Σελίδες

Thessaloniki video tour

30/7/18

Ζώδια: Αστρολογικές Προβλέψεις Δευτέρας 30-7-2018

Κριός♈
Γενικά
Σήμερα, Κριέ, ό,τι κάνεις πρέπει να είναι υπολογισμένο πολύ καλά, αφού προβλέπεται να γίνουν κάποια λάθη. Μπορείς ν’ αλλάξεις κάποια πράγματα, αλλά χωρίς βιασύνη. Η διάθεσή σου θα είναι αρκετά καλή και θα δρομολογήσεις, αποφασιστικά και σίγουρα, λύσεις για τις εκκρεμότητες που έχεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Βγάλε σήμερα την τρυφερότητα και το ρομαντισμό που έχεις, Κριέ μου, για να περάσεις πολύ όμορφα με το ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απόφυγε σήμερα να κάνεις συζητήσεις με συνεργάτες σου, Κριέ, διότι θα εξελιχθούν σε έντονες λογομαχίες και στην παρούσα κατάσταση δε σε συμφέρουν τέτοιες καταστάσεις. Πριν προχωρήσεις σε οποιαδήποτε αγορά ή επένδυση, να σκεφτείς πολύ καλά. Δεν είναι περίοδος για έξοδα και άσκοπες δαπάνες.

Ταύρος♉
Γενικά
Η διάθεση κι οι συναισθηματικές σου επιθυμίες, Ταύρε, γίνονται απόλυτη προτεραιότητα στην ιεράρχηση των καθημερινών σου υποχρεώσεων. Ίσως σήμερα το ενδιαφέρον σου να είναι περισσότερο στραμμένο στο να προχωρήσεις κάποια σχέδια ή να θέσεις τις βάσεις για την επίτευξη κάποιων παλαιότερων στόχων.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα προσπαθήσεις σήμερα, Ταύρε, να φέρεις γαλήνιες κι όμορφες στιγμές στη σχέση σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι πλανήτες, Ταύρε, σε προειδοποιούν να ρίξεις σήμερα τους τόνους για να αποφύγεις ενδεχόμενες προστριβές με τους συνεργάτες σου. Μην προκληθείς από αγορές που μπορεί να προκύψουν και μπεις σε άσκοπα έξοδα. Προσπάθησε να περάσεις όσο το δυνατόν πιο συνετά, για να μη βρεθείς εκτός προϋπολογισμού.

Δίδυμοι♊
Γενικά
Κάποια σχέδια που έχεις, Δίδυμε, μπορεί να μην εξελίσσονται έτσι όπως θέλεις, αλλά εσύ μην το βάζεις κάτω, αφού μπορείς πάντα και τα φέρνεις εις πέρας μια χαρά. Σε αναταραχές κι εντάσεις που ίσως προκύψουν, καλό θα ήταν να κρατήσεις μια ουδέτερη στάση. Με πολύ χαμηλούς τόνους και μεγάλη επιμονή θα πετύχεις με τον καλύτερο τρόπο τους στόχους σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου, Δίδυμε, αφού οι λύσεις που θέλεις να δώσεις στον αισθηματικό σου τομέα, είναι εύκολο να βρεθούν.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Προσπάθησε σήμερα να μην κάνεις λάθη στο χώρο της εργασίας σου, Δίδυμε. Αν προκύψουν κάποιες συνεργασίες, να είσαι προσεκτικός σ’ αυτά που λες και κάνεις. Πρέπει να καλύψεις πολλά οικονομικά κενά του παρελθόντος, οπότε μην ανοίγεις καινούργια μέτωπα.

Καρκίνος♋
Γενικά
Ο συναισθηματισμός, η φαντασία κι η διαίσθησή σου, Καρκίνε, αυτή την περίοδο βρίσκονται σε υψηλά επίπεδα. Πράγματα και πρόσωπα που ήταν κάποτε αδιάφορα για σένα, τώρα θ’ αποκτήσουν σημασία κι ενδιαφέρον. Η επιθυμία σου όμως για κάθε είδους διασκέδαση θα είναι κάπως έντονη και θα σε κάνει να παραμελείς 

ενσυνείδητα καθημερινές σου υποχρεώσεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Πλησίασε σήμερα περισσότερο το σύντροφό σου, Καρκίνε, και πες του αυτά που νιώθεις. Θα αισθανθείς καλύτερα πρώτος εσύ.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς, Καρκίνε, να αντεπεξέρχεσαι σε οποιοδήποτε πρόβλημα προκύπτει. Σήμερα, ίσως υπάρξουν κάποιες εντάσεις με τους συνεργάτες σου. Κάνε σωστό προγραμματισμό στα οικονομικά σου και απόφυγε τα έξοδα.

