Σελίδες

Thessaloniki video tour

31/12/18

Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις Δευτέρας 31-12-2018




Κριός♈
Γενικά
Τελευταία μέρα του 2018 σήμερα αγαπητέ Κριέ και ενώ μπορεί να σε πιάνουν οι αμφιβολίες και οι αβεβαιότητες για τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, αν καταφέρεις και διατηρήσεις χαμηλούς τόνους θα μπορέσεις να περάσεις πολύ ευχάριστες στιγμές που θα γεμίσουν την ψυχή σου με όμορφα συναισθήματα. Η Παραμονή της Πρωτοχρονιάς σου αποκαλύπτει μεγάλες αλήθειες που σε ικανοποιούν, ενώ συνειδητοποιείς ότι το 2018 ολοκληρώνεται με εσένα να διατηρείς πλέον στη ζωή σου σχέσεις που έχουν πραγματική αξία.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα ερωτικά σου σίγουρα θα είναι το επίκεντρο του ενδιαφέροντός σου σήμερα! Ιδανική μέρα για πάθος, καυτές στιγμές και πραγματοποίηση ερωτικών επιθυμιών! Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα είναι η ιδανική ημέρα για να λύσεις τυχόν θέματα με τον σύντροφο και αν είσαι ελεύθερος, επιστράτευσε την γοητεία σου, ώστε να κατακτήσεις το άτομο που επιθυμείς!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της εργασίας, προσπαθείς με νύχια και με δόντια να πετύχεις έναν στόχο σου, αλλά δεν λείπει και το έντονο παρασκήνιο, το οποίο και το «μυρίζεσαι» και αντιδράς! Μείνει αποστασιοποιημένος από ίντριγκες και κουτσομπολιά. Στα οικονομικά έρχονται κέρδη, λύσεις και αφθονία! Άρπαξε τις ευκαιρίες.

Ταύρος♉
Γενικά
Φίλε Ταύρε, σήμερα Παραμονή Πρωτοχρονιάς, θα σε απασχολήσουν αρκετά οι διαπροσωπικές σου σχέσεις, αλλά και οι συνεργασίες σου! Δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος ανησυχίας και ανασφάλειας για τους ανθρώπους της ζωής σου, γι'αυτό μην χαλάς την διάθεση σου, τέτοια μέρα! Η ηρεμία και η διαλλακτικότητα σου, θα βοηθήσουν τους σκοπούς σου και τα "θέλω" σου! Απλά βρες τον σωστό τρόπο να εκφράσεις ανάγκες και επιθυμίες, όπως κάνεις πάντα και θα υπάρξει η ανταπόκριση που επιθυμείς!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Επικεντρώνεσαι στον συντροφικό τομέα, αφού η ανάγκη σου για ουσιαστική αγάπη και σταθερότητα, εντείνεται σήμερα! Θα περάσεις όμορφες στιγμές με τον σύντροφο -αν είσαι δεσμευμένος- ενώ αν είσαι ελεύθερος, μία νέα γνωριμία θα σε συναρπάσει!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της εργασίας, νιώθεις ανικανοποίητος και ίσως εκνευρισμένος. Δεν υπάρχει λόγος για κάτι τέτοιο, αφού θα διαπιστώσεις μέχρι το τέλος της ημέρας, πως όλα βαίνουν καλώς. Στα οικονομικά σου, βρίσκεις τις σωστές ισορροπίες και δεν χάνεις τον έλεγχο και αυτό θα βγει υπέρ σου!

