Σελίδες

Thessaloniki video tour

30/6/16

Ημερήσιες Προβλεψεις ζωδια σημερα 30/06 Πεμπτη



Κριός
Γενικά zwdia: Τα συναισθήματα ίσως δεν είναι πολύ καλά σήμερα και ίσως να μην αντιλαμβάνεστε τον λόγο. Μοιραστείτε τις σκέψεις σας με τους άλλους και θα δείτε ότι θα μπορέσετε να τα ξεκαθαρίσετε. Αν έχετε την ανάγκη χαλαρώστε λίγο. Πάρτε τον χρόνο σας. Μην αφήνετε τους άλλους να πιστεύουν κάτι που ξέρετε ότι δεν είναι αλήθεια.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Η ευαίσθητη πλευρά σας θα είναι βοήθεια για τους άλλους σε μια δύσκολη κατάσταση στην δουλειά σας. Η οπτική σας θα ξεκαθαρίσει τα πράγματα. Απομακρυνθείτε όσο μπορείτε για να μην πληγωθείτε.
Ταύρος
Γενικά zwdia: Θα είναι μια έντονη ημέρα σήμερα. Ίσως να μην αισθάνεστε πολύ δυνατοί και οι άλλοι να σας κάνουν να αισθάνεστε χειρότερα. Θα πρέπει να σκεφθείτε ότι είναι μια περαστική φάση και σύντομα θα είστε ξανά ο εαυτό σας. Να είστε πιο ανοιχτοί. Μπορείτε να καταφέρετε πολλά.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Μια μεγάλη ευκαιρία σας περιμένει αλλά να θυμάστε ότι οι άλλοι έχουν αυτό τον σκοπό. Θα πρέπει να είστε ανταγωνιστικοί και να μην φοβάστε τους άλλους ή τις κινήσεις τους. Προχωρήστε με αυτοπεποίθηση.
Δίδυμοι
Γενικά zwdia: Σήμερα είναι ημέρα να λάμψετε και πρέπει να κάνετε ότι μπορείτε. Μην λυπάστε τον εαυτό σας. Να είστε ο εαυτός σας και οι άλλοι θα σας ακολουθήσουν. Τώρα είναι υπέροχη στιγμή να κάνετε σχέδια για το μέλλον. Να είστε προσγειωμένοι και συγκεντρωμένοι στους στόχους σας. Φροντίστε να μην χάσετε την ισορροπία σας εξαιτίας των άλλων.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Για να επιτύχετε τους επαγγελματικούς σας στόχους θα πρέπει να συνειδητοποιήστε ότι πρέπει να βοηθήσει τους άλλους. Ασχοληθείτε με όσους έχουν διαφορετική δύναμη από την δική σας. Οι ικανότητές σας μόνο ίσως να μην είναι αρκετές, ειδικά σήμερα, και να χρειάζεστε βοήθεια.



Καρκίνος
Γενικά zwdia: Σήμερα είναι μια ημέρα αντιθέσεων για εσάς. Μπορεί να κάνετε πολλά αντιφατικά πράγματα. Ίσως αποφασίσετε να μείνετε σπίτι σήμερα. Καθαρίστε και οργανώστε τον χώρο σας. Ίσως πρέπει να ασχοληθείτε και με την κουζίνα. Αν έχετε κατοικίδια φροντίστε τα.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Θα βρεθείτε μέσα σε μια δύσκολη κατάσταση σήμερα. Οι συνάδελφοι έχουν προβλήματα και ίσως σας ζητηθεί να διαλέξετε στρατόπεδο. Το να μην το κάνετε ίσως τελικά κάνει περισσότερο κακό. Να είστε προσεκτικοί.
Λέων
Γενικά zwdia: Η ημέρα δεν θα ξεκινήσει μέχρι να καθαρίσετε τ μυαλό σας και να ασχοληθείτε με τις προσωπικές σας υποθέσεις. Ίσως καταφέρετε πολλά. Σκεφθείτε ότι υπάρχει κάποιος δρόμος για όλους. Αφήστε στο περιθώριο την επιθετικότητά σας σήμερα. Είναι έντονη αλλά δεν θα σας βοηθήσει. Επικεντρωθείτε στις μεγάλες δουλειές που πρέπει να γίνουν. Ίσως είναι καλύτερα να κάνετε μια λίστα.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Υπάρχει ένταση ανάμεσα στους συναδέλφους και δεν πρέπει να εκπλαγείτε να προκύψει διαμάχη χωρίς ουσιαστικό λόγο. Η εμπειρία σας από τέτοιου είδους εντάσεις σας κάνει να μην συμμετάσχετε.

