Σελίδες

Thessaloniki video tour

28/2/13

Νατάσα Κάμπους: Ναι, ο απαγωγέας μου με βίαζε επανειλημμένα

Πρόκειται για το κορίτσι που απήχθη το 1998 όταν ήταν...
10 ετών, κρατήθηκε όμηρος σε ένα υπόγειο επί 8 χρόνια από τον διεστραμμένο απαγωγέα της, Βόλφγκανγκ Πρίκλοπιλ, και κατάφερε να δραπετεύσει μόλις ενηλικιώθηκε.

Εκείνος αυτοκτόνησε όταν η Νατάσα έφυγε, ενώ εκείνη, τώρα πια, στα 25 της, εξομολογήθηκε για πρώτη φορά, μιλώντας στον δημοσιογράφο Γκίντερ Γιάουχ, πως ο απαγωγέας της τη βίαζε καθ' όλη τη διάρκεια της αιχμαλωσίας της στο σπίτι του.
Μέχρι σήμερα η Νατάσα δεν είχε, σύμφωνα με το protothema.gr, σχολιάσει τη σεξουαλική σχέση που είχε αναπτυχθεί ανάμεσα στην ίδια και τον απαγωγέα της, ωστόσο, η κοπέλα δάκρυσε όταν κατά τη διάρκεια της εκπομπής προβλήθηκαν σκηνές από τον βιασμό της από την επερχόμενη ταινία «3.096 μέρες», που βασίστηκε στη περιπέτειά της.
Όταν ο δημοσιογράφος τη ρώτησε αν όσα παρακολούθησαν έγιναν με αυτόν τον τρόπο, η νεαρή Αυστριακή που ζει πλέον στη Βιέννη, απάντησε θετικά.
Σε συνέντευξή της στο περιοδικό Der Spiegel πριν από λίγο καιρό η Νατάσα είχε πει πως δεν είχε προσπαθήσει  να ξεφύγει νωρίτερα διότι εκτός από το μπουντρούμι ήταν διαρκώς αιχμάλωτη σε μία ψυχολογική φυλακή, όπου ο φόβος κάλυπτε οτιδήποτε άλλο.
Πάντως, μέχρι και σήμερα η ισορροπία στη ζωή της δεν έχει αποκατασταθεί. Εχει πάνω της μία φωτογραφία του απαγωγέα και βασανιστή της, έχει αγοράσει το σπίτι του και το αυτοκίνητό του...