Σελίδες

Thessaloniki video tour

31/8/18

Ζώδια: Αστρολογικές Προβλέψεις Παρασκευής 31-8-2018

 

Κριός♈
Γενικά
Φρόντισε την ψυχική σου κατάσταση, Κριέ μου, και μη σπαταλιέσαι άδικα στο κυνηγητό της επιβεβαίωσης. Ξεκουράσου περισσότερο, ασχολήσου με τη διατροφή και τη αισθητική σου βελτίωση και πολλά θ’ αλλάξουν από τη «μεταμόρφωση» στην οποία θα οδηγηθείς. Οι πολύτιμες σχέσεις σού επιβεβαιώνουν τη σημαντικότητά τους.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα αφιερώσεις σήμερα περισσότερο χρόνο και σκέψη στη σχέση σου, Κριέ, θέλοντας σήμερα να λύσεις ενδεχόμενα προβλήματα που έχει το ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Κριέ, πολλές υποθέσεις θα πάνε θετικά. Τα καινούργια ξεκινήματα αλλά κι οι συνεργασίες σήμερα ευνοούνται. Μπορείς να υλοποιήσεις σχέδια που έχεις έτοιμα από το παρελθόν. Στα οικονομικά σου, κάνε συζητήσεις για ν’ αυξήσεις τα έσοδά σου και να βρεις καινούργιες πηγές εισοδημάτων.

Ταύρος♉
Γενικά
Οι πλανήτες, Ταύρε, φέρνουν εξαιρετική εύνοια στην εξέλιξη προσωπικών σου υποθέσεων και η βελτίωση σε όλα τα επίπεδα είναι πλέον πολύ κοντά στην ολοκλήρωσή της. Κάποιο μήνυμα από μακριά σε γεμίζει αισιοδοξία κι υπόσχεται εξελίξεις, που θα φέρουν ολοκληρωτική μεταμόρφωση.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα πρέπει σε μερικά θέματα στη σχέση σου, Ταύρε μου, να κάνεις υποχωρήσεις για να μη φτάσουν τα πράγματα στα άκρα. Απόφυγε σήμερα να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου για ζητήματα που μπορεί να σας φέρουν σε αντιπαράθεση.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Ταύρε, σήμερα θα παίξουν μεγάλο ρόλο οι κινήσεις που θα κάνεις, αλλά και κάποιες πρωτοβουλίες που θα πάρεις, προχωρώντας σε καινούργια ξεκινήματα. Συνεχίζεις να κάνεις προσπάθειες εξισορρόπησης στα οικονομικά σου. Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες για ν’ αυξήσεις τα έσοδά σου.

Δίδυμοι♊
Γενικά
Διατήρησε την ψυχραιμία σου, Δίδυμε, απέναντι σε υποχρεώσεις που αδυνατείς να διεκπεραιώσεις και μην επιτίθεσαι σε όσους σε πιέζουν, αλλά μίλησε με ειλικρίνεια και νηφαλιότητα. Η προκλητική συμπεριφορά δεν αποτελεί λύση για σοβαρά ζητήματα και θα οδηγήσει σε μεγαλύτερο αδιέξοδο.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Άσχετα με τη σχέση σου ζητήματα, Δίδυμέ μου, στερούν από το ταίρι σου το χρόνο σου. Άλλαξε τις προτεραιότητές σου, για να μην υπάρξουν σήμερα εντάσεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Δίδυμε, σήμερα θα τα πας πάρα πολύ καλά. Μπορείς να λύσεις εκκρεμότητες που έχεις από το παρελθόν και να κάνεις καινούργια ξεκινήματα. Στα οικονομικά σου, θα πρέπει να κινηθείς με προσοχή, επειδή θα έχεις την τάση να ξοδεύεις πάρα πολλά χρήματα, χωρίς να σκέπτεσαι ότι μπορεί να έχεις πρόβλημα αργότερα.

Καρκίνος♋
Γενικά
Η γοητεία κι ο δυναμισμός σου, Καρκίνε, φέρνουν οπαδούς στα οράματά σου και η ολοκλήρωση των στόχων σου διευκολύνεται αρκετά. Το κοινωνικό σκηνικό σού χαρίζει ικανοποιήσεις και η αυτοπεποίθησή σου βρίσκεται στα ύψη. Συγκεντρώσου περισσότερο στο πρόγραμμά σου και σύντομα θα πετύχεις όσα επιθυμείς.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σχέση σου, Καρκίνε, είναι σε καλό δρόμο και πολλές προβληματικές καταστάσεις έχουν ισορροπήσει. Θα έρθεις σήμερα πιο κοντά στο σύντροφό σου και θα του πεις αυτά που θέλεις. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις, πως η Αφροδίτη είναι στο Ζυγό και θα σε ευνοήσει για να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Καρκίνε, σήμερα τα πράγματα θα είναι πολύ καλά και θα έχεις μεγάλη άνοδο. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, αλλά και συνεργασίες. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Φρόντισε να μην κάνεις κινήσεις, που θα σε οδηγήσουν εκτός προγράμματος.

