Σελίδες

Thessaloniki video tour

4/7/11

Καρχιμάκης: "Ο ΣΥΡΙΖΑ πυροδοτεί το μπάχαλο"












Νέα επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε απο τη Θεσσαλονίκη ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Καρχιμάκης. Ο κ. Καρχιμάκης χαρακτήρισε...

 
"αρχιστράτηγο του μπάχαλου" τον Αλέξη Τσίπρα και χρέωσε διγλωσσία στο κόμμα του. «Ο ΣΥΡΙΖΑ πυροδοτεί το μπάχαλο. Κινείται μεταξύ των ορίων του κοινοβουλευτισμού και του μπάχαλου. Αρχιστράτηγος του μπάχαλου είναι ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος δίνει ομπρέλα προστασίας σε όλους αυτούς τους ασύδοτους που δρουν εκτός ορίων» τόνισε ο κ. Καρχιμάκης.
Ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ επανέλαβε οτι πίσω απο τις επιθέσεις κατά βουλευτών του ΠΑΣΟΚ κρύβεται ο ΣΥΡΙΖΑ , με μείγμα ακροδεξιών στοιχείων. «Όλες αυτές οι συμπεριφορές οδηγούν στην ζουγκλοποίηση της κοινωνίας, στην κατάρρευση των θεσμών και του πολιτικού συστήματος».
Ο κ. Καρχιμάκης σχολίασε και τις δηλώσεις του βουλευτή Κοζάνης, Αλ. Αθανασιάδη, ότι δέχθηκε απειλές για να ψηφίσει το Μεσοπρόθεσμο, λέγοντας ότι επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί του και ο ίδιος τον διαβεβαίωσε ότι δεν δέχτηκε πιέσεις, ούτε εκβιασμούς για να ψηφίσει το Μεσοπρόθεσμο.