Σελίδες

Thessaloniki video tour

31/3/13

Οι δημοφιλέστερες ειδήσεις την εβδομάδα που πέρασε


 Οι δημοφιλέστερες ειδήσεις την εβδομάδα που πέρασε

  • 0
     


Συνηθίζεται στο τέλος της εβδομάδας να γίνεται μια ανασκόπηση των σημαντικότερων γεγονότων.
Πιστεύοντας πως οι καταλληλότεροι να κρίνουν τα πλέον σημαντικά γεγονότα είναι οι ίδιοι οι αναγνώστες του Flashnews.gr, δημοσιεύουμε τις δημοφιλέστερες ειδήσεις , σύμφωνα με το απόλυτα έγκυρο google analytics.
Δείτε λοιπόν, τις 10 πλέον δημοφιλείς ειδήσεις στο Flashnews.gr για την εβδομάδα που πέρασε (πατώντας στον τίτλο βλέπετε ολόκληρο το άρθρο).
1) Χανιά: Άγριο έγκλημα στα Ασκύφου σε ενέδρα – Δολοφόνησαν κτηνοτρόφο (video + φωτο)
Άγριο έγκλημα συγκλονίζει την ευρύτερη περιοχή των Σφακίων καθώς το βράδυ της Παρασκευής άγνωστοι έστησαν φονική ενέδρα σε έναν 50χρονο κτηνοτρόφο ο οποίος βρέθηκε νεκρός μεσα στο αυτοκίνητό του στην περιοχή του Ασκύφου.
2) Μπαράζ πυρκαγιών σε Αποκόρωνα και Κίσαμο Χανίων
Σε εξέλιξη ήταν μέχρι αργά το βράδυ η μεγάλη φωτιά στον Αποκόρωνα. Οι πυροσβεστικές δυνάμεις έδιναν τη μάχη με τις φλόγες από το πρωί όταν και ξέσπασε η φωτιά στις περιοχές μεταξύ των χωριών Καρές Κυριακοσέλια και Ραμνή.
3) Στο «σκοτάδι» οι έρευνες για την δολοφονία στ’Ασκύφου Χανίων (video)
Μυστήριο εξακολουθεί να καλύπτει την υπόθεση της άγριας δολοφονίας του 52χρονου κτηνοτρόφου στα Ασκύφου Σφακιων, ένα 24ωρο μετά τον εντοπισμό του άτυχου άντρα από τους σύγχωριανούς του μέσα σε μια λίμνη αίματος
4) Σεισμική δόνηση 4,6 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ βόρεια του Ρεθύμνου
Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 10:55 μμ, 37 χιλιόμετρα βορειοδυτικά του Ρεθύμνου.
5) Σκηνικό τρόμου στο γήπεδο του ΟΦΗ – Πυλώνας φωτισμού κατέστρεψε σπίτι και Ι.Χ.
Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε πριν λίγο στο γήπεδο του ΟΦΗ στα Καμίνια Ηρακλείου. Λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν στην περιοχή, ένας πυλώνας φωτισμού του γηπέδου »ξηλώθηκε» και προσγειώθηκε σε 4 σταθμευμένα Ι.Χ. και ένα σπίτι.
6) Βγήκαν τα όπλα στα Λιβάδια Μυλοποτάμου- Στο Νοσοκομείο δύο άτομα
Άκαρπες παραμένουν οι έρευνες των διωκτικών αρχών στην ευρύτερη περιοχή του Μυλοποτάμου για τον εντοπισμό του δράστη που στις 14:30 περίπου το μεσημέρι άνοιξε πυρ τραυματίζοντας δύο άτομα.
7) Φωτιά σε αεροσκάφος πάνω από το »Ν. Καζαντζάκης»
Ασκήσεων συνέχεια σήμερα. Μετά από εκείνες που προηγήθηκαν σε Βιομηχανική Περιοχή και Λιμάνι, σειρά παίρνει το αεροδρόμιο.
fetcher 119 Οι δημοφιλέστερες ειδήσεις την εβδομάδα που πέρασε Γιατρός καταγόμενη από τα Χανιά η ηρωική παιδίατρος του Βρετανού Πρωθυπουργού Ν. Κάμερον
Μια γιατρός καταγόμενη από τα Χανιά, είναι η ηρωική παιδίατρος του εν ενεργεία Πρωθυπουργού της Αγγλίας Ντέιβιντ Κάμερον, όπως ο ίδιος «ομολόγησε» στην Daily Mail σε εκτενές αφιέρωμα της εφημερίδας στους αφανείς ήρωες του Εθνικού Συστήματος Υγείας της Γηραιάς Αλβιόνας.
9) Άγριο ξύλο μεταξύ οδηγών στο Γιόφυρο – Κυκλοφοριακό κομφούζιο
Μια σπίθα έφτανε να ανάψει η φωτιά. Μια προσπέραση στο Γιόφυρο στο Ηράκλειο, ήταν αρκετή για να προκληθεί θερμό επεισόδιο και να χρειαστεί η επέμβαση της αστυνομίας προκειμένου να τελειώσει το συμβάν.
10) Ηράκλειο: Συνέλαβαν γνωστούς ασφαλιστές για πλαστά ασφαλιστήρια
Στη σύλληψη δύο γνωστών ασφαλιστών του Ηρακλείου προχώρησαν οι αρχές μετά από την διαπίστωση ότι συμβόλαια ασφαλιστήρια που είχαν οδηγοί ήταν πλαστά. Άγνωστο πως η αστυνομία προχώρησε στις συλλήψεις. Η υπόθεση χαρακτηρίζεται άκρως περίεργη και αποτελεί νέο πλήγμα για τις ασφάλειες στο Ηράκλειο.
Πηγή: flashnews.gr