Σελίδες

Thessaloniki video tour

26/5/17

Νιώθεις κουρασμένος ;


Όλοι έτσι νιώθουμε είναι η αλήθεια.

Ο κόσμος μέρα τη μέρα, γίνεται όλο και πιο ανυπόφορος, πράγμα που σε φθείρει, κάνοντάς σε να χάνεις όλο και περισσότερο την όρεξη για ζωή που κάποτε είχες. Προβλήματα, άγχη, φόβοι και στεναχώριες κάθε είδους, σε πλακώνουν και ψάχνεις ένα χέρι βοηθείας να πιαστείς. Κάποιον για να σε βοηθήσει στο μαρτύριο αυτό της καθημερινότητας. Ποιός όμως ;
Δυστυχώς όπως έχεις διαπιστώσει, κανείς δεν μπορεί να σε νιώσει και να σε καταλάβει, στο βαθμό που εσύ θέλεις.

Οι πολιτικοί είναι όλοι ψεύτες, ενώ οι θρησκείες -κακά τα ψέματα- πουλάνε ψεύτικη και ουτοπική παρηγοριά. Εσύ δεν χρειάζεσαι κάτι ψεύτικο, τα ψεύτικα πράγματα άλλωστε, δε βοηθάνε. Χρειάζεσαι κάτι αληθινό.
Αυτός που χρειάζεσαι λέγεται Ιησούς Χριστός.
Απευθύνσου στο Χριστό για να έρθεις σε επαφή με την Αλήθεια, την πραγματική Αλήθεια, που ελευθερώνει. Άσχετα με το τι πιστεύεις ότι είναι, το αν υπάρχει ή όχι, δοκίμασε να Του μιλήσεις. Δεν μιλάμε για θρησκεία, εκκλησία και οποιοδήποτε άλλο ανθρώπινο κατασκεύασμα. Μιλάμε για ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που λέγεται Ιησούς Χριστός. Αυτός μπορεί να σε ξεκουράσει!
Μίλησέ Του με απλά λόγια, όπως μιλάς σε ένα φίλο σου και ζήτα μόνο ένα πράγμα : να σου δώσει γαλήνη, δίχως να του πεις το πως. Πες Του τι φοβάσαι και τι σε αγχώνει. Τι σε προβληματίζει και τι σε ανησυχεί. Έχε Τον μπροστά σου συνεχώς και μίλα Του, για ο,τι σε αγχώνει και σε βαραίνει, σαν κάτι παιδάκια που φαντάζονται φανταστικούς φίλους. Υπάρχει όμως μια διαφορά εδώ, ο Χριστός είναι πραγματικός. και αποτελεί το μόνο κρίκο που σε συνδέει με την πραγματική ζωή, με τον πραγματικό κόσμο, καθώς βρίσκεσαι μέσα στον εικονικό κόσμο (MATRIX) του Γιαχβέ.
Παρότι, στην αρχή θα νιώθεις πως κάνεις απλά ένα μονόλογο, θα δεις ότι υπάρχει ανταπόκριση. Θα δεις πως θα αλλάξει ο ίδιος ο κόσμος μέσα στον οποίο ζεις.
Θα δεις πως το βάρος που νιώθεις, θα σου φύγει με τρόπο στην κυριολεξία θεϊκό. Το κάνει ο Χριστός, αρκεί να Του το ζητήσεις. Γνώρισέ Τον, μίλα Του και η ζωή σου θα μεταμορφωθεί. Γνώρισε την αλήθεια Του και θα ελευθερωθείς από τον κόσμο του Γιαχβέ.
“Δεύτε προς με πάντες οι κοπιώντες και πεφορτισμένοι, καγώ αναπαύσω υμάς”
(Ιησούς Χριστός)