Σελίδες

Thessaloniki video tour

30/11/15

Θα πάθετε πλάκα για ποιο λόγο πήγε ένα ζευγάρι στα δικαστήρια....




Μια διαφωνία περί…
στάσης κατά τη διάρκεια της μεταξύ τους συνεύρεσης έκανε ένα ζευγάρι να καταλήξει στα δικαστήρια!

Ο λόγος για την 45χρονη Wendy Luper από την Φλόριντα των ΗΠΑ, η οποία πρότεινε στον πρώην σύζυγο της Michael Vaccaro να συνευρεθούν ερωτικά. Ο σύζυγος δέχτηκε με χαρά κ αυτή τη φορά είχε "εσάνς" επανασύνδεσης!

Το πρόβλημα ξεκίνησε όταν κατά την επαφή, ο άντρας ζήτησε από την γυναίκα να του "χαρίσει" την πίσω όψη της... Η γυναίκα αρνήθηκε και τότε ξέσπασε ομηρικός καυγάς!

Η εξαγριωμένη γυναίκα, η οποία φαίνεται να του τα είχε «μαζεμένα», όρμησε στον ''πρώην" σύζυγό της, καταφέρνοντας του χτυπήματα στο κεφάλι. Όταν εκείνος σε κατάσταση σοκ άρχισε να τρέχει για να σωθεί από την αλλόφρων σύζυγο, εκείνη προσπάθησε να τον πατήσει με το αυτοκίνητο!

Η αστυνομία έφτασε στο σημείο όπου και συνέλαβε την 45χρονη, η οποία στο μεταξύ αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες του πρώην συζύγου της. Η Wendy Luper τώρα κατηγορείται για άσκηση ενδοοικογενειακής βίας! Συν τοις άλλοις, αναγκάστηκε να καταβάλει χρηματική εγγύηση της τάξης των 750 δολαρίων για να αφεθεί ελεύθερη!

Η «αυλαία» έπεσε οριστικά για το επί 12 χρόνια παντρεμένο ζευγάρι, το οποίο έκανε απέλπιδες προσπάθειες για να επανασυνδεθεί. Η τακτική δικάσιμος ορίστηκε για τις 17 Δεκεμβρίου με το ζευγάρι πλέον να "ολοκληρώνει" τις διαφορές του στο δικαστήριο!