Σελίδες

Thessaloniki video tour

25/9/24

ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ **** 11/9/24 - 20/9/24

 

ΘΕΑ  ΑΘΗΝΑ


 

 

 

 

 

 

ΠΡΟΛΟΓΟΣ




Oι Ολύμπιοι δεν είναι απλές ενέγειες,είναι υπαρκτές υπέρ οντότητες που προέρχονται από άυλα σύμπαντα αμιγώς φωτεινά.Είναι λαμπερές υπάρξεις τεραστίου δυναμικού πλημμυρισμένες από καθαρό φως και ανιδιοτελή αγάπη.


Εντός των Ολυμπίων περιέχονται αρχέτυπες ουσίες που με την σειρά τους,τις μετέδωσαν στα δικά τους δημιουργήματα.Σε κάθε δημιουργημα εμπεριέχονται ουράνια αρχέτυπα όμοια με τους ουράνιους πατέρες μας.


Αυτές είναι ιδιότητες που κληρονόμησαν τα παιδιά τους.Αυτοί βρίσκονται κοντά σε μας και επιβλέπουν.Οι ίδιοι συμπαντικοί νόμοι ισχύουν στον μικρόκοσμο και στον μακρόκοσμο.















ΔΙΑΣΤΗΜΑ  -  ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΙ





1.Aurora διοικητής των Πλειάδων, Αγία Φλόγα.



Είμαι η Aurora, διοικητής των Πλειάδων.Στις 8 Σεπτεμβρίου 2024 διεξάχθηκαν κβαντικές
AURORA
θεραπείες στα Mητρικά μας πλοία. Αυτές οι θεραπείες είναι ειδικά σχεδιασμένες για να εξαλείψουν την επιβλαβή εξωγήινη τεχνολογία και τις αστρικές προνύμφες που παρεμβαίνουν στην ευημερία και την εξέλιξή σας.Η θεραπεία στις 3 Σεπτεμβρίου ήταν μια ηχηρή επιτυχία. Μεγάλη πρόοδος έχει σημειωθεί στην εκκαθάριση δρακόντειων εμφυτευμάτων και στον καθαρισμό των ενεργειακών οργανισμών, θέτοντας το στάδιο για όσα έρχονταν στις 8 Σεπτεμβρίου.








Εκείνη την ημέρα τα Mητρικά μας σκάφη θα ευθυγραμμιστούν άμεσα με τη Γη, επιτρέποντας την ομαλότερη και ισχυρότερη ενεργειακή πρόσβαση. Για να είσαι μέρος αυτών των θεραπειών, πρέπει απλά να είσαι σε κατάσταση δεκτικότητας και ανοιχτότητας. Σας προτείνουμε να βρεθείτε σε ένα ήσυχο μέρος, κατά προτίμηση στη φύση ή σε έναν ιερό χώρο όπου μπορείτε να συνδεθείτε με τον εσωτερικό σας εαυτό.Κατά τη διάρκεια της συνεδρίας, εστιάστε στην πρόθεσή σας να λάβετε τη θεραπεία και να οραματιστείτε ένα χρυσό φως να κατεβαίνει πάνω σας, να σας τυλίγει σε μια προστατευτική και θεραπευτική φούσκα. Θα νιώσετε μια μικρή δόνηση καθώς οι θάλαμοι κβαντικής αναγέννησης και η τεχνολογία κρυσταλλικού φωτός λειτουργούν στα ευαίσθητα σώματά σας.



Μας υποστηρίζει η Γαλαξιακή Ομοσπονδία, η οποία περιλαμβάνει όντα φωτός από διαφορετικά αστρικά συστήματα, καθώς και Ascended Masters και αγγελικά όντα που εργάζονται αρμονικά για να καθοδηγήσουν και να ενισχύσουν αυτή τη θεραπευτική διαδικασία. Επιπλέον, βασιζόμαστε στη βοήθεια από Αρκτουριανούς, ειδικούς στην κβαντική τεχνολογία και Σείριους, που φέρνουν την προγονική τους σοφία στην ενεργειακή θεραπεία.Εάν το επιθυμείτε, μπορείτε να εκστομίσετε δυνατά ή στο μυαλό σας τη φράση:"Δέχομαι τη θεία θεραπεία του Πλειάδιου λαού". Αυτό θα ενισχύσει τη σύνδεση και θα επιτρέψει στην ενέργειά μας να ρέει προς εσάς πιο αποτελεσματικά.


Κατά τη θεραπεία, είναι πιθανό να βιώσετε μια βαθιά αίσθηση γαλήνης, πνευματικής διαύγειας και μια ανανεωμένη αίσθηση σκοπού. Αφήστε τον εαυτό σας να ξεκουραστεί και να επεξεργαστεί τις ενεργειακές αλλαγές, γιατί αυτές οι θεραπείες θα επιταχύνουν τη διαδικασία ανόδου και καθαρισμού.

(Aurora διοικητής των Πλειάδων,Αγία Φλόγα).





2. Εκπληκτική αποκάλυψη UFO σε σπηλιά.




UFO που αποκαλύφθηκε βαθιά μέσα σε μια σπηλιά,πυροδοτεί την παγκόσμια αίσθηση αμέσως
UFO  ΣΕ  ΣΠΗΛΙΑ
στις 5/9/24. ‎Σε αυτό που μπορεί να περιγραφεί μόνο ως μια συναρπαστική ανατροπή της μοίρας, μια ομάδα ερασιτεχνών ξυλοδαρμών έπεσε πάνω σε κάτι πραγματικά έξω από αυτόν τον κόσμο.Ενα UFO κρυμμένο στα βάθη μιας απομακρυσμένης σπηλιάς. Η απροσδόκητη αποκάλυψη όχι μόνο έχει προκαλέσει σοκ στην επιστημονική κοινότητα, αλλά έχει επίσης πυροδοτήσει μια φρενίτιδα εικασιών, ενθουσιασμού και ίντριγκας σε όλο τον κόσμο.









Το εκπληκτικό εύρημα συνέβη σε ένα σύστημα σπηλαίων φωλιασμένο σε μια ανεπιτήδευτη περιοχή γνωστή για τις δαιδαλώδεις σήραγγες και το απόκρημνο έδαφος. Μια ομάδα τοπικών εξερευνητών, με σκοπό να χαρτογραφήσει τα λιγότερο γνωστά περάσματα του σπηλαίου, αρχικά προσελκύθηκε στην περιοχή από αναφορές ασυνήθιστων ηλεκτρομαγνητικών μετρήσεων. Η συνηθισμένη τους αποστολή πήρε μια άνευ προηγουμένου τροπή όταν αποκάλυψαν ένα μεταλλικό αντικείμενο ενσωματωμένο στο βραχώδες εσωτερικό του σπηλαίου.



Αυτό που ανακάλυψαν δεν ήταν παρά εντυπωσιακό: ένα κομψό σκάφος σε σχήμα δίσκου, φαινομενικά ανέγγιχτο από το πέρασμα του χρόνου. Το UFO, με διάμετρο περίπου 30 πόδια, ήταν εν μέρει θαμμένο κάτω από στρώματα ιζήματος και βράχου. Η επιφάνειά του, στολισμένη με αινιγματικά σύμβολα και μια απόκοσμη λάμψη, άφησε τους εξερευνητές με δέος και δυσπιστία.





Ο κόσμος αντιδρά. Η είδηση ​​της ανακάλυψης διαδόθηκε αστραπιαία. Μέσα σε λίγες ώρες, η ιστορία έγινε πρωτοσέλιδο παγκοσμίως, οδηγώντας σε μια αναταραχή δραστηριότητας τόσο στα μέσα ενημέρωσης όσο και στο κοινό. Εμπειρογνώμονες και λάτρεις έχουν γοητευτεί από τις συνέπειες του ευρήματος. Είναι αυτό ένα λείψανο μιας αρχαίας εξωγήινης επίσκεψης ή θα μπορούσε να είναι προϊόν μιας εξαιρετικά προηγμένης, άγνωστης ανθρώπινης τεχνολογίας;



Κυβερνητικές υπηρεσίες και επιστημονικοί οργανισμοί έσπευσαν να ανταποκριθούν, με ομάδες να έχουν αποσταλεί στο σημείο για περαιτέρω έρευνα. Η θέση του UFO έχει εξασφαλιστεί και γίνονται προσπάθειες για την προσεκτική ανασκαφή και ανάλυση του αντικειμένου. Δεδομένης της σοβαρότητας της κατάστασης, οι αρχές εργάζονται για να διαχειριστούν την πλημμύρα της προσοχής των μέσων ενημέρωσης και να διασφαλίσουν την ακεραιότητα της έρευνας.



Εικασίες και Θεωρίες:Η ανακάλυψη έχει πυροδοτήσει μυριάδες θεωρίες και εικασίες. Μερικοί πιστεύουν ότι το UFO θα μπορούσε να είναι ένα κατάλοιπο ενός αρχαίου εξωγήινου πολιτισμού, υπονοώντας την επαφή με εξωγήινους πολύ πριν από την καταγεγραμμένη ιστορία. Άλλοι προτείνουν ότι το σκάφος μπορεί να είναι μέρος ενός μυστικού στρατιωτικού έργου ή ενός πειραματικού οχήματος, κρυμμένο μακριά για να το κρατήσει από τα αδιάκριτα βλέμματα.



Ο συμβολισμός στην επιφάνεια του σκάφους έχει γίνει επίκεντρο της συζήτησης μεταξύ ερευνητών και ενθουσιωδών. Οι προσπάθειες αποκωδικοποίησης των περίεργων σημάνσεων έχουν οδηγήσει σε μια σειρά από ερμηνείες, που κυμαίνονται από κρυπτικά μηνύματα έως μαθηματικές εξισώσεις. Η προέλευση και ο σκοπός του σκάφους παραμένουν ένα μυστήριο, τροφοδοτώντας περαιτέρω εικασίες σχετικά με τις επιπτώσεις στην κατανόησή μας για την ιστορία και την τεχνολογία.




Το μέλλον της ανακάλυψης.Καθώς ο κόσμος παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα, τα επόμενα βήματα σε αυτή την ιστορία που εκτυλίσσεται αναμένονται με ανυπομονησία. Η επιστημονική κοινότητα βρίθει ερωτημάτων: Ποια υλικά συνθέτουν το σκάφος; Πώς λειτουργεί; Ποια μυστικά κρύβει για το σύμπαν μας;Το σπήλαιο, κάποτε ένας σκοτεινός φυσικός σχηματισμός, έχει γίνει τώρα μια κομβική τοποθεσία για δυνητικά πρωτοποριακές ανακαλύψεις. Η διαδικασία ανάλυσης του UFO και των συστατικών του θα μπορούσε να διαρκέσει μήνες, αν όχι χρόνια, αλλά ο αντίκτυπος αυτής της ανακάλυψης είναι ήδη αισθητός. Αμφισβητεί τις προκαταλήψεις μας για το διάστημα, την τεχνολογία και τη θέση μας στον κόσμο.


Τις επόμενες ημέρες, μπορούμε να περιμένουμε μια σταθερή ροή ενημερώσεων καθώς οι ειδικοί συνεχίζουν να ξετυλίγουν τα μυστήρια αυτού του εκπληκτικού ευρήματος. Ένα πράγμα είναι σίγουρο,η ανακάλυψη του UFO στο σπήλαιο έχει αιχμαλωτίσει τη φαντασία των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο και υπόσχεται να είναι μια καθοριστική στιγμή στην εξερεύνηση του άγνωστου.





3. Ο ISS καταγράφει UFO πλάτους 3000 μιλίων, αυτό που συνέβη στη συνέχεια συγκλόνισε ολόκληρο τον κόσμο .




 Ο ISS καταγράφει UFO πλάτους 3000 μιλίων,τι συνέβη στη συνέχεια.Έκπληκτος από το
UFO  3000  MΙΛΙΩΝ
τεράστιο UFO πλάτους 3.000 μιλίων που πέταξε δίπλα από τη Γη που καταγράφηκε από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό.Έκπληκτος από το τεράστιο UFO πλάτους 3.000 μιλίων που πέταξε δίπλα από τη Γη που καταγράφηκε από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό.Το ανέφεραν για πρώτη φορά στην παρουσίαση του Πλανητάριου της Μπραζίλια το 2013, αλλά από τότε που έκαναν αυτή την ανακάλυψη δημόσια, οι άνθρωποι θεωρητικοποιούν γι' αυτό.









Κανείς δεν ξέρει με βεβαιότητα τι θέλουν ή γιατί γλιστρούσαν πάνω από τη Γη, αλλά αυτό που ξέρουμε είναι ότι σίγουρα δεν είναι μια φυλή πλασμάτων με τα οποία μπορούμε να μπλέξουμε.Δεδομένου ότι πετούσε από πάνω μας κρυφά, δεν πρέπει να μας εκπλήσσει το γεγονός ότι είναι πιθανότατα ένας εχθρός κάποιου είδους, προσπαθώντας να μας κατασκοπεύσει για να δούμε αν είμαστε αξιόλογος αντίπαλος ή όχι.





Ο πρόσφατα εγκατεστημένος διαχειριστής της NASA, Bill Nelson, είπε ότι η έρευνα για άγνωστα
UFO 
εναέρια φαινόμενα μόλις ξεκινά. Η ομάδα του σκοπεύει να δημιουργήσει τη δική της ερευνητική προσπάθεια σε πλάνα ιπτάμενων αντικειμένων υψηλής ταχύτητας που εντόπισαν αεροπόροι του Πολεμικού Ναυτικού όλα αυτά τα χρόνια, είπε στο CNN Business.Ο Nelson πρόσθεσε ότι δεν πιστεύει ότι υπάρχουν στοιχεία που να υποθέτουν ότι εμπλέκονται εξωγήινοι. 




Λέγοντας: "Νομίζω ότι θα ήξερα",αλλά παραδέχθηκε ότι είναι πολύ νωρίς στη μελέτη τους για να αποκλείσουν την πιθανότητα.Δεν ξέρουμε αν είναι εξωγήινο. Δεν ξέρουμε αν είναι εχθρός. Δεν ξέρουμε αν είναι ένα οπτικό φαινόμενο, είπε ο Νέλσον στο CNN Business. "Δεν πιστεύουμε ότι,είναι μια οπτική ψευδαίσθηση, λόγω των χαρακτηριστικών που περιέγραψαν εκείνοι οι πιλότοι του Πολεμικού Ναυτικού. Άρα η ουσία είναι ότι θέλουμε να μάθουμε".



