Σελίδες

Thessaloniki video tour

30/6/18

Ζώδια: Αστρολογικές Προβλέψεις Σαββάτου 30-6-2018

Κριός♈
Γενικά
Η θέση των πλανητών, Κριέ, σου χαρίζει ευκαιρίες για να πραγματοποιήσεις στόχους που επιθυμείς, όμως η αρνητική σου στάση και ένας μικρός… σνομπισμός που παρουσιάζεις, δε σου επιτρέπουν να επωφεληθείς αρκετά. Προσπάθησε να παραμείνεις στο δρόμο που έχεις επιλέξει και συγκράτησε το αρνητικό κομμάτι του εαυτού σου μακριά από ανθρώπους που νοιάζονται για την εξέλιξή σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα υπάρξει μια στασιμότητα στον αισθηματικό σου τομέα, Κριέ μου, κι αυτό είναι κάτι που θα σ’ εκνευρίζει. Απόφυγε να κάνεις συζητήσεις με το σύντροφό σου, διότι στο τέλος θα καταλήξουν σε καβγάδες. Προσπάθησε να περάσεις όσο πιο ουδέτερα γίνεται.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Αρχίζεις σιγά – σιγά, Κριέ, να βάζεις πάρα πολλά θέματα σε μία σειρά στον επαγγελματικό σου τομέα. Μπορείς να συνεργαστείς και να επιτύχεις σε τομείς, που κατά το παρελθόν αδυνατούσες. Πρέπει να δεις ποιες οικονομικές υποχρεώσεις έχεις, να τις καλύψεις και μετά να προχωρήσεις σε περαιτέρω κινήσεις. Απόφυγε σήμερα να πάρεις σημαντικά ρίσκα και να κάνεις χρηματικές συναλλαγές.

Ταύρος♉
Γενικά
Μια ευχάριστη πρόταση έρχεται για σένα, Ταύρε, και σε γεμίζει χαρά, που δυστυχώς δε θα έχει διάρκεια. Συγκρατήσου και μην ενθουσιάζεσαι. Θα χρειαστείς μεγάλες αντοχές για να πετύχεις ανατροπή σ’ αυτό που αναμένεται. Να θυμάσαι πως δεν υπάρχει κάτι απόλυτο κι η θετική σου στάση θα βοηθήσει αρκετά τα πράγματα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Καινούργιες γνωριμίες έρχονται, Ταύρε. Φρόντισε να κινηθείς προσεκτικά, για να έχουν γερές βάσεις οι σχέσεις σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δυναμικότητά σου, Ταύρε, θα είναι στα ύψη της σήμερα. Θέλεις να τακτοποιήσεις ανοίγματα, αλλά και λάθη που έχουν γίνει κατά το παρελθόν στο χώρο της εργασίας σου. Στα οικονομικά σου, θα προκύψουν κάποια έξοδα που δεν είχες προβλέψει. Κινήσου με σοβαρότητα, χωρίς να κάνεις βιαστικές κινήσεις, και θ’ ανταπεξέλθεις σε όλα με πολλή επιτυχία.

Δίδυμοι♊
Γενικά
Η τεράστια ανάγκη σου, Δίδυμε, να νιώθεις ελεύθερος, συχνά παρερμηνεύεται από τον περίγυρό σου. Συγκράτησε τον ατίθασο χαρακτήρα σου και μη γίνεσαι επιθετικός ή απότομος, ειδικά όταν δεν είναι ανάγκη. Η αυτοπεποίθησή σου είναι μεγάλη και χρήσιμη, αρκεί να εκδηλώνεται σε λογικά πλαίσια. Δεν υπάρχει κάτι που θα σε δεσμεύσει, αν πραγματικά δεν το επιθυμείς.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Δίδυμε, καλό είναι να συζητήσεις με το σύντροφο σου και να βρεις λύσεις στα προβλήματα που ίσως υπάρχουν.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Καλό είναι, Δίδυμε, σήμερα να κινηθείς αργά και σταθερά. Απόφυγε να κάνεις βιαστικές κινήσεις και να πάρεις γρήγορες αποφάσεις. Είναι προτιμότερο ν’ αφήσεις για αργότερα τις σκέψεις που έχεις για κάποια αλλαγή. Τα οικονομικά σου θα έχουν μια αστάθεια, γι’ αυτό πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός στις κινήσεις που κάνεις. Απόφυγε να πάρεις σημαντικές αποφάσεις και μην κάνεις καθόλου έξοδα.