Δίδυμοι♊
Γενικά
Φίλε Δίδυμε, την τελευταία ημέρα του χρόνου επικεντρώνεσαι στην βελτίωση των συνθηκών γύρω σου και αυτό είναι κάτι που το πετυχαίνεις! Καταφέρνεις και αποβάλλεις το άγχος και τη νευρικότητα και ανανεώνεσαι σωματικά, πνευματικά αλλά και ψυχικά! Σήμερα, παραμονή Πρωτοχρονιάς, νιώθεις επιτέλους ήρεμος και τα γεγονότα που αναμένονται να συμβούν, θα σε καθησυχάσουν! Δύσκολα θα μπορείς να αντισταθείς στα εορταστικά εδέσματα, με αποτέλεσμα σήμερα να λειτουργήσεις άτσαλα και υπερβολικά με την διατροφή σου! Μπορείς να περάσεις όμορφα, χωρίς να το παρακάνεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα μπορεί να μην είναι αρκετός ο ελεύθερος χρόνος σου για έρωτα, ωστόσο ακόμα και οι λίγες στιγμές θα σου φανούν αρκετές, γιατί θα είναι ποιοτικές! Όσο κι αν τρέχουν οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας, η ανανεωμένη σου, γιορτινή εμφάνιση, φέρνει θαυμαστές και κατακτήσεις στα πόδια σου!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της δουλειάς, έχεις περισσότερη ενέργεια και καλύτερη απόδοση και αυτό αναγνωρίζεται! Συνέχισε έτσι! Καλή η οικονομία, αλλά σήμερα μην διστάσεις να ξοδέψεις χρήματα, αν είναι να δώσεις χαρά σε άτομα που αγαπάς!

Καρκίνος♋
Γενικά
Αγαπητέ Καρκίνε, σήμερα θα σε χαρακτηρίζει η γοητεία, η λάμψη, η δημιουργικότητα ενώ η ισχυρή αυτοπεποίθησή σου θα σου προσφέρει επιτυχίες και όμορφες στιγμές! Αυτή την ημέρα θα λειτουργήσεις γενναιόδωρα στο περιβάλλον σου και θα είσαι μέσα στην κοινωνική διάθεση! Όλα τα βλέμματα στρέφονται πάνω σου αναμφίβολα λοιπόν η μέρα σου είναι γεμάτη διασκέδαση και καλοπέραση! Μην πεις «όχι» σε προτάσεις που αφορούν κάποια ψυχαγωγική έξοδο σήμερα! Πέρασε όσο πιο όμορφα μπορείς, στολίσου και λάμψε όσο ποτέ για να υποδεχθείς το νέο έτος!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Πολλές οι κατακτήσεις και οι θαυμαστές σήμερα, αν είσαι ελεύθερος! Χορταίνεις φλερτ και γνωριμίες! Αν είσαι δεσμευμένος, σύντροφος σε κακομαθαίνει και περνάτε υπέροχα μαζί με πάθος, ρομαντισμό και ψυχαγωγικές δραστηριότητες!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της εργασίας, η αυξημένη δημιουργικότητα σου, θα σου δώσει τα αποτελέσματα που επιθυμείς, αλλά και αναγνώριση από τους ανωτέρους σου! Εύνοια έχεις σήμερα στα τυχερά παιχνίδια! Το απαιτεί άλλωστε και η μέρα! Ωστόσο, όχι στο υπερβολικό ρίσκο.

Λέων♌
Γενικά
Για σήμερα Παραμονή Πρωτοχρονιάς αγαπητό μου Λιοντάρι είσαι σε ένα συνεχές τρέξιμο για να τα προλάβεις και για να ισορροπήσεις υποχρεώσεις επαγγελματικές και οικογενειακές! Μην αγχώνεσαι! Ακόμα κι αν αρχικά νιώσεις πιεσμένος, το σίγουρο είναι πως η τελευταία ημέρα του έτους, επιφυλάσσει για σένα, ζεστές και όμορφες στιγμές με τους ανθρώπους που αγαπάς! Όσον αφορά, κάποιους προβληματισμούς που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια, σήμερα λύνονται!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα στα αισθηματικά σου αγαπητέ μου Λέοντα, νοσταλγείς ένα άτομο του παρελθόντος σου! Υπάρχουν ευκαιρίες για επικοινωνία, συνάντηση και επανασύνδεση, αρκεί να κουνήσεις και εσύ λίγο το χεράκι σου! Αν είσαι ήδη σε σχέση, σήμερα θα δεθείς περισσότερο συναισθηματικά, με το άλλο σου μισό!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της εργασίας, μπορεί να νιώθεις αγχωμένος, όμως καταφέρνεις αυτό που θες και ανταπεξέρχεσαι στις υποχρεώσεις σου! Τα οικονομικά του σπιτιού, είναι αυτά που θα σε απασχολήσουν σήμερα και θα καταφέρεις να βρεις λύσεις!