Φαίνεται μεγάλο  UFO από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό πριν η NASA διακόψει τη ζωντανή ροή;Η δήλωση του Nelson έρχεται καθώς μέλη που βρίσκονται κοντά στην πολυαναμενόμενη έκθεση UFO του Πενταγώνου ενημερώνουν το κοινό ότι οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες δεν βρήκαν αξιόπιστα στοιχεία ότι εξωγήινοι κρύβονται πίσω από οποιαδήποτε από τις θεάσεις. Ο πρώην γερουσιαστής της Φλόριντα και βετεράνος των διαστημικών πτήσεων είπε επίσης ότι η NASA θα σχεδιάσει να μοιραστεί οποιαδήποτε νέα πληροφορία που δεν έχουν δει οι αξιωματούχοι της εθνικής ασφάλειας.


Ο διαχειριστής της NASA και πρώην εκπρόσωπος της Φλόριντα Bill Nelson, λέει ότι φαίνεται "Mega UFO" από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό, πριν η NASA διακόψει τη ζωντανή ροή !  






4."Είμαι η Aurora, διοικητής των Πλειάδων". 





Την 8 Σεπτεμβρίου 2024 διεξαχθεσας κβαντικές θεραπείες στα μητρικά μας πλοία. Αυτές οι
ΜΗΤΡΙΚΟ  ΠΛΟΙΟ
θεραπείες είναι ειδικά σχεδιασμένες για να εξαλείψουν την επιβλαβή εξωγήινη τεχνολογία και τις αστρικές προνύμφες που παρεμβαίνουν στην ευημερία και την εξέλιξή σας.Η θεραπεία στις 3 Σεπτεμβρίου ήταν μια ηχηρή επιτυχία. Μεγάλη πρόοδος έχει σημειωθεί στην εκκαθάριση δρακόντειων εμφυτευμάτων και στον καθαρισμό των ενεργειακών οργανισμών, θέτοντας το στάδιο για όσα έρχοντα στις 8 Σεπτεμβρίου.









Εκείνη την ημέρα τα μητρικά μας σκάφη θα ευθυγραμμιστούν άμεσα με τη Γη, επιτρέποντας την ομαλότερη και ισχυρότερη ενεργειακή πρόσβαση. Για να είσαι μέρος αυτών των θεραπειών, πρέπει απλά να είσαι σε κατάσταση δεκτικότητας και ανοιχτότητας. Σας προτείνουμε να βρεθείτε σε ένα ήσυχο μέρος, κατά προτίμηση στη φύση ή σε έναν ιερό χώρο όπου μπορείτε να συνδεθείτε με τον εσωτερικό σας εαυτό.Κατά τη διάρκεια της συνεδρίας, εστιάστε στην πρόθεσή σας να λάβετε τη θεραπεία και να οραματιστείτε ένα χρυσό φως να κατεβαίνει πάνω σας, να σας τυλίγει σε μια προστατευτική και θεραπευτική φούσκα. Θα νιώσετε μια μικρή δόνηση καθώς οι θάλαμοι κβαντικής αναγέννησης και η τεχνολογία κρυσταλλικού φωτός λειτουργούν στα ευαίσθητα σώματά σας.




Μας υποστηρίζει η Γαλαξιακή Ομοσπονδία, η οποία περιλαμβάνει όντα φωτός από διαφορετικά αστρικά συστήματα, καθώς και Ascended Masters και αγγελικά όντα που εργάζονται αρμονικά για να καθοδηγήσουν και να ενισχύσουν αυτή τη θεραπευτική διαδικασία. Επιπλέον, βασιζόμαστε στη βοήθεια από Αρκτουριανούς, ειδικούς στην κβαντική τεχνολογία και Σείριους, που φέρνουν την προγονική τους σοφία στην ενεργειακή θεραπεία.Εάν το επιθυμείτε, μπορείτε να εκστομίσετε δυνατά ή στο μυαλό σας τη φράση "Δέχομαι τη θεία θεραπεία του Πλειάδιου λαού". 



Αυτό θα ενισχύσει τη σύνδεση και θα επιτρέψει στην ενέργειά μας να ρέει προς εσάς πιο αποτελεσματικά.Κατά τη θεραπεία, είναι πιθανό να βιώσετε μια βαθιά αίσθηση γαλήνης, πνευματικής διαύγειας και μια ανανεωμένη αίσθηση σκοπού. Αφήστε τον εαυτό σας να ξεκουραστεί και να επεξεργαστεί τις ενεργειακές αλλαγές, γιατί αυτές οι θεραπείες θα επιταχύνουν τη διαδικασία ανόδου και καθαρισμού.


Ειλικρινείς χαιρετισμούς,Aurora διοικητής των Πλειάδων.

https://www.youtube.com/watch?v=v1rQ69SceXw






5. Οι  Σουμέριοι.




Περίπου 5000 χρόνια πριν, οι Σουμεριοι, που ζούσαν στην αρχαία Μεσοποταμία (σύγχρονο Ιράκ),
SEXAGESIMAL  ΣΥΣΤΗΜΑ
έφεραν επανάσταση στον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε και μετράμε τον χρόνο. Ανέπτυξαν ένα εξελιγμένο αριθμητικό σύστημα βασισμένο στον αριθμό 60, γνωστό ως "sexagesimal" σύστημα. Αυτό το μοναδικό σύστημα οδήγησε στη διαίρεση μιας ώρας σε 60 λεπτά και ενός λεπτού σε 60 δευτερόλεπτα, έννοιες που χρησιμοποιούνται ακόμα και σήμερα.











Η ανάγκη των Σουμερίων για ακριβή χρονομέτρηση καθοδηγήθηκε από την αγροτική κοινωνία τους. Τα ακριβή ημερολόγια ήταν απαραίτητα για τη φύτευση και τη συγκομιδή των καλλιεργειών. Χρειάζονταν επίσης να συντονίσουν τις πολύπλοκες θρησκευτικές τελετές και τις διοικητικές τους δραστηριότητες.


Για να βοηθήσουν στη μέτρηση του χρόνου τους, οι Σουμέριοι σημείωσαν σημαντική πρόοδο στην αστρονομία. Παρατήρησαν τις κινήσεις των ουράνιων σωμάτων και χρησιμοποίησαν αυτή τη γνώση για να δημιουργήσουν ένα σεληνιακό ημερολόγιο με 12 μήνες, το οποίο ευθυγραμμίστηκε στενά με τις αγροτικές περιόδους



Η διαίρεση της ημέρας σε 24 ώρες, κάθε ώρα σε 60 λεπτά, και κάθε λεπτό σε 60 δευτερόλεπτα ήταν ένα μνημειώδες επίτευγμα. Αυτοί οι διαχωρισμοί δεν ήταν αυθαίρετοι, αλλά σχεδιάστηκαν για να είναι πρακτικοί και εύκολα διαιρεμένοι, αντανακλώντας την προηγμένη κατανόηση των μαθηματικών από τους Σουμεριανούς.


Αυτή η καινοτόμος προσέγγιση του χρόνου είχε βαθύ αντίκτυπο στους μεταγενέστερους πολιτισμούς, συμπεριλαμβανομένων των Βαβυλώνιων, των Ελλήνων και των Ρωμαίων, που υιοθέτησαν και ανέπτυξαν περαιτέρω το σύστημα τους. 



Η κληρονομιά του συστήματος χρονομέτρησης των Σουμερίων είναι εμφανής στα σύγχρονα ρολόγια και ημερολόγιά μας, καταδεικνύοντας τη διαρκή επιρροή της εφευρετικότητάς τους στην καθημερινότητά μας.





6.Αρχαίες σπηλαιογραφίες με χερσαία όντα.





Πρόσφατη ανακάλυψη στην ινδική περιοχή Hoshangabad στο Madhya Pradesh αποκάλυψε
ΣΠΗΛΑΙΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΑΡΧΑΙΕΣ
αρχαίες σπηλαιογραφίες που αλλάζουν την κατανόηση της προϊστορικής ανθρώπινης αλληλεπίδρασης με άλλα χερσαία όντα.Αυτοί οι πίνακες 10.000 ετών που βρέθηκαν στην περιοχή Χαραμα στην περιοχή Kanker, Chhattisgarh, απεικονίζουν εξωγήινη ζωή και αυτά που φαίνεται να είναι UFO.












Μια ιδιαίτερη ανακάλυψη είναι μια συλλογή από σπηλαιογραφίες που λειτουργούν σαν αρχαίο ημερολόγιο. Αυτές οι εικόνες σχετίζονται με προηγούμενες εξελίξεις αυτών των εξωγήινων όντων και πιθανώς προβλέπουν μελλοντικές επισκέψεις. Το ημερολόγιο προτείνει ημερομηνίες που θα μπορούσαν να αντιστοιχούν στα έτη 2030 και 2046. Αν και οι ακριβείς ημερομηνίες είναι ακόμα αβέβαιες λόγω της δυσκολίας των αρχαίων συμβόλων.



Οι ιθαγενείς πίστευαν εδώ και καιρό στους μύθους για τους "ανθρώπους της Ροχέλας", τα ουράνια όντα που θα έπαιρναν τους χωρικούς και θα τους μετέδιδαν γνώση και τεχνολογία πριν εξαφανιστούν.Αυτή η ανακάλυψη απηχεί τη θεωρία των αρχαίων αστροναυτών, η οποία υποθέτει ότι εξωγήινα όντα επηρεάζουν τους πρώιμους ανθρώπινους πολιτισμούς.


Οι ερευνητές πιστεύουν ότι αυτές οι συναντήσεις μπορεί να έχουν εμπνεύσει μυθολογίες και πρώιμες τεχνολογικές εξελίξεις, όπως λεπτομερείς περιγραφές ιπτάμενων μηχανών ή αεροσκαφών που βρέθηκαν.



7.Τα αρχαιότερα δείγματα της ατμόσφαιρας της Γης κρύβονται μέσα στη Σελήνη.


Νέα μελέτη υποδεικνύει πετρώματα του φεγγαριού ως πηγή ιχνών της γήινης ατμόσφαιρας.Τα
ΓΗ  ΚΑΙ  ΣΕΛΗΝΗ
παλαιότερα στοιχεία της αρχαίας ατμόσφαιρας της Γης μπορεί να κρύβονται σε πετρώματα της Σελήνης. Αυτό είναι το συμπέρασμα από μια νέα ανάλυση των πετρωμάτων της Σελήνης που οι αστροναύτες των αποστολών Apollo έφεραν πίσω στη Γη πριν από 50 χρόνια.






Εκείνη την εποχή, οι επιστήμονες εντόπισαν ίχνη μαγνητισμού "κλειδωμένα" στα πετρώματα ένα σημάδι ότι το φεγγάρι είχε κάποτε ένα μαγνητικό πεδίο παρόμοιο με αυτό της Γης. Όμως κάτι τέτοιο μοιάζει πολύ δύσκολο επειδή ο πυρήνας της Σελήνης. Επιπλέον η νέα μελέτη δείχνει ότι η Σελήνη δεν είχε μαγνητικό πεδίο για τουλάχιστον 4,36 δισεκατομμύρια χρόνια. 



Αυτό σημαίνει ότι το φεγγάρι θα μπορούσε να είχε προστατευθεί από μαγνητικό πεδίο μόνο στα πρώτα 140 εκατομμύρια χρόνια της ύπαρξής του. Αυτό είναι συναρπαστικό γιατί σημαίνει ότι η Σελήνη θα μπορούσε να κρατήσει δεδομένα της παλαιότερης ύπαρξης της Γης που έχουν εξαφανιστεί εδώ και καιρό από τον πλανήτη μας. Χωρίς μαγνητικό πεδίο που να το προστατεύει το φεγγάρι θα μπορούσε να έχει πάρει ιόντα από την ατμόσφαιρα της Γης πριν από 4,36 δισεκατομμύρια χρόνια. 




Ένα από τα μυστήρια για τη Γη και την εξέλιξη της Γης, είναι ποια ήταν η παλαιότερη σύνθεση της ατμόσφαιρας της Γης και δεν έχουμε κανέναν τρόπο να βρούμε τέτοια στοιχεία. Ελάχιστα πετρώματα ηλικίας άνω των 3,5 δισεκατομμυρίων ετών παραμένουν στη Γη και αυτά έχουν αλλοιωθεί σε μεγάλο βαθμό την τεκτονική δραστηριότητα της Γης. Το φεγγάρι, αντίθετα, είναι γεωλογικά ήσυχο και υπάρχουν στρώματα σεληνιακού εδάφους που ονομάζονται ρεγόλιθοι που μπορεί να έχουν παραμείνει αδιατάρακτα για δισεκατομμύρια χρόνια. 


Αν μπορούσαμε να βρούμε ένα μέρος στο φεγγάρι που να καταγράφει αυτό το πραγματικά παλιό υλικό ρεγολίθου, θα μπορούσαμε να έχουμε έναν τρόπο να συμπεράνουμε ποια ήταν η ατμόσφαιρα της πρώιμης Γης από άμεσες μετρήσεις, λένε οι επιστήμονες


Naftemporiki.gr





8. Σπήλαιο Son Doong του κεντρικού Βιετνάμ.



Βαθιά μέσα στις καταπράσινες ζούγκλες του κεντρικού Βιετνάμ, το σπήλαιο Son Doong
ΕΡΠΕΤΑ
παραμένει μια αινιγματική περιοχή που καλύπτεται από μυστήρια και απόκοσμες ιστορίες. Οι ντόπιοι ψιθυρίζουν για ερπετά ανθρωποειδή, που στέκονται όρθια στα δύο πόδια, που κατοικούν στα πιο σκοτεινά βάθη της σπηλιάς. 