Καρκίνος♋
Γενικά
Παρασκηνιακές συζητήσεις, Καρκίνε μου, και λόγια που σε πικραίνουν, έρχονται στ’ αυτιά σου σύντομα. Συγκράτησε το θυμό και την απογοήτευσή σου, και μην είσαι τόσο εύπιστος, για να μπορέσεις να δεις 

την πραγματικότητα της κατάστασης. Μην σχολιάσεις το παραμικρό σε οποιονδήποτε, διότι θα εκτεθείς και τα λόγια σου θα έχουν βαρύτητα, που θα απασχολήσει τον κύκλο σου για καιρό.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Δείξε περισσότερο ενδιαφέρον στο σύντροφο σου, Καρκίνε, κι άφησε λίγο τις άλλες υποχρεώσεις. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, βάλε την εξυπνάδα σου να δουλέψει κι είναι σίγουρο ότι αμέσως θα κάνεις την καλύτερη γνωριμία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα καταφέρεις πολλά πράγματα σήμερα, Καρκίνε, αλλά πρέπει να συνεργαστείς με τους άλλους και να μην προσπαθείς να τα λύσεις όλα μόνος σου. Κάποιες επαγγελματικές διαπραγματεύσεις θα γίνουν με επιτυχία. Στα οικονομικά σου, πρέπει να είσαι προσεκτικός, διότι θα έρθουν ξαφνικά έξοδα και οφείλεις να έχεις σωστό προγραμματισμό

Λέων♌
Γενικά
Η αισιοδοξία των τελευταίων ημερών, Λέων, έχει εντυπωσιάσει τους γύρω σου κι αρχίζει να τους ανησυχεί. Φρόντισε να βεβαιωθείς για την πραγματικότητα των καταστάσεων και μην ονειροπολείς. Η ζωή είναι συνήθως πιο σκληρή και λιγότερο ευχάριστη. Φυσικά, απόλαυσε με μέτρο τα καλά που έρχονται, όσο ακόμη έχεις ελαφρύτερο πρόγραμμα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Λέων, θα θέλεις να ξεκαθαρίσεις θέματα από το παρελθόν που αφορούν τη σχέση σου. Έχεις έντονο εκνευρισμό, αλλά με χαμηλούς τόνους μπορείς να βρεις τη χρυσή τομή.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά σου πηγαίνει αρκετά καλά, Λέων, αλλά εσύ έχεις άγχος, επειδή θέλεις να κάνεις όλα τα πράγματα τέλεια. Πρέπει να χαλαρώσεις και να δεις, ότι οι συνθήκες είναι πολύ καλές και πως οι βάσεις όπου έχεις θεμελιώσει τη δουλειά σου, παραμένουν γερές. Στα οικονομικά σου, πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός, καθώς θα έχεις την τάση να παρασύρεσαι σε άσκοπα έξοδα, που θα σε βγάλουν από το πρόγραμμά σου.

Παρθένος♍
Γενικά
Μία υπερβολή, Παρθένε, στην εκδήλωση των συναισθημάτων κάποιου ατόμου προς το πρόσωπό σου, σε γεμίζει αισθήματα ευθύνης και σε αγχώνει. Κάνε μια ήρεμη συζήτηση για να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα και να θέσεις τα όριά σου. Το κλίμα είναι δυνατόν ν’ αλλάξει, αρκεί να είσαι προσεκτικός σε αυτά που θα πεις. Μην καθυστερήσεις, διαφορετικά θα έρθεις σε πολύ δύσκολη θέση αργότερα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα θέλεις σήμερα να δώσεις πολλά στο σύντροφο σου, Παρθένε, με ρομαντισμό, αλλά ακόμη περισσότερο, μ’ ερωτισμό. Εξωτερίκευσε τα συναισθήματα σου για να καλύψεις το κενό που υπάρχει από το παρελθόν.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Παρθένε, πολλές προβληματικές καταστάσεις αρχίζουν να στρώνουν και πλέον υλοποιείς τα σχέδιά σου. Το μέλλον διαγράφεται πολύ θετικό. Τα οικονομικά σου θα πάνε αρκετά καλά. Οι αποδόσεις σου είναι υψηλές και θ’ αυξήσεις τα έσοδά σου.

