσουν άλλο κίνητρο για την ημέρα σου και θα αλλάξουν την ψυχολογία σου. Αυτέ οι πρωινές συνήθειες είναι απλές αλλά θαυματουργές και μέχρι τώρα δε θα είχες καταλάβει πόσο ευεργετικές είναι για εσένα.

Εάν θέλεις μια γεμάτη, δημιουργική και παραγωγική ημέρα, με κίνητρο και καλή ψυχολογία, μείνε σε αυτό το άρθρο. Αυτές τις πρωινές συνήθειες πρέπει σίγουρα να τις δοκιμάσεις!

7 πρωινές συνήθειες για μια γεμάτη και παραγωγική μέρα!

 

Άνοιξε τις κουρτίνες


Για κάποιους είναι αυτονόητο να ανοίγουν τις κουρτίνες το πρωί, για κάποιος άλλους όχι. Το να ανοίξεις τις κουρτίνες με το που ξυπνήσεις είναι μια κίνηση που θα αφήσει τον ήλιο να πλημμυρίσει το δωμάτιο σου. Το φως θα σε γεμίσει με θετική ενέργεια και κίνητρο για το υπόλοιπο της ημέρας και θα σου αλλάξει εντελώς την ψυχολογία.

Δυστυχώς, το κινητό έχει μπει για τα καλά στην καθημερινότητα μας και είναι αναπόσπαστο κομμάτι της. Πολλοί θεωρούν ότι το κινητό τους διασκεδάζει ή τους ξεκουράζει, αλλά αυτή είναι μια λανθασμένη πεποίθηση. Όταν χτυπήσει το ξυπνητήρι, άφησε το κινητό εκεί που είναι. Ξύπνα καλά, τεντώσου, σκέψου τι θα κάνεις μέσα στην μέρα σου και ξεκίνα την πρωινή σου ρουτίνα. Το κινητό απλά θα σου σπαταλήσει τον πολύτιμο χρόνο σου με τον εαυτό σου.


Ίσως να βιάζεσαι, να έχεις να πας στη δουλειά ή να έχεις κάποιες υποχρεώσεις που επείγουν. Φρόντισε να ξυπνήσεις έστω και 10 λεπτά πιο νωρίς για να αφιερώσεις λίγο χρόνο σε εσένα. Δεν είναι ανάγκη να κάνεις κάτι μεγάλο ή χρονοβόρο. Άκουσε την αγαπημένη σου μουσική, διάβασε μερικές σελίδες από ένα βιβλίο ή κάνε γυμναστική για μερικά λεπτά. Όλα αυτά θα ανεβάσουν κατά πολύ την ψυχολογία σου και θα σε γεμίσουν κίνητρο και ανεβασμένη διάθεση.


Ένα ζεστό αφρόλουτρο, μια πρωινή περιποίηση ή ένα αναζωογονητικό ντουζ μπορούν να είναι αρκετά για να ξεκινήσεις την ημέρα σου. Μικρές κινήσεις που μετράνε για τον εαυτό σου και για την καθημερινή σου περιποίηση. Αυτή η ρουτίνα θα είναι χρόνος αφιερωμένος καθαρά σε εσένα και θα σε βοηθήσει με την αυτοπεποίθηση σου. Θα ξεκινήσεις την ημέρα σου με δυναμικότητα, αυτοπεποίθηση και γεμάτη κίνητρο!
 
https://www.ediva.gr/proines-synitheies-pou-tha-allaksoun-thn-mera-sou/