Σελίδες

Thessaloniki video tour

18/1/21

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΑΠΟ 18-24 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ κ. ΒΑΛΕΝΤΙΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ 6951106266

 

 

 

ΚΡΙΟΣ

Η εβδομάδα σου θα είναι αρκετά καλή. Αυτή την περίοδο θα πρέπει να δεις πολλές καταστάσεις με μεγάλη αντικειμενικότητα γιατί μερικές φορές από τον παρορμητισμό που έχεις μπορεί να κάνεις κινήσεις που να είναι εις βάρος σου. Μίλησε με κάποιο άτομο δικό σου και άκουσε την γνώμη του έτσι θα μπορέσεις να κινηθείς ακόμη καλύτερα.

Αισθηματικά

Οι πλανήτες  θα σε κάνουν  να δεις την σχέση σου με πιο θετικό μάτι. Απόφυγε αυτή την περίοδο να κάνεις συζητήσεις που μπορεί να στεναχωρήσουν το ταίρι σου. Το πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί που μπορείς να δώσεις στο ταίρι σου απλόχερα τον έρωτα και την χαρά. Επαγγελματικά & οικονομικά

Η δουλειά σου δεν θα έχει ιδιαίτερα προβλήματα αυτή την εβδομάδα. Θα έχεις ακόμη καλύτερη  επικοινωνία σου με τους συνεργάτες σου και θα μπορέσεις να κάνεις πολλά σχέδια. Η περίοδος αυτή θα φέρει ευκαιρίες που πρέπει να τις εκμεταλλευτείς γιατί θα είναι για το καλό σου. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην κατάσταση που θέλεις αλλά με κάποιες κινήσεις που θα κάνεις σίγουρα θα μπορέσουν να φτάσουν εκεί που θέλεις.

Συμβουλή… Κάθε μέρα θα λες …. Σ’ ευχαριστώ Θεέ μου για τα χρήματα που έχω σήμερα, για τα χρήματα που έχω πάρει στην ζωή μου και για τα χρήματα που έρχονται … και είναι πάρα πολλά !!!

Τυχεροί αριθμοί …4,15,23,41.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

Από την πρώτη μέρα της εβδομάδας θα βρίσκεσαι μέσα στην αισιοδοξία και θα έχεις τόσο δυναμικότητα που θα νομίζεις ότι μπορείς να σηκώσεις όλο τον κόσμο στα χέρια σου. Δέχεσαι θετικούς επηρεασμούς ώστε θα μπορέσεις να υλοποιήσεις υποθέσεις που στο παρελθόν ήταν στάσιμες και σε προβλημάτιζαν.

Αισθηματικά

Στην σχέση σου αυτή την περίοδο καλό θα είναι να αποφύγεις συζητήσεις που μπορεί να σε φέρουν σε αντιθέσεις με το ταίρι σου. Τα άστρα  θα σου  φέρουν περισσότερο ρομαντισμό και ερωτισμό. Εσύ που είσαι ακόμη μόνη μην αφήνεις τις ευκαιρίες να περνάνε γιατί η περίοδος είναι πολύ θετική για να βρεις το ταίρι που ονειρεύεσαι τόσο καιρό.

Επαγγελματικά & οικονομικά

Το πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί αρκετά στην δουλειά σου και θα μπορέσεις να λύσεις πολλές υποθέσεις που μέχρι τώρα είναι σε στασιμότητα. Απόφυγε να αποκαλύψεις τα σχέδια σου που έχεις για το μέλλον. Στα οικονομικά σου έχεις πολλές υποχρεώσεις που θα πρέπει να τις τακτοποιήσεις άμεσα ώστε να σου φύγει και το άγχος που είναι αρκετό αυτή την περίοδο.

 Συμβουλή… Επέμενε να λες μόνο τα καλά που σου συμβαίνουν. Έτσι ελκύεις κι άλλα καλά στην ζωή σου !!!

