Σελίδες

Thessaloniki video tour

21/10/19

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΑΠΟ 21-27 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ κ. ΒΑΛΕΝΤΙΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ…651106266.




ΚΡΙΟΣ … Μην παίρνεις αποφάσεις ζωής εν θερμό γιατί θα το μετανιώσεις !!!
Έχεις μπει σε περίοδο που θέλεις να αλλάξεις όλα τα κακώς κείμενα που υπάρχουν στη ζωή σου και δείχνουν να σε προβληματίζουν. Να ξέρεις πως η δυναμικότητά σου μπορεί να ανατρέψει όλες τις άσχημες καταστάσεις αν την χρησιμοποιήσεις κατάλληλα.
Με τις καλές επιρροές που σου στέλνουν οι πλανήτες,, η σχέση σου βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο. Για να γίνει ακόμη καλύτερη όμως, χρειάζεται να εξωτερικευτείς περισσότερο στο ταίρι σου και να του εκφράζεις περισσότερο τα συναισθήματά σου.
Αυτήν την εβδομάδα φρόντισε να προσαρμοστείς σε ενδεχόμενες απρόσμενες αλλαγές που θα λάβουν χώρα στο χώρο της δουλειάς σου. Μην απαισιοδοξείς ωστόσο, γιατί βρίσκεσαι σε περίοδο που οι αλλαγές θα είναι θετικές για το ζώδιό σου, όσο κι αν σε δυσκολέψουν αρχικά.
Τυχεροί αριθμοί … 15,23,45,36.

ΤΑΥΡΟΣ … Διαλλακτικότητα χρειάζεται στα προσωπικά αλλά και στα επαγγελματικά !!!
Το πλανητικό σκηνικό της εβδομάδας, θα σου χαρίσει μεγάλη αυτοπεποίθηση και θα λύσεις πολλά θέματα που σε απασχολούν. Μπορείς να μιλήσεις και με δικά σου άτομα για θέματα που σε προβληματίζουν. Οι αλλαγές που θα έρθουν θα σε ικανοποιήσουν και θα σου φτιάξουν τη διάθεση.
Η σχέση σου θα περάσει αρκετά σκαμπανεβάσματα, σχετικά με  την επικοινωνία με το σύντροφό σου. Για να μπορέσεις να ισορροπήσεις την κατάσταση φρόντισε να δείξεις μεγαλύτερη διαλλακτικότητα, αλλά και να βγάλεις τον ερωτισμό σου στην επιφάνεια…
Στη δουλειά σου, θα τα πας μια χαρά και θα μπορέσεις μάλιστα να κάνεις και τις αλλαγές που τόσο καιρό θέλεις. Μπορείς να μιλήσεις με τους συνεργάτες που εμπιστεύεσαι, για τα μελλοντικά σου σχέδια, ώστε να σου δώσουν τη βοήθειά τους. Στα οικονομικά σου, θα πρέπει να κάνεις πολύ οικονομία αυτήν την περίοδο, καθώς θα πρέπει να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις που έχεις και πρέπει να λυθούν άμεσα.
Τυχεροί αριθμοί … 13,28,39,41

