Σελίδες

Thessaloniki video tour

31/12/11

Ημέρα συλλήψεων στο λιμάνι της Πάτρας


Κατά τη διάρκεια ελέγχων, στο νότιο λιμένα Πατρών, πραγματοποιήθηκαν συλλήψεις ατόμων πριν την επιβίβασή τους σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοία με προορισμό την Ιταλία, από στελέχη της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών / Τμήμα Αλλοδαπών και του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πατρών, ως εξής:

• 28χρονος αλλοδαπός, ο οποίος κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.

• 51χρονος αλλοδαπός, ο οποίος παρείχε άμεση συνέργεια συνοδεύοντας και συνταξιδεύοντας με 19χρονη αλλοδαπή, η οποία κατείχε και επέδειξε ταξιδιωτικό έγγραφο διαφορετικού προσώπου, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα, λίγο αργότερα προσήλθε προς επιβίβαση 20χρονος αλλοδαπός ο οποίος όμοια κατείχε και επέδειξε ταξιδιωτικά έγγραφα που ανήκαν σε διαφορετικό πρόσωπο, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.

• 37χρονος αλλοδαπός οδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος και η 43χρονη αλλοδαπή συνοδηγός του διότι μετέφεραν 28χρονο αλλοδαπό, ο οποίος βρέθηκε επιμελώς κρυμμένος στον χώρο των αποσκευών, χωρίς να κατέχει ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.

• 65χρονος αλλοδαπός οδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος και η 35χρονη αλλοδαπή συνοδηγός του διότι μετέφεραν τρεις (03) αλλοδαπούς οι οποίοι δεν κατείχαν ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

• 50χρονος αλλοδαπός οδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος και η 22χρονη αλλοδαπή συνοδηγός του διότι μετέφεραν 27χρονο αλλοδαπό ο οποίος δεν κατείχε ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.

• 31χρονος αλλοδαπός οδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος διότι μετέφερε 27χρονη αλλοδαπή με τα δύο ανήλικα τέκνα της, η οποία κατείχε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

• 34χρονος οδηγός φορτηγού οχήματος (τράκτορας – επικαθήμενο) διότι μετέφερε δύο αλλοδαπούς, οι οποίοι δεν κατείχαν ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

• εννέα αλλοδαποί σε φορτηγό όχημα (τράκτορας – επικαθήμενο), οι οποίοι εντοπίστηκαν, κατόπιν υποδείξεως του οδηγού, κρυμμένοι εντός του χώρου του φορτίου, στερούμενοι ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Τρεις εκ των συλληφθέντων αφέθησαν ελεύθεροι λόγω ανηλικότητας. Προανακρίσεις, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργούνται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας, ενώ κατασχέθηκαν τα προαναφερθέντα οχήματα και ταξιδιωτικά έγγραφα.








zougla.gr