Σελίδες

Thessaloniki video tour

31/10/18

Διάσημη αθλητικογράφος μίκρυνε το στήθος της: «Θέλω οι άνθρωποι να με κοιτούν στα μάτια όταν μιλάω» (φώτο)



Η Νατάλια Ζερσόνσκι είναι μια από τις δημοφιλέστερες αθλητικογράφους της Αργεντινής με πάνω από 1,1 εκ. ακολούθους στο Instagram, άρρενες ως επί το πλείστον.
Η 24χρονη Νάτι Ζότα, όπως είναι ευρέως γνωστή η δημοσιογράφος του ESPN, διαθέτει πλούσιο μπούστο.


Αλλά αυτό που για πολλές γυναίκες αποτελεί όνειρο, για εκείνην ήταν ένα δυσβάσταχτο φορτίο. Κι έτσι αποφάσισε να καταφύγει στο χειρουργικό νυστέρι για να μικρύνει το στήθος της.

Λίγο πριν μπει στο χειρουργείο ανήρτησε ένα βίντεο στο λογαριασμό της στο Instagram όπου εξήγησε για ποιο λόγο πήρε αυτή την απόφαση: «Θέλω οι άνθρωποι να με κοιτούν στα μάτια όταν μιλάω», είπε τονίζοντας ότι αυτά που οι άλλοι θεωρούσαν προσόντα, γι’ αυτήν ήταν αντιπαραγωγικά για τη δουλειά της.


Όσο κι αν φαίνεται περίεργο η Ζότα ντρεπόταν για το μεγάλο στήθος της. Την απόφαση να αλλάξει μέγεθος στηθόδεσμου την πήρε, όπως είπε, πριν από δύο χρόνια καθώς όποτε αναρτούσε φωτογραφίες της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όλα τα σχόλια «εστίαζαν στα στήθη» της.

Μετά την επιτυχημένη επέμβαση ευχαρίστησε τους πάντες για την υποστήριξή τους κι ανήρτησε μια φωτογραφία της με επιδέσμους να καλύπτουν το στήθος της και μια μάλλον αγχωμένη έκφραση στο πρόσωπό της.

Η λεζάντα τα εξηγεί όλα: «Να πως είσαι όταν ξυπνάς αναστατωμένη και θυμάσαι ότι χθες έκανες εγχείρηση στο στήθος σου και ούτε έχεις ιδέα πως είναι τώρα» .