Ζυγός♎
Γενικά
Μία καλή ευκαιρία έρχεται για σένα αυτή τη στιγμή, Ζυγέ, μα δεν την περιμένεις, με αποτέλεσμα ν’ αργήσεις να τη δεις και ίσως αυτό δυσκολέψει την αξιοποίησή της. Κράτησε τα μάτια και τα αυτιά σου ανοιχτά και μην προτρέχεις. Θα χρειαστεί να πάρεις αποφάσεις σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η μέρα, Ζυγέ, επιβάλλει να δείξεις περισσότερη τρυφερότητα και ρομαντισμό στο ταίρι σου, για να αποφύγεις παράπονα και εντάσεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, θα τα πας πολύ καλά σήμερα, Ζυγέ, ενώ ψάχνεις να βρεις λύσεις για κάποια θέματα που καθυστερούν. Μπορείς να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου και να δεχτείς τη βοήθεια τους. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Φρόντισε να κινηθείς ανάλογα, με στόχο το ν’ αυξήσεις τα έσοδα σου.

Σκορπιός♏
Γενικά
Κάποιες καταστάσεις, Σκορπιέ μου, σε μπερδεύουν και σ’ εμποδίζουν να διατηρήσεις τις ισορροπίες σου αυτό τον καιρό. Προσπάθησε να κρατήσεις το αρχικό σου πρόγραμμα και να μην απογοητευτείς. Τα μικροπροβλήματα είναι προσωρινά και ξεπερνιούνται πολύ σύντομα, χωρίς ν’ αφήσουν επιπτώσεις. Να είσαι εγκρατής και παρατηρητικός. Μόνος σου θα δώσεις τις λύσεις και μάλιστα με έξυπνο τρόπο.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Υπάρχουν κάποια κενά στη σχέση σου, Σκορπιέ, που πρέπει να καλυφθούν. Μπορείς να πάς μια εκδρομή με το σύντροφό σου, για ν’ αντιμετωπίσετε οτιδήποτε έχει προκύψει.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Σκορπιέ αρχίζουν να πηγαίνουν πολύ καλά και μπορείς να ξεκινήσεις να υλοποιείς τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου εδώ και πολύ καιρό. Οι συνεργάτες σου θα σε βοηθήσουν, ώστε να έχεις επιτυχία. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να έχουν ισορροπία. Μπορείς σήμερα να κάνεις κινήσεις για να τακτοποιήσεις θέματα νόμου, που σε προβληματίζουν εδώ και καιρό.

Τοξότης♐
Γενικά
Διλήμματα και απρόβλεπτες καταστάσεις, Τοξότη, έρχονται τώρα στο προσκήνιο και σε καλούν ν’ ανταποκριθείς, πράγμα που σε κουράζει απίστευτα. Το τελευταίο διάστημα δεν ήταν και το καλύτερο για σένα κι αυτό σε άφησε εξουθενωμένο. Σκέψου, ότι αυτή η δύσκολη φάση σύντομα περνάει κι οργανώσου, για να μπορέσεις να την αποχαιρετήσεις το συντομότερο.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Άκου το ταίρι σου, Τοξότη μου. Μπορεί να έχει να σου πει σημαντικά πράγματα για τη σχέση σας, που με τις άλλες δραστηριότητές σου να μην έχεις καταλάβει.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Τοξότη, θα κάνεις τις αλλαγές που θέλεις εδώ και πολύ καιρό. Πολλές καταστάσεις που ήταν προβληματικές, θα βρουν τις λύσεις που θέλεις και θα συνεργαστείς ώστε να πετύχεις τους στόχους σου. Μπορείς να περιορίσεις τον παρορμητισμό σου, για να μην παρασυρθείς σε έξοδα. Σε συζητήσεις που θα κάνεις για οικονομικά θέματα, σκέψου καλά πριν απαντήσεις.