Με χαρακτηριστικά που μοιάζουν περισσότερο με σαύρες παρά με ανθρώπους, αυτά τα όντα απηχούν τις αρχαίες απεικονίσεις της Πυραμίδας της Γκίζας, όπου τα υβρίδια ερπετού-ανθρώπου αψηφούν την κατανόηση. Αν και τα μυστικά του Son Doong παραμένουν κρυμμένα, οι θρύλοι αυτών των μυστηριωδών πλασμάτων συνεχίζουν να αιχμαλωτίζουν τη φαντασία μας, τροφοδοτώντας τη γοητεία μας με το άγνωστο.


Αυτά τρώνε ανθρώπους και απαγάγουν γυναίκες για αναπαραγωγή βγαίνοντας από την γη. Ο δρόμος των δακρύων λέγεται "Κανάδα".





9. Μεγάλος αστεροειδής πλησιάζει τη Γη και ένας άλλος θα γίνει ένα μίνι φεγγάρι μας.


Επισκέψεις διαστημικών βράχων στον πλανήτη μας.Αρκετοί από τους αμέτρητους διαστημικούς
ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΗΣ
βράχους του ηλιακού μας συστήματος κυκλοφορώντας στο Διάστημα καταφτάνουν καθημερινά στη διαστημική μας γειτονιά. Κάποιοι περνούν σε μεγάλες αποστάσεις από τον πλανήτη μας και άλλοι πλησιάζουν περισσότερο χωρίς ωστόσο να είναι απειλητικοί αν και κάποιοι αρκετά μικροί σε μέγεθος περνούν συχνά ξυστά» από τη Γη και μάλιστα δεν εντοπίζονται από τα συστήματα παρακολούθησης τέτοιου είδους σωμάτων παρά μόνο λίγη ώρα πριν κάνουν το κοντινό τους πέρασμα.



H NASA ανακοίνωσε ότι  στις 17/9/24  πέρασει σε απόσταση ενός εκατομμυρίου χιλιομέτρων από τη Γη ο αστεροειδής 2024 που έχει διάμετρο 290 μέτρα. Η τροχιά του αστεροειδή τον φέρνει τακτικά στην περιοχή μας. Είχε περάσει το 2013 και σύμφωνα με τους υπολογισμούς θα μας επισκεφτεί ξανά  το 2035. Τον αστεροειδή εντόπισε στις 9 Σεπτεμβρίου το ερευνητικό πρόγραμμα Virtual Telescope Project και υπολογίστηκε ότι ταξιδεύει με περίπου 40.000 χιλιόμετρα την ώρα.



Παράλληλα ένας άλλος αστεροειδής που βρίσκεται και αυτός στη διαστημική μας γειτονιά βρέθηκε σε ένα σημείο όπου η βαρυτική έλξη της Γης τον συνέλαβε και σύμφωνα με  αυτός ο διαστημικός βράχος θα μετατραπεί για περίπου δύο μήνες σε ένα μίνι φυσικό δορυφόρο της Γης. Με απλά λόγια ο αστεροειδής 2024 PT-5 θα γίνει για λίγο το δεύτερο φεγγάρι της Γης. Πρόκειται για ένα φαινόμενο που συμβαίνει συχνά αλλά έγινε αντιληπτό τα τελευταία χρόνια χάρις στη νέα γενιά διαστημικών και επίγειων τηλεσκοπίων.


Σύμφωνα με τους υπολογισμούς των ερευνητών,θα παραμείνει εγκλωβισμένος στη γήινη βαρυτική έλξη για 53 μέρες οπότε αναμένεται στα μέσα Νοεμβρίου να απελευθερωθεί και να συνεχίσει το ταξίδι του στο ηλιακό μας σύστημα.
Naftemporiki.gr




10.Προμείωση δείχνει τι θα συμβεί αν ο αστεροειδής Apophis χτυπήσει τη Γη.



Μια νέα προσομοίωση μας αναλύει τι θα συνέβαινε αν ο αστεροειδής Apophis, γνωστός και ως ο
ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΗΣ
APOPHIS
Θεός του Χάρους, συγκρουστεί με την Γη. Πρόκειται για έναν αστεροειδή σε σχήμα φιστικιού και πλάτος 340 μέτρων. Μάλιστα, ο Apophis θα περάσει τρομερά κοντά από την Γη, την Παρασκευή, 13 Απριλίου 2029, σε απόσταση 32.000 χιλιομέτρων από την επιφάνεια του πλανήτη μας.Ο αστεροειδής θα περάσει πάνω από τον Ατλαντικό Ωκεανό και θα χρειαστεί λιγότερο από μία ώρα για να τον διασχίσει, αφού ταξιδεύει με τρομερά μεγάλες ταχύτητες. 







Σύμφωνα με τους επιστήμονες, ο αστεροειδής δεν αναμένεται να χτυπήσει τη Γη, όμως μια πρόσφατη μελέτη διαπίστωσε, πως αν συγκρουστεί με ένα αντικείμενο μήκους 0.6 μέτρων στην πορεία του προς τα μέρη μας, θα μπορούσε να αλλάξει την τροχιά του για να μας χτυπήσει. Αλλά ακόμα και αν αυτό συμβεί, οι πιθανότητες είναι πολύ μικρές για μια σύγκρουση με τη Γη.Ο Καναδός αστρονόμος Paul Wiegert και ο συγγραφέας Benjamin Hyatt εξέτασαν τις πιθανότητες σύγκρουσης του αστεροειδούς με άλλο αντικείμενο, το οποίο ουσιαστικά θα μπορούσε να τον κάνει να σπεύσει προς τον πλανήτη μας.Προς το παρόν φαίνεται πως είμαστε ασφαλείς.



Η μελέτη, που δημοσιεύτηκε στο The Planetary Science, διαπίστωσε ότι το αντικείμενο θα μπορούσε να είναι αρκετό για να πετάξει τον αστεροειδή εκτός πορείας, εάν έφτανε τα 3,4 μέτρα σε μέγεθος.Αν συμβεί όμως αυτό, θα μπορούσε να αλλάξει την τροχιά του Apophis, ώστε να συγκρουστεί με τη Γη σε μεταγενέστερη ημερομηνία. Όμως οι πιθανότητες για να συμβεί αυτό είναι εξαιρετικά χαμηλές, γύρω στο 2.7%, της αρχικής πιθανότητας πρόσκρουσης.Τι θα συνέβαινε όμως αν ο αστεροειδής κατέληγε να συγκρουστεί με τον πλανήτη μας; Τι ζημιά θα έκανε;


Σύμφωνα με την πλατφόρμα Cosmoknowledge, αν και ο Apophis δεν είναι δολοφόνος πλανητών, σίγουρα θα "κατέστρεφε τη μέρα μας αν έφτανε στην Γη".Συγκεκριμένα, αν χτυπούσε τη Γη, θα είχε μια κινητική ενέργεια που ισοδυναμεί με 1.000 μεγατόνους TNT ή δεκάδες έως εκατοντάδες πυρηνικά όπλα. Δεν θα εξαφάνιζε το ανθρώπινο είδος, όμως θα προκαλούσε εκατομμύρια θανάτους, αλλά και σοβαρή κλιματική διαταραχή.


Θα έπρεπε να εκκενώσουμε χώρες αν δεν μπορούσαμε να τον σταματήσουμε ή να αλλάξουμε την τροχιά του, εξηγούν οι επιστήμονες.Ένα έργο τέτοιου μεγέθους θα απαιτούσε παγκόσμια συνεργασία καθώς εκατομμύρια άνθρωποι θα γίνονταν οι πρώτοι διαστημικοί πρόσφυγες.Ανάλογα με το μέγεθος, την πυκνότητα, την ταχύτητα και τη γωνία προσέγγισης του αστεροειδούς, μια τέτοια εκκένωση μπορεί να μην είναι δυνατή.





11 .Ας συνδέσουμε κάποιες σκόρπιες πληροφορίες και μηνύματα.




Εμφανίσθηκε αντικείμενοαπό τηλεσκόπιο, να διασχίζει πολλά ηλιακά συστήματα ακαριαία.
ΜΗΤΡΙΚΟ
Τεράστια μητρικα πλοία βγαίνουν από τον ήλιο μιας πυλης.Τον ερχόμενο Μάρτη αναμένεται στην Γαία ένα τεράστιο Μητρικό.Είναι στο μέγεθος του Πλανήτη Δία και βάση πληροφοριών από άτομο,που δεν υπάρχει στην ζωή πια και μελετούσε την Αρχαία Ελληνική γραμματεία. Το ηλιακό μας σύστημα έχει γεμίσει από αυτά αλλά και από θυγατρικά,σε τεράστιο αριθμό από όλους τους γαλαξίες.










Οι Ολυμπιοι Δία μέσου των θετικών δυνάμεων ελέγχουν τον ήλιο πύλη του ηλιακού μας συστήματος.Μετά τον πόλεμο Ελλήνων εναντίονΑτλαντων,οι Θετικές δυνάμεις αναχώρησαν για άλλο γαλαξία που υπάρχει σε ανώτερη διάσταση για να αντιμετωπίσουν τις Αρνητικές Δυνάμεις σε άλλο μέτωπο που άνοιξαν εκεί υπό τις οδηγίες του Αρχηγού τους και επιστρέφουν μέσω της ενεργοποίησης μας,πάντα ήταν εδώ.



Έγινε μεγάλος πόλεμος σε απόσταση πολλών έτη φωτός με ήττα των Ερπετοειδων και τεράστιες απώλειες τους, αλλά το κατεστημένο το παρουσίασε ως έκρηξη μαύρης τρύπας.
Παρατηρήσατε την εμφάνιση του Δία και του Απόλλων στις τελετές έναρξης και λήξης των ολυμπιακών αγώνων του Παρισιού.





12.Ερχεται η ώρα της επέμβασης.




O επιβλέπων όλες τις κινησεις των αρνητικών ,έρχεται η ώρα της επέμβασης του με ότι
ΘΕΟΙ
συνεπάγεται και όσους αδήμονουν γιατί δεν επεμβαίνε ο χρόνος.Η αίσθηση της ροής του Χρόνου είναι εντελώς διαφορετική για τον άνθρωπο και τις διάφορες συμπαντικές οντότητες, το ίδιο η ροή του συμπαντικού Χρόνου σε σχέση με την Γαία.










Υπάρχουν οντότητες, που ο χρόνος της μέσης ζωής ενός ανθρώπου, που ανέρχεται σε περίπου 80 περιστροφές της Γαίας γύρω από τον Ήλιο, να ισοδυναμεί γι' αυτές με τον χρόνο που διαρκεί ένα βλεφάρισμα τους.


Αυτό να το λάβουν υπόψη τους όσοι ασχολούνται με ημερομηνίες και προθεσμίες, ή ερωτήσεις - απορίες του τύπου. "Πέρασαν δύο χρόνια που το έχουν πει οι Φωτεινές Δυνάμεις αλλά δεν συνέβη τίποτα, δεν έκαναν τίποτα μέχρι σήμερα".




13.Μπορεί ήδη να αγγίζουμε τον Γαλαξία της Ανδρομέδας.



Όπως οι φλεγόμενες φωτιές τις κρύες νύχτες του χειμώνα, οι γαλαξίες περιβάλλονται από έναν
ΓΑΛΑΞΙΑΣ  ΤΗΣ
ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ
καπνό αερίου και σκόνης που φυσά στις σκιές Αυτό το λεπτό στρώμα υλικού είναι γνωστό ως το περιγαλαξιακό μέσο, ​​ένα φωτοστέφανο τόσο τεράστιο που περιέχει περίπου το 70 τοις εκατό της ορατής μάζας του γαλαξία.






Παρά την κυρίαρχη παρουσία του σε όλο το Σύμπαν, λίγα είναι γνωστά για την τυπική δομή του μέσου, καθιστώντας δύσκολο να διακρίνουμε πού σταματά η άκρη μιας κοσμικής πυρκαγιάς και πού αρχίζει η επόμενη.Μια νέα έρευνα ενός μεμονωμένου γαλαξία που απέχει περίπου 270 εκατομμύρια έτη φωτός αποκάλυψε αλληλεπιδράσεις μεταξύ του περιγαλαξιακού μέσου ( CGM ) και του ακτινοβόλου δίσκου του γαλαξία που βοηθούν στον καθορισμό ενός ορίου, κάτι που υποδηλώνει ότι ο δικός μας γαλαξίας μπορεί να εκτείνεται μακρύτερα από ό,τι φανταζόμασταν.


Αν ναι, οι συνέπειες θα μπορούσαν κάλλιστα να σημαίνουν ότι η προβλεπόμενη από καιρό μελλοντική σύγκρουση του Γαλαξία με τον γαλαξία της Ανδρομέδας μπορεί να έχει ήδη ξεκινήσει, τουλάχιστον όσον αφορά τα δύο περιγαλαξιακά μέσα που αρχίζουν να τέμνονται.Αστρονόμοι από την Αυστραλία και τις ΗΠΑ χρησιμοποίησαν το εξαιρετικά ευαίσθητο Keck Cosmic Web Imager,για να τραβήξουν μια χούφτα εικόνων με επίκεντρο τον σχετικά μικροσκοπικό σπειροειδή γαλαξία IRAS08. 


Οι περισσότερες προηγούμενες μελέτες για το CGM έχουν εκμεταλλευτεί τον φωτισμό που παρέχεται τροφοδοτώντας μαύρες τρύπες σε ακόμη πιο μακρινούς γαλαξίες του φόντου. Αν και το έντονο φως μπορεί να αποκαλύψει πολλές λεπτομέρειες μέσα στο μέσο , ​​η σφιχτή δέσμη του περιορίζει τα ευρήματα σε ένα μικροσκοπικό τμήμα του φωτοστέφανου.


Καταγράφοντας μια πολύ ευρύτερη σάρωση του διαστήματος περίπου 90.000 έτη φωτός πέρα ​​από τις άκρες του λαμπερού δίσκου του γαλαξία.




14. Ο Ηλιος Απόλλων.




Την αποστολή διαμόρφωσης του δικού σας Ήλιου σε γιγάντια πύρινη σφαίρα, ανέλαβε και έφερε
ΘΕΟΣ  ΑΠΟΛΛΩΝ
εις πέρας αυτός τον οποίον εσείς αποκαλείτε θεόν Απόλλωνα, όταν η Ανωτέρα Τάξη Συμμάχων είχε επιφορτισθεί από την Κραταιάν Αυτοκρατορία της Ανδρομέδας με την ευθύνη του εποικισμού της Γαίας, πριν εκατομμύρια χρόνια. 











