Σελίδες

video Θεσσαλονικη

13/6/17

Παντόφλα της Αμάλ στον ΚλούνεϊΤα δύο πόδια σ' ένα παπούτσι έχει βάλει στον Τζορτζ Κλούνεϊ η σύζυγός του Αμάλ, επιβάλλοντάς του ακόμα και στέρηση εξόδου, εν όψει της άφιξης των διδύμων. Οπως αποκάλυψε ο ίδιος, η Αμάλ τού απαγόρευσε να ...
παρευρεθεί στην τελετή απονομής των λεγόμενων «ανθρωπιστικών Οσκαρ», που ο ίδιος έχει θεσπίσει, καθώς πλέον έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για τον τοκετό.

Ο 56χρονος σταρ είναι συνιδρυτής του θεσμού Aurora Prize for Awakening Humanity, βραβείου που απονέμεται κάθε χρόνο σε ιδιώτες που με τη δράση τους σώζουν ζωές, καθώς επίσης και αντιπρόεδρος της επιτροπής που επιλέγει τον νικητή, γι' αυτό ένιωσε την ανάγκη να εξηγήσει τους λόγους της απουσίας του μέσω βιντεοσκοπημένου μηνύματός του.

«Πραγματικά θα ήμουν εκεί, αλλά αν ερχόμουν και η σύζυγός μου γεννούσε τα δίδυμα όσο θα έλειπα, δεν θα μπορούσα να επιστρέψω ποτέ σπίτι» είπε χαρακτηριστικά στο βίντεο που προβλήθηκε στην τελετή απονομής στο ερεβάν της Αρμενίας, λίγο πριν αναφερθεί στον φετινό νικητή του βραβείου, τον δρα Τομ Κατένα, τον μοναδικό γιατρό που υπάρχει στην εμπόλεμη ζώνη του Σουδάν.

Σύμφωνα με τις αρχικές πληροφορίες, η Αμάλ Κλούνεϊ αναμενόταν να γεννήσει μέσα στην πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου, ωστόσο νέα αμερικανικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η άφιξη των διδύμων αναμένεται από ώρα σε ώρα.

  Espressonews.gr