Σελίδες

Thessaloniki video tour

31/7/13

Η Χίλαρι Κλίντον προαλείφεται για την προεδρία των ΗΠΑ;

Γεύμα παρέθεσε στην πρώην υπουργό Εξωτερικών, Χίλαρι Κλίντον, στον κήπο του Λευκού Οίκου ο Αμερικανός πρόεδρος, Μπαράκ Ομπάμα. Η κ. Κλίντον έχει ήδη συγκεντρώσει σημαντικά προεκλογικά χρηματικά ποσά εξετάζοντας το ενδεχόμενο…

να διεκδικήσει το χρίσμα των Δημοκρατικών για τις εκλογές του 2016.


Την ίδια ώρα, μεγάλη συμφωνία για την απασχόληση της μεσαίας τάξης ανακοίνωσε ο πρόεδρος Ομπάμα με κύριο άξονά της τη δραστική μείωση των εταιρικών φόρων στις ΗΠΑ και την αξιοποίηση δισεκατομμυρίων δολαρίων από την μεταρρύθμιση του φορολογικού συστήματος για την χρηματοδότηση των πρωτοβουλιών για ενίσχυση της απασχόλησης.
Παράλληλα, η κ. Κλίντον είχε συναντηθεί το πρωί της Τρίτης και με τον αντιπρόεδρο Τζο Μπάιντεν στην οικία του, όπου πήραν το πρωινό τους, σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters.
Ωστόσο, δεν έγινε γνωστό εάν τα δύο πολιτικά πρόσωπα συζήτησαν το ενδεχόμενο να κατέβουν ως υποψήφιοι στις προεδρικές εκλογές το 2016.
Σε αντίθεση με το γεύμα εργασίας που είχε η Κλίντον με τον αμερικανό πρόεδρο, Μπαράκ Ομπάμα, δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με τη συνάντησή της στο σπίτι του Μπάιντεν. Η μόνη πληροφορία που αποκαλύφθηκε ήταν… το μενού.
Υπάλληλος του προσωπικού του Μπάιντεν είπε ότι οι δυο τους έφαγαν ομελέτα με ψητή ντομάτα και αβοκάντο, μπέικον γαλοπούλας, φρέσκα φρούτα και φρυγανισμένες φέτες ψωμιού.
Σημειώνεται ότι ο Τζο Μπάιντεν έχει απορρίψει την πιθανότητα να θέσει υποψηφιότητα στις εκλογές του 2016, με σκοπό να διαδεχτεί τον Ομπάμα.
Πληροφορίες: skai.gr