Λέων♌
Γενικά
Σήμερα, Λέων, θα κινείσαι δυναμικά, χωρίς να ξεχνάς τους στόχους που έχεις θέσει. Αυτή την περίοδο θα διαισθάνεσαι κάποια προβλήματα πριν προκύψουν και θα προλαβαίνεις να δίνεις τις καλύτερες λύσεις. Η δημιουργικότητά σου θα είναι στα ύψη της και θα καταφέρεις πάρα πολλά σε όλα τα ζητήματα που σε απασχολούν.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αυτή είναι μια μέρα, Λέων μου, που μπορεί να σ’ οδηγήσει σε ατελείωτες συζητήσεις με το σύντροφό σου, για να λύσετε προβλήματα του παρελθόντος.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα, θα δεχτείς προτάσεις στο χώρο της εργασίας σου, Λέων. Καλό είναι, πριν απαντήσεις, να δεις αν μπορείς να ανταπεξέλθεις στις πολλές υποχρεώσεις που φέρνουν. Θα έχεις ανοδική πορεία στα οικονομικά σου, ενώ θα δεχτείς προτάσεις που, αν υλοποιηθούν, θα βελτιώσουν τα έσοδά σου. Προς το παρόν, απόφυγε να κάνεις περιττά έξοδα.

Παρθένος♍
Γενικά
Ξεκινάει μια πολύ εποικοδομητική ημέρα, Παρθένε, σε ό,τι έχει σχέση με σχέδια του παρελθόντος και εκκρεμότητες με άτομα της οικογένειας. Περιόρισε το άγχος και την ένταση, για να βάλεις μερικά θέματα σε σειρά. Κάποιες αλλαγές που θέλεις να κάνεις στο χώρο του σπιτιού σου, μπορούν να ξεκινήσουν αμέσως.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορεί η σχέση σου, Παρθένε μου, σήμερα να πάρει μία τροπή που δεν περίμενες, κι όχι απαραίτητα ευχάριστη. Για να αποφύγεις τυχόν άσχημες εξελίξεις, καλό είναι να συζητήσεις με το σύντροφό σου και να καταλάβεις τι είναι αυτό που χρειάζεται.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μην έχεις ανασφάλειες για την εργασία σου, Παρθένε μου, αφού καταφέρνεις να ξεπερνάς οποιοδήποτε πρόβλημα προκύπτει. Θα υπάρξει οικονομική στασιμότητα σήμερα και μερικές υποθέσεις δε θα εξελίσσονται έτσι όπως θέλεις.

Ζυγός♎
Γενικά
Σήμερα, Ζυγέ, για να προχωρήσεις δυναμικά και να πετύχεις αυτά που θέλεις, πρέπει να διατηρήσεις τη σταθερότητά σου, να προσδιορίσεις τη θέση σου σε σχέση με τους άλλους, αποφεύγοντας τις υπερβολικές κινήσεις, να ξεκουραστείς και να αποφορτίσεις το νευρικό σου σύστημα. Έτσι, θα καταφέρεις όλα αυτά που θέλεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη του σήμερα, Ζυγέ. Συζήτησε με το σύντροφο σου, μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και μίλα του ακόμη και για τα παράπονα που ίσως έχεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα καταφέρνεις όλα πάρα πολύ καλά στα επαγγελματικά σου, Ζυγέ. Μείωσε πάντως το άγχος, αφού σήμερα οι δραστηριότητες θα είναι πάρα πολλές, ενώ μπορείς να ξεφύγεις λίγο, κάνοντας σχέδια για το μέλλον. Οικονομικά θέματα που καθυστερούν και σ’ έχουν κουράσει, να ξέρεις ότι τώρα θ’ αρχίσουν να παίρνουν τον δρόμο τους.

Σκορπιός♏
Γενικά
Μην αφήσεις σήμερα καταστάσεις του παρελθόντος, Σκορπιέ μου, να σε βάλουν σε σκέψεις. Μπορείς να τις συζητήσεις με δικά σου άτομα, ενώ έχεις πάρα πολλές δυνατότητες, που πρέπει να αξιοποιήσεις κατάλληλα. Θα σου παρουσιαστούν πολύ καλές ευκαιρίες, που πρέπει να εκμεταλλευτείς, αφού θα σε βγάλουν από τα αδιέξοδα της καθημερινότητας.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Χρειάζεται σήμερα, Σκορπιέ, να μιλήσεις στο ταίρι σου, για να νιώσει πιο ήρεμο. Μερικές φορές όμως, ο σύντροφός σου νιώθει ότι η συμπεριφορά σου τον απομακρύνει. Άλλαξε στάση και γίνε πιο ρομαντικός.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έρχονται θετικές εξελίξεις στον επαγγελματικό σου τομέα, Σκορπιέ. Η δυναμικότητά σου σήμερα θα είναι στα ύψη. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και μην παίρνεις οικονομικές αποφάσεις, αν δεν τις έχεις μελετήσει καλά από πριν.