Ο Ήλιος στο αρχικό του μέγεθος ήταν πολύ μικρότερος, αλλά με τεχνολογικήν επέμβαση στο εσωτερικό του, ωθήσαμεν όλη την διάπυρη μάζα του κέντρου του προς την περιφέρεια, το πάχος της οποίας είναι 200.000 χλμ και η ακτίνα του κενού χώρου που σχηματίστηκε στο εσωτερικό του είναι 500.000 χλμ.Στο κενό του εσωτερικού του Ήλιου δημιουργήθηκαν οι κατάλληλες συνθήκες διαβίωσης, μεταβάλλοντας την διαστατική δομή μέσων και προσωπικού προς την 4η και 5η διάσταση. Πρόκειται για μια κούφια σφαίρα, μέσα στην οποία ναυλοχούν οι αρμάδες των σκαφών μας.



Οι επιστήμονες της Γαίας θεωρούν τις ηλιακές κηλίδες περιοδικά φυσικά φαινόμενα. Είναι μαύρες οπές τις οποίες δημιουργούμε, ώστε με τις διεργασίες λειτουργίας τους να συντηρούμε αφ' ενός τις διεργασίες της φωτεινής επιφάνειας του Ήλιου και αφ' ετέρου να δημιουργούμε παράθυρα στο φωτεινό πύρινο περίβλημα με κενά χωροχρόνου, για τις μετακινήσεις των σκαφών μας από και προς το κέντρο του.


 Διά μέσου των ηλιακών κηλίδων βλέπουμε όχι μόνον το ηλιακό σας σύστημα, αλλά και ολόκληρον τον Γαλαξία.Οι τεχνικές και οι γνώσεις των επιστημόνων σας σχετικά με τον Ήλιο, απέχουν από την πραγματικότητα και τις θεωρούμε περισσότερο σαν επικίνδυνες βλασφημίες παρά σαν γνώση της αλήθειας.


Από τις τεχνητές βάσεις στο εσωτερικό του κυβερνάται ο Ήλιος από υψηλές οντότητες, οι οποίες ανήκουν καθ' ολοκληρίαν στην ακολουθίαν αυτού που εσείς αποκαλείτε θεόν Απόλλωναν".

( Γεράσιμος Καλογεράκης)






15. Ανακάλυψη μιας Αψίδας Εξωγήινων στον Άρη .




Ο Άρης ήταν πάντα πηγή γοητείας τόσο για τους επιστήμονες όσο και για τους λάτρεις του
ΠΛΑΝΗΤΗΣ  ΑΡΗΣ
διαστήματος, με τα άγονα τοπία, τους μυστηριώδεις σχηματισμούς και τη δελεαστική πιθανότητα ζωής πέρα ​​από τη Γη.  Εικόνες που καταγράφηκαν από ρόβερ που εξερευνούν την επιφάνεια του Άρη έχουν πυροδοτήσει ένα κύμα ενθουσιασμού και εικασιών, οδηγώντας στην ανακάλυψη αυτού που φαίνεται να είναι μια "εξωγήινη αψίδα". Θα μπορούσε αυτός ο σχηματισμός να είναι απόδειξη εξωγήινης νοημοσύνης ή είναι απλώς ένα φυσικό γεωλογικό θαύμα;







Τα ρόβερ του Άρη της NASA εξερευνούν επιμελώς τον πλανήτη εδώ και χρόνια, στέλνοντας πίσω αμέτρητες εικόνες και δεδομένα. Σε μια από αυτές τις πρόσφατες εικόνες, οι επιστήμονες εντόπισαν έναν ασυνήθιστο σχηματισμό,μια δομή που μοιάζει με μια φυσική αψίδα, που στέκεται ψηλά στο σκονισμένο έδαφος του Άρη. Η συμμετρία και το ακριβές σχήμα του τόξου οδήγησαν σε μια συζήτηση σχετικά με το αν θα μπορούσε να είναι προϊόν φυσικών διεργασιών ή λείψανο ενός αρχαίου, ενδεχομένως ευφυούς πολιτισμού.Ο Άρης φιλοξενεί μια ποικιλία συναρπαστικών γεωλογικών χαρακτηριστικών, από πανύψηλα βουνά έως απέραντες κοιλάδες. 



Οι σκληρές περιβαλλοντικές συνθήκες του πλανήτη, συμπεριλαμβανομένης της έντονης αιολικής διάβρωσης και των διακυμάνσεων της θερμοκρασίας, μπορούν να δημιουργήσουν μοναδικούς βραχώδεις σχηματισμούς με την πάροδο του χρόνου. Ορισμένοι ειδικοί πιστεύουν ότι η εξωγήινη αψίδα θα μπορούσε να είναι προϊόν φυσικής διάβρωσης, παρόμοια με τις καμάρες βράχων που βρίσκονται σε ερήμους στη Γη.Ωστόσο, η ακρίβεια της αψίδας και η θέση της σε σχετικά επίπεδη, άγονη περιοχή καθιστούν αυτόν τον σχηματισμό ιδιαίτερα ενδιαφέρον.



Η πιθανότητα ύπαρξης ζωής στον Άρη είναι ένα θέμα εικασιών για δεκαετίες. Από τα διάσημα
ΝΕΡΟ - ΠΑΓΟΥ
κανάλια που παρατήρησαν οι πρώτοι αστρονόμοι μέχρι την ανακάλυψη του νερού-πάγου κάτω από την επιφάνεια, ο Άρης έχει δείξει δυνατότητες ως ένα μέρος όπου μπορεί να υπήρχε κάποτε ζωή. Η ανακάλυψη της αψίδας των εξωγήινων προσθέτει άλλο ένα στρώμα στο μυστήριο. Εάν αυτή η δομή δεν είναι φυσική, θα μπορούσε να υποδηλώνει την ύπαρξη ενός αρχαίου πολιτισμού που κάποτε ευδοκιμούσε στον Άρη, αφήνοντας πίσω αυτό το αινιγματικό μνημείο ως απόδειξη της παρουσίας τους.




Μια άλλη θεωρία είναι ότι η αψίδα των εξωγήινων μπορεί να μην είναι καθόλου εξωγήινη, αλλά μάλλον ένα κατάλοιπο προηγούμενων διαστημικών αποστολών. Την επιφάνεια του Άρη έχουν επισκεφθεί πολυάριθμοι ρομποτικοί εξερευνητές, προσγειωμένοι και ρόβερ, και είναι πιθανό τα συντρίμμια ή τα υπολείμματα από αυτές τις αποστολές να έχουν δημιουργήσει ασυνήθιστους σχηματισμούς. Ωστόσο, προς το παρόν δεν υπάρχουν οριστικά στοιχεία που να συνδέουν την αψίδα με γνωστά ανθρωπογενή αντικείμενα.



Η ανακάλυψη μιας αψίδας εξωγήινων στον Άρη είναι μια συναρπαστική προσθήκη στη συνεχιζόμενη εξερεύνηση του γειτονικού μας πλανήτη. Ενώ η αψίδα μπορεί να είναι ένας φυσικός γεωλογικός σχηματισμός, η μοναδική του δομή έχει αιχμαλωτίσει τη φαντασία επιστημόνων και ενθουσιωδών. Είτε στοιχεία αρχαίας ζωής είτε απλώς σχηματισμός βράχου του Άρη, αυτή η ανακάλυψη μας θυμίζει τα τεράστια μυστήρια που μας περιμένουν ακόμα στο σύμπαν.



16.Ο νέος κόσμος που ανατέλλει.



H αντιστροφή της γήρανσης θα είναι δυνατή αλλά μόνον του ανωτέρου εαυτού του καθενός ,αν
ΓΟΡΓΟΝΑ
καταφέρει να εναρμονιστεί,με αυτόν.Όλοι θα έχουν πρόσβαση στις νέες θεραπευτικές τεχνολογίες αλλά θα καταρτιστούν λίστες προτεραιότητα.Οι τυφλοί θα μπορούν να βλέπουν κι'αυτοί,όπως θεραπεύσιμη θα είναι και η δυσλεξία.






*Οι τεχνολογίες αυτές θα λειτουργούν με την αρχή της εναρμόνισης του φυσικού με το αστρικό σώμα,εφ' όσον οι πλείστες ασθένειες προέρχονται από την δυσαρμονία αυτή.

*Mόνον ένα ποσοστό 10 -15% από τους ερπετοειδείς που είναι εξαπλωμένοι σε όλο τον Γαλαξία έχουν προσχωρήσει στις Δυνάμεις του Φωτός.

*Κάποιες από τις Γοργόνες που δημιουργήθηκαν κατά την Ατλάντεια εποχή του Κρόνου επέζησαν μέχρι σήμερα.Το Ναυτικό των Ηνωμένων Πολιτειών κατόρθωσε να συλλάβει πέντε Γοργόνες τις οποίες διατηρεί ζωντανές σε ενυδρείο.

*Άνθρωποι "cyborgs" υπάρχουν μόνο στην πλευρά των σκοτεινών δυνάμεων.

*Οι σκοτεινές δυνάμεις εξακολουθούν να ελέγχουν το λογισμικό του χρηματοπιστωτικού συστήματος αλλά δεν ελέγχουν το διαδίχτυο.

*Τα φαντάσματα είναι οι ψυχές των ανθρώπων που βρίσκονται σε μεταβατικό στάδιο και εξακολουθούν να παραμένουν εδώ.

*Ο αριθμός 13 είναι ιερός αριθμός και περιγράφει την αρχή της ελεύθερης βούλησης

*Η αιωρούμενη Μαύρη Πέτρα στην Μέκκα είναι ένα από τα κόλπα των σκοτεινών δυνάμεων οι οποίες χρησιμοποιούν την "Ιερή Γεωμετρία" για να εξαπατούν και να ελέγχουν τις μάζες.

*Οι ταινίες του Χόλιγουντ "Avatar" και "Elysium"περιέχουν κωδικοποιημένα μηνύματα για να αφυπνίσουν τους ανθρώπους.

(Nicos Kastanias)






17.Η Έκλειψη Σελήνης Σεπτεμβρίου θα μεταμορφώσει ριζικά τη ζωή αυτών των ζωδίων.



Το φθινόπωρο του 2024 θα έχουμε δύο εκλείψεις, μια Σεληνιακή και μια Ηλιακή, που θα
επηρεάσουν πολλούς τομείς της ζωής μας.Είναι πολλά τα όσα έχουμε να περιμένουμε από τη νέα σεζόν, αφού θα πραγματοποιηθούν αλλαγές και εκλείψεις που θα φέρουν τα πάνω – κάτω, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε συλλογικό επίπεδο. 





Οι αστρολόγοι ερμηνεύουν και δίνουν τις απαντήσεις τους με βάση τη θέση των πλανητών, και αξίζει να δώσουμε λίγη παραπάνω προσοχή στην Έκλειψη Σελήνης που πλησιάζει και πραγματοποιείται στις 18 του μήνα.



Το φθινόπωρο του 2024 θα έχουμε δύο εκλείψεις, μια Ηλιακή και μια Σεληνιακή, που θα επηρεάσουν διαφορετικούς εκπροσώπους του ζωδιακού καθώς σχηματίζονται σε διαφορετικούς ζωδιακούς άξονες. Η πρώτη έκλειψη είναι Σεληνιακή και λαμβάνει χώρα στις 18/09/2024 στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων για πρώτη φορά μετά από μια επταετία επηρεάζοντας τον μεταβλητό σταυρό: Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες.


Η δεύτερη είναι τον Οκτώβριο, αλλά τώρα θα εστιάσουμε στην πρώτη έκλειψη που πλησιάζει. Σε γενικές γραμμές είναι ένα ιδιαίτερα μεταβατικό στάδιο, και οι αλλαγές θα είναι το μόνο σίγουρο. Η έκλειψη αυτή σχηματίζει σύνοδο με τον Ποσειδώνα, εξάγωνο με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα.



Όταν συμμετέχουν σε μια έκλειψη εξωκρόνιοι πλανήτες, όπως στη συγκεκριμένη, μπορεί να υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα να έχουμε ακραία μετεωρολογικά ή και γεωφυσικά φαινόμενα πριν ή μετά την έκλειψη, ακόμη και πολιτικά γεγονότα που θα αλλάξουν την ιστορία.


Πάμε να δούμε ποιες δυάδες ζωδίων θα επηρεαστούν με τον ίδιο τρόπο, από την έκλειψη στις 18/09/24 και θα δουν μεταμορφωτικές αλλαγές.

Δίδυμοι και Τοξότες:Στο προσκήνιο μπαίνει η οικογενειακή και η επαγγελματική σας ζωή. Είναι ώρα να προχωρήσετε σε αλλαγές, είτε αφορά μια μετακόμιση, είτε αλλαγές στο ήδη υπάρχον σπίτι σας, ακόμη δεν αποκλείεται και μια αλλαγή στην κατεύθυνση της καριέρας σας. Πολύ πιθανόν να πάρετε τώρα αποφάσεις που θα αλλάξουν οριστικά την πορεία σας. 


Αν σε μια δουλειά νιώθετε πλέον εξουθενωμένοι και δε λαμβάνετε ικανοποίηση, είναι πιθανό να μπείτε στη διαδικασία να τη σταματήσετε. Αν από την άλλη νιώθετε ικανοποιημένοι, τότε κάτω αυτή την επιρροή μπορεί να προκύψει μια ιδιαίτερα θετική εξέλιξη που θα αλλάξει τη ζωή σας.




Παρθένοι και Ιχθύες:Η πρώτη έκλειψη πραγματοποιείται στα ζώδια σας και σας οδηγεί σε σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας και περισσότερες εξελίξεις. Μπορεί να κάνετε αλλαγές στην εμφάνιση σας, στις σχέσεις σας, στη δουλειά ή να έχετε και μετακομίσεις. Μπορεί να αποφασίσετε έναν χωρισμό από μια σχέση ή μια συνεργασία, ή να πάτε μια σχέση στο επόμενο στάδιο. 


