Σελίδες

Thessaloniki video tour

30/6/17

Θύρα 7: Είστε… Καμμένοι στη συνείδησή μας«Έχουμε ανεχτεί αρκετά, έχουμε προκληθεί πέρα από τα όρια»
Σκληρή και άκρως επιθετική ανακοίνωση της Θύρας 7 κατά Καμμένου, Κοντονή και όχι μόνο και φυσικά με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:


 

Είναι γνωστό εδώ και χρόνια ότι η «Θύρα 7» είναι μακριά από οτιδήποτε έχει σχέση με την πολιτική. Όσο και αν το δόγμα «No Politica» και το «ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ» ενοχλεί κάποιους, ισχύει και θα ισχύει. Δεν μας ενδιαφέρει λοιπόν η πολιτική ταυτότητα του μπούλη Καμμένου αλλά μας ενδιαφέρει ότι πιάνει στο στόμα του τον κόσμο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και επειδή αυτό το στόμα είναι οχετός, μας λερώνει οποιαδήποτε αναφορά του. Προφανώς δεν έχει ανάγκη ο Προέδρος της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κανέναν συμπαραστάτη στον αγώνα που δίνει απέναντι στον συκοφάντη Καμμένο, τους επίορκους Λιμενικούς, τους γνωστούς «ζούγκλες» παρακρατικούς και ΚΥΠατζήδες και με τα αφεντικά τους. Και είμαστε βέβαιοι ότι ο πρόεδρος μας θα τους κυνηγήσει, όλους αυτούς, μέχρι να βρουν μαύρο χιόνι.Έχουμε ανεχτεί αρκετά.

Έχουμε προκληθεί πέρα από τα όρια. Και από αυτή την κυβέρνηση συνολικά και από τον δεξιό... ψάλτη του Καμμένου χθες στη Βουλή, τον γνωστό και μη εξαιρετέο Υπουργό Κοντονή, ο οποίος απο την πρώτη ημέρα που ανέλαβε Υφυπουργός Αθλητισμού αλλά και τώρα ως Υπουργός Δικαιοσύνης έδειξε και δείχνει το απύθμενο μίσος του προς την ομάδα μας και τον κόσμο της.Χρυσόγονοι, Ζουράρηδες, Βερναρδάκηδες... Κοντονής και Καμμένος. Οι προκλήσεις προς τον κόσμο του Ολυμπιακού δεν έχουν τέλος.

Δεν θα πούμε να τους μαζέψει ο κ. Τσίπρας. Πλέον δε θέλουμε κανένας να μαζέψει κανέναν. Τώρα είναι αργά. ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ ΚΥΡΙΟΙ. Αφού ζητήσατε να μας μετρήσετε, θα μας μετρήσετε. Και θα είμαστε παντού… Είστε ΚΑΜΜΕΝΟΙ στην συνείδησή μας. ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ ΣΤΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΣΑΣ…

Πηγή: gazzetta.gr