Σελίδες

Thessaloniki video tour

31/10/18

Ζώδια: Αστρολογικές Προβλέψεις Τετάρτης 31-10-2018







Κριός♈
Γενικά
Η μέρα σου ξεκινάει για σένα με ένταση, Κριέ μου, την οποία δεν ξέρεις πραγματικά που να διοχετεύσεις. Πρόσεξε λίγο περισσότερο σήμερα, επειδή θα σου φταίνε συνεχώς οι γύρω σου. Ψάξε να βρεις τι είναι αυτό που σε πιέζει και μη δημιουργείς διαφωνίες, οι οποίες μπορεί να σε φέρουν σε δύσκολη θέση. Σταδιακά πάντως, αφού ο Ερμής μπαίνει στον Τοξότη, θα γίνει καλύτερη την επικοινωνία σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Πρέπει στον αισθηματικό σου τομέα, Κριέ, να δεις μερικές καταστάσεις με πολλή ψυχραιμία. Μη βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα, πριν μιλήσεις με το σύντροφό σου, διαφορετικά θα έχεις λογομαχίες κι εντάσεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Νιώθεις μεγάλη υπερένταση, Κριέ μου, κι έχεις έντονο εκνευρισμό, τον οποίο προκαλούν οι συνεργάτες σου. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να πηγαίνουν καλύτερα, ενώ συνεχίζεις να ψάχνεις για καινούργιες πηγές εσόδων. Απόφυγε πάντως σήμερα να κάνεις χρηματικές συναλλαγές και ειδικά, να παρασυρθείς σε περιττά έξοδα.

Ταύρος♉
Γενικά
Προσπάθησε σήμερα να κρατήσεις χαμηλούς τόνους, Ταύρε μου, μην εξάπτεσαι με την όποια δυσμενή κριτική ακούσεις, χρησιμοποίησε τη διπλωματία σου κι άσε για αργότερα την επίλυση ενός θέματος που θα προκύψει με μέλη της οικογενείας σου. Θα καταλάβεις αργότερα, ότι η κίνησή σου αυτή μόνο θετική εξέλιξη θα έχει για σένα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς αυτή την περίοδο, Ταύρε, να λύσεις με τον καλύτερο τρόπο τα προβλήματα που ταλανίζουν τη σχέση σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα τα καταφέρεις σήμερα πάρα πολύ καλά, Ταύρε, αρκεί να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και γίνουν λάθη, που θα σ’ εκθέσουν σε συνεργάτες σου. Τα οικονομικά σου δεν πάνε πολύ καλά. Πρέπει να κάνεις πλήρη προγραμματισμό και ν’ αποφύγεις τα περιττά έξοδα.

Δίδυμοι♊
Γενικά
Στο ξεκίνημά της η μέρα σου, Δίδυμε, θα σε βρει με κάπως διφορούμενη διάθεση: Από τη μία, έχεις αστείρευτη διάθεση ν’ ασχοληθείς με το κοινωνικό σου προφίλ και να βγάλεις προς τα έξω ό,τι καλύτερο διαθέτεις ως ψυχοσύνθεση, ενώ από την άλλη, σε πιάνει η… τεμπελιά και δε θέλεις να κάνεις οτιδήποτε. Πάρε το χρόνο που σου χρειάζεται και όλα θα γίνουν τη σωστή στιγμή.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα τα πας μια χαρά, Δίδυμε, σήμερα στα αισθηματικά σου. Δίνεις στο σύντροφό σου αυτά που του λείπουν, ενώ με την αγάπη και την υπομονή σου μπορείς και ξεπερνάς όσες παρεξηγήσεις τυχόν έρχονται.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πρέπει να φανείς πολύ προσεκτικός, Δίδυμε, σε ό,τι αφορά μελλοντικά θέματα. Απόφυγε να εκφράσεις με πάθος την άποψή σου, για να μην έχεις προστριβές με τους συνεργάτες σου. Μπαίνεις σε μία περίοδο, που θα έχεις πολλά έξοδα και θα παρασύρεσαι σε αγορές, που μπορεί να μην είναι τόσο απαραίτητες.

Καρκίνος♋
Γενικά
Σήμερα, που ο Ερμής μπαίνει στον Τοξότη, Καρκίνε, μη χαλάς την ημέρα σου με παράπονα. Δε σ’ αδικούν όλοι και το γνωρίζεις καλύτερα απ’ τον καθένα. Θα διαπιστώσεις αργότερα, πως δε σε κριτικάρουν και ό,τι λένε, είναι μόνο από το ενδιαφέρον τους και για να σε προφυλάξουν από κακοτοπιές.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Η καλή σου διάθεση, Καρκίνε, σήμερα θα σε κάνει πιο ερωτικό και θ’ αρχίσεις να διώχνεις τις αμφιβολίες που μπορεί να έχεις για το σύντροφό σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι συνεργασίες και γενικότερα τα καινούργια ξεκινήματα ευνοούνται, Καρκίνε. Μπορείς σήμερα να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις από το παρελθόν. Μην κάνεις καθόλου άσκοπες αγορές και μην παρασυρθείς σε έξοδα, που ίσως στο μέλλον να μην μπορείς να καλύψεις.