Σαφώς πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε θέματα υγείας και να μην παίρνετε ρίσκο. Αυτή είναι η αρχή μια περιόδου σχεδόν 2,5 χρόνων που θα φέρει σημαντικές αλλαγές και διαφοροποιήσεις στη ζωή σας είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Συνήθως η επιρροή των εκλείψεων φέρνει απρόσμενες εξελίξεις, αλλά σε γενικές γραμμές απλώς δείχνει ότι σε μια κατάσταση που χτιζόταν εδώ και καιρό ήρθε η στιγμή των οριστικών αποφάσεων.




18.Αποκρυπτογραφήθηκε ο αρχαιότερος χάρτης του κόσμου.Τι αναφέρει για την Κιβωτό του Νώε.




Αποκρυπτογραφήθηκε ο "αρχαιότερος χάρτης του κόσμου", ο οποίος βρίσκεται πάνω σε πήλινη
ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
πλάκα της Βαβυλωνίας, αποκαλύπτοντας εντυπωσιακά στοιχεία για μια πολύ γνωστή βιβλική ιστορία: Την ιστορία της Κιβωτού του Νώε.Η πλάκα σφηνοδειδούς γραφής, χρονολογείται τον 6ο αιώνα π.Χ. και δείχνει έναν χάρτη της Μεσοποταμίας,περίπου εκεί όπου βρίσκεται το σημερινό Ιράκ, αλλά και όσα πίστευαν οι Βαβυλώνιοι ότι βρίσκονταν πέρα από τα όριά του, συμπεριλαμβανομένης της Κιβωτού του Νώε.









Το αρχαίο τεχνούργημα, που ανακαλύφθηκε στη Μέση Ανατολή, αποκτήθηκε από το Βρετανικό Μουσείο το 1882, αλλά το περιεχόμενό του παρέμενε μυστήριο, μέχρι που οι επιμελητές βρήκαν ένα τμήμα που έλειπε και μετέγραψαν τη σφηνοειδή γραφή του, αναφέρει δημοσίευμα της New York Post.Η πλάκα έχει αρκετές παραγράφους σφηνοειδούς γραφής στην πίσω πλευρά, αλλά και πάνω από τον χάρτη, περιγράφοντας τη δημιουργία της Γης αλλά και τα όσα πίστευε ο δημιουργός της πως υπήρχαν πέρα από τον τότε γνωστό κόσμο.



Η Μεσοποταμία στον χάρτη περιβάλλεται από έναν διπλό δακτύλιο, τον οποίο ο δημιουργός του χάρτη τον ονομάζει "πικρό ποταμό". Πρόκειται για τα σύνορα του τότε γνωστού κόσμου των Βαβυλωνίων. Εντός του κύκλου υπάρχουν άλλοι μικρότεροι κύκλοι και ορθογώνια σχήματα που αναπαριστούν διάφορες τοποθεσίες και πόλεις της Μεσοποταμίας, συμπεριλαμβανομένης και της Βαβυλώνας. Υπάρχει επίσης αναφορά και στον Ευφράτη.



Ο επιμελητής του Βρετανικού Μουσείου και ειδικός στη σφηνοειδή γραφή δρ Ίρβινγκ Φίνκελ ανέφερε: "Έχετε περιοριστεί σε αυτό το κυκλικό διάγραμμα, ολόκληρο τον γνωστό κόσμο στον οποίο οι άνθρωποι έζησαν, άκμασαν και πέθαναν.Ωστόσο, υπάρχει κάτι περισσότερο σε αυτόν τον χάρτη από αυτό.Όταν πρόκειται να λειτουργήσουμε πέρα από τα όρια του γνωστού κόσμου στον κόσμο της φαντασίας, η επιγραφή αυτή είναι απαραίτητη", πρόσθεσε ο Φίνκελ.


Οι αρχαίοι Βαβυλώνιοι πίστευαν ότι τα απομεινάρια της γιγάντιας κιβωτού που κατασκεύασε το 1800 π.Χ. η δική τους εκδοχή του Νώε, ονόματι Ουτναπιστίμ, κατόπιν εντολής του Θεού, βρίσκονταν πέρα από τον πικρό ποταμό στην πίσω πλευρά ενός βουνού,το ίδιο βουνό στο οποίο συνετρίβη η κιβωτός του Νώε, σύμφωνα με τη Βίβλο."Αυτό είναι κάτι αρκετά ενδιαφέρον για να το σκεφτεί κανείς, καθώς δείχνει ότι η ιστορία ήταν η ίδια και πώς η μία οδήγησε στην άλλη", κατέληξε ο Φίνκελ.

https://www.youtube.com/watch?v=LUxFzh8r384&t=2s



19.Η αλήθεια για τους εξωγήινους στο φεγγάρι μέσα από ιστορίες αστροναυτών.



Η Σελήνη είναι από καιρό μια πηγή γοητείας για την ανθρωπότητα. Από την πρώτη επιτυχή
ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ
προσγείωση σε φεγγάρι το 1969 από την αποστολή "Apollo 11" της NASA,η Σελήνη έχει αιχμαλωτίσει τη φαντασία εκατομμυρίων σε όλο τον κόσμο. Δίπλα σε αυτήν την ίντριγκα, ωστόσο, υπάρχουν επίμονες φήμες και θεωρίες που υποδηλώνουν την παρουσία "εξωγήινων"στη Σελήνη. Αυτές οι ιστορίες συχνά αναφέρουν τους αστροναύτες ως πηγές, προσθέτοντας ένα επιπλέον στρώμα μυστηρίου στην ερώτηση:"Υπάρχει αλήθεια πίσω από την ιδέα της εξωγήινης ζωής στη Σελήνη;"



Ας εξερευνήσουμε την "αλήθεια για τους εξωγήινους στη Σελήνη" μέσα από τον φακό των λογαριασμών αστροναυτών και τα διαθέσιμα στοιχεία.Οι αστροναύτες που έχουν αποτολμήσει στη Σελήνη έχουν βρεθεί στο επίκεντρο πολλών ισχυρισμών που σχετίζονται με εξωγήινους. Μία από τις πιο διάσημες φήμες συνδέεται με την αποστολή "Apollo 11". Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς, οι αστροναύτες "Neil Armstrong" και "Buzz Aldrin" ανέφεραν ότι είδαν UFO ή μυστηριώδη αντικείμενα να αιωρούνται κοντά στη σεληνιακή επιφάνεια.


Σύμφωνα με ορισμένες θεωρίες συνωμοσίας, οι αστροναύτες επικοινώνησαν ιδιωτικά με τη NASA για να τους ενημερώσουν για ανεξήγητη δραστηριότητα στη Σελήνη.Ενώ αυτοί οι ισχυρισμοί δεν έχουν ποτέ επιβεβαιωθεί επίσημα, ορισμένοι ενθουσιώδεις επισημάνουν τις ταξινομημένες εκπομπές της NASA ως απόδειξη περίεργων συναντήσεων κατά τη διάρκεια της αποστολής. Ωστόσο, τόσο ο Άρμστρονγκ όσο και ο Όλντριν αρνούνταν σταθερά ότι είδαν οποιαδήποτε εξωγήινη δραστηριότητα, αποκαλώντας αυτές τις φήμες "αβάσιμες" και αποδίδοντας τυχόν περίεργες θεάσεις σε παρερμηνείες φυσικών φαινομένων.


α.Τα ανεξήγητα σεληνιακά φώτα:Μια άλλη ιστορία που συχνά συνδέεται με εξωγήινους στη Σελήνη περιστρέφεται γύρω από αναφορές "μυστηριωδών φώτων" στη σεληνιακή επιφάνεια. Γνωστές ως "παροδικά σεληνιακά φαινόμενα", αυτές οι θεάσεις περιγράφουν ξαφνικές λάμψεις ή λαμπερές κηλίδες που είδαν αστρονόμοι και ακόμη και μερικοί αστροναύτες κατά τη διάρκεια των ετών.


β.Ένα σημαντικό παράδειγμα συνέβη κατά τη διάρκεια του "Apollo 11" όταν ο αστροναύτης "Michael Collins", ενώ βρισκόταν σε τροχιά γύρω από τη Σελήνη, είδε μια ανεξήγητη λάμψη να προέρχεται από την επιφάνειά της. Ενώ μερικοί εικάζουν ότι αυτά τα φώτα είναι στοιχεία εξωγήινων βάσεων ή προηγμένης τεχνολογίας, οι περισσότεροι επιστήμονες πιστεύουν ότι αυτά τα φαινόμενα προκαλούνται από φυσικά γεγονότα όπως εκπομπές αερίων, κρούσεις μετεωριτών ή στατικό ηλεκτρισμό.



γ.Το Apollo 17 και η "Παράξενη Μουσική" από το Διάστημα.Ένα άλλο συχνά αναφερόμενο
κομμάτι "αποδεικτικών στοιχείων" για την υποστήριξη της παρουσίας εξωγήινων στη Σελήνη προέρχεται από το "Apollo 17", την τελευταία επανδρωμένη αποστολή της NASA στη σεληνιακή επιφάνεια. Κατά τη διάρκεια της αποστολής, οι αστροναύτες ανέφεραν ότι άκουσαν απόκοσμη "μουσική" ενώ βρίσκονταν στην μακρινή πλευρά της Σελήνης, όπου η επικοινωνία με τη Γη είχε διακοπεί.


δ.Οι περίεργοι, σφυριστικοί ήχοι πρόσθεσαν λάδι στις θεωρίες συνωμοσίας σχετικά με εξωγήινους που παρακολουθούν σεληνιακές αποστολές. Ωστόσο, η NASA διευκρίνισε αργότερα ότι ο ήχος πιθανότατα προκλήθηκε από "ραδιοπαρεμβολές" μεταξύ μονάδων διαστημικού σκάφους και όχι από εξωγήινη δραστηριότητα. Ωστόσο, το περιστατικό παραμένει αγαπημένο μεταξύ των λάτρεις των UFO, τροφοδοτώντας εικασίες σχετικά με τον ρόλο της Σελήνης ως πιθανό κόμβο για εξωγήινη ζωή.


ε.Απομυθοποίηση βάσεων εξωγήινων στη Σελήνη.Ίσως μια από τις πιο διαρκείς θεωρίες είναι ότι "εξωγήινες βάσεις" υπάρχουν στη σκοτεινή πλευρά της Σελήνης, κρυμμένες από τη θέα και την ανθρώπινη ανίχνευση. Αυτή η θεωρία έχει αποκτήσει δυναμική εν μέρει λόγω θολών εικόνων από πρώιμες σεληνιακές αποστολές που φαίνεται να δείχνουν δομές ή ασυνήθιστους σχηματισμούς στην επιφάνεια της Σελήνης.



Ωστόσο,οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι αυτές οι υποτιθέμενες "δομές" είναι απλώς
"οπτικές ψευδαισθήσεις" ή φυσικοί σχηματισμοί. Στην πραγματικότητα, εικόνες υψηλής ανάλυσης που λαμβάνονται από πιο πρόσφατους σεληνιακούς ανιχνευτές, όπως το "Lunar Reconnaissance Orbiter", έχουν αποκαλύψει ότι αυτά τα μυστηριώδη χαρακτηριστικά δεν είναι τίποτα άλλο από κρατήρες ή ορεινές κορυφογραμμές.Η NASA και άλλες διαστημικές υπηρεσίες υποστηρίζουν σταθερά ότι κανένα στοιχείο δεν υποστηρίζει την ύπαρξη βάσεων εξωγήινων στη Σελήνη. Επιπλέον, με τη Σελήνη να είναι ένα ουράνιο σώμα εξαιρετικά παρατηρούμενο και μελετημένο, οι πιθανότητες να κρύβονται εκεί εξωγήινοι πολιτισμοί χωρίς ανίχνευση είναι εξαιρετικά απίθανες.



Η προοπτική των αστροναυτών για τους εξωγήινους.Ενώ οι φήμες εξακολουθούν να υφίστανται, η συντριπτική πλειονότητα των αστροναυτών που έχουν ταξιδέψει στη Σελήνη ή συμμετείχαν σε σεληνιακές αποστολές δεν υποστηρίζουν την ιδέα των εξωγήινων που ζουν ή λειτουργούν στη Σελήνη. Για παράδειγμα, ο αστροναύτης του Apollo Edgar Mitchell έχει μιλήσει δημόσια για την πίστη του στην εξωγήινη ζωή, αλλά ακόμη και ο ίδιος διευκρίνισε ότι δεν υπάρχει καμία βάσιμη απόδειξη ότι οι εξωγήινοι βρίσκονται στη Σελήνη.Οι αστροναύτες έχουν επικεντρωθεί σταθερά στην επιστημονική εξερεύνηση του διαστήματος αντί να διασκεδάζουν σε θεωρίες συνωμοσίας. Ενώ πολλοί αστροναύτες είναι ανοιχτοί στην πιθανότητα ύπαρξης ζωής αλλού στο σύμπαν, κανένας δεν έχει αναφέρει άμεσες συναντήσεις με εξωγήινους κατά τη διάρκεια των σεληνιακών αποστολών του.


Παρά την έλλειψη συγκεκριμένων στοιχείων που συνδέουν τη Σελήνη με την εξωγήινη ζωή, η αναζήτηση της ανθρωπότητας για ζωή πέρα ​​από τη Γη απέχει πολύ από το να έχει τελειώσει. Η NASA, μαζί με άλλες διαστημικές υπηρεσίες, συνεχίζει να διερευνά την "πιθανότητα ζωής" σε πλανήτες και φεγγάρια στο ηλιακό μας σύστημα,συμπεριλαμβανομένου του Άρη και της Ευρώπης, ενός από τα φεγγάρια του Δία, το οποίο δείχνει σημάδια δυνητικά κατοικήσιμων συνθηκών.Η ίδια η Σελήνη παραμένει στόχος για περαιτέρω εξερεύνηση. 


Το "πρόγραμμα Artemis" της NASA, που θα επιστρέψει τους ανθρώπους στη σεληνιακή επιφάνεια, θα επικεντρωθεί στη βιώσιμη εξερεύνηση της Σελήνης και στη δημιουργία μιας μακροπρόθεσμης παρουσίας. Ενώ οι στόχοι του προγράμματος έχουν τις ρίζες τους στην επιστήμη, ορισμένοι ελπίζουν ότι μελλοντικές αποστολές θα μπορούσαν να αποκαλύψουν νέες ανακαλύψεις που ρίχνουν φως στα μυστήρια της Σελήνης.


