Σελίδες

Thessaloniki video tour

30/8/18

Πως θα κάνεις μόνη σου μανικιούρ




Η αλήθεια είναι πως όλες οι γυναίκες απολαμβάνουμε να...
μας κάνουν μανικιούρ οι επαγγελματίες, αλλά υπάρχουν φορές που δεν μπορούμε να τους έχουμε.

Αν, όμως, θέλεις να επιχειρήσεις να κάνεις μόνη σου μανικιούρ τότε ακολούθησε αυτά τα απλά βήματα για να έχεις ένα σούπερ αποτέλεσμα.

Με ένα ψαλιδάκι θα κόψεις τα νύχια σου –ανάλογα με το μήκος που εσύ προτιμάς. Σε περίπτωση που έχεις πετσάκια ή παρανυχίδες μην τις κόψεις με το ψαλιδάκι. Πάρε ένα ξύλινο στικ για να τα σπρώξετε προς τα μέσα. Έπεται λιμάρεις απαλά τα νύχια σου με μία λίμα για να τελειοποιηθεί το μήκος και το σχήμα τους.

Εφάρμοσε την ενυδατική κρέμα των χεριών σου κι κάνε ένα ελαφρύ μασάζ στα χέρια σου –ότι ακριβώς σου κάνουν και οι επαγγελματίες.
Τώρα ήρθε η σειρά να βάψεις τα νύχια σου. Μην ξεχάσεις να περάσεις δύο στρώσεις το μανό –δείχνει πάντα καλύτερο στο δεύτερο χέρι.

Για να δείχνουν ωραία ρα χέρια σου φρόντιζε να τα περιποιείσαι κάθε βδομάδα. Ιδιαίτερα, αν έρχεσαι καθημερινά σε επαφή με πολλά νερά και χαρτιά θα έχεις διαπιστώσεις πως έχεις πολλά πετσέκια. Για αυτό το λόγο φρόντισε λίγο παραπάνω τα νύχια σου και κάνε τακτικά μανικιούρ.

Όπως βάζεις ενυδατική κρέμα το χειμώνα έτσι να βάζεις και το καλοκαίρι. Επίσης, μην αμελείς να εφαρμόζεις λαδάκι στα νύχια σου για το καλύτερο αποτέλεσμα..