Αιγόκερως♑
Γενικά
Μέσα στην απαισιοδοξία των τελευταίων ημερών, Αιγόκερε, έρχεται κάτι να σου ανεβάσει την αυτοπεποίθηση και να τονώσει τη διάθεσή σου. Κάποιες πληροφορίες για ένα θέμα που σ’ έχει απασχολήσει σε βάθος στο παρελθόν, σου δίνουν προοπτικές για τη θετική εξέλιξή του. Να είσαι σε ετοιμότητα, αφού όλα διαδραματίζονται ξαφνικά και γρήγορα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Υπάρχει στα αισθηματικά σου, Αιγόκερε, μια στασιμότητα που σ’ εκνευρίζει, βάζοντάς σε και σε πάρα πολλές σκέψεις. Καλό είναι να ξεκαθαρίσεις πρώτα εσύ μέσα σου τι θέλεις και μετά να μιλήσεις με το σύντροφό σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα μπεις σε μια νέα τάξη καταστάσεων στη δουλειά σου, Αιγόκερε. Πολλά θέματα που μέχρι σήμερα ήταν προβληματικά, θα βρουν τις λύσεις που θέλεις και θα ξεκινήσεις να υλοποιείς τα σχέδια που έχεις τόσο καιρό στο μυαλό σου. Φρόντισε να περιορίσεις τα πολλά έξοδα, διαφορετικά θα βρεθείς εκτός προϋπολογισμού χωρίς να το καταλάβεις. Οι υπόλοιπες οικονομικές συναλλαγές και τα γραφειοκρατικά θέματα ευνοούνται.

Υδροχόος♒
Γενικά
Ένα θέμα σε δυσκόλεψε πολύ τελευταία, Υδροχόε, κι έχει αποσπάσει την προσοχή σου από σημαντικούς τομείς της ζωής σου, που μένουν πίσω ακάλυπτοι. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να βιώνεις παράπονα και γκρίνιες, δίχως να φταις, και να κουράζεσαι ακόμα πιο πολύ. Χρησιμοποίησε το μυαλό σου για να βρεις τρόπους, που θα πείσουν για το τι πραγματικά συμβαίνει.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Υπάρχει κάτι που δεν κάνεις τόσο καλά, Υδροχόε μου, και θα προκύψουν μερικά παράπονα από το σύντροφό σου. Μην εκνευρίζεσαι και δείξε περισσότερο ενδιαφέρον στη σχέση σου. Μην απορροφάσαι από άλλες δραστηριότητες.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πολλά θέματα που είναι στάσιμα στη δουλειά σου, Υδροχόε, θ’ αρχίσουν ν’ αλλάζουν και θα βρουν τις λύσεις που θέλεις. Μπορείς να αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδια που έχεις τόσο καιρό στο μυαλό σου, τα οποία θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία. Ισορροπείς σταδιακά πολλές καταστάσεις στα οικονομικά σου. Κάποια θέματα που καθυστερούσαν, τώρα θα βρουν τις καλύτερες λύσεις.

Ιχθύες♓
Γενικά
Η περίοδος, Ιχθύ μου, δεν ευνοεί θεαματικές αλλαγές, ούτε γρήγορα αποτελέσματα στις επιδιώξεις σου. Έχε υπομονή μαζί με σταθερότητα στο πρόγραμμά σου και προσπάθησε να κρατήσεις χαμηλά τους τόνους σε συζητήσεις με σημαντικά πρόσωπα. Το αύριο δικαιώνει τη συνετή σου στάση. Η εξυπνάδα κι η δημιουργικότητά σου θα αναγνωριστούν.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα έχεις σήμερα έντονο το αίσθημα της απομόνωσης, Ιχθύ. Καλό είναι να μιλήσεις στο σύντροφό σου και να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα, ώστε να νιώσεις καλύτερα ψυχικά.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ο δυναμισμός κι η δημιουργικότητα θα σε χαρακτηρίσουν σήμερα στη δουλειά σου, Ιχθύ. Μίλησε με τους συνεργάτες σου γι’ αυτά που σε απασχολούν, σταματώντας τα σχέδια σου και την υλοποίηση τους. Απόφυγε να πάρεις σημαντικά ρίσκα και κινήσου έξυπνα για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Η τακτοποίηση γραφειοκρατικών και νομικών θεμάτων ευνοείται.

oroskopos.gr