Τυχεροί αριθμοί …11,22,32,47.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η εβδομάδα αυτή  θα είναι πολύ καλή σε σχέση με τις δραστηριότητες που θέλεις να κάνεις. Θα έχεις αρκετή υπομονή αυτή την περίοδο σε σχέση με αυτά που θέλεις να τελειώνεις αλλά κάποια γεγονότα θα σε κάνουν να θέλεις να φτάσεις στο βάθος των υποθέσεων ώστε να μπορέσεις να δώσεις τις καλύτερες λύσεις που θα σε κάνουν να νιώθεις πιο ήρεμα.

Αισθηματικά

Με τις καλές επιρροές των πλανητών η επικοινωνία που θα έχεις με το ταίρι σου θα είναι σε πολύ καλά επίπεδα. Μερικά παράπονα που μπορεί να έχεις στην σχέση σου μπορείς αυτή την περίοδο να τα λύσεις με τον καλύτερο τρόπο. Αν δεν έχεις αυτό τον καιρό ταίρι στην ζωή σου με τις επιρροές , θα ανοίξει περισσότερο η κοινωνικότητα σου οπότε θα έρθει και η γνωριμία που περιμένεις.

Επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου όλα θα πάνε πολύ καλά και για άλλη μια φορά οι ιδέες που θα έχεις θα είναι πάρα πολλές. Θέλεις να κρατήσεις σε σταθερά πλαίσια μερικά θέματα στην δουλειά σου αλλά από την άλλη το μυαλό σου σε οδηγεί σε λύσεις που θα την απογειώσει. Μπορείς αυτή την περίοδο να πραγματοποιήσεις τα σχέδια σου με μεγάλη επιτυχία. Στα οικονομικά σου αυτή την περίοδο θα βγουν στην επιφάνεια κάποια έξοδα που δεν τα περίμενες. Φρόντισε να κινηθείς με περισσότερο συγκράτηση.

Συμβουλή… Αφιέρωσε τις ημέρες σου σε εσένα. Καθάρισε τις σκέψεις σου, το σώμα σου, το σπίτι σου.. Όλα τα άχρηστα και τα περιττά πέταξε τα !!!

Τυχεροί αριθμοί …10,28,31,44.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το πλανητικό σκηνικό είναι πολύ ευνοϊκό  και θα σε βοηθήσει ώστε να τελειώνεις με πάρα πολλά θέματα που αυτή την περίοδο σε απασχολούν. Θα έχεις αρκετή δυναμικότητα και ενεργητικότητα για να ασχοληθείς με καινούργια θέματα που θα μπορέσουν κάνουν την ζωή σου ακόμη πιο όμορφη.

Αισθηματικά

Στην σχέση σου δεν θα έχεις ιδιαίτερα προβλήματα. Με τις καλές επιρροές των άστρων,  θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες ώστε να μπορέσεις να κάνεις την σχέση σου ιδανική. Βγάλε τον ρομαντισμό που έχεις και να ξέρεις ότι θα κάνεις το ταίρι σου πολύ ευτυχισμένο. Εσύ που δεν έχεις ταίρι ακόμη μην ανησυχείς γιατί με τις καλές επιρροές της Αφροδίτης πολύ σύντομα θα κάνεις την σχέση που θέλεις.

Επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου οι καταστάσεις θα εξελιχθούν με πολύ θετικό τρόπο που δεν περίμενες. Σχέδια που έχεις στο μυαλό σου αυτή την περίοδο θα μπορέσεις να τα υλοποιήσεις με μεγάλη επιτυχία. Τα οικονομικά σου είναι σε μια κατάσταση στάσιμη για αυτό το λόγο θα πρέπει να κινητοποιηθείς ώστε να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδα σου. Απόφυγε να κάνεις περιττές αγορές.

Συμβουλή… Νιώσε σαν να έχεις αυτό που θέλεις. Το συναίσθημα της χαράς θα το μαγνητίσει και θα το φέρει στην αγκαλιά σου !!!

