Σελίδες

Thessaloniki video tour

30/7/11

Σε νέες επενδύσεις και προσλήψεις μηχανικών προχωρά η Porsche


Σε επενδύσεις που θα αγγίξουν τα 150 εκατομμύρια ευρώ θα προχωρήσει η Porsche τους επόμενους μήνες. Αυτές θα αφορούν εγκαταστάσεις που θα φιλοξενούν ένα υπερσύγχρονο χώρο σχεδιασμού, ένα υπερσύγχρονου wind tunnel (αεροδυναμική σήραγγα) καθώς και ενός κέντρου ολοκλήρωσης ηλεκτρονικών συστημάτων.
Η νέα σήραγγα αεροδυναμικής  θα επιτρέψει επίσης στην εταιρεία αγωνιστικών αυτοκινήτων της Στουτγάρδης να συνδεθεί με τεχνολογικές προκλήσεις της εξέλιξης των οχημάτων για το μέλλον.

Σημαντικό στοιχείο της επέκτασης των εγκαταστάσεων της Porsche η αύξηση του ανθρώπινου δυναμικού της γερμανικής εταιρείας. Στην διάρκεια των πρώτων έξι μηνών του 2011, η εταιρεία προχώρησε στην πρόσληψη περισσοτέρων από εκατό νέων μηχανικών. Εκατό ακόμη νέοι εργαζόμενοι θα προσληφθούν στο τέλος του 2011 για την υποστήριξη των 3.400 ατόμων  που εργάζονται στις εγκαταστάσεις του Weissach.

Οι νέες εγκαταστάσεις και το κτίριο σχεδιασμού αναμένεται να είναι έτοιμο το καλοκαίρι του 2013 ενώ η σήραγγα αεροδυναμικής αναμένεται να ολοκληρωθεί στος αρχές του 2014.



zougla.gr