Σελίδες

Thessaloniki video tour

30/6/15

13 Σημάδια ότι δεν έχεις ξεπεράσει τον πρώην σου!



Ακόμη και αν πιστεύεις ότι έχεις ήδη ξεπεράσει τον πρώην σου και μπορείς να προχωρήσεις παρακάτω, υπάρχει μια πιθανότητα να μην ισχύει κάτι τέτοιο. Πως θα καταλάβεις το ποια είναι η αλήθεια;

Πολλές φορές προσπαθούμε να πείσουμε τον εαυτό μας ότι δεν ενδιαφερόμαστε άλλο για κάποιον που μας έχει πληγώσει, χωρίς όμως να αισθανόμαστε έτσι και στην πραγματικότητα.

Υπάρχουν όμως μερικά σημάδια τα οποία είναι αλάνθαστα και μπορούν να σε βοηθήσουν να καταλάβεις το πως νιώθεις για εκείνον.

Πως θα καταλάβω αν έχω ξεπεράσει τον πρώην μου

1. Ακούς ακόμη το τραγούδι σας και γεμίζεις με συναισθήματα. Το πιο συχνό βέβαια εκτός από το να δακρύσεις, είναι το να θες να μην ξανά ακούσεις το συγκεκριμένο κομμάτι ποτέ στην ζωή σου.

2. Όποτε πίνεις καταλήγεις να μεθάς και να κλαις για εκείνον. Και ναι ξέρω την επόμενη ημέρα λες τέλος δεν θα ξανά πιω, αλλά να που πάντα ξανά συμβαίνει.

3. Γράφεις status με υπονοούμενα και πάντα σε θυμωμένο τόνο, ξέρεις αυτά που μιλάνε για σχέσεις και άντρες και εμμέσως πλην σαφώς στοχοποιούν εκείνον.

4. Μιλάς συνέχεια για εκείνον. Ότι και να κάνουν οι φίλοι σου, σου θυμίζει κάποια στιγμή που έκανε το ίδιο και εκείνος. Αν είναι φρέσκος ο χωρισμός οκ δικαιολογείται, αλλά αν έχει περάσει καιρός μάλλον κάτι άλλο παίζει.

5. Βρίσκεις γελοίους λόγους για να τον παίρνεις τηλέφωνο ή να του στέλνεις μηνύματα. Είτε ότι έγινε κατά λάθος, είτε ότι κάτι θέλεις να σου φέρει πίσω.

6. Τον φέρνεις στο μυαλό σου όταν βρίσκεσαι σε ραντεβού. Αρχίζεις να συγκρίνεις πράγματα και καταστάσεις, για το πως το έκανε εκείνος και ποιος είχε τον καλύτερο τρόπο κλπ. κλπ.

7. Προσπάθησες να κάνεις one night stand, αλλά τελικά συνειδητοποίησες ότι δεν είσαι έτοιμη ακόμη για να κάνεις κάτι με άλλον.

8. Του στέλνεις μηνύματα όταν είσαι μεθυσμένη. Και φυσικά μετά δεν το θυμάσαι μέχρι που το συνειδητοποιείς και δεν ξέρεις τι να κάνεις. Και αυτό συγχωρείται, αλλά μόνο τις πρώτες εβδομάδες.

9. Φτιάχνεσαι υπερβολικά όταν είναι να πας κάπου που ξέρεις ότι ίσως τον συναντήσεις. Αυτό βέβαια μπορεί να είναι και το πρωινό μάθημα στην σχολή, μέχρι και σε έναν αγώνα ποδοσφαίρου.

10. Ακόμη κοιτάς το προφίλ του στο Facebook, για το τι ποστάρει και ποια είναι τα άτομα που κάνει φίλους. Απλά ξεκόλλα!

11. Δεν έχεις εξαφανίσει τα δώρα του. Αν χωρίσατε επειδή το θέλατε και οι δύο ok λογικό να τα κρατήσεις για να τον θυμάσαι, αλλά σε αυτή την περίπτωση θα έπρεπε να είχες εξαφανίσει ότι μπορεί να στον θυμίζει.

12. Βλέπεις ρομαντικές – δραματικές ταινίες και αφού κλαις καταλήγεις να παίρνεις τηλέφωνο την κολλητή σου και να κάνεις παράπονα για εκείνον.

13. Λες σε όλους ότι τον έχεις ξεπεράσει 100%. Μπορεί να νομίζεις ότι όσο πιο πολύ το λες τόσο πιο εύκολα θα το πιστέψεις αλλά δεν είναι έτσι. Αν το πίστευες θα περίμενες απλά να σε ρωτήσουν και να απαντήσεις ότι είσαι καλά, με τον άλλο τρόπο απλά καρφώνεσαι.