Παρθένος♍
Γενικά
Φίλε Παρθένε, σήμερα Παραμονή Πρωτοχρονιάς έχεις διάθεση για επικοινωνία, ευχές με γνωστούς και φίλους, εξόδους, γνωριμίες και μετακινήσεις ψυχαγωγικές! Το επικοινωνιακό σου χάρισμα, η ευστροφία, το χιούμορ και η ευγένειά σου θα σε βοηθήσουν να βελτιώσεις αισθητά τις σχέσεις σου με τους δικούς σου ανθρώπους! Οι μετακινήσεις ευνοούνται και σε αναζωογονούν για το λόγο αυτό επιδίωξε να βγεις έξω από το σπίτι. Επιπλέον, μία ανάσα πριν καλωσορίσεις το 2019, η μέρα σε προδιαθέτει για σκέψεις και στόχους, που θα σε βοηθήσουν να συγκροτήσεις τα πρώτα βήματά σου για τη νέα χρονιά.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μέσα από φιλικές συναναστροφές θα έρθει ένα ευχάριστο ερωτικό νέο, απρόσμενο μήνυμα ή μία νέα γνωριμία! Αν είσαι ήδη σε σχέση, ο σύντροφος θα σου δώσει μεγάλη χαρά, μέσω της επικοινωνιακής οδού!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά έχεις άψογες σχέσεις με συναδέλφους και οι ιδέες σου είναι αξιοθαύμαστες και αποτελεσματικές! Έχεις αναγνώριση! Μην ξοδεύεις αλόγιστα για ψυχαγωγικούς λόγους! Ξέρεις από εγκράτεια!

Ζυγός♎
Γενικά
Σήμερα Παραμονή Πρωτοχρονιά, αγαπητέ Ζυγέ, θα νιώσεις ασφάλεια και σιγουριά σε κάθε τομέα της ζωής σου ιδιαίτερα όμως στις διαπροσωπικές σου σχέσεις που θα σου προσφέρουν το αίσθημα της ζεστασιάς! Έχεις αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση, γιατί ξέρεις ότι το 2018 τα έβγαλες παλικαρίσια, απέναντι σε όλες τις μεγάλες «Κρόνιες» δυσκολίες! Σήμερα λοιπόν, ένας ουσιαστικός στόχος επιτυγχάνεται και αυτό επιτέλους σε ηρεμεί και σου προσφέρει ανακούφιση!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ήδη σε σχέση απολαμβάνεις σήμερα μία ιδιαίτερα ερωτική και αισθησιακή ατμόσφαιρα, με το άλλο σου μισό! Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις μία ευκαιρία για κάτι νέο και σταθερό στην ζωή σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, καλό θα ήταν, να μην αφήσεις πολλές εκκρεμότητες που θα σε αγχώσουν αργότερα, αφού έχεις την ευκαιρία να τις τελειώνεις σήμερα! Οικονομικά είσαι στα καλύτερα σου (μην ξεχνάμε η Αφροδίτη από το Σκορπιό γεμίζει το πορτοφόλι σου), αρκεί να μην το παρακάνεις με τα έξοδα!

