Σελίδες

Thessaloniki video tour

31/3/18

Πες μου ποιο είναι το αγαπημένο σου τζιν να σου πω ποια είσαι




Τι "συμβολίζει" το αγαπημένο μας τζιν παντελόνι για τον χαρακτήρα μας;...
 Εάν και εσύ είσαι συναισθηματικά δεμένη με το αγαπημένο σου τζιν παντελόνι, σε αυτό το σημείο να σε ενημερώσω πως δεν είσαι η μόνη!

Το denim παντελόνι και ειδικά το αγαπημένο σου τζιν παντελόνι είναι ένα από τα πιο πολυφορεμένα items της ντουλάπας σου. Είναι αυτό στο οποίο θα στραφείς όταν δεν έχεις τι να βάλεις αφού είναι η safe επιλογή σου, όταν θέλεις να νιώθεις άνετα αλλά δεν θέλεις να φορέσεις φόρμα αλλά και όταν θέλεις να είσαι σίγουρη ότι αυτό που φοράς θα σε κολακεύει και θα νιώθεις αυτοπεποίθηση φορώντας το.

Το σχέδιο του τζιν σου το επέλεξες ανάμεσα σε άπειρες άλλες επιλογές και σίγουρα θα έχεις κάποιο λόγο. Τι λέει όμως αυτή η επιλογή που έκανες για εσένα; Γιατί επέλεξες το συγκεκριμένο τζιν ως αγαπημένο σου;

Κι’όμως το σχέδιο του denim παντελονιού σου λέει κάτι για εσένα και την προσωπικότητα σου!

Cropped jeans

Υπήρχε μια περίοδος που αυτό το παντελόνι σήμαινε πως ίσως έχεις ψηλώσει και χρειάζεσαι ένα μακρύτερο. Πλέον αυτό το stylish παντελόνι φοριέται πολύ και αναδεικνύει τις παιχνιδιάρικες κάλτσες σου ή τα εντυπωσιακά παπούτσια σου, φανερώνοντας πως η διάθεση σου είναι παιχνιδιάρικη και σου αρέσει να ακολουθείς τις τάσεις της μόδας.

Skinny jeans

Οι γυναίκες που αγαπούν το skinny jean τους είναι πρακτικές καθώς είναι το παντελόνι το οποίο θα σε «μεταφέρει» από το πρωινό σου ντύσιμο στο βραδινό με μεγάλη ευκολία.

Boyfriend jeans

Ιδανικό για τις γυναίκες που δίνουν στην άνεση τους πρωταρχικό ρόλο παραμένοντας παράλληλα κομψές.

Jeans - «καμπάνα»

Ένα αρκετά εκκεντρικό παντελόνι το οποίο δεν συνδυάζεται αρκετά εύκολα. Το παντελόνι αυτό λατρεύουν οι γυναίκες που τους αρέσει να πειραματίζονται με το στιλ τους και τους αρέσει να έχουν την προσοχή στραμμένη πάνω τους.