Σελίδες

Thessaloniki video tour

30/7/17

Εξαιρετικά αφιερωμένη στους… ταλαιπωρημένους άντρες η νέα σειρά του Ant1!




Εσύ με ποιον από τους 5 χαρακτήρες θα ταυτιστείς;

Όλοι οι άντρες έχουν βαρεθεί πλέον να παραπονιούνται πως το 90% των προγραμμάτων της ελληνικής τηλεόρασης απευθύνονται κυρίως στις γυναίκες.

Γι’ αυτό και ο Ant1 τους επιφυλάσσει ένα πολύ ιδιαίτερο «δώρο» για τη σεζόν που μας έρχεται.

Ο λόγος για τη νέα, πολλά υποσχόμενη κωμική σειρά του καναλιού του Αμαρουσίου που… θα μιλήσει στην καρδιά κάθε αρσενικού.

Τίτλος της; «Κάτι χωρισμένα παλικάρια». Όπως η ονομασία της προδίδει, η σειρά θα πραγματεύεται τη ζωή πέντε πολύ διαφορετικών μεταξύ τους ανδρών μετά τους επεισοδιακούς χωρισμούς τους.

Οι χαρακτήρες που πρωταγωνιστούν είναι –το λιγότερο- ικανοί να κάνουν κάθε αρσενικό να ταυτιστεί μαζί τους. Πρόκειται άλλωστε για πέντε κατηγορίες ανδρών που όλοι κάποια στιγμή έχουμε συναντήσει στη ζωή μας.

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν. Πρώτο «θύμα» χωρισμού είναι ένας εθισμένος στις γυναίκες, αλλά πολύ επιτυχημένος στη δουλειά του πλαστικός χειρουργός. Δεύτερο, ένας… μαμάκιας που βλέπει τη σχέση του να καταστρέφεται χάρη στο «μαγικό» χέρι της μητέρας του.
Τρίτο, ένας ευκατάστατος μεν, καταπιεσμένος δε σύζυγος και πατέρας δύο παιδιών που, όμως, τα κάνει μπάχαλο στην προσωπική του ζωή. Τέταρτο, ένα αποτυχημένο… λαμόγιο του οποίου οι συνεχείς πατέντες αναγκάζουν τη γυναίκα του να τον διώξει από το σπίτι.

Την πεντάδα συμπληρώνει ένας gay ιδιοκτήτης μπαρ που χωρίζει από τον δεσμό του.


Τι κοινό έχουν όλοι αυτοί πέρα από τους χωρισμούς τους; Είναι όλοι 35 – 45 ετών και βέβαιοι πως μπορούν να συμβιώσουν – επιβιώσουν κάτω από την ίδια στέγη: Το σπίτι ενός από τους πέντε που αποφασίζει να νοικιάσει μέρος αυτού στους υπόλοιπους τέσσερις.

«Οι άντρες νομίζουν ότι ο γάμος είναι η κρεμάλα τους και χωρισμένοι θα ξαναβρούν τον »χαμένο τους Παράδεισο». Πέντε χωρισμένοι άντρες, άγνωστοι μεταξύ του, αποφασίζουν να συγκατοικήσουν. Κοινό τους στοιχείο: Να χαρούν ξανά την ελευθερία τους. Επιτέλους μόνοι!
Πιστεύουν ότι μόνοι τους θα είναι καλύτερα: Ανέμελοι, ξέγνοιαστοι κι ευτυχισμένοι. Ή μήπως δεν είναι έτσι; Είναι τελικά αυτό που θέλουν ή αυτό που… νομίζουν ότι θέλουν; Πώς θα εξελιχθεί αυτή η ιδιόμορφη συγκατοίκηση και τι θα γίνει μόλις εισβάλλουν στη ζωή τους οι πρώην τους, τα παιδιά τους, οι τέως εραστές, οι μαμάδες, τα πεθερικά και… ένα σκυλάκι»;
Αυτή ακριβώς είναι η περιγραφή του Ant1, ο οποίος επιλέγει να μη δώσει ακόμα περισσότερες πληροφορίες για τη νέα πολλά υποσχόμενη σειρά που ετοιμάζει.
Το μόνο που έχει γίνει γνωστό είναι πως πρόκειται για την ελληνική διασκευή της σειράς «Separados» σε σενάριο Βίκυς Αλεξοπούλου και σκηνοθεσία Βασίλη Θωμόπουλου.
Πρόκειται για ένα project που θα προβάλλεται δύο φορές την εβδομάδα μετά τους «Νομάδες» και σκοπό έχει να ενισχύσει την prime time του καναλιού.
Εμείς, πάντως, ανυπομονούμε να μάθουμε τα ονόματα των πρωταγωνιστών της…