Σελίδες

Thessaloniki video tour

31/7/13

Δημιουργείται και ο παγκόσμιος στρατός


  • 0
     


pic-0-norm.jpg

Σιγά-σιγά όλοι οι κατά τόπους οργανισμοί συνενώνονται ή διοικούνται με ενιαίο τρόπο χάρη σε κοινή παγκόσμια νομοθεσία. Δεν είναι κάτι νέο αυτό, αφού ο κ. Γ. Παπανδρέου συχνά -και ο κ. Ευ. Βενιζέλος μια φορά- τόνισαν την ανάγκη ύπαρξης παγκόσμιας Αρχής που θα αναλάβει την διακυβέρνηση της υφηλίου.

Το είχε ζητήσει ο κ. Σόρος προ δεκαετίας, όσον αφορά την κοινή νομοθεσία στα χρηματοπιστωτικά, ώστε μεταφερόμενα τα κεφάλαια από χώρα σε χώρα να μη υπάρχουν εμπόδια λόγω διαφορετικών νόμων. Παρόμοια ήταν και η ενημέρωση του κ. Ρότσιλδ, για ενιαίο παγκόσμιο νόμισμα.
Κοντά σ’ αυτά και σε άλλα, δημιουργούνται και στρατοί που συνεργάζονται, πέραν των σκοπών και μεθόδων που έχουν αμυντικές συμμαχίες της μορφής του ΝΑΤΟ. Και μάλιστα, ερωτηματικά δημιούργησε και η αναγγελία συμφωνίας μεταξύ ΗΠΑ και Ρωσίας σε στρατιωτικούς τομείς που λειτουργούσαν μέχρι χθες αυτοτελώς.
Αξιοπερίεργο είναι, ότι η αναγγελία, που μεταφέρθηκε υπό μορφή φημών στο διαδίκτυο, δημιούργησε ευτράπελες καταστάσεις.
«Έρχονται οι Ρώσοι!». έγραψε η εφημερίδα Wicked Local. «Την περασμένη εβδομάδα αναφέρθηκε ότι το Πεντάγωνο και η ρωσική κυβέρνηση έκλεισαν μια ειδική συμφωνία. Και μετά από αυτό διαδόθηκαν οι φήμες ότι στο έδαφος των ΗΠΑ ήρθαν για ασκήσεις 50.000 Ρώσοι στρατιώτες».
Λόγο για τις φήμες αποτέλεσαν οι πληροφορίες ότι το Υπουργείου Εκτάκτων Καταστάσεων της Ρωσίας και η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία των Εκτάκτων Καταστάσεων των ΗΠΑ συμφώνησαν να ανταλλάσουν εμπειρογνώμονες κατά την διεξαγωγή κοινών διασωστικών επιχειρήσεων. Το Πεντάγωνο δήλωσε επίσημα ότι στο Κολοράντο όντως συμμετέχουν σε ασκήσεις αξιωματικοί από τη Ρωσία, όμως είναι μόλις 20 άτομα.
Προσέξτε τώρα… Όταν κάποιος διαβάζει για «Υπηρεσία των Εκτάκτων Καταστάσεων των ΗΠΑ», τι μπορεί να καταλάβει; Σαφώς, πως πρόκειται για μια κυβερνητική υπηρεσία με σκοπούς αυτούς που λέγει η ονομασία της. Τι είναι όμως στην πραγματικότητα αυτή η υπηρεσία; Είναι η FEMA (Federal Emergency Management Agency), ο ανεξάρτητος Οργανισμός που θα αναλάβει την διακυβέρνηση των ΗΠΑ σε περίπτωση μιας εκτεταμένης καταστροφής! Αντικαθιστά την αμερικανική κυβέρνηση, δηλαδή. Που σημαίνει αναστολή άρθρων του Συντάγματος που έχουν σχέση με τις δημοκρατικές λειτουργίες του κράτους (κάτι σχετικό υπάρχει και στο άρθρο 48 του δικού μας Συντάγματος).
