Σελίδες

Thessaloniki video tour

29/4/19

ΖΩΔΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΑΠΟ 29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ-5 ΜΑΪΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ κ. ΒΑΛΕΝΤΙΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ. 6951106266.



ΚΡΙΟΣ
’Ισως σου παρουσιαστούν ζητήματα που έχουν σχέση με τους αγαπημένους σου ανθρώπους και την οικογένειά σου. Θα πρέπει να φανείς υποστηρικτικός και να μην επιβαρύνεις την κατάσταση με περισσότερο ένταση. Οικονομικά θέματα από το παρελθόν που ήθελες αλλά δεν έχουν ξεχαστεί κάνουν και πάλι την εμφάνισή τους. Θα καταφέρεις να τα τακτοποιήσεις και να απαλλαγείς από το βάρος. Στη δουλειά σου επικρατεί ισορροπία και ηρεμία μιας και αντιμετωπίζεις τα πράγματα με οργάνωση και πειθαρχία. Η εβδομάδα είναι ευνοϊκή σε καλλιτεχνικά θέματα. Φρόντισε να βρεις ένα χόμπι μέσα από το οποίο θα εκφράζεσαι και αν έχεις ήδη προσπάθησε να το εξελίξεις. Οργάνωσε πιο σωστά την καθημερινότητά σου για ζεις σε πιο χαλαρούς ρυθμούς!
Θα περάσεις πολύ όμορφα με το ταίρι σου. Θα ζήσετε στιγμές έντονου πάθους και αγάπης! Θα θέλεις να περάσεις τον περισσότερο ελεύθερο χρόνο με το ταίρι σου και να κάνετε πράγματα πρωτότυπα, μέσα από τα οποία θα ανανεωθείτε.
Στα επαγγελματικά σου, μην παραιτείσαι επειδή τα πράγματα έχουν δυσκολέψει πολύ. Προγραμμάτισε τους στόχους σου, δούλεψε σωστά και θα ανταμειφθείς. Οικονομικά ευνοείσαι για νέα εισοδήματα!
Συμβουλή … Ο τσιγκούνης άνθρωπος μπλοκάρει την αφθονία στην ζωή του. Πιστεύοντας πως προσέχει για να έχει… Το σύμπαν όμως έχει ούτως ή άλλως …. Και χωρίς οροφή. Αρκεί να το εμπιστευτείς …
Τυχεροί αριθμοί … 11,20,26,44.
ΤΑΥΡΟΣ
Να βλέπεις τα πράγματα από πιο καθαρή σκοπιά και θα είσαι επιμελής στην επίλυση των ζητημάτων που θα προκύψουν. Δεν θα σκέφτεσαι πολύ, αλλά θα πράττεις. Φρόντισε μόνο στην προσπάθειά σου να μην είσαι αναβλητικός και να τελειώνεις όσο το δυνατόν γρηγορότερα, να μην πάρεις βιαστικές και άδικες αποφάσεις και για σένα και για τους γύρω σου. Όπως πάντα έτσι και αυτήν την εβδομάδα θα κληθείς να βοηθήσεις τους αγαπημένους σου ανθρώπους. Πρόσεχε να διατηρήσεις τις ισορροπίες και να μην βοηθήσεις κάποιον εις βάρος του εαυτού σου. Η παρόρμηση και ο αυθορμητισμός πρέπει να απομακρυνθούν και τη θέση τους να πάρουν η λογική και η σοβαρότητα. Μόνο έτσι θα βοηθήσεις τον εαυτό σου και τους γύρω σου.
Στα αισθηματικά σου, η σχέση σου με τον άνθρωπό σου θα είναι σε πολύ καλά επίπεδα. Θα καταφέρετε να βρείτε πολλά κοινά σημεία που σας ενώνουν και ισχυροποιούν το δέσιμό σας.
Στα επαγγελματικά σου, είναι πολύ καλά για εσένα με προτάσεις για νέα ξεκινήματα ή για εξέλιξη μέσα στην ίδια δουλειά. Προσπάθησε με συγκέντρωση και καθαρή σκέψη να απομακρύνεις τις απατηλές και να δεχτείς τις συμφέρουσες.