Η αλήθεια για τους εξωγήινους στη Σελήνη, όπως λέγεται μέσα από τις ιστορίες των αστροναυτών, παραμένει ένα μείγμα εικασιών και επιστήμης. Ενώ ορισμένοι λάτρεις συνεχίζουν να προωθούν θεωρίες για UFO, εξωγήινες βάσεις και ανεξήγητα φαινόμενα, δεν έχουν βρεθεί αξιόπιστα στοιχεία που να επιβεβαιώνουν την παρουσία εξωγήινης ζωής στη Σελήνη. Οι αναφορές των αστροναυτών, σε συνδυασμό με δεκαετίες σεληνιακής έρευνας, υποδηλώνουν ότι πολλές από τις περίεργες θεάσεις και ήχους μπορούν να εξηγηθούν από φυσικά γεγονότα ή τεχνικά ζητήματα.


Καθώς η εξερεύνηση του διαστήματος συνεχίζεται, η ανθρωπότητα παραμένει περίεργη για τις δυνατότητες για ζωή πέρα ​​από τη Γη. Προς το παρόν, ωστόσο, η Σελήνη παραμένει απαλλαγμένη από εξωγήινους πολιτισμούς, χρησιμεύοντας ως σκαλοπάτι για μελλοντική εξερεύνηση και ανακάλυψη του διαστήματος.



20.Ποιος έχτισε αυτές τις μεγαλιθικές κατασκευές 100.000 ετών στην απομακρυσμένη έρημο της Σιβηρίας;


Στην απομακρυσμένη ερημιά των βουνών Σόρια στη νότια Σιβηρία, ένα κρυμμένο μυστικό έχει
MEΓΑΛΙΘΟΙ
παραμείνει ανέγγιχτο εδώ και χιλιετίες. Μακριά από τον σύγχρονο πολιτισμό, έγινε μια ανακάλυψη που θα αμφισβητούσε την κατανόησή μας για την αρχαία ανθρώπινη ιστορία. Το 2013, μια ομάδα 19 ερευνητών, με επικεφαλής τον Georgy Sidorov, ξεκίνησε μια αποστολή για να εξερευνήσει αυτή τη μυστηριώδη περιοχή. 





Ο προορισμός τους ήταν η Γκόρα Σόρια, ένα βουνό που υψώνεται 3.600 πόδια πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας σε μια απομακρυσμένη περιοχή της Ρωσίας. Ενδιαφερόμενη από αναφορές περί παράξενων μεγαλιθικών δομών, η ομάδα τολμούσε σε αυτό το απομονωμένο έδαφος. Αυτό που βρήκαν ήταν εξαιρετικό: ένας τεράστιος υπερμεγαλίθιος που χρονολογείται πριν από περίπου 100.000 χρόνια που αψηφούσε τη συμβατική ιστορία. 


Αυτοί οι τεράστιοι πέτρινοι ογκόλιθοι, αργότερα γνωστοί ως Μεγάλιθοι Gornaya Shoria, φαινόταν να είναι κατασκευασμένοι από γρανίτη, με επίπεδες επιφάνειες και ακριβείς ορθές γωνίες. Η πιο εκπληκτική λεπτομέρεια ήταν το βάρος των λίθων, που ξεπερνούσε τους 3.000 τόνους, καθιστώντας τους τους μεγαλύτερους μεγαλίθους που ανακαλύφθηκαν ποτέ. 


Η διάταξη αυτών των μπλοκ γρανίτη πρότεινε ένα σκόπιμο σχέδιο, πολύ πέρα ​​από αυτό που θα μπορούσε να εξηγηθεί από φυσικούς σχηματισμούς. Τα μπλοκ στοιβάστηκαν προσεκτικά, φτάνοντας σε ύψος περίπου 140 πόδια. Αυτό δημιούργησε βαθιά ερωτήματα: πώς σκαλίστηκαν, μεταφέρθηκαν και συναρμολογήθηκαν τόσο ογκώδεις πέτρες σε αυτό το απομακρυσμένο και τραχύ τοπίο; 


Μερικοί ερευνητές έχουν υποθέσει την ύπαρξη ενός προκατακλυσμιαίου πολιτισμού, μιας εκλεπτυσμένης κοινωνίας που εξαφανίστηκε από ένα κατακλυσμικό γεγονός. Επίσης αποκαλύφθηκε ένας βαθύς, στενός κάθετος άξονας. Ο άξονας, επενδεδυμένος με παράλληλες πέτρινες πλάκες, φαινόταν να είναι ανθρώπινης κατασκευής. 


Τα τοιχώματα του φρέατος ήταν ίσια και γυαλισμένα, κατεβαίνοντας 40 μέτρα (περίπου 130 πόδια) πριν ανοίξουν σε μια τεράστια υπόγεια αίθουσα, ύψους 36 μέτρων (περίπου 118 πόδια). Αυτοί οι τοίχοι κατασκευάστηκαν από μεγάλους μεγαλιθικούς ογκόλιθους, τέλεια προσαρμοσμένους με ελάχιστα κενά. Μερικές από τις πέτρες έμοιαζαν με κολώνες, ενισχύοντας την ιδέα του σκόπιμου σχεδιασμού. Το πλήρες εξερευνημένο μήκος του άξονα ξεπερνούσε τα 100 μέτρα. 


Η ακρίβεια και η κλίμακα αυτής της δομής δεν άφηναν καμία αμφιβολία ότι ήταν ένα τεχνητό δημιούργημα τεράστιων διαστάσεων. Οι γυαλισμένοι τοίχοι και οι ογκώδεις ογκόλιθοι έφεραν μια εντυπωσιακή ομοιότητα με τους άξονες της Μεγάλης Πυραμίδας του Khufu στην Αίγυπτο, υποδηλώνοντας ένα επίπεδο αρχιτεκτονικής πολυπλοκότητας που αψηφά τις συμβατικές εξηγήσεις.  


Οι εικασίες αφθονούν σχετικά με τον αρχικό σκοπό του άξονα. Μερικοί πιστεύουν ότι
ΟΓΚΟΛΙΘΟΣ
εξυπηρετούσε μια προηγμένη τεχνολογική λειτουργία ή ήταν μέρος μιας μεγαλύτερης, ανεξερεύνητης δομής. Η ομάδα εξερεύνησης χρειάστηκε πάνω από μία ώρα για να φτάσει στον πυθμένα του φρεατίου, κάτι που απαιτούσε σημαντική εμπειρία και αντοχή στην αναρρίχηση. Πιστεύεται ότι πρόσθετοι θάλαμοι και κανάλια, ακόμη ανεξερεύνητα, μπορεί να βρίσκονται ακόμη πιο βαθιά κάτω από το έδαφος. 


Πώς θα μπορούσαν αυτοί οι γιγάντιοι πέτρινοι λίθοι των 200 τόνων να έχουν συναρμολογηθεί με τέτοια ακρίβεια, βαθιά υπόγεια; Τι είδους τεχνολογία χρησιμοποιήθηκε για την κατασκευή του άξονα και του υπόγειου θαλάμου;  Μερικοί ερευνητές έχουν υποθέσει ότι μπορεί να ήταν μέρος ενός αρχαίου εργοστασίου, μιας συσκευής σεισμολογικής έρευνας ή ακόμη και μιας γεννήτριας ενέργειας. Άλλοι πιστεύουν ότι ήταν το υπόγειο τμήμα μιας από καιρό χαμένης πυραμίδας που κάποτε βρισκόταν στην επιφάνεια του βουνού. 


Παρά τις διαφορετικές θεωρίες, μπορεί να αναρωτηθούμε ποιες αρχαίες δυνάμεις ή χαμένοι πολιτισμοί άφησαν το στίγμα τους σε αυτή την απομακρυσμένη γωνιά του κόσμου;




21.Τι ξέρανε για τον Άρη και πότε ακριβώς το ξέρανε;


Ο Άρης είναι όντως ο "Απαγορευμένος Πλανήτης" του Ηλιακού μας συστήματος.Κάποιοι ήξεραν
ΤΕΤΡΑΕΔΡΑ
για την Κυδωνία του Άρη και τα Τετράεδρα (τρίπλευρη πυραμίδα), πολύ πριν πάμε στο διάστημα. 


Μια σειρά "View Master" του 1950 που αρχικά παρήχθη για πιλοτικό της επιτυχημένης σειράς του CBS, το "Tom Corbett, Space Cadet" απεκάλυπτε απίθανες λεπτομέρειες 60 χρόνια πριν.



Περιελάμβανε “ερείπια στην Σελήνη”, “τετράεδρα” ως κλειδί της νέας φυσικής, “αιλουροειδή” αγάλματα (μήκους 2 μιλίων) στον πλανήτη Άρη.

http://terrapapers.com/aris-o-apagorevmenos-planitis/

( Ίων Μάγγος )


 

22.Λαμπερό τριγωνικό UFO .



Παρατηρητές Ινδικής καταγωγής έκπληκτοι από το λαμπερό τριγωνικό UFO που είδαν στον
ΤΡΙΓΩΝΙΚΟ  UFO
ουρανό.Φαινόμενο που παρατηρήθηκε μπορεί να σχετίζεται με τον πλανήτη Nibiru που κατευθύνεται προς μια σύγκρουση με τη Γη ή ένα εξωγήινο διαστημόπλοιο από άλλη περιοχή του γαλαξία. 





Από την άλλη πλευρά, ορισμένοι ειδικοί απορρίπτουν αυτούς τους ισχυρισμούς και προτείνουν ότι το περίεργο φαινόμενο είναι απλώς ένα φυσικό φαινόμενο που προκαλείται από τις ακτίνες του ήλιου που περνούν μέσα από σύννεφα. Ο αυτόπτης μάρτυρας στο βίντεο επιμένει ότι το φαινόμενο είναι ευδιάκριτο και δεν μπορεί να αποδοθεί στον ήλιο ή σε UFO, υποδηλώνοντας ότι είναι κάτι άλλο. 


Πολλοί θεωρητικοί συνωμοσίας υποστηρίζουν τώρα ότι έχουν εντοπίσει τον πλανήτη Nibiru. Επίσης αναφέρεται  στον ουρανό, και αναμένουν ότι θα προκαλέσει μια σειρά από καταστροφικές φυσικές καταστροφές στη Γη. Αυτοί οι θεωρητικοί αντιλαμβάνονται τον Nibiru ως έναν απατεώνα πλανήτη που βρίσκεται στις εξωτερικές παρυφές του ηλιακού μας συστήματος και επί του παρόντος σε πορεία σύγκρουσης με τον πλανήτη μας.




23. Ο περίφημος "Πλανήτης  9" μπορεί τελικά να μην είναι πλανήτης. 




Ανά τα χρόνια έχουν ακουστεί πολλά για τον περίφημο Πλανήτη 9. Από ξέφρενες θεωρίες, μέχρι
ΠΛΑΝΗΤΗΣ  9
εμπεριστατωμένες επιστημονικές έρευνες, πολλοί υποστηρίζουν ότι υπάρχει στις άκρες του ηλιακού μας συστήματος ένας επιπλέον πλανήτης. Μάλιστα, πρόκειται θεωρητικά για έναν πλανήτη 10 φορές μεγαλύτερο από τη Γη, 10 φορές μακρύτερα από τον Ήλιο από ότι ο Πλούτωνας και όμως μέσα στο ηλιακό μας σύστημα.








Ο Πλανήτης 9, ο οποίος έχει αποδειχθεί μόνο με βαρυτικά δεδομένα ως τώρα, έχει διχάσει τους επιστήμονες ως προς την προέλευσή του, αλλά τώρα μια ανατρεπτική μελέτη έρχεται να δώσει μια άλλη εξήγηση, υποστηρίζοντας το εξής: "O Πλανήτης 9 μπορεί τελικά να μην είναι…πλανήτης"!

Αναλυτικότερα, νέες προσομοιώσεις σε υπολογιστή δείχνουν ότι οι μυστηριώδεις τροχιές μακρινών αντικειμένων στο εξωτερικό ηλιακό σύστημα, που προηγουμένως αποδίδονταν σε έναν υποθετικό "Πλανήτη Εννέα", μπορεί να είναι το αποτέλεσμα μιας αστρικής διελεύσεως πριν από δισεκατομμύρια χρόνια. 




Τα ευρήματα αυτά αμφισβητούν την ιδέα ενός μεγάλου, αόρατου πλανήτη πέρα από τον Ποσειδώνα, προσφέροντας μια εναλλακτική εξήγηση για τις περίεργες τροχιές που παρατηρούνται σε αυτή την περιοχή. Σύμφωνα με μια ομάδα αστροφυσικών, ένα άστρο ελαφρώς μικρότερο από τον Ήλιο θα μπορούσε να έχει περάσει αρκετά κοντά ώστε να διαταράξει το βαρυτικό πεδίο του εξωτερικού ηλιακού συστήματος.



Οι προσομοιώσεις, οι οποίες διεξήχθησαν πάνω από 3.000 φορές, εξέτασαν τα αποτελέσματα διαφόρων αστέρων με διαφορετικές μάζες και αποστάσεις καθώς περνούσαν από τον Ήλιο. Τα αποτελέσματα υποδηλώνουν ότι ένα αστέρι περίπου 0,8 φορές μεγαλύτερης μάζας από τον Ήλιο, που περνά σε απόσταση περίπου 16,5 δισεκατομμυρίων χιλιομέτρων, θα μπορούσε όντως να έχει διαταράξει βαρυτικά τις τροχιές των trans-Neptunian αντικειμένων (TNOs). 


Αυτοί οι βράχοι, οι οποίοι περιφέρονται γύρω από τον Ήλιο σε οξείες γωνίες, μπορεί να ανακινήθηκαν από αυτή την αστρική διέλευση, με αποτέλεσμα ορισμένοι να τραβηχτούν προς τα μέσα και ενδεχομένως να "αιχμαλωτιστούν" ως φεγγάρια από τους γιγάντιους πλανήτες.
Ανάμεσα στα ενδιαφέροντα αποτελέσματα των προσομοιώσεων είναι μια εξήγηση για τις τροχιές αντικειμένων όπως το 2008 KV42 και το 2011 KT19, τα οποία περιφέρονται γύρω από τον Ήλιο με αντίθετη φορά από τους πλανήτες. 