Παρθένος
Γενικά zwdia: Σήμερα θα είναι μια δύσκολη ημέρα για εσάς. Θα θέλετε να ξεφύγετε από μια κατάσταση και να ανακαλύψετε την ελευθερία σας αλλά κάτι σας κρατά πίσω. Θα πρέπει να φροντίσετε ότι λογαριασμούς υπάρχουν αλλά και τον χώρο σας. Θα είστε ελεύθεροι σύντομα.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Δεν σας λένε την αλήθεια και αυτό σας ενοχλεί πολύ. Οι καταστάσεις στην δουλειά σας ίσως είναι άσχημες και πρέπει να προετοιμαστείτε για μια μάχη. Θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί.
Ζυγός
Γενικά zwdia: Ο κόσμος είναι ανοιχτός μπροστά σας. Θα πρέπει να εκμεταλλευθείτε όσα έχει να προσφέρει. Ίσως να μην το αντιλαμβάνεστε αλλά έχετε υποστηρικτές. Ότι λέτε επηρεάζει τους άλλους.Είναι μια υπέροχη ημέρα να προχωρήσετε και να οδηγήσετε τους άλλους. Το προσγειωμένο μυαλό σας και η οπτική σας είναι μεγάλοι σας σύμμαχοι.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Σήμερα δεν θα είναι η καλύτερη ημέρα στην δουλειά σας. Αν μπορείτε πάρτε ρεπό. Αν πάτε για δουλειά θα πρέπει να κάνετε ότι μπορείτε για να τακτοποιήσετε κάποια σχέδια που θέλουν πολύ ενέργεια και δύναμη. Θα έχετε αυτό που χρειάζεται.


Σκορπιός
Γενικά zwdia: Πείτε την γνώμη σας σήμερα αλλά μην προσβάλλεστε αν οι άλλοι δεν ακούν. Μην πιέζετε την οπτική σας. Επικεντρωθείτε στους στόχους σας και προχωρήστε. Ίσως μιλάτε πολύ τελευταία. Θα πρέπει να ετοιμάσετε το έδαφος για να αρχίσει η υλοποίηση των ιδεών σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Αυτό που οι άλλοι βλέπουν ως λάθος ή το υποτιμούν ίσως είναι τελικά η ευκαιρία που αναζητούσατε. Μάλλον θα υπάρχει πολύ δυναμική σε κάτι που οι άλλοι απορρίπτουν. Ακολουθήστε την δύναμή σας σήμερα.
Τοξότης
Γενικά zwdia: Προσγειωθείτε σήμερα. Υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να φροντίσετε. Οι μεγάλες δουλειές και οι καθημερινές ασχολίες δεν θα είναι δύσκολες αν το πάρετε απόφαση. Θα καταφέρετε πολλά. Φροντίστε να είστε ρεαλιστές.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Ο μόνος τρόπος για να είστε επιτυχημένοι σήμερα είναι να δείξετε ότι πληρείτε τις προϋποθέσεις που έχουν θέσει οι άλλοι. Παγιώστε την θέση σας. Μην κάθεστε και περιμένετε την τέλεια ευκαιρία να έρθει. Θα πρέπει να κινηθείτε προς αυτή την πορεία.


Αιγόκερως
Γενικά zwdia: Να είστε προσγειωμένοι και να περάσετε καλά σήμερα. Θα δείτε ότι όσο περισσότερο χαλαρώνετε και έχετε πιο καλή και δεκτική συμπεριφορά τόσο πιο φυσικά θα πάνε τα πράγματα. Δεν είναι ημέρα για εντάσεις. Είναι ημέρα να έρθετε σε επαφή με άλλους. Φροντίστε τον εαυτό σας και τα άτομα που αγαπάτε.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Ο έντονος διάλογος θα κλιμακωθεί στην δουλειά σας και μάλλον θα συμμετέχετε και εσείς. Να θυμάστε ότι η λεκτική διαμάχη ίσως είναι αυτό που είναι απαραίτητο για να φτιάξουν οι σχέσεις σας. Μην φοβάστε.


Υδροχόος
Γενικά zwdia: Είναι μια υπέροχη ημέρα για εσάς και πρέπει να περάσετε καλά. Τα συναισθήματά σας θα είναι σταθερά και θα δείτε ότι αισθάνεστε υπέροχα. Η αυτοπεποίθησή σας είναι έντονη και αυτό λειτουργεί υπέρ σας. Η ενέργεια είναι συγχρονισμένη με την ημέρα και θα πρέπει να σχεδιάσετε το τι θέλετε να επιτύχετε. Θα είναι μια παραγωγική ημέρα.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Μην αφήνετε τους άλλους να σας πιέζουν για κάτι που δεν είστε έτοιμοι να δεσμευτείτε σήμερα αναφορικά με την καριέρα σας. Κάποιος στην δουλειά σας ίσως προσπαθεί να σας πείσει για κάτι που πιστεύει ότι έχει δίκιο. Να εμπιστεύεστε μόνο τον εαυτό σας.
Ιχθύες
Γενικά zwdia: Σήμερα είναι μια καλή ημέρα για να προχωρήσετε. Θα πρέπει να φροντίσετε κάποιες δουλειές που αναβάλλετε εδώ και καιρό. Θα έχετε μια ευκαιρία να ολοκληρώσετε πολλά. Οι γύρω σας δεν ανησυχούν για τα κουτσομπολιά όσο για τα μελλοντικά σχέδια. Θα πρέπει να είστε σοβαροί σήμερα.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Οι λέξεις σας ίσως πυροδοτήσουν εντάσεις και θυμό σήμερα. Μπορεί να χαίρεστε που οι άλλοι ταλαιπωρούνται ενώ εσείς απλά παρακολουθείτε. Να είστε έτοιμοι για τις συνέπειες όμως. Να είστε προσεκτικοί.