ΔΙΔΥΜΟΙ… Εβδομάδα αλλαγών.. προσοχή στις κινήσεις !!!
Η εβδομάδα που ξεκινά είναι αρκετά καλή, με τους πλανήτες να σου δίνουν τις θετικές τους επιρροές και όλες οι υποθέσεις σου θα μπουν σε μια σειρά. Η  διάθεσή σου θα είναι αισιόδοξη και μπορείς να τακτοποιήσεις και κάποια οικογενειακά ζητήματα, που μέχρι τώρα σε προβλημάτιζαν έντονα.
Το σύμπαν συνωμοτεί για να περάσεις ιδανικά στη σχέση σου και να αλλάξετε μαζί με το σύντροφό σου, όλα αυτά που συζητούσατε εδώ και καιρό. Μίλησε ελεύθερα μαζί του λοιπόν και είναι σίγουρο πως οι επιθυμίες σου θα πραγματοποιηθούν.
Οι πλανήτες αυτής της εβδομάδας θα σε βοηθήσουν σημαντικά να γυρίσεις μια καινούργια σελίδα στη δουλειά σου με εξαιρετικές προοπτικές. Καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία που έχεις ανάγκη, για να συνεχίσεις ακάθεκτος τις προσπάθειες σου, ώστε να εκπληρώσεις τα όνειρα σου.
Τυχεροί αριθμοί … 10,24,38,49.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ… Ήρθε η ώρα να υλοποιηθούν κάποια από τα επαγγελματικά σου σχέδια !!!
Πρέπει την εβδομάδα αυτή, να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να κάνεις σωστούς χειρισμούς, ώστε να μπορέσεις να λύσεις με τον καλύτερο τρόπο κάποιες προβληματικές καταστάσεις που εξακολουθούν να υπάρχουν και να σε ανησυχούν. Η κοινωνικότητα, αλλά και ο δυναμισμός σου θα είναι στα ύψη τους.
Μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου και να λύσεις όλα αυτά που σε απασχολούν. Οι συνθήκες μπορεί να μην απόλυτα ευνοϊκές για εσένα, αλλά έχεις πολλές πιθανότητες να βρεις τη χρυσή τομή στη μεταξύ σας επικοινωνία.
Τη δουλειά σου την έχεις φέρει στο σημείο που θέλεις και συνεχίζεις για να υλοποιείς τα σχέδιά σου. Στα μέσα της εβδομάδας μπορείς να κάνεις συζητήσεις για καινούργια ξεκινήματα ή για αλλαγές.
Τυχεροί αριθμοί … 17,29,34,46.

ΛΕΩΝ…  Ξεκαθαρίσματα στα επαγγελματικά. Συμβουλευτείτε  έμπιστους ανθρώπους !!!
Η εβδομάδα αυτή θα σε ευνοήσει, να μπεις σε διαδικασίες ξεκαθαρίσματος στη ζωή σου σχετικά με τα επαγγελματικά σου. Να ξέρεις πως η επιτυχία θα είναι με το μέρος σου, αρκεί να έχεις υπολογίσει πολύ καλά τις παραμέτρους και τις διαδικασίες.
Αν ανήκεις στους δεσμευμένους εκπροσώπους του ζωδίου σου, φρόντισε αυτές τις ημέρες, να μην ξεσπάς τα νεύρα σου στο ταίρι σου, γιατί τα δεδομένα της σχέσης σου μπορεί να αλλάξουν στο άψε-σβήσε και… από εκεί που σου χρώσταγε, να σου πάρει και το βόδι, που λέει και ο λαός μας.
Ισορροπία στα επαγγελματικά σου αυτήν την εβδομάδα, αλλά όχι και στασιμότητα, καθώς ξεχασμένα θέματα θα αρχίσουν να κινούνται σε ρυθμούς που δεν τους περίμενες. Επίσης, τώρα μπορείς να κάνεις καινούργιες συνεργασίες.
Τυχεροί αριθμοί …4,12,25,33.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ… εβδομάδα ευκαιριών τόσο επαγγελματικών όσο και ερωτικών !!!
Μία εξαιρετική εβδομάδα με πολλές και συμφέρουσες ευκαιρίες βρίσκεται στον δρόμο σου και να ευνοεί κάθε είδους κοινωνική συναναστροφή και επαφή! Στάσιμα προβλήματα και θέματα, κυρίως οικογενειακά, δείχνουν να βρίσκουν λύση.
Μπορείς να τα πας και καλύτερα στον ερωτικό τομέα, αρκεί να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στο ταίρι σου και να αποφύγεις να αναλώνεσαι τόσο πολύ σε επαγγελματικές και άλλες υποχρεώσεις. Ένα διήμερο χαλάρωσης δε θα ήταν άσχημη ιδέα.
Η δουλειά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο, ενώ εσύ συνεχίζεις να κινείσαι με γρήγορους ρυθμούς, για να μπορέσεις να προλάβεις όλα αυτά που είναι σε στασιμότητα. Θα δεχτείς καινούργιες προτάσεις που θα είναι συμφέρουσες για σένα.
Τυχεροί αριθμοί …8,11,23,42.