Λέων♌
Γενικά
Η επικοινωνία με υψηλά ιστάμενα πρόσωπα, Λέων, απαιτεί μεγαλύτερη μεθοδικότητα, για να φέρει τα’ αποτελέσματα που επιθυμείς. Μην αφήνεις τις καταστάσεις στην τύχη τους, αλλά βρες τρόπο να δημιουργήσεις πιο αποτελεσματικές συνθήκες μεταξύ σας.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Λέων μου, σήμερα θα πάει καλύτερα, αν δείξεις περισσότερη διαλλακτικότητα και δεν έχεις τόσο απόλυτες απόψεις. Πέρνα τη μέρα ρομαντικά με το ταίρι σου, ώστε να φέρεις ηρεμία κι ευτυχία στη σχέση σας. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, βρίσκεσαι σε μια πολύ ευνοϊκή περίοδο (ο Ερμής είναι στο Σκορπιό) κι η καλή σου επικοινωνία θα φέρει τη γνωριμία που θέλεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πρέπει να επικεντρωθείς σε αυτό που κάνεις, Λέων μου, και μην καταπιάνεσαι με πάρα πολλά, διαφορετικά θα πάρεις λάθος αποφάσεις και στο μέλλον δε θα μπορείς να τις διορθώσεις. Στα οικονομικά σου, οφείλεις να κινηθείς με πολύ προγραμματισμό. Διάφορα απρόοπτα έξοδα θα σε νευριάσουν, διαταράσσοντας τον προϋπολογισμό σου.

Παρθένος♍
Γενικά
Αναθεωρήσεις σε φιλικό επίπεδο, Παρθένε, γίνονται αντιληπτές στο οικογενειακό σου περιβάλλον, που σε πιέζει για εξηγήσεις. Η αδικία που εισέπραξες στο παρελθόν, δε σου αφήνει περιθώρια να μιλήσεις. Ασχολήσου με τους στόχους σου, αγνοώντας σχόλια κι ανώφελες συζητήσεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην απορείς, Παρθένε μου, αν σήμερα ο σύντροφός σου είναι λίγο απόμακρος. Αναρωτήσου μήπως ευθύνεσαι εσύ και κάποια λάθη στη συμπεριφορά σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Παρθένε, σήμερα θα παρατηρηθεί μεγάλη δραστηριότητα, ενώ η κινητικότητα που θα έχεις, θα σε βοηθήσει να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις, που σε απασχολούσαν για καιρό. Στα οικονομικά σου, βρίσκεσαι εκτός προϋπολογισμού. Φρόντισε να κινηθείς στο εξής με πολλή σύνεση και μην κάνεις κάποια παρορμητική κίνηση.

Ζυγός♎
Γενικά
Τα πράγματα βελτιώνονται αισθητά, Ζυγέ, και θα ανταποκριθείς καλύτερα στις υποχρεώσεις σου. Οι συνθήκες που έρχονται, δημιουργούν σκαλοπάτια προς την προσωπική σου ολοκλήρωση και την πραγματοποίηση των στόχων σου. Γνωριμίες που θα προκύψουν, θα αποδειχθούν καθοριστικές μελλοντικά.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, Ζυγέ, θα παραμείνουν σε πολύ καλή κατάσταση, αρκεί να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό σου. Μπορείς σήμερα να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου και να του πεις για τα θέματα που σε απασχολούν.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πολλά πράγματα που καθυστερούν, Ζυγέ μου, θα σ’ εκνευρίσουν πάρα πολύ. Προσπάθησε να βάλεις σωστό πρόγραμμα στη μέρα σου, για να λύσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος. Στα οικονομικά σου θα έχεις ανοδική πορεία. Έχεις ευκαιρία ακόμη και να αποταμιεύσεις, αρκεί να κάνεις σωστές επιλογές και να μην παρασυρθείς.

Σκορπιός♏
Γενικά
Η περίοδος αυτή, Σκορπιέ, είναι κατάλληλη για ν’ ασχοληθείς με δραστηριότητες που αφορούν τις σχέσεις σου και την οικογένεια. Προβλήματα που απασχολούν το χρόνο σου, τακτοποιούνται και απρόβλεπτα ευχάριστα γεγονότα βελτιώνουν την καθημερινότητά σου. Η συμπαράσταση αγαπημένων σου προσώπων σε συγκινεί.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, Σκορπιέ μου, από κάποιο σημείο και μετά άρχισαν να έχουν κάποια… θεματάκια. Καλό είναι να κινητοποιηθείς περισσότερο και μην αφήνεις μερικά πράγματα να περνάνε ασχολίαστα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Σκορπιέ, σήμερα μπορείς να κάνεις κοινωνικές επαφές, που θα σε βοηθήσουν να λύσεις πολλά προβλήματα στον επαγγελματικό τομέα. Στα οικονομικά σου, πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός. Μέτρα ό,τι κάνεις, για να βάλεις τάξη.

