Σελίδες

Thessaloniki video tour

31/7/17

Η αγάπη μέσα από μια φωτογραφία ηλικιωμένωνΗ αγάπη έχει πάρα πολλούς τρόπους για να εκδηλωθεί και σίγουρα δεν έχει ηλικία…

Αποδεικνύεται άλλωστε και από τη φωτογραφία ενός ηλικιωμένου ζευγαριού που έχει γίνει viral.

Τα... 

 
 
 
 
ζευγάρι εντόπισε ένας περαστικός στο Τενεσί των ΗΠΑ, που μόλις είδε το στιγμιότυπο κατάλαβα ότι ήταν μπροστά σε μία πολύ τρυφερή στιγμή.

Ολα συνέβησαν μία ζεστή ημέρα με τις θερμοκρασίες να αγγίζουν τους 37 βαθμούς Κελσίου. Ενας 34χρονος αποφάσισε να πάει να αγοράσει παγωτό, αυτό όμως που βρήκε μπροστά του ήταν αφάνταστα πιο γλυκό…

«Σήμερα πήρα τα παιδιά μου για να πάμε στην πισίνα και στο δρόμο για το σπίτι σταματήσαμε να πάρουμε παγωτό. Όταν πήρα το παγωτό μου, κατάλαβα ότι αυτός ο ηλικιωμένος άνδρας δίπλα μου καθόταν είχε ανοίξει την πόρτα του συνοδηγού, καθόταν έξω από το αυτοκίνητό του και τάιζε παγωτό τη σύζυγό του, η οποία κι αυτή ήταν 80 και κάτι ετών. Της έβαλε μία πετσέτα και σιγά σιγά της έδινε παγωτό μέσα σε αυτή τη ζέστη. Ήταν μία πολύ όμορφη απόδειξη αγάπης», έγραψε ο αυτόπτης μάρτυρας κ. Κέλεϊ στο λογαριασμό του στο Facebook, ποστάροντας μάλιστα και μία φωτογραφία.

Η εικόνα άγγιξε πολλούς ανθρώπους ανά τον κόσμο και ήδη μετρά 612.000 αντιδράσεις, 260.000 share και 45.000 σχόλια. «Αληθινή αγάπη», σχολίασαν πολλοί.

Ο ηλικιωμένος άνδρας αποκαλείται «υπέροχος τζέντλεμαν», με αρκετούς να σημειώνουν ότι είναι κάτι που βλέπει κανείς σπάνια στις μέρες μας….

«Η αγάπη είναι τόσο όμορφο πράγμα», συμφώνησαν σχεδόν όλοι…
eleftherostypos