Τυχεροί αριθμοί …3,12,24,46.

 

 

ΛΕΩΝ

Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να δεις μερικά πράγματα με διαφορετικό μάτι. Φρόντισε να ανασυγκροτηθείς να κάνεις καλύτερο προγραμματισμό ώστε να μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδια σου με μεγαλύτερη ευκολία. Συζητήσεις που θα γίνουν μέσα στην οικογένεια φρόντισε να έχεις περισσότερη διαλλακτικότητα για να αποφύγεις αντιθέσεις που μπορεί να σε ρίξουν ψυχικά.

Αισθηματικά

Το πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί για να κάνεις πάρα πολλά για την σχέση σου. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου για να λύσεις πολλά θέματα που μπορεί να σε προβληματίζουν. Ο ερωτισμός σου και ο ρομαντισμός σου θα είναι στα ύψη τους. Εσύ που ακόμη δεν έχεις βρει ταίρι με το τόσο καλό πλανητικό σκηνικό θα συμβεί κάτι πολύ καλό που θα σε κάνει να χαρείς.

Επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου θα μπορέσεις να τα πας πολύ καλά. Από την πρώτη μέρα της εβδομάδας θα έχεις αρκετή δουλειά. Οι ιδέες που θα έχεις θα κάνουν την δουλειά σου ακόμη καλύτερη. Η επικοινωνία με τους συνεργάτες σου θα είναι σε πολύ καλό επίπεδο. Στα οικονομικά σου μερικά προβλήματα που είχες εξακολουθούν να σε προβληματίζουν. Θα σου παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες που δεν πρέπει να τις αφήσεις ανεκμετάλλευτες.

Συμβουλή… Με το ψέμα διορθώνουμε την εικόνα μας στους άλλους. Ήρθε η ώρα να διορθώσουμε την εικόνα μας … στον εαυτό μας. Με αυτόν θα είμαστε πάντα μαζί !!!

Τυχεροί αριθμοί …9,13,28,34.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ευνοημένη εβδομάδα για εσάς. Υποθέσεις που ήταν σε στασιμότητα θα δεις ότι θα βρουν λύσεις που θα σε ικανοποιήσουν αρκετά. Σε θέματα οικογενειακά που μπορεί μερικά θέματα να σε προβληματίζουν αυτή την περίοδο θα βρεθούν οι καλύτερες λύσεις.

Αισθηματικά

Στην σχέση σου θα πρέπει να αρχίσεις να βλέπεις το ταίρι σου με κάπως πιο θετικό μάτι γιατί αυτή την περίοδο θα έχεις παράπονα που ίσως δεν θα έπρεπε. Συζητήσεις που θα κάνεις με το ταίρι σου για να βρεις τις λύσεις που θα σου δώσουν χαρά. Κι εσύ που κρατάς στα χέρια σου την μοναξιά σου με το τόσο καλό πλανητικό σκηνικό το ταίρι που ήθελες τόσο καιρό θα το γνωρίσεις πολύ σύντομα.

Επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου από την πρώτη μέρα της εβδομάδας θα έχεις πολύ δυναμισμό για να μπορέσεις να δράσεις έτσι όπως θέλεις σε κάποιες αδύναμες καταστάσεις για να μπορέσεις να δώσεις τις λύσεις που θα σε ικανοποιήσουν.  Θα ανεβάσετε την επικοινωνία με τους συνεργάτες σου στα ύψη. Τα οικονομικά σου είναι ακόμη προβληματικά και θα πρέπει να κάνεις κινήσεις ώστε να μπορέσουν να ισορροπήσουν στον βαθμό που θα ήθελες.

Συμβουλή… Έχεις γεννηθεί με ενσωματωμένο τον μηχανισμό αυτο’ί’ασης. Όπως θεραπεύεις τον πονοκέφαλο, το ίδιο εύκολα μπορείς να θεραπεύεις και οποιαδήποτε ασθένεια. Πίστεψε απλά στην δύναμη σου …

Τυχεροί αριθμοί …8,13,34,39.

