Σελίδες

Thessaloniki video tour

30/5/17

Τα πινέλα «οδοντόβουρτσες»


Πίσω από κάθε εντυπωσιακό μακιγιάζ ενός make up artist

δεν κρύβονται μόνο ποιοτικά και λαμπερά προϊόντα που ολοκληρώνουν το look που δημιουργούν, αλλά και ειδικά σχεδιασμένα πινέλα, που κάνουν θαύματα.

Αυτή τη φορά όμως, οι gurus του μακιγιάζ μας πηγαίνουν ένα βήμα ακόμα παραπέρα, συστήνοντας μας μια πολύ εξελιγμένη μορφή του πινέλου μακιγιάζ, που έχει γίνει γνωστή μέσα από τις διάσημες κυρίες του Χόλιγουντ, όπως η Κιμ Καρντάσιαν ή η Αντριάνα Λίμα και αποτελεί το νέο beauty gadget, που δεν πρέπει να λείπει από το νεσεσέρ μας.
Ο λόγος για το πινέλο «οδοντόβουρτσα» ή αλλιώς το οβάλ πινέλο ( oval brush) που δημιουργήθηκε για να αλλάξει τη φιλοσοφία του μακιγιάζ και τις κινήσεις που κάνουμε κατά τη διάρκεια του, κάνοντας τη διαδικασία πολύ ευκολότερη και ακόμα πιο γρήγορη.
Είναι πυκνό (από φυσική ή συνθετική τρίχα) και δεν μαδάει, με αποτέλεσμα να μην χρειάζεται συχνά αντικατάσταση.

Βοηθάει στη γρήγορη εφαρμογή των προϊόντων μακιγιάζ αλλά και περιποίησης σε πρόσωπο και λαιμό (σε μισό χρόνο από ότι συνήθως), χωρίς να απορροφά ποσότητα από αυτό, γιατί δεν «ποτίζει», όπως για παράδειγμα τα κοινά σφουγγαράκια, δίνοντας έτσι ένα άψογο αποτέλεσμα.
Η φυσιολογία του δίνει τη δυνατότητα για χρήση ακόμα και σε πιο «δύσκολα» σημεία, όπως το άνω κινητό βλέφαρο και η περιοχή γύρω από τη μύτη.
Εχει ιδιαίτερα μαλακή υφή, ώστε να μην προκαλεί ερεθισμούς στο δέρμα.
Το λατρεύουμε, γιατί είναι ιδανικό για την τοποθέτηση του primer, του foundation και του concealer, για το τέλειο κοντούριγνκ, την εφαρμογή σκιών στα μάτια, ακόμα και κραγιόν!
Τέλος, ως προς τη φροντίδα του, το πινέλο – οδοντόβουρτσα καθαρίζεται εύκολα με ένα αντιμικροβιακό σαπούνι ή το αντιμικροβιακό προϊόν καθαρισμού του προσώπου.
(bovary)