Σελίδες

Thessaloniki video tour

31/12/16

Ημερήσιες Προβλεψεις ζωδια σημερα 31/12 Σαββατο


Κριός
Γενικά zwdia: Ίσως αισθάνεστε ταλαιπωρημένοι από κάποια άτομα που κρέμονται από επάνω σας. Είστε μεγάλη συναισθηματική υποστήριξη για αυτούς και στηρίζονται στην δύναμή σας. Ίσως σήμερα αισθανθείτε εκνευρισμένοι από αυτό. Μάλλον θα θέλετε να διώξετε αυτά τα βάρη και να αισθανθείτε ελεύθεροι. Αυτό είναι το κλειδί σήμερα.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Είναι καλή ημέρα για να ετοιμάσετε την μελλοντική σας καριέρα. Κάντε σημαντικά βήματα που θα σας βοηθήσουν να βάλετε γερές βάσεις. Δημιουργείστε μαι καλή βάση από ότι έχετε διαθέσιμο και χρησιμοποιήστε το αργότερα όταν θα χρειαστεί.
Ταύρος
Γενικά zwdia: Ίσως καταλήξετε να φοβίζετε τους άλλους με τα έντονα συναισθηματικά ξεσπάσματά σας. Μάλλον η συμπεριφορά σας θα είναι ειρωνική. Ακόμα και τα πιο μικρά πράγματα θα σας ενοχλούν. Η ρίζα αυτού του προβλήματα μάλλον έχει να κάνει με την ανάγκη σας να αγαπηθείτε και μπορεί να νομίζετε ότι οι άλλοι δεν σας δίνουν την προσοχή που θέλετε. Μην αφήνετε την ευτυχία σας να εξαρτάται από τις πράξεις των άλλων. Το πιο σημαντικό είναι να αγαπάτε τον εαυτό σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Μην προσπαθείτε να πείσετε κάποιον για κάτι που δεν θέλει. Όσο περισσότερο προσπαθείτε τόσο περισσότερο θα αντιστέκεται. Η γοητεία η κολακεία και τα γλυκά λόγια δεν θα βοηθήσουν.

Δίδυμοι
Γενικά zwdia: Ίσως εκπλήξετε κάποια άτομα με τα λόγια και τις πράξεις σας και αυτό δεν ταιριάζει με τον χαρακτήρα σας. Μην εκπλαγείτε να σκέπτεστε ή δράτε διαφορετικά από ότι συνήθως.Σήμερα θέλετε να είστε στο προσκήνιο. Φορέστε έντονα χρώματα που δείχνουν την προθυμία σας να ξεχωρίσετε από το πλήθος.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Τα δεδομένα που θα συλλέξετε σήμερα είναι πολύ σημαντικά για εσάς. Φροντίστε οι πληροφορίες σας να είναι καλά οργανωμένες και να μπορείτε να τις καταλάβετε μετά. Δεν υπάρχει λόγος να βιαστικά συμπεράσματα. Απλά συλλέξτε γεγονότα.
Καρκίνος
Γενικά zwdia: Μπορεί να αισθάνεστε ότι θέλετε να τα καταστρέψετε όλα. Ίσως είστε εκνευρισμένοι για κάτι που συμβαίνει γύρω σας ή στην περιοχή σας ή ακόμα και μέσα στο σπίτι σας. Ανεξάρτητα με τον λόγο σίγουρα πρέπει να γίνουν αλλαγές για να υπάρξει πρόοδος. Μερικές φορές πρέπει να γκρεμιστεί ότι υπάρχει για να φτιαχτεί κάτι νέο.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Φροντίστε τα βασικά σήμερα. Μην βιάζεστε για να αποδείξετε ότι είστε κάτι άλλο. Θα γυρίσει εναντίον σας μακροπρόθεσμα. Ξεκινήστε από την αρχή και δουλέψτε σταθερά από εκεί.

Λέων
Γενικά zwdia: Κρατήστε ένα στυλό κοντά σας. Μάλλον θα έχετε κάποιες πολύ καλές, επαναστατικές ιδέες. Μάλλον θα σας ενδιαφέρουν οι ηλεκτρονικές συσκευές σήμερα. Θα έχετε την δυνατότητα να κάνετε σωστές παρατηρήσεις για το πως λειτουργούν τα πράγματα. Ίσως έχετε μια καλή ιδέα για το πως να βελτιώσετε την αποδοτικότητα των συσκευών στο σπίτι σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Είστε σε καλή θέση σήμερα. Υπάρχει πολύ ενέργεια μέσα σας. Κάντε μια μεγάλη βόλτα και μην δημιουργήσετε εκνευρισμό στην δουλειά σας εξαιτίας της ανυπομονησίας σας.