Σκορπιός♏
Γενικά
Καλωσορίζεις την τελευταία ημέρα του 2018, με τη Σελήνη να κινείται στο δικό σου ζώδιο αγαπητέ μου Σκορπιέ. Είσαι ο πρωταγωνιστής της ημέρας, με πολλή όρεξη, ενέργεια αλλά και αυτοπεποίθηση! Στην πορεία της ημέρας καταφέρνεις να καλύψεις ανάγκες και επιθυμίες. Ξεπερνάς την εσωστρεφή τάση σου και είσαι αρκετά πιο κοινωνικός απ΄ότι συνήθως, αυτό θα σου βγει σε καλό. Θα υπάρξουν αρκετές προτάσεις σήμερα για διασκέδαση και κοινωνικές συναναστροφές! Η ώρα σου να λάμψεις, μόλις έφτασε!
Αισθηματικές Προβλέψεις


Έντονος συναισθηματισμός, ερωτισμός, πάθος και γοητεία σε διακρίνει αυτή την ημέρα! Φυσικά και δεν αφήνεις κανένα αδιάφορο στο πέρασμα σου! Είτε είσαι δεσμευμένος, είτε όχι, σήμερα πετυχαίνεις έναν ερωτικό σκοπό και μάλιστα με ανέλπιστο τρόπο!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Εύνοια θα έχεις σε δουλειά και χρήμα, αρκεί να περιορίσεις την παρορμητικότητα! Όχι απροσεξίες και σπατάλες λοιπόν και όλα θα πάνε άψογα!

Τοξότης♐
Γενικά
Φίλε Τοξότη, σήμερα Παραμονή Πρωτοχρονιάς, επιλέγεις να χαμηλώσεις τους τόνους, να ηρεμήσεις και να κάνεις τον απολογισμό σου και πολύ καλά κάνεις! Απαρνείσαι για λίγο την εξωστρεφή και αυθόρμητη φύση σου και επικεντρώνεσαι στον εαυτό σου και στα συναισθήματα σου! Επιπλέον η διαίσθηση σου είναι αρκετά ισχυρή και σου δίνει τα μηνύματα για υποθέσεις που σε απασχολούν. Μην αμελήσεις λοιπόν αυτή την εσωτερική φωνή που σε καθοδηγεί ιδιαίτερα σωστά αυτή την ημέρα. Τέλος, είσαι από τα ζώδια που κατακτάς ότι στόχο βάλεις στο μυαλό, επομένως ο στόχος σου για να ξεκινήσει ευχάριστα το 2019, είναι δεδομένος!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Ένας κρυφός, απωθημένος ή απαγορευμένος έρωτας σε απασχολεί σήμερα και παρασύρεσαι από συναίσθημα και πάθος προς αυτόν! Απόλαυσε τον έρωτα σήμερα, αφού οι ευκαιρίες θα είναι πολλές για να το κάνεις, αρκεί να μην διατυμπανίζεις την ευτυχία σου παντού!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της εργασίας, είσαι δημιουργικός μεν, αλλά και αρκετά αφηρημένος, ίσως λόγω της ημέρας! Συγκεντρώσου και θα δεις ότι όλα πάνε καλά! Οικονομικά, έρχονται ευκαιρίες για βελτίωση! Άρπαξε τες χωρίς δισταγμό!

Αιγόκερως♑
Γενικά
Αγαπητέ Αιγόκερε, για σήμερα Παραμονή Πρωτοχρονιάς, έχεις την ανάγκη για κοινωνικότητα, δραστηριότητες με φίλους και ενδυνάμωση φιλικών σχέσεων! Ετοιμάσου λοιπόν να ζήσεις ευχάριστες, διασκεδαστικές στιγμές με ανθρώπους που αγαπάς, απολαμβάνοντας καλοπέραση κάθε είδους και βλέποντας τον κοινωνικό σου κύκλο να διευρύνεται! Στην πορεία της ημέρας, προκύπτουν όμορφες εξελίξεις που σε φέρνουν ένα βήμα πιο κοντά στην εκπλήρωση μίας βαθύτερης επιθυμίας σου!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σημερινή μέρα, φέρνει νέες γνωριμίες, νέα ξεκινήματα και άφθονο φλερτ για τους ελεύθερους και ανανέωση σχέσης για τους δεσμευμένους, οι οποίοι θα περάσουν υπέροχα με τον σύντροφο!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, αν προσέξεις τις αντιδράσεις σου, θα καταφέρεις να κερδίσεις αυτό που θες και επιδιώκεις, με διαλλακτικότητα και ευγένεια. Μπορεί να έχεις εύνοια οικονομική, αλλά μην κάνεις έξοδα για πράγματα που δεν χρειάζεσαι!

