Σελίδες

Thessaloniki video tour

30/4/18

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 30/4/2018

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 30/4/2018


Πανσέληνος στον Σκορπιό σήμερα, πολλά τα ψυχολογικά και τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα για το 3ο δεκαήμερο των Σταθερών! Προσοχή στα ξεσπάσματα, τις απαιτήσεις και τις ανούσιες ρήξεις!


Κριός


Γενικά
Με τον Άρη που είναι στον Αιγόκερω και σε ευνοεί, Κριέ, το ερχόμενο διάστημα σου δίνεται η ευκαιρία να διορθώσεις λανθασμένες κινήσεις που έγιναν στο παρελθόν και μάλιστα με τρόπο, που δε θα αφήσει ίχνη. Οι συνέπειες που βιώνεις, είναι θετικά ανατρεπτικές για την προσωπική σου πρόοδο. Εστίασε σήμερα την προσοχή σου στη μελλοντική σου εξέλιξη και μη χάνεις χρόνο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε σήμερα, Κριέ, να πιέσεις τις καταστάσεις στη σχέση σου, φρόντισε να εξηγήσεις ήρεμα στο ταίρι σου τις δικές σου απόψεις και θα δεις, ότι όλα θα λυθούν. Αν δεν έχεις ταίρι, ο Ερμής στο ζώδιό σου συνεχίζει να σε ευνοεί, για να κάνεις μια καλή γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Κριέ, ξεκινάει για σένα μια καινούργια περίοδος, που οι ευκαιρίες θα έρχονται η μία μετά την άλλη και θα μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου. Θα σου παρουσιαστούν προτάσεις, που θα βοηθήσουν να βελτιώσεις τα οικονομικά σου, οπότε πρέπει να τις σκεφτείς σοβαρά.


Ζώδια: Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Μαΐου 2018 από την Άντα Λεούση


Ταύρος


Γενικά
Σήμερα, Ταύρε, που γίνεται η Πανσέληνος στον Σκορπιό, σου προσφέρονται ευκαιρίες για δράση, πολύ σημαντικότερες από αυτές του παρελθόντος. Μην αφήσεις οποιονδήποτε να σε εμποδίσει με τις αρνητικές του σκέψεις, αντίθετα συγκεντρώσου στους δικούς σου στόχους δυναμικά, για να τελειοποιήσεις όσα προγραμμάτισες και να ολοκληρώσεις το όραμά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα κάνεις σήμερα κάποιες συζητήσεις με το ταίρι σου, Ταύρε μου, για θέματα που αφορούν τη σχέση σας. Απόφυγε να εκνευριστείς, διαφορετικά δε θα βγάλεις κάποιο συμπέρασμα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις φέρει τα επαγγελματικά σου σε πολύ καλό δρόμο, Ταύρε. Το σωστό είναι να μην προσπαθήσεις να αλλάξεις κάτι και να κινηθείς έξυπνα, χωρίς βέβαια να επαναπαυτείς. Για να ισορροπήσουν τα οικονομικά σου πρέπει να μην κάνεις καινούργια ανοίγματα, που θα σε οδηγήσουν εκτός προγραμματισμού.

Αστρολογικό Δελτίο: Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 30 Απριλίου έως 5 Μαΐου 2018

Δίδυμος

Γενικά
Σύντομα, Δίδυμε, θα λάβεις βοήθεια από άτομα με τα οποία δεν είχες ιδιαίτερες σχέσεις στο παρελθόν. Η εξέλιξη των καταστάσεων είναι εντελώς διαφορετική από την αναμενόμενη, με αποτέλεσμα να μην μπορείς να ανταποκριθείς με το προκαθορισμένο τρόπο. Κι εκεί που η απελπισία θα σ’ έχει κυριεύσει, θα δεις να έρχεται η βοήθεια που θα σε επαναφέρει στην επιφάνεια!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα, Δίδυμέ μου, να βγάλεις τον ερωτισμό που έχεις, να περάσεις μαζί με το ταίρι σου πολύ καλά και να το κάνεις ευτυχισμένο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Φρόντισε σήμερα, Δίδυμε, να κινηθείς χαλαρά στη δουλειά σου, χωρίς να κάνεις κάποια βιαστική κίνηση. Θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες για να τακτοποιήσεις ζητήματα που καθυστερούν. Πρέπει να δείξεις μεγάλη προσοχή στα οικονομικά σου, αφού ξαφνικά θα προκύψουν έξοδα, που δεν είχες προβλέψει.





