Σελίδες

Thessaloniki video tour

31/5/16

ΖΩΔΙΑ: ΤΡΙΤΗ 31 ΜΑΙΟΥ 2016


ZODIA NEA


ΚΡΙΟΣ +
Ισορροπήστε τις καταστάσεις κάνοντας διπλωματικές κινήσεις,τώρα που έχετε το προνόμοιο με τη θέση της Σελήνης και τις καλές της όψεις απ΄το ζώδιό σας.Οι κοινωνικές συναναστροφές ανοίγουν ορίζοντες,ωστόσο μη βιαστείτε να ακολουθήσετε συμβουλές αλλων,όσο καλές προθέσεις κι αν έχουν.
ΤΑΥΡΟΣ =
Δημιουργήστε καλές εντυπώσεις φίλοι μου Ταύροι στο εργασιακό περιβάλλον και διορθώστε το συντομότερο δυνατόν τα κακώς κείμενα που σας εκνευρίζουν οικονομικά.Ασχοληθείτε με πράγματα που σας ευχαριστούν πάνω απ΄όλα και μην ανησυχείτε,η Αφροδίτη θα τα φροντίσει όλα!
ΔΙΔΥΜΟΙ =
Βάλτε όρια στις απαιτήσεις των άλλων γιατί θα σας αγχώσουν πολύ.Αυτή την ημερα Θα σας κάνει καλό ένα ταξίδι που συνδιάζει δουλειά και χαλάρωση,αν έχετε και καλή παρέα ακόμα καλύτερα.. αν δεν έχετε,κάτι καλό θα βρεθεί!
ΚΑΡΚΙΝΟΣ =+
Ασχοληθείτε με τις υποχρεώσεις σας και τις εκκρεμότητες που τυχόν έχετε μέχρι το μεσημεράκι για να περάσετε το υπόλοιπο της ημέρας φλερτάροντας ή ευχάριστα μαζί με κείνους που σας ενδιαφέρουν,και βέβαια πάντα με καλό φαγητό και..φουσκωμένη τσέπη.
ΛΕΩΝ +
Όμορφη μέρα Λιονταράκια μου και κατάλληλη να ξεμπερδέψετε ή και να λύσετε παρεξηγήσεις των τελευταίων ημερών.Όλα φαίνεται πως θα εξελιχθούν όπως επιθυμείτε..γιαυτό μην περάσετε μόνοι την μέρα αυτή,είναι πολλά τα ενδιαφέροντα!
ΠΑΡΘΕΝΟΣ =
Παρθένοι μου πρέπει φορές πρέπει να ακολουθείτε και τις επιθυμίες των άλλων,άλλωστε το ότι πάντα κάνετε το δικό σας δεν σημαίνει πως κίνήστε σωστά.Υπάρχει καλή διάθεση να καταλάβετε και να σας καταλάβουν .
ΖΥΓΟΣ =
Μια σχετική αγωνία με ένα οικονομικό θέμα θα την περάσετε..μην αγχώνεστε τόσο πολύ,λύση υπάρχει.Σίγουρα κάποιες αλλαγές πρέπει να τις κάνετε και στη προσωπική σας ζωή,άλλωστε το εξάγωνο Σελήνης-Αφροδίτης δίνει ιδέες.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ =-
Κι ενώ νιώθετε την ανάγκη να ξεφύγετε απ΄την ρουτίνα,σκάνε σαν βόμβα όλοι οι προβληματισμοί μαζί.Η μέρα εξελίσεται ευχάριστα όμως,η σελήνη είναι στο εργασιακό σας περιβάλλον,θα πάρετε αποφάσεις και θα αντιμετωπίσετε τις δυσκολίες χωρίς ενδοιασμούς.
ΤΟΞΟΤΗΣ =
Κάποια εμπόδια φαίνονται στον ορίζοντα,η θέση της Αφροδίτης απέναντί σας,δυσκολεύει..απ΄οτι όμως δείχνει το πλανητικό σκηνικό ο κυβερνήτης σας Δίας με τις καλές του διαπραγματεύσεις, τελικά θα βρεί λύσεις στα προβλήματα σας και σείς ανακούφιση.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ-=
Πεσμένη είναι κάπως η διάθεσή σας σήμερα,ο Πλούτωνας απο το ζώδιό σας απευθύνει τελεσίγραφα το ίδιο κι ο κυβερνήτη σας με την Αφροδίτη,μπλοκάρει την έμπνευση στο γκρίζο τοπίο των οικονομικών σας θεμάτων..αγάντα φίλοι μου!
ΥΔΡΟΧΟΟΣ =
Όσο και να θέλετε να ξεφύγετε απο την καθημερινότητα δεν μπορείτε εύκολα να το κάνετε.Το περιβάλλον σας στηρίζει και σείς σε κάθε προσπάθειά σας δίνεστε για δυό..δεν μπορείτε να πείτε ΄όχι΄ σε κανέναν.Μα τί είστε εσείς βρε παιδί μου,Υδροχόοι!!
ΙΧΘΥΣ =
Με την οικογένεια και όλους τους οικονομικούς μικρο-προβληματισμούς που σας συνδέουν θα περάσετε αυτή την ημέρα.Το ενδεχόμενο να εκφράσετε τις απόψεις σας για θέματα οικονομικά και να πιάσουν τόπο τα λόγια σας,αφήστε το ανοιχτό..η Σελήνη εχει έμπνευση!
επιμελείται η
ΑΛΚΗΣΤΙΣ
ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ-ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ
PANHELLENIC UNION SCHOOL OF ASTROLOGY
ΔΙΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ-ΑΝΑΛΥΤΡΙΑ ΤΑΡΩ
ΤΗΛ ΓΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ 6977449879(cosmote)
6976842543(whatsup) ΧΑΛΚΙΔΑ
Email alkhstisgr@gmail.com.
Iστοσελίδα http://www.alkhstis.gr
Ραδιοφωνική αστρολογική ενημέρωση καθημερινά στις 9.30 πμ
στον 9.65fm στη Χαλκίδα.Μια εθελοντική προσφορά στο σταθμό
των εργαζομένων.Μπορείτε να μας ακούτε και μέσω διαδικτύου
στο http://www.9.65fm.gr