Σελίδες

Thessaloniki video tour

30/9/13

Μπεργκ: Να συνεχίσουμε έτσι

Μπεργκ: Να συνεχίσουμε έτσι




Στο πνεύμα, την μαχητικότητα και το πάθος στάθηκε ο Μάρκους Μπεργκ, με τον επιθετικό του Παναθηναϊκού να τονίζει πως θα πρέπει να συνεχίσουν έτσι.

Ο Σουηδός που πέτυχε ένα καταπληκτικό γκολ ανοίγοντας το σκορ για τους «πράσινους» μιλώντας μετά το τέλος της αναμέτρησης επισήμανε: «Είμαστε χαρούμενοι που πήραμε τη νίκη που σημαίνει ακόμα τρεις βαθμοί για μας. Το σημαντικό είναι ότι δείξαμε το σωστό πνεύμα. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι και θα έρθουν ακόμα περισσότερες νίκες και οι βαθμοί».
Για το γκολ που έβαλε: «Είναι ένα ωραίο γκολ και είμαι χαρούμενος που σκόραρα για ένα ακόμα παιχνίδι και βοήθησα την ομάδα μου».
Για τις δηλώσεις του Λουτσιάνο Φιγκερόα όπου έβαλε το τέρμα του στην πρώτη θέση και αν μπορεί να είναι στην ίδια ενδεκάδα μαζί: «Ήταν ωραίο το γκολ, αλλά και ο Φιγκερόα πέτυχε εξίσου όμορφο γκολ και σημαντικό. Και βέβαια μπορούμε, είναι χαρισματικός παίκτης. Αν και δεν έχει παιχνίδια στα πόδια έδειξε πως μπορεί να μας βοηθήσει. Το σημαντικό πως η ομάδα έχει σημαντικούς παίκτες».
Για το ντέρμπι που ακολουθεί με τον ΠΑΟΚ: «Εμείς πρέπει να κρατήσουμε το πνεύμα, τη μαχητικότητα, το πάθος. Να κάνουμε καλή ομαδική δουλειά και να προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Αυτό θέλουμε να κάνουμε σε όλα τα παιχνίδια για να πάρουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε».
Πηγή: gazzetta.gr