Λέων♌
Γενικά
Σήμερα, που ο Ερμής μπαίνει στον Τοξότη, Λέων, η μέρα θα είναι πολύ ευχάριστη για σένα, αφού θα θελήσεις ν’ ασχοληθείς με τα μέλη της οικογενείας σου, προσφέροντάς τους απλόχερα τη βοήθεια και την υποστήριξή σου. Άλλωστε, πρώτος εσύ χαίρεσαι, όταν μπορείς να κάνεις τους άλλους να αισθάνονται καλά.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε σήμερα να κλειστείς στον εαυτό σου, Λέων, και φρόντισε να λύσεις τις διαφορές που έχεις με το σύντροφό σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις σήμερα την ευκαιρία να κλείσεις καινούργιες συμφωνίες, Λέων, αλλά πρέπει να σκεφτείς, αν μπορείς ν’ ανταπεξέλθεις στις πολλές υποχρεώσεις. Μην είσαι παρορμητικός στα οικονομικά σου και για ό,τι σου προτείνουν, πριν απαντήσεις, να σκεφτείς πάρα πολύ καλά.

Παρθένος♍
Γενικά
Συγκρατημένη αισιοδοξία διακρίνω σήμερα, Παρθένε, σε μία ουδέτερη ημέρα για σένα, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Θα τακτοποιήσεις μια εκκρεμότητα, ενώ κάποιο φιλικό σου άτομο θέλει να σε προσεγγίσει, για να ξεκαθαριστούν ζητήματα που είχατε μεταξύ σας. Οι παρεξηγήσεις θα γίνουν παρελθόν.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, Παρθένε, θα πάρουν άλλη τροπή, προς το καλύτερο. Θα έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου και θα νιώσεις την αγάπη του.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Κινήσου σήμερα δυναμικά, Παρθένε, στον επαγγελματικό σου τομέα. Κάνε τις δημόσιες σχέσεις που ξέρεις και η τύχη θα είναι με το μέρος σου. Πρέπει να προσέχεις οικονομικές συμφωνίες και τις υπογραφές τους.

Ζυγός♎
Γενικά
Ακατανίκητη είναι σήμερα η επιθυμία σου, Ζυγέ, να κάνεις καινούργια ξεκινήματα ή να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος. Πραγματικά, η μέρα προσφέρεται για κάτι τέτοιο, ενώ η καλή σου διάθεση θα σε βοηθήσει αρκετά στο να πραγματοποιήσεις τους στόχους σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Ζυγέ, σήμερα θα πάει πολύ καλά, αρκεί να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στο ταίρι σου και να μην απορροφηθείς από άλλες καταστάσεις, που μπορεί να σε προβληματίζουν.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σε προτάσεις που μπορεί να δεχτείς, Ζυγέ, καλό είναι, πριν δώσεις απάντηση, να σκεφτείς πάρα πολύ καλά. Μην πάρεις κάποιο οικονομικό ρίσκο. Σε συναλλαγές που μπορεί να προκύψουν, δείξε αρκετή προσοχή.

Σκορπιός♏
Γενικά
Ξεκινά η μέρα και βρίσκεσαι με περισσότερο άγχος, Σκορπιέ. Παρόλο που θα το διαχειριστείς, η κούραση καραδοκεί, οπότε χρησιμοποίησε το δυνατό σου χιούμορ για ν’ ανταπεξέλθεις στις δυσκολίες που θα προκύψουν. Θα σε φροντίσουν και θα σταθούν δίπλα σου αγαπημένα σου άτομα, που νοιάζονται για σένα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, Σκορπιέ μου, σήμερα θα έχουν εντάσεις και φοβάμαι, ότι γι’ αυτό θα ευθύνεσαι εσύ. Καλό, λοιπόν, είναι, να μην εκνευρίζεσαι με το σύντροφό σου και να μην πεις πράγματα που μπορεί να τον πληγώσουν.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην εργασία σου, Σκορπιέ, μπορείς να καταφέρεις ό,τι ακριβώς θέλεις, αλλά δεν πρέπει να επαναπαυτείς. Στα οικονομικά σου, πρέπει να βάλεις μια τάξη, αφού το τελευταίο διάστημα κινείσαι εκτός προϋπολογισμού. Απόφυγε να κάνεις περιττά έξοδα.

