Σελίδες

Thessaloniki video tour

29/6/17

Διάσημη ηθοποιός: Ζούσαμε με κουπόνια τροφίμων από την πρόνοιαΕίναι μία από τις πιο αναγνωρίσιμες σταρ του Χόλιγουντ Οι ταινίες της έχουν κόψει εκατομμύρια εισιτήρια στα σινεμά παγκοσμίως ενώ μεγάλο μέρος του αντρικού πληθυσμού θα ήθελε μόνο μία ματιά της. Συμπεριλαμβανομένων και υψηλόβαθμων πολιτικών στελεχών.

Ο λόγος για τη... 

Σκάρλετ Γιοχάνσον που μπορεί να κάνει σήμερα μια ζωή γεμάτη δόξα και χρήμα, δεν μπορεί να πει κανείς όμως το ίδιο και για τα παιδικά και εφηβικά της χρόνια. Όπως ανέφερε η ίδια σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Inside The Actors Studio», η εφηβική της ζωή ήταν εξαιρετικά δύσκολη με τους γονείς να μην έχουν την οικονομική δυνατότητα να της προσφέρουν ακόμη και τα βασικά.

Επίσης ανέφερε ότι στα 13 της χρόνια είδε τους γονείς της να παίρνουν διαζύγιο με τη μητέρα της να μετακομίζει στην Καλιφόρνια. «Ζούσαμε με κουπόνια τροφίμων από την πρόνοια στο Μανχάταν», είπε χαρακτηριστικά η 32χρονη ηθοποιός.

«Οι γονείς μου έπρεπε να μεγαλώσουν τέσσερα παιδιά σε ένα νοικοκυριό, όπου το εισόδημα ήταν πολύ χαμηλό», συμπλήρωσε. «Όταν έφυγα με τη μητέρα μου εκείνη προσπάθησε να σταθεί στο πλευρό μας. Όλο αυτό ήταν πάρα πολύ βαρύ για όλους μας».
Tromaktiko