Τοξότης♐
Γενικά
Πολλές υποχρεώσεις παρουσιάζονται, Τοξότη μου, κι εσύ δεν μπορείς να ανταπεξέλθεις εύκολα σε όλα. Προγραμματίσου και μην αγχώνεσαι, αλλιώς δε θ’ αποφύγεις τη φθορά. Άλλωστε, πάντα πετυχαίνεις αυτό που θέλεις κι έχεις μεγάλες δόσεις δυναμισμού. Γενικότερα, είσαι ένα βήμα πιο κοντά στο να πετύχεις τους στόχους σου, απ’ όσο νομίζεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου, Τοξότη, και θα βρεις την ανάλογη ανταπόκριση.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σχέδια, οι συνεργασίες και τα καινούργια ξεκινήματα ευνοούνται αυτή την περίοδο, Τοξότη. Σε οικονομικές συζητήσεις που μπορεί να προκύψουν σήμερα, καλό είναι να συμμετέχεις αρκετά προετοιμασμένος.

Αιγόκερως♑
Γενικά
Πρέπει να έχεις ψυχραιμία αυτή την περίοδο, Αιγόκερέ μου, για ν’ αντιμετωπίσεις οικογενειακές και φιλικές καταστάσεις, που φαίνονται προβληματικές. Κοίτα ν’ αξιοποιήσεις τα ταλέντα σου και θα πετύχεις την αναγνώριση που θέλεις. Άλλαξε πολλές από τις πεποιθήσεις σου και κάνε τα απαραίτητα βήματα, προκειμένου να υλοποιήσεις τους στόχους που έχεις θέσει εδώ και πολύ καιρό.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Έχουν παρερμηνευτεί από το σύντροφο σου, Αιγόκερε, πολλά πράγματα της συμπεριφοράς σου. Το καλύτερο θα ήταν να μιλήσεις μαζί του και να ξεκαθαρίσεις το τοπίο.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πολλές αλλαγές και θετικές εξελίξεις έρχονται σήμερα, Αιγόκερε. Θα γίνεις περισσότερο επικοινωνιακός και οι συνεργασίες σου θα αποφέρουν πάρα πολλά. Τακτοποίησε άμεσα θέματα γραφειοκρατίας, αλλά και ζητήματα νόμου που έχουν σχέση με τα οικονομικά σου και σε προβληματίζουν εδώ και καιρό.

Υδροχόος♒
Γενικά
Πρέπει σήμερα, Υδροχόε μου, να οπλιστείς με υπομονή απέναντι στις σχέσεις που αφορούν ανθρώπους με τους οποίους συμβιώνεις ή εξαρτώνται από εσένα. Η διάθεσή σου να βοηθήσεις, έφερε κοντά σου άτομα που σε κουράζουν. Η καθημερινότητα δε θα είναι τόσο ευχάριστη, αλλά είναι σημαντικό να κάνεις υπομονή και να μάθεις να λες επιτέλους «όχι» στα βάρη που αναλαμβάνεις από ενθουσιασμό.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα αισθανθείς σήμερα, Υδροχόε μου, λίγο απομονωμένος και αρκετά προβληματισμένος από το ταίρι σου. Μίλησε μαζί του για να νιώσεις καλύτερα ψυχικά.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα φορτιστείς σήμερα από θέματα εργασίας, Υδροχόε μου. Φρόντισε να μην εκνευριστείς, διότι θα κάνεις λάθη που μετά θα τρέχεις να διορθώσεις. Θα μπεις σε σκέψεις για το πως θα τακτοποιήσεις οικονομικά ανοίγματα τα οποία έχεις από το παρελθόν. Απόφυγε να κάνεις χρηματικές συναλλαγές.

Ιχθύες♓
Γενικά
Σήμερα, Ιχθύ, μην πιέζεσαι και μη φορτώνεσαι περισσότερες ευθύνες, χωρίς να έχεις τακτοποιήσει προηγουμένως τις υπάρχουσες εκκρεμότητές σου. Ετοίμασε ένα ρεαλιστικό πρόγραμμα και μη σε πιάνουν οι φόβοι σου, ότι δεν θα προλάβεις κάτι. Έχεις πολλές δυνατότητες και τα ταλέντα σου θα σε οδηγήσουν κατευθείαν στην επιτυχία!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα, Ιχθύ, να περάσεις πολύ καλά με το σύντροφό σου, αν ξεχάσεις τις ευθύνες που αφορούν τον επαγγελματικό τομέα κι επιλέξεις να είσαι ρομαντικός και τρυφερός.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι ομαδικές συνεργασίες, Ιχθύ, αλλά και τα καινούργια σχέδια ευνοούνται αυτό το διάστημα. Φρόντισε σήμερα να καλύψεις οικονομικές εκκρεμότητες, για να μην έχεις πρόβλημα στο μέλλον.

oroskopos.gr