Σελίδες

Thessaloniki video tour

30/11/11

Ξεκινά τη λειτουργία του το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Μ.Α.Ζ.Ι.

Στις αρχές Δεκεμβρίου θα ξεκινήσει τη λειτουργία του το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Mη Κυβερνητικής Οργάνωσης Μ.Α.Ζ.Ι. (Με Αλληλεγγύη Ζούμε Ισότιμα). Η επίσημη...

παρουσίαση της Οργάνωσης έγινε το Σάββατο στο πλαίσιο του "Money Show" από τον πρόεδρο της και βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης της ΝΔ, Κωνσταντίνο Γκιουλέκα. Ο κ. Γκιουλέκας τόνισε ότι "φιλοδοξία μας είναι οι Θεσσαλονικείς να μας συναντούν μπροστά τους με ουσιαστικές δράσεις και όχι με λόγια, να μας συναντούν εκεί που όλοι, ενώνοντας τις δυνάμεις μας, θα βοηθάμε, στο βαθμό που μπορούμε, τους συνανθρώπους μας που έχουν πραγματική ανάγκη. Γιατί όλοι μαζί μπορούμε καλύτερα".
Το Κοινωνικό Παντοπωλείο θα δίνει σε όλους μας την ευκαιρία να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να σταθούμε στην πράξη στο πλευρό Θεσσαλονικέων που το έχουν ανάγκη. Ειδικότερα, να στηρίξουμε ανθρώπους και οικογένειες που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας, άνεργους και άπορους, οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα, μέσα από το Κοινωνικό Παντοπωλείο, να καλύπτουν βασικές και πρωτογενείς τους ανάγκες, αφού θα προμηθεύονται εντελώς δωρεάν κυρίως τρόφιμα και είδη ρουχισμού.