Σελίδες

Thessaloniki video tour

31/7/18

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να σταματήσεις να φοράς σουτιέν




Πολλές γυναίκες έχουν μια σχέση αγάπης και μίσους με το σουτιέν τους...
ενώ όλες μας ξέρουμε ποσό βασανιστικές μπορούν να γίνουν οι τιράντες. Εάν έχεις μικρό στήθος το πιθανότερο είναι να μην χρειάζεται καν να φοράς σουτιέν ενώ εάν έχεις μεγάλο στήθος τότε γνωρίζεις ποσό δύσκολο είναι να βρεις ένα σουτιέν που υποστηρίζει σωστά το στήθος σου και ταυτόχρονα να είναι sexy.

Ανεξαρτήτως μεγέθους, όλες μας αισθανόμαστε την ίδια ανακούφιση όταν βγάζουμε το σουτιέν μας μετά από μια κουραστική ημέρα. Οποία και εάν είναι η σχέση που έχεις με το σουτιέν σου, υπάρχουν αρκετοί λόγοι, ανάμεσα τους και υγείας, οι οποίοι μπορεί να σε πείσουν να μην φοράς σουτιέν έστω και για μια εβδομάδα δοκιμαστικά.

Αυτοί είναι οι λόγοι που πρέπει να λάβεις υπόψιν σου:

Εάν σε ενοχλεί εδώ και καιρό όμως καταπιέζεσαι από τα πρότυπα και τους κανόνες που επιβάλει η κοινωνία στις γυναίκες τότε ίσως είναι ώρα να σκεφτείς να το αποχωριστείς.

Το να μην φοράς σουτιέν δηλώνει αυτοπεποίθηση, και τίποτα δεν είναι πιο sexy από την αυτοπεποίθηση.

Θα είσαι πιο άνετη. Εάν το σουτιέν σου δεν σε «βολεύει» και δεν σου αρέσει όπως το αισθάνεσαι στο σώμα και το στήθος σου, τότε σκέψου να το αποχωριστείς.

Επειδή το λέει η επιστήμη. Μια γαλλική μελέτη υποστηρίζει πως το στήθος δεν επωφελείται όταν το κρατάμε μέσα στο σουτιέν καθώς οι μυς γίνονται παθητικοί, αντιθέτως όταν δεν φοράμε σουτιέν οι μυς στο στήθος μας γίνονται πιο δυνατοί προστατεύοντας το με φυσικό τρόπο.

Επειδή αγαπάς το σώμα σου έτσι όπως είναι. «Χώρισε» με το σουτιέν σου και αγάπα το σώμα σου έτσι όπως είναι.

Δεν θα ιδρώνεις τόσο εκεί. Όταν κάνει ζέστη όσο περισσότερα ρούχα φοράμε τόσο περισσότερο ζεσταινόμαστε και ιδρώνουμε. Χωρίς το σουτιέν κολλητό πάνω σου θα αποφύγεις τον έντονο ιδρώτα σε αυτή την περιοχή.

Κάνει καλό στην υγεία σου. Ένα στενό σουτιέν μπορεί να προκαλέσει από πονοκέφαλο μέχρι κακή χώνεψη. Ενώ ένα σουτιέν το οποίο δεν σου εφαρμόζει απόλυτα καλά μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στη στάση του σώματος σου.