Σελίδες

Thessaloniki video tour

31/1/18

Το πιο κουλ αγέννητο μωρό του κόσμου!




Ακόμα δεν έχει γεννηθεί, αλλά οι γονείς του από τώρα ξέρουν ότι θα αποκτήσουν ένα φοβερό παιδί. Ένας υπέρηχος έφτανε για να το διαπιστώσουν...

Όταν οι μέλλοντες γονείς επισκέπτονται τον γιατρό και κάνουν τις απαραίτητες εξετάσεις, περιμένουν να μάθουν τα πάντα για το παιδί τους από τον ειδικό. Όμως, σε αυτή τη περίπτωση, ο γιατρός δεν χρειάστηκε να πει κάτι, για την πορεία της εγκυμοσύνης.

Όλες τις απαντήσεις στις απορίες και τις ανησυχίες του ζευγαριού έδωσε το μωρό που περιμένουν. Δεν χρειάστηκε να σπρώξει ή να κλοτσήσει. Η φωτογραφία του υπερήχου ήταν αρκετή και πεντακάθαρη...

Για την ακρίβεια, ο Brandon Hopkins και η σύζυγός του θα φέρουν στον κόσμο δίδυμα. Ακόμα δεν γνωρίζουν το φύλλο των παιδιών τους, αλλά ξέρουν ότι θα “φτάσουν” μέσα στον Ιανουάριο και πώς τουλάχιστον το ένα από τα δύο θα είναι φοβερό!

Πρόσφατα επισκέφθηκαν τον γιατρό που παρακολουθεί την κύηση για έναν τυπικό έλεγχο.  Όλα προχωρούν μια χαρά, όμως, αυτό που τους έδειξε ο υπέρηχος ήταν εντυπωσιακό και αλλόκοτο ταυτόχρονα.

Φαίνεται, μάλλον, ότι το ένα από τα δύο παιδιά βιάζεται πολύ να επικοινωνήσει μαζί τους... Έτσι προσπάθησε να τους ενημερώσει για το πώς πάνε τα πράγματα εκεί μέσα. Δεν χρειάζεται να πούμε κάτι παραπάνω... Η  φωτογραφία τα λέει όλα!


Μόλις ο έκπληκτος πατέρας πήρε την εικόνα από τον υπέρηχο, την ανάρτησε στη σελίδα του στο Facebook. Από εκεί την πήρε ο αδελφός του, ο οποίος με τη σειρά του την ανέβασε στο Reddit.

Χρειάστηκαν μόλις λίγες ημέρες για να γίνει η φωτογραφία viral και το μωράκι, που ακόμα δεν έχει καν γεννηθεί, διάσημο. Τέλειο;