Συμβουλή… Τα συναισθήματα χρειάζονται για να σου δείξουν αν είσαι στον σωστό δρόμο. Αν δεν είναι χαράς, εκτίμησης και ευγνωμοσύνης, άλλαξε πορεία…
Τυχεροί Αριθμοί…5,12,28,47.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Θα προσπαθήσεις να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες του παρελθόντος και να ξεκαθαρίσεις το τοπίο. Μην μπεις σε διαδικασίες για νέα ανοίγματα και επενδύσεις. Προσπάθησε να περιορίσεις τα έξοδά σου και να μην κάνεις άσκοπες σπατάλες. Αυτήν την εβδομάδα, οι κοινωνικές επαφές ευνοούνται και η επικοινωνία σου με τα αγαπημένα σου πρόσωπα θα είναι ιδιαίτερα καλή. Θα βοηθήσεις πολύ τους φίλους σου και την οικογένειά σου και θα επιλύσεις αποτελεσματικά πολλά ζητήματα.
Τα αισθηματικά σου, θα πάνε πολύ καλά. Είναι η κατάλληλη περίοδος για να λυθούν όλα τα προβλήματα και να διευκρινιστούν όλες οι παρεξηγήσεις. Δείξε το καλό σου πρόσωπο και ενέργησε με γνώμονα την ευαισθησία, το σεβασμό και τη λογική.
Το διάστημα θα σε βρει μπερδεμένο στα επαγγελματικά σου. Θα πρέπει να προσέξεις  τα λόγια και τις πράξεις σου. Μην λάβεις μέρος σε παρασκηνιακές συζητήσεις, γιατί θα αποκαλυφθούν και θα εκτεθείς. Φρόντισε να ξέρεις όλη την αλήθεια, πριν υπερασπιστείς κάποιον συνεργάτη εις βάρος κάποιου άλλου…
Συμβουλή… Σε οποιαδήποτε σχέση, δώσε αυτό που χρειάζεται ο άλλος και όχι ότι σου περισσεύει….
Τυχεροί Αριθμοί…  9,16,28,43.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Θα έχεις πολλές κοινωνικές επαφές και θα θέλεις πολύ να κάνεις τα χατίρια των αγαπημένων σου ανθρώπων. Περνάς μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής σου. Μέσα από τις πράξεις σου αναδεικνύονται τα καλύτερα χαρακτηριστικά του εαυτού σου και κάνεις τους πάντες γύρω σου να σε θαυμάζουν και να χαίρονται που σε έχουν δίπλα τους. Ο ερωτισμός και ο δυναμισμός που αποπνέεις μαγνητίζουν τους πάντες. Έχεις απελευθερωθεί από τα παρελθοντικά οικονομικά δεσμά και νιώθεις χαλαρός και ανανεωμένος. Επίσης αυτή η περίοδος ευνοεί τα ταξίδια!
Σε κυνηγάει πάντα μια μπερδεμένη κατάσταση στα αισθηματικά σου. Αν δεν τελειώσεις με τέτοιου είδους καταστάσεις δεν θα μπορέσεις ποτέ να προχωρήσεις μπροστά και να κάνεις κάτι πιο σοβαρό. Φρόντισε να μην μπλέκεις τρίτα πρόσωπα στη σχέση σου είτε στην πράξη είτε σε μια κουβέντα.
Στα επαγγελματικά σου να σχεδιάσεις καλύτερα τους στόχους σου και να τους πραγματοποιήσεις. Είναι η κατάλληλη περίοδος για να αποδείξεις τι αξίζεις και να διεκδικήσεις όλα αυτά για τα οποία προσπαθείς και κοπιάζεις καθημερινά.
Συμβουλή… Σε πιέζει η εργασία σου ? Ευχαρίστησε το σύμπαν που την έχεις !!!!
Τυχεροί Αριθμοί…  7,11,26,37.
ΛΕΩΝ
Αυτό το διάστημα θα είναι αρκετά ήρεμο για τα δεδομένα σου. Δεν θα υπάρξουν ιδιαίτερα σκαμπανεβάσματα και η καθημερινότητά σου θα κυλήσει σε ένα κλίμα ισορροπίας και σταθερότητας. Οι σχέσεις με τους γύρω σου θα είναι πολύ καλύτερες. Απόφυγε να γίνεις επικριτική αλλά αντιθέτως να είσαι υποστηρικτικός και τα πράγματα θα κυλήσουν τέλεια για σένα.
Στα αισθηματικά σου, το διάστημα αυτό θα πάνε εξαιρετικά αν φυσικά δεν κάνεις κάτι και το χαλάσεις. Και εσύ αλλά και ο σύντροφός σου θα δείχνετε έμπρακτα την αγάπη σας ο ένας στον άλλον, κάτι που θα βοηθήσει πολύ να μοιραστείτε αμοιβαία αισθήματα και θα περάσετε πολύ έντονες στιγμές, γεμάτες ρομαντισμό και πάθος.