 

 

ΖΥΓΟΣ

Από την αρχή της εβδομάδας θα πρέπει να κινηθείς αρκετά δυναμικά. Φρόντισε να ασχοληθείς με κάποια θέματα που σε απασχολούν αλλά με τις λεπτομέρειες τους ώστε να μπορέσεις να πετύχεις όλο αυτό το μεγαλειώδης σχέδιο που έχεις στο μυαλό σου. Το Σαββατοκύριακο φρόντισε να ξεκουραστείς.

Αισθηματικά

Με τις καλές επιρροές των άστρων,  η σχέση σου έχει όλες τις προοπτικές να πάει πολύ καλά. Προβλήματα που μπορεί να είχες στο παρελθόν με το ταίρι σου αυτή την περίοδο θα λυθούν με τον καλύτερο τρόπο. Το Σαββατοκύριακο εάν είσαι πιο γλυκιά θα σε φέρει ακόμη πιο κοντά στο ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι,  θα κάνεις μια νέα γνωριμία που θα σου χαρίσει ευχάριστες στιγμές.

Επαγγελματικά & οικονομικά

Η δουλειά σου θα χαρακτηρίζεσαι πιο παραγωγική από την πρώτη μέρα της εβδομάδας από τον δυναμισμό που έχεις. Πρέπει να αρχίσεις να κλείνεις κάποιες υποθέσεις ώστε να μπορέσεις να υλοποιείς επερχόμενα σχέδια που έχεις. Μπορείς να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου για να σε βοηθήσουν όπου χρειαστείς. Στα οικονομικά σου αυτή την εβδομάδα πρέπει να αρχίσεις να τακτοποιείς εκκρεμότητες που έχεις από το παρελθόν για να αποφύγεις ενδεχόμενα προβλήματα στο μέλλον.

Συμβουλή… Λίγη ώρα σιωπής την ημέρα είναι επιβεβλημένη. Είναι ιερή επικοινωνία με τον Ανώτερο Εαυτό. Δεν χρειάζονται λέξεις . Το βίωμα μετράει … Τυχεροί αριθμοί …5,11,23,41.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Από την πρώτη μέρα της εβδομάδας  θα χαρακτηρίζεσαι από την μεθοδικότητα και την οργανωτικότητα που θα έχεις. Θα κάνεις κινήσεις για να αποτινάξεις από πάνω σου καταστάσεις που σε έχουν αποσυντονίσει και καθυστερούν τα σχέδια που έχεις να υλοποιήσεις για το μέλλον.

Αισθηματικά

Αυτή την εβδομάδα  σου βγαίνουν κάποια παραπάνω παράπονα σε σχέση με το ταίρι σου. Φρόντισε να μην δίνεις σημασία σε καταστάσεις που δεν έχουν σημαντικό λόγο για την σχέση σου. Πέρασε όσο το δυνατόν πιο ρομαντικά και ερωτικά μπορείς για να ισορροπήσουν πολλές καταστάσεις. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου ακόμη μην απογοητεύεσαι γιατί οι πλανήτες αυτή την περίοδο σε ευνοούν και θα έρθει αυτό που περίμενες.

Επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου θα έχεις πολύ καλές ιδέες για να ανεβάσεις την δουλειά σου στα δικά σου επίπεδα. Το πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου για τις ιδέες που έχεις και να κάνεις και καινούργια ξεκινήματα. Τα οικονομικά σου θα αρχίζουν να ισορροπούν αλλά πρέπει οπωσδήποτε να φροντίσεις να τακτοποιήσεις κάποια οικονομικά θέματα που εκκρεμούν από το παρελθόν.

Συμβουλή… Ακόμη πληρώνεις τα όχι που δεν είπες. Όμως ποτέ δεν είναι αργά… Ίσως τώρα να είναι ο κατάλληλος καιρός για να το πεις ….. εκεί που πρέπει !!!

