Σελίδες

Thessaloniki video tour

30/6/18

Τι συμβαίνει πραγματικά όταν πεθαίνουμε; Διαβάστε μαρτυρίες που κόβουν την ανάσα!

Τι γίνεται όταν πεθαίνουμε;...


Αυτό το ερώτημα απασχολεί κατά καιρούς όλους μας και η απάντηση δίνεται από ανθρώπους που ήταν κλινικά νεκροί και επανήλθαν στη ζωή.

Στην ιστοσελίδα του κοινωνικού δικτύου Reddit, τα άτομα μοιράστηκαν τις μεταθανάτιες εμπειρίες τους και μπορεί να χωριστούν σε τρεις κατηγορίες: υπήρχαν εκείνοι που δεν ένιωσαν απολύτως τίποτα, εκείνοι που είδαν ένα φως και είχαν μία αλληλεπίδραση με κάποιο άτομο και εκείνοι που έβλεπαν τι συνέβαινε την ώρα που ήταν «νεκροί», αλλά δεν μπορούσαν να αντιδράσουν.

«Κατέρρευσα σε μία παρουσίαση που έκανα στην τάξη. Η αναπνοή και η κυκλοφορία του αίματος σταμάτησαν. Ένιωσα σα να έπεφτα κατακόρυφα σε μία ατέλειωτη τρύπα, ενώ οι συμμαθητές μου φώναζαν βοήθεια. Επανήλθα και δε θυμάμαι τίποτα λίγο πριν και λίγο μετά τον θάνατό μου».

Ένας άλλος είπε: «Η καρδιά μου σταμάτησε από υπερβολική δόση ηρωίνης. Δεν είδα τίποτα. Ήταν σαν ύπνος χωρίς όνειρα».

«Στεκόμουν μπροστά σε έναν τεράστιο τοίχο φώτος. Έκανα δεξιά και αριστερά, πάνω-κάτω μήπως καταφέρω και δω τίποτα. Ήταν σαν να βάζεις τα μάτια σου μπροστά από μια λάμπα φθορίου για 6 δευτερόλεπτα. Μετά θυμάμαι να ξυπνάω στο νοσοκομείο».

Κάποιος άλλος αποκάλυψε: «Κοιτούσα προς τα κάτω τον εαυτό μου και τους άλλους που με μετέφεραν στο νοσοκομείο μέσα στο ασθενοφόρο».