ΖΥΓΟΣ … Αυξημένη κοινωνικότητα . Επαγγελματικές επιτυχίες !!!
Το ξεκίνημα της εβδομάδας σε βρίσκει ιδιαίτερα θερμό και ερωτικό απέναντι στο σύντροφό σου και με παιχνιδιάρικη διάθεση ώστε να ανανεώσεις την σχέση σου, γι’ αυτό ζήσε την κάθε στιγμή έτσι όπως τη θέλεις και ξέχασε καταστάσεις που έχουν περάσει και μπορεί να σε έχουν στεναχωρήσει.
Στη δουλειά σου θα συμβούν κάποια γεγονότα που θα είναι ευχάριστα για σένα. Μη σε τρομάξουν κάποιες αλλαγές που μπορεί να γίνουν, γιατί θα πρέπει να καταλάβεις πως αυτήν την περίοδο, όλα γίνονται για το καλό σου. Προώθησε τις ιδέες σου και τεκμηρίωσε τα όσα λες.
Τυχεροί αριθμοί …9,17,26,41.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ… Προσοχή στα περιττά έξοδα … Τακτοποίηση υποχρεώσεις !!!
Η δυναμικότητα και η ενεργητικότητά σου συνεχίζονται σε αμείωτους ρυθμούς και αυτήν την εβδομάδα. Τώρα θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις πολλά θέματα που ακόμη εξακολουθούν να σε προβληματίζουν. Κοίτα όμως να φροντίσεις και λίγο τον εαυτό σου, που με τις τόσες υποχρεώσεις, τον έχεις παραμελήσει τελείως.
Η σχέση σου πηγαίνει καλά, αλλά αυτό που θα σου επισημάνω για τη συγκεκριμένη περίοδο, είναι να βάλεις πρόγραμμα, γιατί θα χαθείς μέσα στις υπόλοιπες υποθέσεις σου και θα παραμελήσεις λίγο το ταίρι σου.
Από την πρώτη μέρα της εβδομάδας, όχι μόνο οι υποχρεώσεις θα σου φανούν βουνό, αλλά και οι νέες προτάσεις δείχνουν να αυξάνουν το φόρτο εργασίας σου. Δείξε αυτοσυγκράτηση και την απαιτούμενη συγκέντρωση και όλα θα πάνε εξαιρετικά!
Τυχεροί αριθμοί …4,15,36,44.
ΤΟΞΟΤΗΣ… Νέα και ευχάριστα ξεκινήματα στον επαγγελματικό τομέα !!!
Αυτή την εβδομάδα, τα πράγματα πρόκειται να κινηθούν αρκετά αισιόδοξα και θετικά για εσένα, αρκεί μόνο να μη χαθείς στις εσωτερικές σου αναζητήσεις και να πάρεις τη ζωή στα χέρια σου.
Η σχέση σου αυτήν την εβδομάδα θα χαρακτηρίζεται από ευημερία και τρυφερότητα εάν είσαι δεσμευμένος. Ακόμα κι αν περάσατε πρόσφατα δυσκολίες με το σύντροφό σου, όλα τα μαύρα συννεφάκια φαίνεται να εξαφανίζονται σιγά-σιγά και η αγάπη να στέφεται νικητής.
Μπορείς να ατενίσεις πιο ξεκάθαρα το επαγγελματικό σου μέλλον. Θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες που θα πρέπει όμως να εκμεταλλευτείς. Μην αγνοήσεις τα νέα ξεκινήματα που θα προκύψουν, γιατί θα είναι πολύ ευχάριστα για το μέλλον σου.
Τυχεροί αριθμοί …8,17,22,48.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ … Οικογενειακά και κληρονομικά ξεκαθαρίσματα !!!