Υδροχόος♒ 
Γενικά
Τελευταία ημέρα του 2018 και εσύ αγαπητέ Υδροχόε είσαι γεμάτος στόχους για την χρονιά που είναι να ξεκινήσει. Από το ξεκίνημα της ημέρας, λειτουργείς αρκετά υπεύθυνα και σοβαρά στις κοινωνικές σου επαφές. Δεν λείπουν όμως και οι ψυχαγωγικές δραστηριότητες αλλά και οι συναντήσεις με άτομα που πραγματικά αγαπάς και κατέχουν μία υψηλή θέση στην καρδιά σου! Μέχρι το τέλος της ημέρας, ο στόχος σου για βελτίωση κοινωνικής εικόνας, αλλά και οικογενειακών σχέσεων, πετυχαίνει! Έχεις τύχη ουσιαστική και εσύ οφείλεις απλά να την εκμεταλλευτείς!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Ήρεμες θα είναι οι εξελίξεις στον ερωτικό τομέα, χωρίς τρανταχτές αλλαγές ή γεγονότα! Ωστόσο αν επιδιώκεις σταθερότητα και σιγουριά στην συναισθηματική ζωή, μπορείς να το καταφέρεις αρκεί να μην διστάσεις να κάνεις το πρώτο βήμα!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, δίνεις όλη σου την ενέργεια, αρπάζοντας ευκαιρίες και κατακτώντας την επιτυχία! Δείξε την αξία σου και θα έχεις το αποτέλεσμα που θες! Μην γκρινιάζεις τόσο για τα οικονομικά σου προβλήματα. Τα πράγματα δεν είναι τόσο τραγικά όσο νομίζεις!

Ιχθύες♓ 
Γενικά
Γεμάτο κέφι, χαρά και αισιοδοξία σε βρίσκει η Παραμονή Πρωτοχρονιάς, αγαπητέ Ιχθύ! Είσαι σε εγρήγορση, έχεις ενέργεια και αισθάνεσαι πως τίποτα δεν σε σταματά! Απολαμβάνεις επαφές, τύχη, μηνύματα, τηλεφωνήματα, συναντήσεις, χαρμόσυνα νέα και μετακινήσεις! Έχεις αξιοθαύμαστη τόλμη στον επικοινωνιακό τομέα, όμως καλό θα ήταν να προσέξεις λίγο παραπάνω τα όρια, γιατί άθελά σου μπορεί να λειτουργήσεις υπερβολικά! Βάλε σήμερα τους στόχους για την νέα χρονιά, η μέρα είναι ιδανική!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Ένα ταξίδι με τον σύντροφο ή απλά μία έξοδος για διασκέδαση μαζί του, θα σε ανανεώσουν! Αν είσαι ελεύθερος, ένα ερωτικό χαρμόσυνο νέο ή μήνυμα ή μία γνωριμία συναρπαστική, θα σου δώσουν χαρά!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά δεν μπορείς να λειτουργήσεις σήμερα, αφού έχεις ανάγκη μόνο από ψυχαγωγία! Ωστόσο είσαι τόσο εύστροφος , που ακόμα και τελευταία στιγμή θα τα τακτοποιήσεις όλα! Όχι στις ανεύθυνες κινήσεις σήμερα, στον οικονομικό τομέα!