Σελίδες

Thessaloniki video tour

31/5/18

ΖΩΔΙΑ ΗΜΕΡΑΣ ΠΕΜΠΤΗ 31 ΜΑΙΟΥ 2018




Ημερήσιες Προβλέψεις για τον Κριό:

Τα χρήματα και η ιδιοκτησία σας είναι το θέμα στο οποίο αυτή η μέρα έχει την μεγαλύτερη συγκέντρωση. Σήμερα στον ίδιο τομέα προστίθεται και κάποια καλοτυχία. Δεν είναι και τόση πολύ, αλλά, όπως και να έχει, είναι μία καλή προσθήκη. Αν δεχτείτε κάποια πρόταση να συνεταιριστείτε σε κάποια νέα εταιρία, ακόμα κι αν είστε σίγουροι ότι το θέλετε, ζητείστε να δώσετε την τελική σας απάντηση αύριο. Αν φυσικά αυτό είναι δυνατόν.
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…8,19,23,47.

Ημερήσιες Προβλέψεις για τον Ταύρο:

Αυτή θα είναι μία γενικά καλή και τυχερή μέρα για εσάς. Η αυτοπεποίθησή σας είναι σε καλή κατάσταση και αυτός είναι ο λόγος που  η καλοτυχία και η δημιουργικότητα που σας φέρνουν τα άστρα, μπορεί να πολλαπλασιαστεί. Φοιτητές, συγγραφείς και άλλα επαγγέλματα του μυαλού θα λάβουν ακόμα περισσότερες ευλογίες.
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…12,21,39,48.

Ημερήσιες Προβλέψεις για τους Διδύμους:

Η διάθεσή σας σήμερα επηρεάζεται πολύ εύκολα από τους ανθρώπους γύρω σας. Φροντίστε να είστε πάντα με ανθρώπους που σας υποστηρίζουν και που σας κάνουν να χαμογελάτε. Αν το πετύχετε αυτό, θα έχετε μία υπέροχη μέρα. Ψυχολόγοι και παρόμοιες ειδικότητες, θα αντιληφθούν ότι οι ικανότητες και τα ταλέντα τους δουλεύουν σήμερα καλύτερα απ’ ότι συνήθως.
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…6,14,28,43.

Ημερήσιες Προβλέψεις για τον Καρκίνο:

Μία καλή μέρα για επιχειρηματικά θέματα. Είναι καλή για επέκταση της επιχείρησης, έναρξη διαφημιστικών καμπανιών, έναρξη καινούργιων έργων και τα σχετικά. Τα αισθηματικά σας μπορεί να ταλαντεύονται από σχετικά δυσάρεστα σε σχετικά ευχάριστα, μέχρι να βρουν επιτέλους μία υγιή ισορροπία.
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…7,15,23,42.

Ημερήσιες Προβλέψεις για τον Λέοντα:

Ευλογίες και καλοτυχία έρχονται στον τομέα της εργασίας σας σήμερα. Αποφύγετε, αν είναι δυνατόν, την έναρξη καινούργιων προγραμμάτων ή δραστηριοτήτων. Οι δουλειές που σχετίζονται με την υγεία και την ομορφιά λαμβάνουν περισσότερες ευλογίες και καλοτυχία από τις υπόλοιπες.
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…5,13,46,47.

Ημερήσιες Προβλέψεις για την Παρθένο:

Σήμερα θα έχετε μία ειρηνική και ευχάριστη μέρα. Τα περισσότερα πράγματα γίνονται όπως τα θέλετε να γίνουν. Οι υπάρχουσες  σχέσεις μοιάζουν να εξελίσσονται χαρούμενα. Τα ταξίδια αναψυχής ευνοούνται.
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…13,24,39,44.

Ημερήσιες Προβλέψεις για τον Ζυγό:

Οικογενειακές συγκεντρώσεις ή παρόμοιες καταστάσεις είναι πολύ πιθανές. Μπορεί να ανυπομονείτε γι’ αυτές, ή όχι. Πάντως, και στην μία περίπτωση, και στην άλλη η πραγματική εμπειρία θα είναι αρκετά ικανοποιητική.
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…14,25,43,48.

Ημερήσιες Προβλέψεις για τον Σκορπιό:

Μικρές εκδρομές, ημερήσιες με τον σύντροφό σας, ευνοούνται. Το να κάνετε το ίδιο με φίλους, θα είναι αρκετά ευχάριστο, αλλά όχι τόσο πραγματικά ικανοποιητικό. Συζητήσεις με τους συνεταίρους σας είναι επίσης πιθανές, και μάλλον θα αποβούν και ωφέλιμες.
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…17,22,41,46.

Ημερήσιες Προβλέψεις για τον Τοξότη:

Ο τομέας της εργασίας μοιάζει πολλά υποσχόμενος. Αν η δουλειά σας βασίζεται σε παραγγελίες, όπως το ηλεκτρονικό εμπόριο, να περιμένετε μία αρκετά γεμάτη μέρα. Από την άλλη, το να ξεκινήσετε γυμναστήριο, ή αντίστοιχα πράγματα, δεν είναι ευοίωνα.
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…9,12,27,40.

Ημερήσιες Προβλέψεις για τον Αιγόκερω:

Αυτή η μέρα μπορεί να είναι πολύ χαρούμενη και δημιουργική. Αν δεν είχαμε λίγο δύσκολο το πλανητικό σκηνικό , θα έλεγα ότι αυτή η μέρα θα είναι τυχερή για τα πάντα. Αλλά ακόμα και έτσι όπως είναι τα πράγματα, θα έχετε αρκετούς λόγους να χαμογελάσετε.
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…5,18,23,46.

Ημερήσιες Προβλέψεις για τον Υδροχόο:

Αυτή θα είναι μία κατά κύριο λόγο ευχάριστη και ήρεμη μέρα για εσάς. Οι συνεργάτες σας μπορεί να έχουν να σας δώσουν κάποιο μήνυμα. Γι’ αυτό έχετε τα μάτια σας ανοιχτά μην κάνετε κανένα λάθος και δώστε ιδιαίτερη προσοχή στα λόγια σας.
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…4,17,29,41.

Ημερήσιες Προβλέψεις για τους Ιχθείς:

Μία ακόμα κοινωνική μέρα για εσάς. Τα πράγματα είναι λιγότερο έντονα και πυρετώδη, αλλά αρκετά ευχάριστα, ακόμα. Η προώθηση των social media σας μέσω της δικής σας δραστηριοποίησης, και όχι μέσω διαφημίσεων, ευνοείται. Αυτό είναι κάτι που μπορεί να σας φέρει μερικά πολύ όμορφα αποτελέσματα τόσο σε προσωπικούς, όσο και σε επαγγελματικούς λογαριασμούς.
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…3,18,33,48.