Παρθένος
Γενικά zwdia: Μπορεί μέσα στο μυαλό σας να έχετε πολλές ιδέες αλλά λίγη υπομονή για το πως μπορούν να προχωρήσουν. Ίσως είστε πολύ απασχολημένοι πηγαίνοντας από την μια σκέψη στην επόμενη χωρίς να σκέπτεστε αναλυτικά. Σημειώστε τες και αναλύστε τες άλλη στιγμή όπου το μυαλό σας θα είναι πιο καθαρό.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Μπορείτε να προχωρήσετε πολύ στην δουλειά σας σήμερα ακολουθώντας μια από τις ιδέες σας. Δείξτε τι είναι σημαντικό για εσάς και παρουσιάστε το με σταθερό και προσγειωμένο τρόπο. Μια χαλαρή ιδέα δεν θα προχωρήσει.
Ζυγός
Γενικά zwdia: Μπορείτε να αλλάξετε την γνώμη σας. Ίσως υπερηφανεύεστε ότι είστε τα άτομα που τα ξέρουν όλα. Ίσως θεωρείτε ότι οι άλλοι δεν είναι όπως εσείς. Είναι σημαντικό να μην σταματάτε να σκέπτεστε αφού πάρετε μια απόφαση. Να είστε ανοιχτοί στις αλλαγές που συμβαίνουν γύρω σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Θα προχωρήσετε πολύ σήμερα. Μην φοβάστε να το κάνετε. Το έδαφος είναι σταθερό και αξιόπιστο. Θα ανταμειφθείτε για την αξιόπιστη φύση σας και την εξαιρετική μνήμη σας. Μην διστάσετε να δείξετε τις ικανότητές σας.


Σκορπιός
Γενικά zwdia: Ίσως έχετε μια μεγάλη ανάγκη να εκφράσετε την μοναδικότητά σας. Ίσως δεν θέλετε να είστε μέσα στον όχλο. Θέλετε να είστε ξεχωριστοί. Βρείτε το σημείο που σας ταιριάζει και μην ανησυχείτε για το τι σκέπτονται οι άλλοι. Η μοναδικότητά σας είναι αυθεντική.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Ο εκνευρισμός στην δουλειά σας θα σας δημιουργήσει πρόβλημα σήμερα. Ίσως αισθάνεστε εγκλωβισμένοι. Μην ανησυχείτε. Αυτό είναι μήνυμα από το σύμπαν που σας λέει να χαλαρώσετε και να είστε πιο υπομονετικοί.

Τοξότης
Γενικά zwdia: Ίσως το να ακολουθείτε την ροή να μην σας ταιριάζει πολύ σήμερα. Είναι μια στιγμή τώρα όπου θέλετε να προχωρήσετε όπως θέλετε εσείς. Ίσως προχωράτε ανεξάρτητα με το τι λένε οι άλλοι. Μπορεί να πειστείτε από αγαπημένα σας άτομα να δράσετε με συγκεκριμένο τρόπο. Κάντε ότι ικανοποιεί και χαροποιεί εσάς και όχι τους άλλους.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Θα είστε πιο παραγωγικοί σήμερα. Το μυαλό σας είναι πιο συγκεντρωμένο και σας βοηθά να κατευθύνετε την ενέργειά σας σε πολλά πράγματα. Αυτό είναι το κλειδί της επιτυχίας σήμερα. Πιστέψτε σε μια ιδέα και προχωρήστε.


Αιγόκερως
Γενικά zwdia: Υπάρχουν κάποιες συναισθηματικές εκπλήξεις σήμερα. Ίσως λειτουργείτε με συγκεκριμένο τρόπο αλλά μάλλον θα ακολουθήσετε άλλη πορεία σήμερα. Ίσως δεν ξέρετε γιατί αισθάνεστε άνετα σε μια περίεργη κατάσταση. Μην αμφισβητείτε τα συναισθήματά σας. Απλά διαχειριστείτε τις καταστάσεις που έρχονται. Θα σας ανοίξουν πολλές πόρτες.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Φροντίστε να ελέγξτε διπλά την δουλειά σας σήμερα. Κανείς δεν θα είναι ανεκτικός με τα λάθη που γίνονται από βιασύνη. Θα κερδίσετε τον σεβασμό των άλλων γύρω σας αν πάρετε τον χρόνο σας, είστε υπομονετικοί και εξετάστε το τελικό προϊόν.


Υδροχόος
Γενικά zwdia: Χρειάζεστε συναισθηματική ελευθερία. Ίσως αισθάνεστε ότι σας καθοδηγούν να αισθάνεστε κάτι συγκεκριμένο ή είστε παγιδευμένοι σε μια κατάσταση. Αν μπορείτε να απομακρυνθείτε μάλλον θα δείτε ότι δεν είναι δικό σας πρόβλημα. Τώρα είναι σημαντικό να βρείτε έναν τρόπο διαφυγής και έκφρασης ώστε να δράτε όπως θέλετε εσείς.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Είναι μια υπέροχη ημέρα να ζητήσετε αύξηση, προαγωγή ή κάποια χάρη από κάποιον στην δουλειά σας. Αν αναζητάτε δουλειά να είστε σίγουροι ότι οι συνεντεύξεις σας θα πάνε καλά. Όλα είναι στο χέρι σας.
Ιχθύες
Γενικά zwdia: Σημειώστε τις συνήθειες και την συμπεριφορά σας. Κοιτάξτε τον τρόπο σας και σημειώστε ότι δεν σας βολεύει. Μάλλον θα έχετε την ανάγκη να ξεφύγετε από τα ίδια και να δημιουργήσετε νέους δρόμους που σας επιτρέπουν να εκμεταλλευθείτε τις ευκαιρίες. Μην ξοδεύετε την ενέργειά σας σε μονοπάτια που δεν οδηγούν πουθενά.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Επικεντρωθείτε στις ιδέες σας. Οργανώστε το μυαλό σας. Θα έχετε πολλές ιδέες να σας τραβούν προς κάθε κατεύθυνση. Η λογική σας είναι σωστή αλλά τώρα πρέπει να σκεφθείτε καλύτερα. Θα πρέπει να είστε πιο αποτελεσματικοί.