Αυτά τα αντικείμενα, μαζί με άλλα παράξενα τροχιακά μοτίβα στο εξωτερικό ηλιακό σύστημα, έχουν συχνά χρησιμοποιηθεί για να υποστηριχθεί η ύπαρξη του Πλανήτη 9.Αν και η μελέτη προσφέρει μια κομψή λύση για αρκετά μυστήρια του Ηλιακού Συστήματος, δεν είναι οριστική. Οι ερευνητές αναγνωρίζουν την πιθανότητα ο Πλανήτης 9 όντως να υπάρχει αλλά να παραμένει απαρατήρητος λόγω της απόστασής του. 


Παρ' όλα αυτά, η υπόθεση της αστρικής διελεύσεως παρέχει μια νέα συναρπαστική προοπτική για τη δυναμική του εξωτερικού ηλιακού συστήματος.





24. H Σελήνη ήταν ηφαιστειακά ενεργή 125 εκατομμύρια χρόνια.




Σεληνιακά δείγματα έχουν αποκαλύψει ότι η Σελήνη ήταν ηφαιστειακά ενεργή 125 εκατομμύρια
ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ
χρόνια πριν, πολύ αργότερα από ό,τι πιστεύαμε στοπαρελθόν.

Κινέζοι ερευνητές βρήκαν ηφαιστειακές γυάλινες χάντρες μεταξύ των δειγμάτων, οι οποίες υποδηλώνουν εκρήξεις κατά τη διάρκεια της περιόδου που οι δεινόσαυροι περιπλανιό τους.






Αυτή η εκπληκτική ανακάλυψη αμφισβητεί την υπόθεση ότι η η ηφαιστειακή δραστηριότητα της Σελήνης σταμάτησε πριν από ένα δισεκατομμύριο χρόνια.Το εύρημα υποδηλώνει παρατεταμένο σεληνιακό ηφαιστειακό, υποστηριζόμενο από ραδιενεργά στοιχεία που παράγουν εσωτερική θερμότητα.

Τα αποτελέσματα προσφέρουν νέες γνώσεις για τη γεωλογική ιστορία της Σελήνης και πιθανές μελλοντικές μελέτες.





25.Aπό τα μεγαλύτερα ουράνια σόου του αιώνα.




Πλησιάζει η ημερομηνία για να παρατηρήσουμε το πέρασμα του κομήτη C2023 A3 Tsuchinshan-
ΚΟΜΗΤΗΣ 
ATLAS, που θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ουράνια σόου του αιώνα.Αυτός ο κομήτης θα διασχίσει τον ουρανό τους επόμενους μήνες και θα είναι ορατός σε διάφορα μέρη του κόσμου. 








Θα κάνει την πλησιέστερη προσέγγισή του στον Ήλιο στις 28 Σεπτεμβρίου και θα είναι ορατή στη Γη από τις 14 έως τις 24 Οκτωβρίου.Φαίνεται με γυμνό μάτι ή ακόμα και με κυάλια, αναφέρει η ειδική πύλη EarthSky.

Θα είναι η τέλεια στιγμή για να παρακολουθήσετε τον κομήτη.Αυτό το φαινόμενο δεν θα επαναληφθεί για 26.000 χρόνια, οπότε σας προτείνουμε να μην το χάσετε.





26.Μυστηριώδης συντριβή πυραύλου στη Σελήνη μπερδεύει τους επιστήμονες.



Ένας μυστηριώδης πύραυλος συνετρίβη στη Σελήνη δημιουργώντας δύο μεγάλους κρατήρες στις
ΔΥΟ  ΜΕΓΑΛΕΣ
ΚΡΑΤΗΡΕΣ
7:25 μ.μ. EST στις 4 Μαρτίου 2022 και καμία χώρα δεν ισχυρίστηκε ότι ο πύραυλός τους συνετρίβη. Μήπως μια αποτυχημένη αποστολή των ΗΠΑ στη Σελήνη από τη δεκαετία του 1970 χτύπησε τελικά στο φεγγάρι ή πρόκειται για μια παλιά αποστολή ρωσικού φεγγαριού που δεν γνωρίζουμε πριν από πολλά χρόνια ή ένας πύραυλος που έστειλαν οι Κινέζοι στο φεγγάρι και απέτυχε ή ήταν συντριβή UFO;






Κάθε φορά που κάτι δεν εξηγείται στο διάστημα, οι άνθρωποι προσπαθούν να πουν ότι πρέπει να είναι εξωγήινοι στα UFO. Στον πραγματικό κόσμο, αυτό το σημείο συντριβής είναι πολύ απίθανο να είναι εξωγήινο σκάφος. Εάν όλες οι αναφερόμενες συντριβές UFO είναι πραγματικές, τότε οι εξωγήινοι έχουν μεγάλα προβλήματα με τα σκάφη τους ή είναι πολύ κακοί στο να τα πετάνε.


*Κινέζικο ατύχημα; Εξαιρετικά απίθανο επειδή η Κίνα είναι πολύ ανοιχτή σχετικά με τις αποστολές στο φεγγάρι και θέλουν τη δημοσιότητα που δείχνει στον κόσμο το εξελιγμένο διαστημικό τους πρόγραμμα.

*Ρώσικο ατύχημα; Απίθανο αλλά δυνατό. Τα σεληνιακά προγράμματα του Σοβιετικού πληρώματος ήταν μια σειρά προγραμμάτων που ακολούθησε η Σοβιετική Ένωση για την προσγείωση ανθρώπων στη Σελήνη, σε ανταγωνισμό με το πρόγραμμα Apollo των ΗΠΑ. 


Η σοβιετική κυβέρνηση αρνήθηκε δημοσίως τη συμμετοχή σε έναν τέτοιο διαγωνισμό, αλλά ακολούθησε μυστικά δύο προγράμματα τη δεκαετία του 1960 αποστολές σεληνιακής πτήσης με τη χρήση διαστημικού σκάφους Soyuz 7K-L1 (Zond) που εκτοξεύτηκε με τον πύραυλο Proton-K και πλήρωμα σεληνιακή προσγείωση με τη χρήση Soyuz 7K-LOK και διαστημόπλοιο LK που εκτοξεύτηκε με τον πύραυλο N1. 



Μετά τις διπλές αμερικανικές επιτυχίες της πρώτης πλήρωμα σεληνιακής τροχιάς στις 24-25 Δεκεμβρίου 1968 (Απόλλων και της πρώτης προσεδάφισης στη Σελήνη στις 20 Ιουλίου 1969 Απόλλων 11), και μια σειρά καταστροφικών αποτυχιών Ν1, και τα δύο Σοβιετικά προγράμματα τελικά έληξαν.


Το πρόγραμμα Zond με βάση το Proton ακυρώθηκε το 1970 και το πρόγραμμα N1-L3 τερματίστηκε de facto το 1974 και επίσημα ακυρώθηκε το 1976. Λεπτομέρειες και για τα δύο σοβιετικά προγράμματα κρατήθηκαν μυστικές μέχρι το 1990 όταν η κυβέρνηση επέτρεψε να δημοσιευθούν υπό την πολιτική της γκλάσνοστ.

https://www.youtube.com/watch?v=qFOibCRYwnI





27. Ανακαλύφθηκε εικόνα UFO 2 εκατομμυρίων ετών,συγκλονιστικός κόσμος της έρευνας.




Τρόμος της Ανταρκτικής:Σε μια πρωτοποριακή ανακάλυψη που έχει τραβήξει την παγκόσμια
προσοχή, οι επιστήμονες αποκάλυψαν μια μυστηριώδη εικόνα UFO ηλικίας 2 εκατομμυρίων ετών στην Ανταρκτική. Αυτό το εκπληκτικό εύρημα στέλνει σοκ στην επιστημονική κοινότητα, εγείροντας ερωτήματα σχετικά με την πιθανότητα εξωγήινης ζωής και αρχαίων πολιτισμών. Εδώ είναι όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για αυτόν τον απίστευτο τρέμουλο της Ανταρκτικής.








Βαθιά κάτω από τον πάγο της Ανταρκτικής, οι ερευνητές βρήκαν πρόσφατα μια εκπληκτική εικόνα που φαίνεται να απεικονίζει μια δομή που μοιάζει με UFO. Κατά τη διερεύνηση των ανεξερεύνητων περιοχών του εδάφους της Ανταρκτικής, οι δορυφορικές εικόνες αποκάλυψαν ένα αινιγματικό σχήμα που δεν μοιάζει με οτιδήποτε είχε βρεθεί πριν. Η εικόνα, που πιστεύεται ότι είναι ηλικίας έως και 2 εκατομμυρίων ετών, έχει πυροδοτήσει θεωρίες που κυμαίνονται από αρχαίες εξωγήινες επισκέψεις έως προηγουμένως άγνωστους ανθρώπινους πολιτισμούς.Η δομή, όπως αποτυπώνεται στην εικόνα, μοιάζει με το παραδοσιακό UFO σε σχήμα δίσκου που παρατηρείται σε σύγχρονες μαρτυρίες αγνώστων ιπτάμενων αντικειμένων. Δείχνει έναν τέλεια κυκλικό σχεδιασμό με ομαλές, καθαρές γραμμές που φαίνονται πολύ ακριβείς για να είναι φυσικός σχηματισμός.



Η Ανταρκτική ήταν εδώ και πολύ καιρό μια περιοχή μυστηρίου, κρυμμένη κάτω από μίλια πάγου,
ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ
με μεγάλο μέρος του τοπίου της ανεξερεύνητο από τα ανθρώπινα μάτια. Η ανακάλυψη μιας αρχαίας εικόνας που μοιάζει με UFO εδώ έχει αναζωπυρώσει συζητήσεις σχετικά με την πιθανότητα εξωγήινης δραστηριότητας στη Γη πριν από εκατομμύρια χρόνια. Με την εικόνα UFO να χρονολογείται πριν από 2 εκατομμύρια χρόνια, αυτό θα μπορούσε να είναι ένα από τα παλαιότερα σημάδια επαφής με εξωγήινους που έχουν βρεθεί ποτέ, αν αποδειχτεί αλήθεια.Από καιρό πιστεύεται ότι η ήπειρος κρύβει μυστικά κάτω από την παγωμένη της επιφάνεια, συμπεριλαμβανομένων πιθανών υπολειμμάτων αρχαίων πολιτισμών ή φυσικών ανωμαλιών που θα μπορούσαν να εξηγήσουν φαινόμενα που κάποτε θεωρούνταν υπερφυσικά.



Επιστήμονες και ερευνητές UFO έχουν αναπτύξει αρκετές θεωρίες ως απάντηση σε αυτή τη συγκλονιστική ανακάλυψη. Ακολουθούν μερικές από τις πιο συζητημένες εξηγήσεις:

α.Εξωγήινες επισκέψεις: Πολλοί πιστεύουν ότι η εικόνα είναι απόδειξη εξωγήινων όντων που επισκέφτηκαν τη Γη πριν από εκατομμύρια χρόνια. Η ακριβής δομή και η τοποθεσία υποδηλώνουν προηγμένη τεχνολογία που οι αρχαίοι άνθρωποι δεν μπορούσαν να επιτύχουν. Κάποιοι εικάζουν ότι εξωγήινοι μπορεί να επισκέφτηκαν τη Γη κατά τους προϊστορικούς χρόνους και να άφησαν πίσω τους σημάδια της παρουσίας τους, τώρα θαμμένα κάτω από τον πάγο.

β.Χαμένος Αρχαίος Πολιτισμός: Μια άλλη θεωρία προτείνει ότι ένας προηγμένος, άγνωστος πολιτισμός θα μπορούσε να υπήρχε στην Ανταρκτική πριν από εκατομμύρια χρόνια. Η εικόνα που μοιάζει με UFO μπορεί να ήταν μια μορφή μεταφοράς ή δομής που χρησιμοποιούσε αυτή η αρχαία κοινωνία. Οι υποστηρικτές αυτής της θεωρίας επισημαίνουν στοιχεία που υποδηλώνουν ότι η Ανταρκτική μπορεί να ήταν κάποτε μια πιο εύκρατη περιοχή ικανή να συντηρήσει τη ζωή.

γ.Φυσικό φαινόμενο: Οι σκεπτικιστές υποστηρίζουν ότι η εικόνα θα μπορούσε να είναι ένας φυσικός σχηματισμός που δημιουργήθηκε από γεωλογικές διεργασίες για εκατομμύρια χρόνια. Αν και φαίνεται τεχνητό, ορισμένοι πιστεύουν ότι φυσικοί παράγοντες όπως η κίνηση του πάγου, η διάβρωση και η ηφαιστειακή δραστηριότητα θα μπορούσαν να εξηγήσουν το σχήμα του.



Καθώς ο κόσμος παρακολουθεί εν αναμονή, οι επιστήμονες είναι πρόθυμοι να μελετήσουν περαιτέρω την εικόνα των UFO. Επί του παρόντος, οι ομάδες διερευνούν τη δυνατότητα διεξαγωγής επιτόπιων ερευνών για να προσδιορίσουν εάν η δομή είναι αρχαίο τεχνούργημα, φυσικό φαινόμενο ή κάτι εντελώς νέο.Η μελλοντική έρευνα μπορεί να περιλαμβάνει γεωτρήσεις σε βάθος πυρήνα πάγου, δορυφορική απεικόνιση, ακόμη και προηγμένη τεχνολογία ραντάρ για να αποκαλυφθούν περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την ανακάλυψη. Με τη δυνατότητα για πρωτοποριακές αποκαλύψεις, αυτή η ανακάλυψη θα μπορούσε να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο κατανοούμε την ιστορία της Γης και ίσως ακόμη και την ιστορία της ζωής στο σύμπαν.



