4 μερίδες
Υ λ ι κ ά
6 αβγά
4 φέτες ψημένο μπέικον
(προαιρετικό)
100 γρ. τριμμένο κίτρινο τυρί
Θαλασσινό αλάτι και πιπέρι
Εκ τ έ λ ε σ η
Προθέρμανε το φούρνο στους 180°C. Ψιλόκοψε το ψημένο μπέικον. Χτύπησε τα αβγά μαζί με το αλάτι και το πιπέρι, πρόσθεσε το τυρί και ανακάτεψε.
Μοίρασε τη ζύμη σε φόρμες για μάφιν και πρόσθεσε το μπέικον. Ψήσε για 15-20 λεπτά, ανάλογα με το μέγεθος της φόρμας για μάφιν.