Σελίδες

Thessaloniki video tour

31/7/16

ζωδια σημερα Ερωτικές Προβλέψεις 31/07 Κυριακη



Κριός
Η συναισθηματική σας ζωή ενισχύεται και εσείς σκέπτεστε να χτίσετε ένα απόρθητο οχυρό γύρω από την ερωτική σας ζωή ώστε να καταφέρετε να την προστατεύσετε. Βρείτε χρόνο να απολαύσετε τις αισθησιακές στιγμές που σας προσφέρονται. Αν κινείστε προς την σωστή κατεύθυνση έχετε την ικανότητα να θέσετε τις σωστές βάσεις για τον στόχο σας. Αξίζει να επενδύσετε σε αυτή την κατεύθυνση.
Ταύρος
Πρέπει να αποδείξετε την ικανότητά σας να γοητεύετε σήμερα περισσότερο από ότι συνήθως. Δεν είναι τώρα καιρός να πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Εκμεταλλευθείτε το παρόν όσο περισσότερο μπορείτε. Μην αφήνετε τους άλλους να σας χειρίζονται και μην θυσιάσετε τον εαυτό σας για τους άλλους σήμερα. Κοιτάξτε και επικεντρωθείτε πέρα από την εμφάνιση.
Δίδυμοι
Θα κερδίσετε πολλούς πόντους από τον/την σύντροφό σας σήμερα. Θα είναι καλό να μπορέσετε να ακολουθήσετε τα ίχνη που παρουσιάζονται χωρίς να μένετε κολλημένοι σε προκαλύψεις και περιορισμούς. Ο κόσμος των ονείρων θα σας φαίνεται πολύ καλύτερος από τον πραγματικό κόσμο. Ίσως το να σταματήσετε τις μάχες να είναι μια καλή ιδέα. Δεν θα σας κάνει κακό.
Καρκίνος
Πρέπει να δείξετε ότι μπορείτε να είστε πιο γοητευτικοί από ότι συνήθως σήμερα. Δεν είναι τώρα καιρός για λήψη σοβαρών αποφάσεων. Εκμεταλλευθείτε το παρόν όσο μπορείτε. Είστε υποχρεωμένοι να ακούτε και να προσέχετε τους γύρω σας και εκείνοι θα είναι πρόθυμοι να σας ανταμείψουν.


Λέων
Θα μπορέσετε να βελτιώσετε την ποιότητα της σχέσης σας και αυτό σας αρέσει πολύ. Μια ισχυρή ανάγκη για ελευθερία σας κάνει να πάρετε αποφάσεις που είναι πολύ ξεκάθαρες και θετικές. Θα είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε ένα πρόβλημα που σας ταλαιπωρεί εδώ και αρκετό καιρό και ως ένα βαθμό δεν σας επιτρέπει να προχωρήσετε. Κάποια καλά νέα θα σας βοηθήσουν να το απομακρύνετε από την ζωή σας σήμερα.
Παρθένος
Θα αντιληφθείτε ότι είναι πολύ σημαντικό να εκφραστείτε εποικοδομητικά στον/στην σύντροφό σας. Θα σκέφτεστε λογικά και αυτό θα σας επιτρέψει να δείτε κάποιες λεπτομέρειες που κανονικά θα προκαλούσαν αρνητική αντίδραση από την πλευρά σας. Θα έχετε τον τρόπο να επιλύσετε μια διαμάχη που υπάρχει στους γύρω σας. Θα έχετε έναν καλό λόγο να είστε υπερήφανοι για τον εαυτό σας.



Ζυγός
Οι ανταλλαγές με τους γύρω σας είναι πιο ξεκάθαρες. Τώρα είναι καιρός να λειτουργήσετε με αυστηρό πλαίσιο ιδιωτικότητας και να ξεκαθαρίσετε την επικοινωνία σας. Μιλήστε πιο συγκεκριμένα και αναλυτικά για τις επιθυμίες σας. Μην δίνετε πολύ σημασία στο τι συμβαίνει γύρω σας όμως σήμερα. Εσείς είστε αυτοί που θα καταφέρουν να ανακαλύψουν την αλήθεια.
Σκορπιός
Θα ασχοληθείτε με ένα σχέδιο που είχατε αφήστε στην περιθώριο. Σήμερα ταιριάζει απόλυτα στον τρόπο ζωής και στα θέλω σας. Είναι καιρός να ξεκινήσετε την υλοποίησή του. Θα βρείτε απαντήσεις σήμερα μιλώντας με συγκεκριμένα άτομα που μπορούν να σας βοηθήσουν και να σας οδηγήσουν προς την σωστή κατεύθυνση. Βγάλτε τα απαραίτητα συμπεράσματα.
Τοξότης
Περνάτε μια φάση αισιοδοξίας και αυτό σας εξουσιάζει. Η γοητεία σας αυξάνεται και είναι καιρός να συζητήσετε τα σχέδιά σας αλλά να πείσετε και τους άλλους ευγενικά. Οι νέες κατακτήσεις είναι εξαιρετικά ικανοποιητικές. Κερδίζετε σε αξιοπιστία. Τώρα είναι καιρός να πείσετε αυτούς που μπορούν να σας υποστηρίξουν και να προχωρήσουν μαζί σας.


Αιγόκερως
Μια συζήτηση που είχατε τον προηγούμενο μήνα έρχεται στο προσκήνιο ξανά σήμερα. Είναι καιρός να φθάσετε στην καρδιά του θέματος με τον/την σύντροφό σας και να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα μια και καλή. Μην εξαντλείστε προσπαθώντας να πείσετε τους άλλους με κάθε κόστος. Κάντε ότι θέλετε εσείς χωρίς να περιμένετε την έγκριση των άλλων.


Υδροχόος
Η τρυφερότητα θα κάνει μια θριαμβευτική επιστροφή στις στενές σχέσεις σας. Μια συζήτηση που έχετε με τον/την σύντροφό σας θα απομακρύνει απολύτως τις αμφιβολίες σας. Μην κάνετε υποθέσεις που δεν έχουν βάση. Οι περίπλοκες σχέσεις γύρω σας δεν θα σας ταιριάζουν καθόλου. Θα είστε αναγκασμένοι να παίξετε τον ρόλο του διαμεσολαβητή σήμερα.
Ιχθύες
Τα έντονα συναισθήματά σας θα σας εμποδίσουν από το να σκέπτεστε με λογική. Αφήστε τις σημαντικές συζητήσεις για κάποια άλλη πιο θετική στιγμή. Η συμπεριφορά σας κάνει τους γύρω σας να αισθάνονται ευνοϊκά απέναντί σας. Θα είναι καλή ιδέα να είστε ανοιχτοί απέναντι στο απρόσμενο. Μην το απορρίπτετε