Στα επαγγελματικά σου, φαίνεται πως καταβάλλεις μεγαλύτερο κόπο, πράγμα που σε κουράζει και ψυχολογικά και σωματικά. Νιώθεις εξαντλημένος και οι δυνάμεις σου σε εγκαταλείπουν και είναι απόλυτα λογικό με τόσα ζητήματα που έχεις να ασχοληθείς καθημερινά. Η πίεση και το άγχος που έχεις πρέπει να μειωθούν γιατί δεν βοηθούν σε τίποτα.
Συμβουλή… Χτενίζοντας τα μαλλιά σου διώξε τις κακές σκέψεις και άφησε τες να πέσουν στο πάτωμα !!!
Τυχεροί Αριθμοί…  8,13,27,44.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Εκμεταλλεύσου στο μέγιστο την εύνοια που σου προσφέρουν οι πλανήτες για να φτάσεις πιο κοντά στην επίτευξη των στόχων σου. Να είσαι ανοιχτή σε προτάσεις και διαφορετικές απόψεις από τη δική σου γιατί μπορεί να φανούν πολύ χρήσιμες για το επαγγελματικό σου μέλλον. Θα επικρατήσει μια μικρή εσωτερική σύγχυση. Δεν θα ξέρεις τι είναι αλήθεια και τι ψέμα, ποιον να πιστέψεις και γενικά θα είσαι επιφυλακτική μέχρι τα πράγματα να γίνουν λίγο πιο ξεκάθαρα… Μην βιαστείς να πάρεις σημαντικές αποφάσεις.
Στα αισθηματικά σου, φρόντισε να πάρεις εσύ την πρωτοβουλία να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα που σε απασχολούν. Δεν χρειάζεται να περιμένεις άλλο να κάνει την πρώτη κίνηση ο σύντροφός σου. Πρέπει να συζητήσεις με το ταίρι σου και να δώσεις λύση σε οτιδήποτε προβληματικό τώρα, πριν να μεγεθυνθεί και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα.
Στα επαγγελματικά σου, για να εξελιχθείς χρειάζεσαι τη συμβολή των συναδέλφων σου. Οι ευθύνες που έχεις αναλάβει είναι πολλές και για να τα βγάλεις πέρα χρειάζεσαι τη βοήθειά τους. Προσπάθησε λοιπόν όσο μπορείς να διατηρήσεις τις καλές σου σχέσεις και να ζητήσεις βοήθεια όποτε τη χρειαστείς.
Συμβουλή… Μην κρίνεις τους ανθρώπους γύρω σου γιατί …. Δεν έχεις όλα τα δεδομένα για να το κάνεις !!!
Τυχεροί Αριθμοί…  4,12,20,33.
ΖΥΓΟΣ
Το διάστημα αυτό είναι η ιδανικό για να αφουγκραστείς τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου. Σκέψου τι πραγματικά χρειάζεσαι, τι θέλεις και προσπάθησε για την επίτευξή τους. Δώσε ιδιαίτερη βάση στα συναισθήματά σου και γενικά στο πως αισθάνεσαι για κάθε άνθρωπο ξεχωριστά που έχεις στη ζωή σου. Βάλε σε τάξη τη ζωή σου και σχεδίασε το μέλλον σου! Φυσικά δεν λείπει η ανησυχία σου για τα οικονομικά. Κάνε μια εκτενή έρευνα για τις οφειλές σου και πως μπορείς να τις ρυθμίσεις για να απαλλαγείς από αυτές και να νιώσεις επιτέλους ανακούφιση. Μη διστάζεις να δεις καθαρά τα πράγματα και να κάνεις αυτό που νομίζεις σωστό για εσένα.
Τα αισθηματικά σου θα ισορροπήσουν αν προτίθεσαι να βοηθήσεις! Αν κάτι δεν πάει καλά, σίγουρα κι εσύ κάπου φταις! Ποτέ δεν ευθύνεται μόνο ο ένας. Σκέψου λοιπόν πού ευθύνεσαι, αποδέξου το και άλλαξε το. Φρόντισε με κάποιον τρόπο να περάσεις το μήνυμα και στο σύντροφό σου για να πράξει αναλόγως και να προχωρήσετε μαζί μπροστά, βασισμένοι σε νέα δεδομένα.
Αυτή η εβδομάδα είναι κατάλληλη για να δείξεις σε συνεργάτες και ανώτερους ποια είσαι, τι μπορείς να κάνεις και τι αξίζεις! Επιστράτευσε λοιπόν όλες τις δυνάμεις σου, ψυχικές και σωματικές, για να τα καταφέρεις!