Ως μέρος της συμφωνίας που υπεγράφη στην Ουάσινγκτον μεταξύ του ρωσικού υπουργείου Εκτάκτων Καταστάσεων και της FEMA, Ρώσοι αξιωματούχοι θα παρέχουν «ασφάλεια σε μαζικές εκδηλώσεις» στις Ηνωμένες Πολιτείες! Για «μαζικές εκδηλώσεις» γίνεται λόγος, για εσωτερικά θέματα δηλαδή, που καλείται η Ρωσία να συμμετάσχει εντός των ΗΠΑ, προς «διευθέτησή» τους, όχι με αστυνομικά αλλά με στρατιωτικά μέτρα.
Σύμφωνα με το δελτίο τύπου του Υπουργείου Πολιτικής Άμυνας της Ρωσίας (Ministry of the Russian Federation for Civil Defense and Emergencies), εκτός από τη συμφωνία με την FEMA για ανταλλαγή εμπειρογνωμόνων κατά τη διάρκεια κοινών επιχειρήσεων διάσωσης σε επικείμενες μεγάλες καταστροφές (!) το ρωσικό Υπουργείο Εκτάκτων Καταστάσεων θα παρέχει επίσης «ασφάλεια σε μαζικές εκδηλώσεις» στις ΗΠΑ!
Αυτό σημαίνει ότι τα γεγονότα που χαρακτηρίζονται ως «Εθνικές εκδηλώσεις ασφάλειας» («National Special Security Events» ) από το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας (Department of Homeland Security), το οποίο περιλαμβάνει το Super Bowl, διεθνείς συνόδους κορυφής, όπως η G8 και προεδρικά εγκαίνια, τώρα θα βασίζονται εν μέρει στις ρωσικές αρχές για την παροχή ασφάλειας.
Η χρήση ξένων στρατευμάτων ή άλλων υπαλλήλων ή αξιωματούχων για να επιβάλουν το νόμο έστω και με το πρόσχημα της «ασφάλειας» στο εσωτερικό των Ηνωμένων Πολιτειών είναι παράνομη βάσει του Posse Comitatus (United States federal law – ομοσπονδιακή νομοθεσία των Η.Π.Α) και φυσικά δεν συμβαίνει αυτό μόνον εκεί.
Θα θυμούνται οι αναγνώστες τον θόρυβο που δημιουργήθηκε, με την άσκηση σε μονάδα του Κιλκίς, όπου Έλληνες στρατιώτες διέλυαν συγκέντρωση πολιτών. Ο τότε ΥΠΕΘΑ κ. Μπεγλίτης, μας είπε να μη ανησυχούμε, διαβεβαιώνοντάς μας, ότι ο ελληνικός στρατός ασκείται για να επέμβει, αν χρειασθεί, σε τρίτες χώρες. Έτσι είναι, μόνο που ο κ. Μπεγλίτης μας είπε την μισή αλήθεια, και αυτή περιέχει ένα μεγάλο ψέμα.
Πράγματι ο ελληνικός στρατός, θα επεμβαίνει σε τρίτες χώρες, όπως και όλοι οι ευρωπαϊκοί στρατοί ασκούνται για τον ίδιο λόγο. Τι σημαίνει αυτό; Ότι Έλληνες στρατιώτες θα επέμβουν για να καταστείλουν ταραχές στην Ρώμη, και Ολλανδοί στρατιώτες θα επέμβουν για να καταστείλουν ταραχές στην Αθήνα. Αυτό δεν είπε ο κ. Μπεγλίτης (αλλά, και δεν ρωτήθηκε).
Αυτοί οι στρατιώτες θα λειτουργούν υπό την δική τους σημαία, αγνοώντας τη θεμελιώδη προστασία που παρέχει στους πολίτες η νομοθεσία της χώρας. Θα υπαγόμαστε στη δικαιοδοσία ανθρώπων που δεν μιλούν τη γλώσσα μας και δεν θα σέβονται τα θεμελιώδη δικαιώματα αυτοάμυνας που μας παρέχει ο νόμος, να αισθανόμαστε δηλαδή ασφαλείς στα σπίτια μας, και να θεωρούμαστε αθώοι στα μάτια του νόμου, μέχρι να αποφασίσει η δικαιοσύνη.
Ο Μακεδών