Τοξότης♐
Γενικά
Η οικογένειά σου χαροποιείται από τη διάθεσή σου, Τοξότη, να ανανεώσεις το σπίτι και ν’ ασχοληθείς μαζί της. Εντελώς αναπάντεχα εισπράττεις κοινωνική προβολή, μετά από μία τυχαία πρόσκληση. Οι πλανήτες τονίζουν το δυναμισμό και την τόλμη σου απέναντι σε ό,τι σκεφτείς.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα να περάσεις πολύ καλά με το σύντροφό σου, Τοξότη. Πες του για τα προβλήματα που σε απασχολούν, εξωτερικεύσου και θα δεις, ότι με τις συμβουλές του θα νιώσεις καλύτερα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά, Τοξότη μου, φρόντισε να προσαρμοστείς σε ενδεχόμενες αλλαγές που μπορεί σήμερα να γίνουν, έστω κι αν δεν τις περίμενες. Στα θέματα της εργασίας σου, μην απαισιοδοξείς, αφού μπαίνεις σε περίοδο που οι εξελίξεις θα είναι θετικές και θα σε αναδείξουν. Θα έχεις πάρα πολλές οικονομικές υποχρεώσεις, που κάποια στιγμή θα σε αγχώσουν και δε θα ξέρεις τι να κάνεις. Φρόντισε να περιορίσεις τα έξοδά σου στο ελάχιστο, για να μη βγεις από το πρόγραμμά σου.

Αιγόκερως♑
Γενικά
Νέα ξεκινήματα παρουσιάζονται ως ευκαιρίες μπροστά σου, Αιγόκερε, και η διάθεση να τα ακολουθήσεις, είναι μεγάλη. Σκέψου περισσότερο που σε οδηγούν όλα αυτά και μην αφήνεσαι σε παραλογισμούς, οι οποίοι θα φέρουν αδιέξοδο. Κινήσου με σύνεση, μαζί με λογική, και το μέλλον θα προσφέρει το καλύτερο αποτέλεσμα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου, Αιγόκερε, ώστε να νιώσετε καλύτερα κι οι δύο. Ο ερωτισμός σου, αλλά κι η γοητεία σου, θα έχουν ένταση. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι κι η μοναξιά έχει γίνει πια καθημερινότητά σου, εκμεταλλεύσου αυτή την περίοδο, που η Αφροδίτη είναι στον Ζυγό, για να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Αιγόκερε, θα πάνε πολύ καλά. Θα έχεις πάρα πολλή ενέργεια και θα θέλεις να τα τελειώνεις όλα εδώ και τώρα. Μπορείς σήμερα να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες. Θα έχεις έντονο άγχος για οικονομικές οφειλές και προβληματικές καταστάσεις του παρελθόντος. Φρόντισε να ηρεμήσεις και να προγραμματιστείς.

Υδροχόος♒ 
Γενικά
Πολλές νέες ευκαιρίες προκύπτουν, Υδροχόε, για τη βελτίωση των περισσότερων θεμάτων σου. Μην αφεθείς σε ονειροπολήσεις τώρα, που οι καταστάσεις απαιτούν εγρήγορση, συνέπεια κι οργανωμένη προσπάθεια. Επαφές και γνωριμίες που θα γίνουν άμεσα, θα σου φανούν χρήσιμες στο μέλλον.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα στον αισθηματικό τομέα, Υδροχόε, να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα που θέλεις εδώ και πολύ καιρό. Μην πεις πάντως υπερβολικά πράγματα, διότι μπορεί να εκνευρίσουν το σύντροφό σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πρέπει σήμερα να προσέχεις τις επαγγελματικές κινήσεις σου, Υδροχόε μου, διότι από τον εκνευρισμό, την ένταση και την ενέργεια που θα έχεις, μπορεί να πάρεις λάθος αποφάσεις. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην κατάσταση που θα ήθελες. Αυτή την περίοδο όμως, θα τα ισορροπήσεις και θα βάλεις σε σειρά υποχρεώσεις, που σε αγχώνουν εδώ και καιρό.

Ιχθύες♓
Γενικά
Κάποιες συζητήσεις σοβαρού επιπέδου, Ιχθύ, φέρνουν νέες προοπτικές στη ζωή σου. Ευκαιρίες παρουσιάζονται για να τακτοποιήσεις ζητήματα που σε κρατούσαν πίσω εδώ και καιρό κι η απελευθέρωσή σου είναι μεγάλη. Αξιοποίησέ την με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, Ιχθύ, θέλουν μια ανανέωση και πρέπει να προσπαθήσεις να κάνεις το σύντροφό σου να νιώσει πιο ασφαλής. Μίλα μαζί του και δείξ’ του τις πραγματικές σου προθέσεις, για το πως βλέπεις τη σχέση σας, αλλά κι εκείνον.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Ιχθύ, σήμερα θα πάνε πολύ καλά, αρκεί να είσαι ψύχραιμος και ν’ αποφύγεις να τα βάλεις με τους συνεργάτες σου. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, αλλά πρέπει να είσαι προσεκτικός στις επιλογές σου. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα. Φρόντισε να κάνεις αρκετή οικονομία, αφού έχεις αρκετές υποχρεώσεις από παλιά, που πρέπει να τακτοποιήσεις.

oroskopos.gr