Συμβουλή… Σαν τα ψηλά βουνά κράτησε την ψυχραιμία σου, αγέρωχος στους άνεμους των φόβων σου… Γιατί κάπου πιστεύεις !!!
Τυχεροί Αριθμοί…  4,17,23,41.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Θα έχεις πάρα πολλά πράγματα να κάνεις και θα αγωνίζεσαι για να τα καταφέρεις. Η πίεση και το άγχος που θα βιώσεις θα σε κάνουν να θέλεις να μείνεις μόνη. Το λιγοστό ελεύθερο χρόνο που θα έχεις, θα έχεις την ανάγκη να τον διαθέσεις στον εαυτό σου και μόνο, προκειμένου να ανασυγκροτηθείς για να ανέβεις το βουνό των ευθυνών που έχεις αναλάβει. Πρόσεχε πολύ μην παρεκκλίνεις από το στόχο λόγω κάποιων πραγμάτων που θα αποκαλυφθούν και θα σε στεναχωρήσουν.
Στα αισθηματικά σου, θα θέλεις να πιαστείς από το σύντροφό σου για να αισθανθείς καλύτερα, αλλά καλύτερα να μην του μεταφέρεις τα δικά σου άγχη. Ειδικά τώρα, που μετά από μια μικρή κρίση που περάσατε είστε και πάλι καλά και βιώνεις έντονες στιγμές. Η οικογένειά σου θα σου δώσει την υποστήριξη και τη βοήθεια που χρειάζεσαι.
Στην εργασία σου, τα πράγματα δυσκολεύουν πολύ και ίσως φταις και εσύ με τις απαιτήσεις που έχεις από τον εαυτό σου και τους γύρω σου. Προσπάθησε να θυμάσαι ότι δεν σκέφτονται όλοι όπως εσύ, και είναι κάτι που δεν μπορείς να το απαιτείς. Είναι μια πολύ καλή εβδομάδα για να διευθετήσεις οικονομικά θέματα.
Συμβουλή… Όταν είσαι και δηλώσεις απελπισμένος ….. κρύβεται αχαριστία στον Θεό !!!
Τυχεροί Αριθμοί…  10,28,39,47.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Αυτό το διάστημα θα επηρεάσει θετικά τη ζωή σου. Θα δεις τους στόχους να επιτυγχάνονται και τους κόπους σου να επιβραβεύονται! Οι ευκαιρίες που θα σου δοθούν θα είναι πολλές και σε όλους τους τομείς. Φρόντισε να τις εκμεταλλευτείς και κυρίως να μάθεις να διακρίνεις τις απατηλές από τις συμφέρουσες. Και στην επικοινωνία τα πράγματα θα είναι καλά και η σχέση σου με τους γύρω σου ήρεμη. Πρόσεχε πολύ, γιατί τον τελευταίο καιρό σπαταλάς πολλά χρήματα και αναβάλλεις συνεχώς τις υποχρεώσεις σου. Ακολουθώντας αυτήν την τακτική, στο τέλος δεν θα μπορείς να τις αποπληρώσεις.
Στα αισθηματικά σου θα βιώσεις κάποιες μικροεντάσεις που έχουν σχέση κυρίως με τη συμβίωσή σας στο σπίτι και τις δουλειές. Μη δώσεις πολύ βάση και θα ξεπεραστούν πολύ γρήγορα.
Στα επαγγελματικά σου, θα επικρατήσει ένταση και εκνευρισμός με αφορμή κάποιες καθυστερήσεις και συνεχείς αναβολές που παίζουν με τα νεύρα σου. Πρόσεχε να μην ξεσπάσεις σε συνεργάτες το θυμό σου γιατί η πόρτα της εξόδου βρίσκεται πολύ κοντά.
Συμβουλή… Τι δύναμη που έχει μια γλυκιά κουβέντα, μια ζεστή αγκαλιά, ένα τρυφερό βλέμμα !!! Διαλύει την ένταση, ισοπεδώνει τον θυμό και ανάβει ένα φως αγαλλίασης και ελπίδας !!!
Τυχεροί Αριθμοί…9,14,33,42.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Έφτασε η στιγμή να αναμετρηθείς με τον εαυτό σου και να δεις ξεκάθαρα τα λάθη σου και να τα διορθώσεις. Είναι ιδανική περίοδος για να θέσεις νέους στόχους και να σκεφτείς τι θέλεις ουσιαστικά από τη ζωή σου. Σχεδίασε το μέλλον σου και ακολούθησε κατά γράμμα αυτά που απαιτούνται για να επιτύχεις τους σκοπούς σου. Απόφυγε τις βιαστικές κινήσεις και θα βγεις κερδισμένος. Μην ανακατευτείς καθόλου σε υποθέσεις τρίτων, θα βρεθείς μπλεγμένη και εκτεθειμένη!
