Σελίδες

Thessaloniki video tour

31/7/16

Οι 5 αποδείξεις ότι σε αγαπάει αληθινά


Η αληθινή αγάπη είναι αυτό που ψάχνει να βρει ο κάθε άνθρωπος στη ζωή του και στον σύντροφο που έχει επιλέξει να την μοιραστεί μαζί του. Ιδιαίτερα εμείς οι γυναίκες από μικρές μεγαλώνουμε με την ελπίδα να βρούμε όσο πιο σύντομα μπορούμε την αληθινή αγάπη στο πρόσωπο κάποιου άντρα ο οποίος θα μας αγαπάει, θα μας προσέχει και θα ικανοποιεί όλες μα τις ανάγκες πρωτίστως τις ψυχικές και συναισθηματικές.

alithini-agapΗ αλήθεια είναι ότι όσο εύκολο νομίζαμε μικρές ότι είναι να βρούμε τον κατάλληλο άντρα ο οποίος θα μας αγαπήσει πραγματικά και θα νιώσουμε την αληθινή αγάπη τόσο δύσκολο αποδεικνύεται ότι είναι αυτό όσο μεγαλώνουμε. Σε αυτό το άρθρο λοιπόν θα προσπαθήσουμε να εξηγήσουμε την αληθινή αγάπη και φυσικά να σας πούμε ποιες είναι οι βασικότερες πέντε ενδείξεις οι οποίες θα σας κάνουν να αντιληφθείτε ότι ο σύντροφος σας, σας αγαπά αληθινά.

true.love
Τι είναι η αληθινή αγάπη
Ας αρχίσουμε από τα βασικά ας αναλύσουμε δηλαδή τι είναι η αληθινή αγάπη. Αληθινή αγάπη είναι όταν θέλουμε να βλέπουμε ευτυχισμένο, χαρούμενο, υγιή και γεμάτο θετικά συναισθήματα τον άνθρωπο που αγαπάμε ακόμα και εάν αυτό είναι εις βάρος μας. Η αληθινή αγάπη δεν έχει πλαίσια και όρια και φυσικά δεν είναι μόνο ερωτικής φύσεως. Φυσικά εμείς σε αυτό το άρθρο θα μιλήσουμε για την ερωτική πλευρά της αληθινής αγάπης. Οι άνθρωποι που αγαπάνε αληθινά μπορούν αν θυσιάσουν τα πάντα για να είναι ο άνθρωπος που αγαπούν καλά ακόμα και τον ίδιο τους τον εαυτό και φυσικά βάζουν πάνω από όλα τον σύντροφο τους.
woman Οι 5 ενδείξεις ότι βρήκατε την αληθινή αγάπη
Εάν λοιπόν έχεις σύντροφο και θέλεις να δεις εάν σε αγαπάει αληθινά ή απλώς θέλεις να ξέρεις τις ενδείξεις για την αληθινή αγάπη από την μεριά ενός άντρα δεν έχεις παρά να διαβάσεις τις παρακάτω πέντε κυριότερες ενδείξεις ότι έχεις βρει την αληθινή αγάπη ώστε να μην προσπεράσεις και σου φύγει μέσα από τα χέρια σου.
1. Θέλει να σου κάνει την ζωή πιο εύκολη
Όταν ένας άντρας νιώθει αληθινή αγάπη για μια γυναίκα τότε προσπαθεί με κάθε τρόπο να της κάνει όσο γίνεται περισσότερο εύκολη την ζωή της και την καθημερινότητα της. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι θέλει να σου καλύπτει τις ανάγκες σου, θέλει να σε διευκολύνει σε δουλειές ή σε καταστάσεις που σε δυσκολεύουν και γενικά θέλει με κάθε τρόπο να σε κάνει να μην νιώθεις μόνη σου. Θα καταλάβεις λοιπόν ότι έχεις βρει την αληθινή αγάπη όταν νιώσεις ότι έχεις ανά πάσα ώρα και στιγμή τον σύντροφό σου δίπλα σου.
couple
2. Θέλει την άποψη σου και την ζητά
Άλλη μια ένδειξη ότι έχεις βρει την αληθινή αγάπη είναι όταν ο σύντροφός σου θέλει αλλά και εκτιμά την άποψη σου ιδιαίτερα όταν πρόκειται για σημαντικά θέματα που τον απασχολούν. Δεν μπορεί να υπάρξει αγάπη πόσο μάλλον αληθινή και ο ένας να μην θέλει την άποψη του άλλου σε θέματα που απασχολούν την καθημερινότητά του.
3. Σε σέβεται και σε εκτιμά
Όταν κάποιος αγαπά αληθινά τον σύντροφό του τον σέβεται και τον εκτιμά. Σέβεται τις ανάγκες του, τις συνήθειες του και φυσικά δεν θέλει να τον καταπιέζει και σε καμία περίπτωση δεν τον κάνει να νιώθει άσχημα αλλά και δεν τον υποτιμά ποτέ. Η εκτίμηση και ο σεβασμός είναι δυο από τις σημαντικότερες ενδείξεις αληθινής αγάπης και φυσικά εάν τις βρείτε στον σύντροφό σας θα πρέπει να νιώθετε πολύ τυχερή γυναίκα.
4. Όταν πρέπει ξέρει να ζητάει συγνώμη
Η αληθινή αγάπη δεν έχει εγωισμούς και ξέρει να ζητάει συγνώμη αλλά και να συγχωρεί. Ένας άντρας λοιπόν που αγαπάει αληθινά ξέρει να ζητάει συγνώμη όταν έχει αυτός το λάθος ή όταν θέλει να ρίξει τους τόνους της συζήτησης για να μην εξελιχθεί σε τσακωμό. Ξέρει να συγχωρεί και φυσικά βάζει το καλό της σχέσης του πάνω από οποιοδήποτε εγωισμό και μικροπρέπεια.
5. Θέλει να είναι αρεστός στο περιβάλλον σου
Όταν ένας άντρας αγαπάει αληθινά όπως είπαμε δεν θέλει να σου δημιουργεί προβλήματα αλλά θέλει να σου τα λύνει όσο μπορεί περισσότερο. Με αυτή την λογική δεν θα ήθελε σε καμία περίπτωση να σου δημιουργήσει πρόβλημα με τους φίλους ή με την οικογένεια σου και η αιτία να είναι αυτός. Έτσι αυτό που κάνει ένα άντρας που σε αγαπά αληθινά είναι να προσπαθεί κάθε φορά να γίνεται όλο και πιο αρεστός στο περιβάλλον σου μιας και αυτό θα απαλλάξει την αληθινή του αγάπη, δηλαδή εσένα, από προβλήματα.
Κείμενο της  Αλεξάνδρας Πιτουρά
To διαβάσαμε στο sciencearchives.wordpress.com