Τυχεροί αριθμοί …9,16,24,40.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Από την πρώτη μέρα της εβδομάδας θα βρίσκεσαι σε έντονη ενεργητικότητα. Θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις σε όλα αυτά που θέλεις με τον καλύτερο τρόπο αρκεί να σταματήσεις να αγχώνεσαι γιατί θα δεις στην πορεία ότι τα θετικά αποτελέσματα των πράξεων σου είναι σε πολύ καλό δρόμο. Ανοίγει περισσότερο η κοινωνικότητα σου.

Αισθηματικά

Στην σχέση σου με το τόσο καλό πλανητικό σκηνικό θα τα πας αρκετά καλά. Θα κάνει συζητήσεις με το ταίρι σου και να μιλήσετε για την πορεία της σχέσης σας. Θέματα που μπορεί να σε προβληματίζουν φρόντισε να τα εξωτερικεύσεις στο ταίρι σου. Και αν ακόμη δεν έχεις βρει το άλλο σου μισό, αυτή την εβδομάδα υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να το συναντήσεις αναπάντεχα !!!

Επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου αυτή την εβδομάδα θα θέλεις να κάνεις κάποιες αλλαγές που θα φέρουν καλύτερα αποτελέσματα στο μέλλον. Μπορείς να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου για τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου και θα δεχτείς ότι βοήθεια χρειαστείς. Η περίοδος σε ευνοεί σε καινούργια ξεκινήματα. Τα οικονομικά σου δεν είναι στο σημείο που σε ευχαριστούν. Απόφυγε τα περιττά έξοδα γιατί θα βγεις εκτός προϋπολογισμού.

Συμβουλή…  Μακριά από αυτόν , που σε έναν πίνακα σχολιάζει την κορνίζα. Δεν θα καταλάβει ποτέ την ουσία !!!

Τυχεροί αριθμοί …2,16,19,33.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 Από την πρώτη μέρα της εβδομάδας θα ξεκινήσεις με πολύ ενεργητικότητα. Υπάρχουν κάποια θέματα που θέλεις να τακτοποιήσεις και ακόμη είναι στάσιμα. Φρόντισε να ακολουθήσεις συγκεκριμένη στρατηγική για να μπορέσεις να υλοποιήσεις τους στόχους σου με τον καλύτερο τρόπο. Μπορείς να μιλήσεις με κάποιο αγαπημένο άτομο.

Αισθηματικά

Στην σχέση σου θα τα πας πολύ καλά. Το Σαββατοκύριακο θα μπορέσεις να περάσεις υπέροχα με το ταίρι σου και θα έχεις πολύ μεγάλη ευχαρίστηση. Εσύ που ακόμη δεν έχεις ταίρι η περίοδος είναι η καλύτερη για να μπορέσεις να βρεις το καλύτερο που θέλεις.

Επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου αυτή την εβδομάδα δεν θα έχεις ιδιαίτερα προβλήματα. Έχεις πάρα πολλές ιδέες στο μυαλό σου που ακόμη δεν τις έχει θέσει σε εφαρμογή. Μπορείς να ξεκινήσεις να υλοποιείς τα σχέδια σου και θα δεχτείς και την βοήθεια των συνεργατών σου. Στα οικονομικά σου ακόμη τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως τα θέλεις. Απόφυγε να κάνεις έξοδα γιατί θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

Συμβουλή… Κάθε αρρώστια κρύβει την ιστορία της. Εσύ την έφτιαξες και ναι εσύ θα την διορθώσεις !!! Πως ? Συγχωρώντας τους άλλους και κυρίως εσένα !!!

Τυχεροί αριθμοί …4,15,26,49.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η εβδομάδα θα σε ευνοήσει αρκετά και η δυναμικότητα που θα έχεις αυτή την περίοδο θα είναι μοναδική. Θα μπορέσεις να ξεκαθαρίσεις πολλά θέματα που μέχρι τώρα σε προβληματίζουν και θα προχωρήσεις πολλές καταστάσεις που ήταν στάσιμες από το παρελθόν.