Καρκίνος

Γενικά
Ο Ερμής που είναι στον Κριό σε ευνοεί, Καρκίνε, και οι δυνατότητες που διαθέτεις σε πολλούς τομείς της ζωής σου είναι σημαντικές κι εντυπωσιάζουν ένα άτομο κύρους, που σου προτείνει συνεργασία με ευνοϊκές συνθήκες. Άφησε το φόβο της αποτυχίας στην άκρη και σήμερα επεξεργάσου προσεκτικά τις προϋποθέσεις που δημιουργούνται, ώστε να τις εκμεταλλευτείς με ανάλογο τρόπο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα στη σχέση σου, Καρκίνε, θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου και μπορείς να κάνεις συζητήσεις για οτιδήποτε σε προβληματίζει. Είναι σίγουρο ότι μετά θα έχεις καλύτερη ψυχολογική διάθεση. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι διαθέτεις όλα τα φόντα αυτή την περίοδο για να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Καρκίνε, θα ανοιχτούν νέοι ορίζοντες για να κάνεις καινούργια πράγματα. Σε οτιδήποτε ασχοληθείς σήμερα, να ξέρεις ότι θα έχεις μεγάλη επιτυχία. Έχεις φέρει τα οικονομικά σου σε ισορροπία, γι’ αυτό φρόντισε να κινηθείς εντός προγραμματισμού. Απόφυγε τα άσκοπα έξοδα.

Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο από την Άντα Λεούση!

Λέων

Γενικά
Σήμερα, Λέων, που γίνεται η Πανσέληνος στον Σκορπιό, η οικογένεια σε στηρίζει δυναμικά και σου δίνει τη δυνατότητα να αλλάξεις πολλά. Μην καλύπτεσαι πίσω από άλλους, αλλά ανάλαβε τις ευθύνες σου και τακτοποίησε όσα εκκρεμούν, για να μπορέσεις να προχωρήσεις. Η ζωή σού ανήκει και είναι πολύ πιθανό να χρειαστεί κάποιο ξεκαθάρισμα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Άφησε τους εγωισμούς, Λέων και μίλησε ανοιχτά με το ταίρι σου. Μπορεί αν αλλάξεις συμπεριφορά να γίνουν πολύ καλύτερα τα πράγματα στην σχέση σου. Αν δεν υπάρχει ακόμη ταίρι μην παρατάς τις προσπάθειες στο τέλος θα βγει κάτι πολύ καλό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Λέων, τα πας πολύ καλά και θα σου δοθούν αρκετές ευκαιρίες για να τα πας ακόμη καλύτερα. Θέματα που σταματούσαν τα σχέδιά σου, θα βρουν τις καλύτερες λύσεις. Στα οικονομικά σου πρέπει σήμερα και σε οποιαδήποτε συναλλαγή κάνεις, να προσέχεις και να μην προχωρήσεις σε κάποια βιαστική κίνηση.



Παρθένος

Γενικά
Το κοινωνικό σκηνικό αλλάζει, Παρθένε μου, φέρνοντας εντάσεις και παρανοήσεις που σε κουράζουν. Απόφυγε κάθε συμμετοχή σε όλα αυτά, ώστε να συγκεντρωθείς στους προσωπικούς σου στόχους που είναι κι οι πιο ουσιαστικοί. Οι συζητήσεις επιφανειακού χαρακτήρα πάνω σε ζητήματα που δε σε αφορούν, μπορούν να σε βλάψουν, οπότε καλύτερα να τις αποφύγεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αυτή την περίοδο, Παρθένε μου, που είναι η Αφροδίτη στους Διδύμους, ο ερωτισμός σου φτάνει στα ύψη και θα περάσεις υπέροχα με το ταίρι σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά σου, Παρθένε, έχει αρχίσει να πηγαίνει πολύ καλά και πλέον φτάνεις στους στόχους σου. Τα οικονομικά σου όμως συνεχίζουν να είναι λίγο προβληματικά. Είσαι σε περίοδο πάντως, που πολλές προτάσεις θα σου γίνουν, με αποτέλεσμα να βελτιώσεις τα εισοδήματά σου.

