Σελίδες

Thessaloniki video tour

30/11/18

Αυτή η εικόνα θα αποκαλύψει πολλά για τον χαρακτήρα σας




Αυτή η  εικόνα τεστ θα...
αποκαλύψει πολλά για τον χαρακτήρα και την προοπτική σας στη ζωή. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να απαντήσετε σε μια απλή ερώτηση χωρίς να το σκεφτείτε για πολύ :

Τι είδατε πρώτα εδώ;



Αν είδατε...

Μια έκρηξη

Αυτό είναι απόδειξη ότι έχετε μια καλά ανεπτυγμένη φαντασία και ότι αυτό σας έχει βοηθήσει σε πολλές περιπτώσεις. Οι πιθανότητες είναι ότι είστε ένα πολύ δημιουργικό άτομο και εργάζεστε σε καλλιτεχνικό πεδίο δραστηριότητας. Αν δεν το κάνετε, τότε έχετε πιθανώς κρυμμένα ταλέντα μέσα σας που αξίζει να προσπαθήστε να τα εκφράσετε. Σκεφτείτε τι σας άρεσε να κάνετε όταν ήσασταν παιδί: σας άρεσε να σχεδιάζετε ή να τραγουδάτε; Τουλάχιστον, ένα νέο χόμπι, δεν θα σας κάνει οποιοδήποτε κακό. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε τη δημιουργική ενέργεια σας, προκειμένου να ζήσετε μια γεμάτη ζωή.

Δύο χέρια

Έχετε μια καλά αναπτυγμένη φαντασία, αλλά την ίδια στιγμή βασίζεστε στη λογική σαν βάση για τις περισσότερες από τις ενέργειές σας. Μπορείτε να δείτε τι είναι πραγματικά μπροστά στα μάτια σας πρώτα απ’ όλα. Είστε νηφάλια άτομα και οι άνθρωποι μπορούν πάντα να στραφούν σε σας για σωστές συμβουλές. Ο καθαρός ορθολογισμός και το κοφτερό μυαλό σας επιτρέπουν να απεγκλωβίσετε τον εαυτό σας ακόμα και από τις πιο πολύπλοκες και δύσκολες καταστάσεις. Ποτέ δεν σας πιάνει πανικός και είστε πάντα ήρεμοι και αρκετά έξυπνοι για να ξέρετε πώς να ηρεμήσετε και τους άλλους. Οι άνθρωποι βλέπουν ένα ισχυρό πρόσωπο σε σας και έλκονται ενστικτωδώς.

Ένα δέντρο

Είστε ένα πολύ παρατηρητικό άτομο που παρατηρεί όλες τις μικρές λεπτομέρειες στα πράγματα. Δεν υπάρχουν πληροφορίες που μπορεί να κρυφτούν από εσάς. Την ίδια στιγμή, είστε πολύ ευαίσθητοι στις διαθέσεις των γύρω σας. Γνωρίζετε πώς να συλλέξετε πληροφορίες από τους ανθρώπους και καταλαβαίνετε πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να θέσετε αυτό ή εκείνο το θέμα σε ένα άτομο. Η κλίση σας βρίσκεται κάπου στον επαγγελματικό κόσμο των επιχειρήσεων. Έχετε σίγουρη την επιτυχία σε αυτές τις σφαίρες των δραστηριοτήτων που απαιτούν την ευσυνειδησία και την ακρίβεια.

Τίποτα

Αν δεν έχετε δει τίποτα όταν κοιτάξατε την παραπάνω εικόνα, τότε θα πρέπει να κάνετε ένα διάλειμμα. Είστε σαφώς κουρασμένοι και δυσκολεύεστε να επιλύσετε πολύπλοκα καθήκοντα. Μπορεί να βρείτε ότι είναι δύσκολο να δείτε τα πράγματα από μια διαφορετική οπτική γωνία και παίρνετε πολλά πράγματα πολύ κυριολεκτικά. Κάντε ένα διάλειμμα. Λίγες μέρες μόνοι και με ηρεμία θα σας δώσει τη δύναμη για νέες δραστηριότητες.