Αισθηματικά

Την σχέση σου θα πρέπει αυτή την περίοδο να αποφύγεις να εκνευρίζεσαι με θέματα που δεν έχουν μεγάλη σημασία για την σχέση σου. Φρόντισε να βγάλεις τα τόσο καλά συναισθήματα που έχεις ώστε να κάνεις το ταίρι σου ευτυχισμένο. Και αν δεν έχεις βρει ακόμη ταίρι με την δυναμικότητα και τον ερωτισμό που θα έχεις αυτή την περίοδο δεν θα αργήσει να έρθει και η γνωριμία που περιμένεις.

Επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου αυτή την εβδομάδα θα γίνουν κάποιες ανακατατάξεις που θα μπορέσεις να κινηθείς ώστε να διορθώσεις κάποιες καταστάσεις που σε προβληματίζουν ακόμη. Θα έχεις όλη την δυναμικότητα που χρειάζεσαι για να πετύχεις τους στόχους που θέλεις. Τα οικονομικά σου δεν είναι στο σημείο που θέλεις και οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πολλές. φρόντισε αυτή την περίοδο να τακτοποιήσεις θέματα που αφορούν νομικά και φορολογικά.

Συμβουλή… Δεν έχεις εργασία? Έχεις όμως τόσο χρόνο να φανταστείς την τέλεια δουλειά με κάθε λεπτομέρεια και να ευχαριστήσεις το σύμπαν σαν να την έχεις !!! Κάντο τώρα κα θα δεις τα αποτελέσματα !!!

Τυχεροί αριθμοί …8,12,27,46.

 

 

ΙΧΘΥΕΣ

Από την Δευτέρα που θα ξεκινήσει η εβδομάδα θα αρχίσεις να βλέπεις τα πράγματα με τον δικό σου τρόπο που είναι και πιο αντικειμενικός. Οι πλανήτες σε ευνοούν ώστε οι ιδέες που θα έχεις θα μπορέσουν να σε οδηγήσουν να βγεις από κάποιες καταστάσεις που αυτή την περίοδο αισθάνεσαι ότι σε κατακλύζουν. Μπορείς να μιλήσεις με κάποια αγαπημένα σου άτομα που ξέρεις ότι η συμβουλή τους μετράει.

Αισθηματικά

Στην σχέση σου μπορεί να βλέπεις κάποια στασιμότητα αλλά θα δεχτείς τις καλές επιρροές από το τόσο καλό πλανητικό σκηνικό. Θα υπάρχει  καλύτερη την επικοινωνία με το ταίρι σου και θα μπορέσεις να βρεις λύσεις σε πολλά θέματα που μπορεί να σε απασχολούν στην σχέση σου αυτή την περίοδο.

Επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου αυτή την εβδομάδα θα τα πας πολύ καλά. Οι συνεργασίες θα ανθίσουν και θα κάνεις κάποιες γνωριμίες για νέες συνεργασίες που θα είναι πολύ αποδοτικές στο μέλλον. Νέοι ορίζοντες ανοίγονται τους οποίους πρέπει να εκμεταλλευτείς κατάλληλα .  Στα οικονομικά σου θα έχεις κάποια εμπόδια και αυτό θα οφείλεται σε κάποιες άλλες  υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις αυτή την περίοδο. Με τις κινήσεις που θα κάνεις όμως, θα μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδα σου.

Συμβουλή… Τι μήνυμα παίρνεις από την επιλογή των πράξεων σου ? Αν νοιώθεις καλά με τον εαυτό σου τότε προχώρα, αν όμως νοιώθεις δυσφορία και μετάνοια, σταμάτα !!!

Τυχεροί αριθμοί …8,12,36,47.

 

 


--