Ερωτικές προβλέψεις Μαΐου 2018! Τι επιφυλάσσει αυτός ο μήνας για το κάθε ζώδιο;

Ζυγός

Γενικά
Ο Άρης που είναι στον Αιγόκερω σε ευνοεί, Ζυγέ, και νέες ευκαιρίες, για αξιοποίηση της δημιουργικότητάς σου, έρχονται τώρα. Μία πρώτη εκτίμηση αρχικά θα σε αγχώσει, αλλά με σωστό προγραμματισμό μπορείς να τα καταφέρεις πολύ καλά. Μην υπερβάλλεις, για να δώσεις τελικά τη δυνατότητα σε όλους να καταλάβουν ακριβώς, τι μπορείς να προσφέρεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μη σε απορροφάει τόσο πολύ η καθημερινότητα, Ζυγέ μου. Φρόντισε να περάσεις κάποιες στιγμές με το ταίρι σου, για να ισορροπήσεις μερικά θέματα στη σχέση σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Υπάρχει μέσα σου μια αγωνία για το μέλλον των επαγγελματικών σου, Ζυγέ. Να ξέρεις όμως, ότι μερικά θέματα μπορεί να καθυστερούν, αλλά η επιτυχία τους είναι εξασφαλισμένη. Φρόντισε να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες που έχεις, ενώ σήμερα μπορείς να κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

Προβλέψεις για την Αφροδίτη στους Διδύμους έως 19 Μαΐου 2018

Σκορπιός

Γενικά
Η πρόσφατη επιτυχία σου, Σκορπιέ, δεν είναι αποτέλεσμα τύχης, αλλά σκληρής δουλειάς και συγκέντρωσης. Σήμερα, που γίνεται η Πανσέληνος στο ζώδιό σου, αφέσου να απολαύσεις τους καρπούς των κόπων σου και μην αγχώνεσαι για το μέλλον, καθώς ακόμη δε γνωρίζεις όσα θα ακολουθήσουν, που είναι ιδιαίτερα θετικά για σένα και τις επιδιώξεις σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα κάνεις κάποιες συζητήσεις με το ταίρι σου, Σκορπιέ μου, και μερικά πράγματα δε θα τα λέει με σαφήνεια. Φρόντισε να μη φορτιστείς και απλά να του δώσεις να καταλάβει, τι ακριβώς ζητάς εσύ.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η ενεργητικότητα που θα έχεις σήμερα στα επαγγελματικά σου, Σκορπιέ, θα είναι μεγάλη. Μπορείς να λύσεις πολλά προβλήματα, που εδώ και καιρό σε ταλαιπωρούν. Σήμερα, κάνε συζητήσεις για οικονομικά θέματα, αλλά μην κλείσεις σημαντικές συμφωνίες.

Αναλυτικές Προβλέψεις Μαΐου 2018 για όλα τα ζώδια

Τοξότης

Γενικά
Η κουραστική σου καθημερινότητα, Τοξότη μου, και οι τεράστιες απαιτήσεις της σε έχουν φέρει σε πολύ δύσκολη θέση και συχνά αναγκάζεσαι να είσαι ασυνεπής σε κοινωνικό επίπεδο. Προσπάθησε να αποφύγεις κάποια παρεξήγηση με αγαπημένο σου πρόσωπο, εξηγώντας πόσο δύσκολο είναι για σένα να ανταποκριθείς σε προσκλήσεις

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Τοξότη, μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου και να λύσετε όλες τις διαφορές που ίσως έχετε, ώστε να γίνει η σχέση σας ακόμη καλύτερη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα συμβούν κάποιες αλλαγές στη δουλειά σου, Τοξότη, που θα είναι πολύ ευχάριστες. Θα σου δοθούν αρκετές ευκαιρίες, για να τακτοποιήσεις σήμερα θέματα που καθυστερούν. Στα οικονομικά σου, θα έχεις ροπή στο να ξοδεύεις πάρα πολλά χρήματα. Προσπάθησε να συγκρατηθείς, αφού έχεις υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις.