Τοξότης♐
Γενικά
Ένα φιλικό σου άτομο, Τοξότη, θα σε απασχολήσει σήμερα, ζητώντας σου συμβουλές ή τη συμπαράστασή σου σ’ ένα θέμα ζωτικής σημασίας. Προσπάθησε να δεις και να αναλύσεις το ζήτημα πέραν του συναισθηματισμού, αφού μόνο τότε θα δώσεις τη λύση που πραγματικά χρειάζεται. Εδώ πρέπει να πρυτανεύσει η λογική σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, Τοξότη, σήμερα θα βιώσεις κάποιες εναλλαγές και σκαμπανεβάσματα. Πρέπει να είσαι προσεκτικός σε συζητήσεις που θα κάνεις με το σύντροφό σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πολλές θα είναι σήμερα οι επαγγελματικές υποχρεώσεις, Τοξότη. Συζητήσεις για καινούργια πράγματα, αλλά και ξεκαθαρίσματα για παλιά, θα κυριαρχούν. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να ισορροπούν, αλλά δεν πρέπει να κάνεις σπατάλες. Φρόντισε να προγραμματιστείς περισσότερο. 

Αιγόκερως♑
Γενικά
Σήμερα, Αιγόκερε, θα έχεις μία συγκρατημένη διάθεση στο να δείξεις τα συναισθήματά σου στο φιλικό σου περιβάλλον, πράγμα ασυνήθιστο για σένα, αφού γενικά δε λειτουργείς έτσι. Φυσικά σωστά πράττεις, εκτός αν θέλεις να τα πεις έξω από τα δόντια, επειδή είσαι εκνευρισμένος. Άσε να περάσει η μέρα, να καταλαγιάσει ο θυμός και μετά θα είναι καλύτερα, για σένα και τους άλλους.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, Αιγόκερε, σήμερα πρέπει να είσαι αρκετά επιφυλακτικός σε αυτά που λες και κάνεις, διαφορετικά θα προκαλέσεις τον εκνευρισμό του συντρόφου σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορεί να μην εισπράττεις το πνεύμα συνεργασίας που θέλεις, Αιγόκερέ μου, αλλά καλό είναι να μην παραπονεθείς. Θα έχεις ανοδική πορεία στα οικονομικά σου. Θα δεχτείς προτάσεις που θα ενισχύσουν τα έσοδά σου.

Υδροχόος♒ 
Γενικά
Σήμερα, Υδροχόε, σε πιάνει μια διάθεση ν’ ασχοληθείς με το σπίτι σου, οπότε επιστρατεύεις φιλικά σου άτομα για την ανακαίνιση ή τακτοποίηση του χώρου σου. Η μέρα για σένα και τους γύρω σου θα είναι λίγο κοπιαστική, αλλά το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει και θ’ απολαύσεις με τους δικούς σου στιγμές γεμάτες θαλπωρή.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Με τις τόσες ευθύνες που έχεις σε διάφορους τομείς, Υδροχόε μου, θα παραμελήσεις λίγο τα αισθηματικά σου. Καλό είναι να δείξεις το ενδιαφέρον σου στο σύντροφό σου, για ν’ αποφύγεις εντάσεις και λογομαχίες.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα υπάρξει ηρεμία στον επαγγελματικό τομέα, Υδροχόε. Απόφυγε μόνο να συζητήσεις για θέματα του παρελθόντος, επειδή μπορεί να παρεξηγηθείς με συνεργάτες σου. Θα έχεις μεγάλη ενεργητικότητα, για να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες που σε προβληματίζουν.

Ιχθύες♓ 
Γενικά
Δικαιωμένος θα αισθανθείς, Ιχθύ, από τις επιλογές που έκανες παλαιότερα σε σχέση με φιλικά σου άτομα. Το τοπίο είναι πλέον για σένα ξεκάθαρο, αφού όσοι είχαν αποδειχθεί βαρίδια στη ζωή σου, απομακρύνθηκαν. Αισθάνεσαι μεγάλη ασφάλεια και γεύεσαι πλέον τα θετικά της πραγματικής φιλίας.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, Ιχθύ, να περιμένεις πολλές ευχάριστες εκπλήξεις από το ταίρι σου. Φρόντισε κι εσύ σήμερα να εξωτερικευτείς περισσότερο.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Συνεργάσου και προσπάθησε να βάλεις σε εφαρμογή σχέδια για το μέλλον, Ιχθύ. Δέξου τα πράγματα όπως έρχονται αυτή την περίοδο. Τα οικονομικά σου αρχίσουν να ισορροπούν και θα δεχτείς προτάσεις για να τα ενισχύσεις.

oroskopos.gr