Σελίδες

Thessaloniki video tour

31/1/14

Τριερβελέρ: Είναι πολύ νωρίς για να κάνω σχέδια

Τριερβελέρ: Είναι πολύ νωρίς για να κάνω σχέδια



Μετά τον χωρισμό της με τον πρόεδρο της Γαλλίας, Φρανσουά Ολάντ η Βαλερί Τριερβελέρ επισκέφθηκε την Ινδία. Σήμερα, βρέθηκε σε μία παραγκούπολη στη Βομβάη και μιλώντας στο Γαλλικό Πρακτορείο ανέφερε ότι δεν θα ασχοληθεί πια με το πολιτικό ρεπορτάζ, αλλά θέλει να αφιερωθεί στο ανθρωπιστικό της έργο.

Συγκεκριμένα, σε ερώτηση δημοσιογράφου εάν θα συνεχίσει να ασκεί το επάγγελμα της δημοσιογράφου, η Τριερβελέρ απάντησε: «Θα συνεχίσω, αλλά δεν κάνω σχέδια, είναι πολύ νωρίς».
Η πρώην πρώτη κυρία της Γαλλίας, κριτικός λογοτεχνίας στο περιοδικό Paris Match, δεν σκέφτεται πάντως να επανακάμψει στην κάλυψη της πολιτικής: «Δεν επιθυμώ κάτι τέτοιο κι εξάλλου αυτό θα ήταν πολύ περίπλοκο».
«Είμαι πολύ ευτυχής εδώ, με πιέζουν να φύγω, αλλά δεν έχω καμία όρεξη να φύγω» τόνισε. «Δεν έχω ανάγκη να αλλάξω διάθεση» πρόσθεσε η Τριερβελέρ, η οποία πραγματοποίησε στην Ινδία την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά το χωρισμό της.
Η δημοσιογράφος, η οποία αναμένεται να ταξιδέψει για το Παρίσι απόψε, περιηγήθηκε για μία ώρα στους δρόμους της παραγκούπολης Μαντάλα της Βομβάης.
«Με ευχαριστεί να γνωρίζω διαφορετικούς ανθρώπους, που έχουν ανάγκη και μαζί με την οργάνωση ACF βρισκόμαστε εδώ για να προσπαθήσουμε να τους βοηθήσουμε με αυτό το επισιτιστικό πρόγραμμα» τόνισε η ίδια.
enikos.gr