Αιγόκερως

Γενικά
Ο Ερμής που είναι στον Κριό, σε ευνοεί, Αιγόκερε, κι έρχονται νέες ευκαιρίες για διασκέδαση και ψυχαγωγία, μέσα από προσκλήσεις που αρχικά σε αγχώνουν, αλλά τελικά αποδεικνύονται τεράστια ευκαιρία για γνωριμίες, πολύ σημαντικές για τις μελλοντικές σου εξελίξεις. Μην υπερβάλλεις και μην αφήνεις ούτε έναν να αποδυναμώσει την αισιοδοξία σου, που είναι το μεγάλο σου όπλο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου δίνεις πάρα πολλά, Αιγόκερε, και οι βάσεις που έχεις θέσει είναι πολύ γερές. Για να τις ισχυροποιήσεις ακόμη περισσότερο, καλό είναι να μην κλείνεσαι στον εαυτό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Αιγόκερε, πηγαίνουν πολύ καλά. Πρέπει πάντως σήμερα να προγραμματιστείς περισσότερο και να αποφύγεις τις βιαστικές κινήσεις. Στα οικονομικά σου, θα αρχίσεις να ισορροπείς, ενώ τα έσοδά σου θα ξεκινήσουν να αυξάνονται. Να δεχτείς προτάσεις που μπορεί να σου κάνουν, αφού δείχνουν να είναι συμφέρουσες.

Πανσέληνος στον Σκορπιό στις 30/4! Άσχημα τα νέα για πολλά ζώδια…

Υδροχόος

Γενικά
Σήμερα, Υδροχόε, που γίνεται η Πανσέληνος στον Σκορπιό, και μετά από ένα πολύ μεγάλο διάστημα δυσκολίας, κατά το οποίο ταλαιπωρήθηκες φτάνοντας στα όριά σου, έρχεται επιτέλους η δικαίωση και η ανταμοιβή των κόπων σου. Μην αναστατώνεσαι και μη βιάζεσαι να πανηγυρίσεις, αλλά ξεκουράσου όσο περισσότερο μπορείς, καθώς σύντομα ένα νέο κύμα υποχρεώσεων σε φέρνει πάλι στον αγώνα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Υδροχόε μου, θα μπορέσεις να εξωτερικευτείς περισσότερο και να δώσεις πολλά στο ταίρι σου, ώστε να νιώσει καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου σήμερα, Υδροχόε, μπορείς να πιέσεις κάποιες καταστάσεις, για θέματα που πρέπει να τελειώσουν. Μην αφήνεις το χρόνο να περνάει και μείνε προσηλωμένος στους στόχους σου. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Πρέπει να οργανωθείς περισσότερο και να μην κάνεις άλλα ανοίγματα.

Η Αφροδίτη στους Διδύμους έως 19/5 – Για ποιους έρχονται νέοι καυτοί έρωτες

Ιχθύς

Γενικά
Αγαπημένα πρόσωπα στηρίζουν το όραμά σου, Ιχθύ, και κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους, για να πραγματοποιηθεί. Μην επαναπαύεσαι, αφού η προσωπική σου κατάκτηση δε μπορεί να στηριχθεί μόνο στους άλλους, αλλά βασίζεται κυρίως στην προσωπική προσπάθεια, που θα φέρει η συνέπεια και η σοβαρότητα που θα δείξεις. Για άλλη μια φορά πάντως, η επιτυχία σε πλησιάζει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τώρα που η Αφροδίτη βρίσκεται στους Διδύμους, Ιχθύ, είναι η καλύτερη περίοδος για τη σχέση σου. Θα μπορέσεις να διορθώσεις όποια κατάσταση δημιουργεί πρόβλημα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θέματα, Ιχθύ, πηγαίνουν πολύ καλά. Μπορείς σήμερα να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου για κάποια ζητήματα, που ακόμη δεν προχωρούν. Στο τέλος θα τα καταφέρεις όλα, πολύ καλά. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα. Μπορείς όμως να βελτιώσεις τα εισοδήματά σου με κάποιες έξυπνες αλλαγές, που είναι στο χέρι σου να κάνεις.


Πηγή: oroskopos.gr