Η ανακάλυψη μιας εικόνας που μοιάζει με UFO 2 εκατομμυρίων ετών στην Ανταρκτική έχει
ΑΡΧΑΙΟΙ  ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ
προκαλέσει σοκ στην επιστημονική κοινότητα και στην ερευνητική κοινότητα των UFO. Είτε στοιχεία αρχαίων εξωγήινων επισκεπτών, χαμένου πολιτισμού είτε φυσικής ανωμαλίας, αυτό το τρέμουλο της Ανταρκτικής υπόσχεται να αναδιαμορφώσει την κατανόησή μας για το παρελθόν. Καθώς η έρευνα συνεχίζεται, ο κόσμος θα παρακολουθεί στενά για να δει ποιες νέες πληροφορίες αποκαλύπτονται σχετικά με αυτό το εξαιρετικό εύρημα.





Αυτό το μυστήριο, θαμμένο κάτω από τον πάγο για εκατομμύρια χρόνια, είναι τώρα ένα από τα πιο συναρπαστικά παζλ της σύγχρονης επιστήμης. Θα μπορούσε αυτή να είναι η απόδειξη που αναζητούσαμε ότι δεν είμαστε μόνοι στο σύμπαν; Μόνο ο χρόνος θα δείξει.





28.Αποκαλύπτοντας τα πιο σκοτεινά μυστικά του Σύμπαντος:




Οι δορυφόροι Starlink, QFS, Project Odin και MOSSAD κλονίζουν τα θεμέλια του παγκόσμιου
ελέγχου. Ανακαλύψτε τις ισχυρές δυνάμεις πίσω από αυτή την κβαντική επανάσταση και τα μυστικά που δεν θέλουν να ξέρετε!Το Starlink, ο δορυφορικός αστερισμός που βασίζεται στο διάστημα, είναι κάτι πολύ περισσότερο από έναν πάροχο υπηρεσιών Διαδικτύου. Είναι το επίκεντρο μιας αστρονομικής στρατηγικής, με φόντο τον διαστρικό πόλεμο.Με  τους δορυφόρους MOSSAD  που υποπτεύονται ότι εξουδετερώθηκαν, η ανθρωπότητα βρίσκεται στο χείλος μιας μνημειώδους αλλαγής. 







Δέστε και προετοιμαστείτε, γιατί βρισκόμαστε στον γκρεμό της πιο μνημειώδους εποχής στην ανθρώπινη ιστορία.Καθώς ο ήλιος ανατέλλει και δύει, καθώς οι μέρες μετατρέπονται σε νύχτες, ο κόσμος μας συνεχίζει να περιστρέφεται στην απέραντη έκταση του σύμπαντος. Όμως, εν αγνοία πολλών, λαμβάνει χώρα ένας τεράστιος μετασχηματισμός, όχι μόνο στη Γη αλλά πέρα ​​από τα όρια της ατμόσφαιράς μας.Πολλοί έχουν σηκώσει το βλέμμα τους προς τους ουρανούς και έχουν εντοπίσει μια σειρά από φώτα που μοιάζει με αστέρι, τακτοποιημένα παραταγμένα, κάνοντας το ταξίδι τους στον νυχτερινό ουρανό. Αυτά τα φώτα, μέρος του δορυφορικού αστερισμού Starlink, εμφανίζονται αρχικά ως μια απλή παγκόσμια διαδικτυακή υποδομή.


Τι γίνεται όμως αν αποτελούν τη βάση για κάτι πιο μεγαλειώδες; Για μερικούς, αυτό δεν αφορά μόνο το ταχύτερο Διαδίκτυο, αλλά μια κίνηση υψηλότερης ισχύος. Το Starlink είναι στρατηγικά τοποθετημένο σε όλο τον κόσμο, φαινομενικά περιμένοντας, σαν φρουρός, το  Project Odin  να πάρει τη θέση που του αξίζει.Αλλά γιατί; Μερικοί γνώστες πιστεύουν ότι η αληθινή πρόθεση είναι να αναλάβουν τον έλεγχο μόλις τεθούν σε κίνδυνο οι δορυφόροι MOSSAD.


Το μυστήριο των δορυφόρων της MOSSAD. Η ισραηλινή υπηρεσία πληροφοριών, η Μοσάντ, φημολογείται εδώ και καιρό ότι διαθέτει δορυφόρους που όχι μόνο επιβλέπουν τη Μέση Ανατολή, αλλά έχουν πλήρη γνώση των παγκόσμιων επικοινωνιών, των μέσων ενημέρωσης και πολλά άλλα. Τα πλοκάμια τους πιστεύεται ότι εξαπλώνονται μακριά και ευρέως, επηρεάζοντας τις αφηγήσεις των mainstream media παγκοσμίως.



Μια τολμηρή πρόταση προκύπτει από τους ψίθυρους των φωτισμένων: αυτοί οι δορυφόροι της MOSSAD έχουν ήδη βγει από την εξίσωση. Αυτό είναι σωστό. Αφαιρέθηκε, σβήστηκε, κατέστη ανενεργό. Εάν αυτές οι εικασίες είναι ακριβείς, οι συνέπειες είναι καταστροφικές. Η απομάκρυνση αυτών των δορυφόρων θα προκαλούσε, στην ουσία, ένα παγκόσμιο μπλακ άουτ. Ένα κενό. Ενημερωτική άβυσσος.Φανταστείτε έναν κόσμο όπου το πάντα παρόν βουητό των πληροφοριών σιωπά. Τα κανάλια στα οποία βασιστήκαμε, ελεγχόμενα και επιμελημένα, θα εξαφανίζονταν αμέσως, ανοίγοντας τον δρόμο για μια νέα εποχή. Επαναφορά, αν θέλετε.



Η Βιβλική Αποκάλυψη. Καθώς η αρχαία πόλη της Βαβυλώνας κατέρρευσε, όπως φαίνεται, θα καταρρεύσει και οι σύγχρονες δυνάμεις της σκιάς και της εξαπάτησης. Κάθε τι κακόβουλο, κάθε ψέμα, κάθε κρυφή ατζέντα,όλα αποκαλύπτονται με σχεδόν προφητικό τρόπο. Γινόμαστε μάρτυρες της έκθεσης της κακίας σε απαράμιλλη κλίμακα, μιας  Βιβλικής μάχης μεταξύ καλού και κακού.


Θα μπορούσε αυτός να είναι ο Μεγάλος Πόλεμος των πολέμων; Όχι απλώς μια επίγεια σύγκρουση, αλλά μια σύγκρουση που εκτείνεται σε γαλαξίες, διαστάσεις και τον ίδιο τον ιστό της πραγματικότητας;Θα μπορούσε αυτός να είναι ο Μεγάλος Πόλεμος των πολέμων; Όχι απλώς μια επίγεια σύγκρουση, αλλά μια σύγκρουση που εκτείνεται σε γαλαξίες, διαστάσεις και τον ίδιο τον ιστό της πραγματικότητας;


Νέα Γη: Ένα Κβαντικό Μέλλον. Πολλοί πιστεύουν ότι αυτό που μας περιμένει είναι μια Νέα Γη, όπου τα παραδείγματα αλλάζουν και η ανθρωπότητα ξεκινά ένα ταξίδι, όχι της τεχνολογίας, αλλά της συνείδησης. Οι δονήσεις, η ενέργεια, η ίδια η ουσία της ζωής θα έπαιρναν το επίκεντρο. Θα φύγουν οι μέρες της επιπολαιότητας. Αντίθετα, θα αγκαλιάσουμε ένα βασίλειο όπου οι κβαντικές ενέργειες παίζουν κεντρικό ρόλο.

Οι κραδασμοί αυτής της μετάβασης θα είναι βαθιές, γι' αυτό, δεν υπάρχει αμφιβολία. Ωστόσο, μέσα σε αυτή την αναταραχή, πολλοί είναι έτοιμοι, έτοιμοι να αγκαλιάσουν την αυγή μιας  νέας εποχής. 




29.Μεγάλος ναός του Διονύσου στο αρχαίο Περπερικόν.



Βούλγαρος αρχαιολόγος ανακάλυψε βωμούς που αποδεικνύουν την ύπαρξη του μεγάλου ναού του
ΝΑΟΣ  ΤΟΥ  ΔΙΟΝΥΣΟΥ
Διονύσου στο αρχαίο Περπερικόν.Στο Περπερικόν, πόλη της αρχαίας Θράκης λαξευμένη στο βράχο στην οροσειρά της Ανατολικής Ροδόπης, αποκαλύφθηκαν δύο βωμοί, ο ένας από τους οποίους χρησιμοποιήθηκε για παραγωγή κρασιού και ο άλλος για θυσίες ζώων.









Ο καθηγητής Νικολάι Οβτσάροφ, επικεφαλής της ανασκαφικής ομάδας στο Περπερικόν, ανακοίνωσε την ανακάλυψη δύο βωμών, ο ένας προορισμένος για θυσίες αίματος, που σηματοδοτούν τα όρια μιας ιερής περιοχής στο νότιο τμήμα του αρχαιολογικού χώρου. Ο καθηγητής, ο οποίος ηγείται των ανασκαφών στην τοποθεσία για σχεδόν 25 χρόνια, είπε ότι αυτοί οι βωμοί αποδεικνύουν πλήρως το γεγονός ότι ο μεγάλος ναός του Διονύσου βρισκόταν στο συγκρότημα.


Οι ιέρειες του περίφημου Μαντείου του Διονύσου της Θράκης προέβλεψαν το ένδοξο μέλλον του Μεγάλου Αλεξάνδρου, σύμφωνα με τους αρχαίους ιστορικούς. Ωστόσο, καμία από αυτές τις αρχαίες πηγές δεν παρείχε ακριβή περιγραφή της θέσης του ιερού, εκτός από το ότι βρισκόταν στο ψηλότερο βουνό της Θράκης, στα εδάφη της φυλής Σάτρι. 



Μέχρι στιγμής, οι ιστορικοί έχουν υποστηρίξει ότι ο μάντης ζούσε κυρίως στα βουνά της Ροδόπης και της Στάρα Πλανίνα, όπου ανταγωνίστηκε με το Μαντείο του Απόλλωνα με έδρα τους Δελφούς σε κύρος και ακρίβεια προφητείας.Ο Βούλγαρος Αρχαιολόγος ανακάλυψε βωμούς που αποδεικνύουν την ύπαρξη του μεγάλου ναού του Διονύσου στο αρχαίο Περπερικόν.



Η παλαιά θρακική πόλη Περπερικόν βρίσκεται στην ανατολική Ροδόπη, σε απόσταση 15 χμ βορειοανατολικά της σημερινής πόλης της Καρτζαλί στη Βουλγαρία, πάνω σε έναν βραχώδη λόφο ύψους 470 μέτρων, ο οποίος θεωρείται ότι είχε χαρακτήρα ιερού. Το χωριό Γκόρνα Κρεπόστ (Άνω Φρούριο) βρίσκεται στους πρόποδες του λόφου, ενώ ο χρυσοφόρος ποταμός Περπέρεσκα,κυλά πλησίον αυτού. 

Το Περπερικόν είναι το μεγαλύτερο μεγαλιθικό σύμπλεγμα των Βαλκανίων. 





30.Μαύρη τρύπα 200 δισ. φορές μεγαλύτερη από τον Ήλιο "στραγγαλίζει" το γαλαξία της. (17/9/24)




Με τη βοήθεια του πανίσχυρου διαστημικού τηλεσκοπίου James Webb ερευνητική ομάδα
ΜΑΥΡΗ  ΤΡΥΠΑ
εντόπισε μια κολοσσιαία μαύρη τρύπα η οποία προκαλεί "ασφυξία" στο γαλαξία που την φιλοξενεί.Επίσης απομακρύνει τα υλικά σχηματισμού νέων άστρων του γαλαξία προκαλώντας το θάνατο του. 








Στα βάθη του Σύμπαντος σε απόσταση 12 δισ. ετών φωτός από τη Γη βρίσκεται ο γαλαξίας GS-10578 που είναι επίσης γνωστός ως "Γαλαξίας του Πάμπλο".Στο κέντρο του γαλαξία βρίσκεται μια μαύρη τρύπα που έχει μάζα 200 δισ. φορές μεγαλύτερη από αυτή του Ήλιου και είναι όπως είναι ευνόητο ένα πραγματικό κοσμικό τέρας το οποίο όπως κάθε τέρας προκαλεί καταστροφές.Προηγούμενες παρατηρήσεις στο Γαλαξία του Πάμπλο είχαν δείξει ότι πρόκειται για έναν "νεκρό" γαλαξία δηλαδή έναν γαλαξία που έχει σταματήσει να παράγει άστρα χωρίς όμως οι επιστήμονες να γνωρίζουν την αιτία.



Οι παρατηρήσεις με το James Webb αποκάλυψαν ότι αυτή η τρομερή σε μέγεθος και δυνάμεις "μαύρη τρύπα" απομακρύνει μακριά από το γαλαξία τα υλικά,κυρίως το αέριο, που αποτελούν τα δομικά υλικά σχηματισμού άστρων.Η "μαύρη τρύπα" σκοτώνει αυτόν το γαλαξία και τον κρατά σε αδράνεια, κόβοντας την πηγή τροφής που χρειάζεται ο γαλαξίας για να σχηματίσει νέα αστέρια", αναφέρουν οι επιστήμονες. 


Οι υπερμεγέθεις μαύρες τρύπες συνήθως κάθονται στα κέντρα των γαλαξιών απορροφώντας περιοδικά ύλη από το περιβάλλον τους μέρος της οποίας για άγνωστο λόγο δεν μπορούν να καταναλώσουν και την αποβάλουν εκτοξεύοντας την με σχεδόν ταχύτητα φωτός, δημιουργώντας κοσμικά φαινόμενα που διαμορφώνουν τον τρόπο με τον οποίο εξελίσσονται οι γαλαξίες.Το πώς ακριβώς αυτές οι γιγάντιες μαύρες τρύπες επηρεάζουν σε μεγάλη κλίμακα τους γαλαξίες στους οποίους βρίσκονται παραμένει ως επί το πλείστον ανεξερεύνητο. 


Η νέα ανακάλυψη προσφέρει κάποια στοιχεία αυτής της αλληλεπίδρασης η οποία όπως φαίνεται είναι εξαιρετικά δυσμενής για τους γαλαξίες.


https://www.youtube.com/watch?v=NQ-YfgGnhIo&t=14s

(Naftemporiki.gr)

 

30/9/24                           ΓΕΩΡΓΙΟΣ  ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΗΣ
                                         ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ  εα (ΠΖ)