Σελίδες

Thessaloniki video tour

6/6/17

Οι βεντούζες κάνουν την καλύτερη θεραπεία αντιγήρανσης!


Mια αρχαία πρακτική θεραπεία στην οποία θερμαινόμενες βεντούζες χρησιμοποιούνται για να τραβούν το δέρμα προς τα πάνω

και να διεγείρουν τους ιστούς του σώματος χρησιμοποιοείται πια και ως φυσική αντιγηραντική μέθοδο δίνοντας στο πρόσωπό σας λάμψη και σφριγηλότητα.

Τι είναι το cupping;
Οι φανς ισχυρίζονται ότι η θεραπεία του cupping (οι γνωστές σε μας βεντούζες), δημιουργώντας κενό και αρνητική πίεση βοηθά δραστικά να παροχετεύσει τα κατακρατημένα υγρά και τοξίνες, τονώνει τη λεμφική ροή και την περιτονία, ανακουφίζει από μυϊκούς πόνους και βελτιώνει την κακή κυκλοφορία. Τώρα η θεραπεία αυτή εφαρμόζεται και στο πρόσωπο, χωρίς ευτυχώς να δημιουργεί μώλωπες. Χρησιμοποιούνται ειδικές βεντούζες από σιλικόνη, σε διαφορετικά μεγέθη, πολύ μικρές, για περιοχή των ματιών – διαμέτρου 1,5 εκ., μικρές, για χρήση σε μικρές επιφάνειες, κατάλληλες για πρόσωπο- 3,8 εκ. και μεσαίες, για γενική χρήση – διαμέτρου 5,5 εκ.
Τα οφέλη του cupping
Η διαδικασία  αυτή βελτιώνει την κυκλοφορία του δέρματος, ενθαρρύνει τη λεμφική αποστράγγιση, τονώνει τους ιστούς που είναι χαλαροί και χαλαρώνει τις εντάσεις. Αυξάνει τη διάχυση και τη δεκτικότητα των θρεπτικών συστατικών των κυττάρων του δέρματος, διεγείρει το κολλαγόνο και την ελαστίνη και αποκαθιστά νέο ιστό του δέρματος. Το μασάζ με βεντούζες στο πρόσωπο προσφέρει άμεση αναζωογόνηση και ένα φυσικό λίφτινγκ στο πρόσωπο. Κατά τη διάρκεια της θεραπείας, το δέρμα αναπτύσσει το κολλαγόνο και την ελαστίνη, η οποία βελτιώνει την υφή του δέρματος και τον τόνο. Τι άλλο κάνει:
Σταδιακή σύσφιξη του προσώπου και ανόρθωση
Μείωση του πρηξίματος και οιδήματος, ιδανικό για γύρω από τα μάτια-όπως τους μαύρους κύκλους
Αυξημένη κυκλοφορία και καλύτερη απορρόφηση των θρεπτικών ουσιών στο δέρμα
Εξυγίανση των στάσιμων υγρών
Αποτοξίνωση / βαθύ καθαρισμό
Μειωμένη εμφάνιση και πρόληψη των γραμμών του προσώπου και των ρυτίδων
Μαλακώνει τη δυσκαμψία μυών
Μαλακώνει τον ουλώδη ιστό
(omorfamystika)