Τα αισθηματικά σου θα είναι έντονα, θα βγει από μέσα σου ένας χείμαρρος εξομολογήσεων προς το ταίρι σου χωρίς φόβο και με πολύ πάθος. Δεν θα διστάσεις πουθενά και θα είσαι ειλικρινής και ρομαντικός, πράγμα που θα γοητεύσει το ταίρι σου και θα το κάνει να σε θέλει ακόμη πιο πολύ.
Στα επαγγελματικά σου τα πας πολύ καλά και φαίνεται να έχει ανοιχτεί ο δρόμος για να αποκτήσεις όλα όσα θέλεις. Πρόσεχε να μην τα χαλάσεις όλα σε μια στιγμή διαφωνίας με τους συναδέλφους σου.
Συμβουλή… Μην περιμένεις να γυρίσει ο τροχός …. Γύρνα τον εσύ τώρα !!!
Τυχεροί Αριθμοί…  15,27,38,49.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αυτή η εβδομάδα θα σε βοηθήσει πολύ να αναδειχθείς και να εξελιχθείς! Το κοντινό σου περιβάλλον θα σε εκτιμήσει, θα σε επιβραβεύσει και θα επικροτήσει τις επιλογές σου, πράγμα που θα σε κάνει να νιώσεις υπέροχα. Όταν οι αγαπημένοι σου σε υποστηρίζουν και δείχνουν έμπρακτα τη αγάπη τους, αυτό σου δίνει μεγάλη δύναμη να συνεχίσεις τη σκληρή προσπάθεια! Επίσης θα αντιληφθείς το πόσο σημαντικός είσαι για κάποιους ανθρώπους και αυτό θα σε γεμίσει με αυτοπεποίθηση για την αξία σου, πράγμα που θα αποδειχθεί πολύ καλό εφόδιο για την μετέπειτα ζωή σου.
Στα αισθηματικά σου, η ανάγκη σου να αλλάξεις πράγματα στην εμφάνισή σου θα είναι μεγάλη και θα προχωρήσεις στην πραγματοποίησή της. Τα αποτελέσματα θα είναι εμφανή και ο σύντροφός σου θα ευχαριστηθεί πολύ.
Στα επαγγελματικά σου, θα ικανοποιηθείς από τη στάση και τη στήριξη των συναδέλφων σου. Συνέχισε τη σκληρή προσπάθεια και θα δεις τους κόπους σου να ανταμείβονται και ψυχικά και υλικά.
Συμβουλή… Ότι πιστεύεις για σένα και την ζωή σου αυτό θα γίνει. Η γνώμη σου έχει την τάση να επιβεβαιώνεται. Άλλαξε την , αν δεν σε συμφέρει !!!
Τυχεροί Αριθμοί… 5,12,36,44.
ΙΧΘΕΙΣ
Αυτό το διάστημα θα σε βοηθήσει να ανατρέξεις σε λάθη που έχεις κάνει και να βρεις τρόπο να τα διορθώσεις. Η ανάγκη σου να κάνεις ένα διάλειμμα από όλους και όλα είναι πολύ μεγάλη και η επιθυμία σου να ασχοληθείς και ανασυγκροτήσεις τον εαυτό σου ξεπερνάει τα πάντα. Πρόσεχε μην παραμελήσεις τους αγαπημένους σου ανθρώπους και γίνεις δέκτης κακόβουλων σχολίων χωρίς να το περιμένεις. Τα οικονομικά σου μπορεί να αυξηθούν αν κυνηγήσεις ένα σχέδιο που έχεις καιρό στο μυαλό σου και δεν τολμάς να το κάνεις πράξη.
Τα αισθηματικά σου βελτιώνονται αισθητά, θα έχεις όρεξη να κάνετε πρωτότυπα και ξεχωριστά πράγματα. Θα νιώσεις την ανάγκη να τον φροντίσεις και να τον ευχαριστήσεις με κάθε τρόπο.
Στα επαγγελματικά σου, σε περιμένουν πολλές αλλαγές, θα ανταμειφθείς για όλα όσα κάνεις καθημερινά και για την προσπάθεια που καταβάλλεις. Διεκδίκησε ότι αξίζεις. Θα πετύχεις σίγουρα.
Συμβουλή…  Οι πλούσιοι μιλούν για χρήματα και για πλούτο.  Έτσι μαγνητίζουν καταστάσεις, που τους φέρνουν πλούτο. Εσύ το κάνεις ?
Τυχεροί Αριθμοί…  13,36,39,40.