Θα μπεις σε πολλές σκέψεις αυτήν την εβδομάδα, για όλες αυτές τις υποθέσεις που είναι σε εκκρεμότητα και δεν έχουν τελειώσει ακόμη. Απόφυγε να κάνεις βιαστικές κινήσεις, γιατί μόνο έτσι θα μπορέσεις να δώσεις τις κατάλληλες λύσεις σε κρίσιμα ζητήματα που σε ταλανίζουν.
Στον αισθηματικό σου τομέα, θα μπορέσεις να λύσεις προβλήματα που αντιμετωπίζει η σχέση σου τον τελευταίο καιρό. Φρόντισε στα μέσα της εβδομάδας να κρατήσεις την ψυχραιμία σου για κάποια πράγματα που μπορεί να σου πει το ταίρι σου.
Στη δουλειά σου τα καταφέρνεις πάντα μια χαρά. Αυτήν την περίοδο μπορείς να τελειώσεις κάποια θέματα που έχεις αφήσει στη μέση και επιτέλους να προχωρήσεις σε καινούργια σχέδια, που θέλεις να προωθήσεις.
Τυχεροί αριθμοί …2,10,26,33.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ… Ευχάριστη και ευνοϊκή εβδομάδα. Μην χάσεις τις ευκαιρίες !!!
Ήρθε η ώρα να μπουν σε μια σειρά πολλές από τις εκκρεμότητες που έχεις. Προσπάθησε να μιλήσεις με δικά σου άτομα και να αποκαταστήσεις κάποιες παρεξηγήσεις που έχουν υπάρξει μεταξύ σας και σας έχουν απομακρύνει αισθητά.
Η εβδομάδα αυτή προετοιμάζει ένα ήρεμο σκηνικό για εσένα και το ταίρι σου και σε ευνοεί να κάνεις αλλαγές που θα ξεκολλήσουν τη σχέση σας από τη ρουτίνα, φέρνοντας ένα νέο τόνο στην κοινή σας ζωή.
Αυτήν την εβδομάδα αυξάνει την επικοινωνιακή σου δεινότητα και θα σε κάνει να συνεργαστείς με τον καλύτερο τρόπο, ώστε να «στρώσεις» θέματα που αφορούν στη δουλειά σου και σε κρατάνε πίσω στα σχέδιά σου. Το πλανητικό σκηνικό θα δώσει τώρα πνοή σε όλα αυτά που έχεις στο μυαλό σου και σχετίζονται με καλλιτεχνικές δραστηριότητες και ενδιαφέροντα.
Τυχεροί αριθμοί…7,16,23,40.
ΙΧΘΕΙΣ … Εβδομάδα γεμάτη αυτοπεποίθηση και τόλμη. Ζήστε την !!!
Αυτή την εβδομάδα θα αυξηθούν τόσο η δυναμικότητα, όσο και η ενεργητικότητά σου, γεγονός που θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις προβληματικές καταστάσεις που σε αγχώνουν εδώ και καιρό. Θα έχεις αρκετή αυτοπεποίθηση και τόλμη.
Η σχέση σου βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο. Η θεά Αφροδίτη πως τώρα είναι η στιγμή να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις για να βελτιώσεις τη σχέση σου. Σε αυτό βοηθάει και ο ερωτισμός σου, ο οποίος θα είναι στα ύψη!
Η εβδομάδα αυτή σου δίνει τις καλύτερες επιρροές της για να ξεπεράσεις πολλά θέματα που σε αγχώνουν στη δουλειά σου. Θέματα που ήταν σε στασιμότητα ή κάποια πιθανή αναβολή τον σχεδίων σου, θα δεις τώρα πως ρυθμίζονται.
Τυχεροί αριθμοί …3,19,28,33.