Σελίδες

Thessaloniki video tour

28/2/15

15χρονη έβγαλε $375.000 κάνοντας babysitting

15χρονη έβγαλε $375.000 κάνοντας babysitting
Η Νόα Μίντζ είναι μόλις 15 ετών και μπορεί να μην είναι στην κορυφή του 2% των μισθωτών στην Αμερική, αλλά  σίγουρα έχει καταφέρει να βγάλει πολλά χρήματα.

Η Νόα, από το Μανχάταν,  όταν δεν ασχολείται με τα μαθήματα του σχολείου της, δουλεύει ως νταντά σε μια υπηρεσία φύλαξης παιδιών, έχοντας 190 πελάτες. Είναι μάλιστα τόσο δημοφιλής, που έγινε η ίδια διευθύνων σύμβουλος και διαχειρίζεται τις δικές της νταντάδες-πελάτισσες.
nannies by noa
Η Μίντζ ζητά το ελάχιστο ποσό των 5 δολαρίων από την κάθε νταντά που διαθέτει, και που της βρίσκει δουλειά, και τώρα έχει 50 νέους πελάτες, οι οποίοι την απασχολούν, κατά μέσο όρο, 15 ώρες την εβδομάδα.
Η Νόα έχει 25 νταντάδες πλήρους απασχόλησης, από τις οποίες παίρνει ετησίως το 15% από τα μεικτά του μισθού τους. Κατά μέσο όρο, οι νταντάδες χρεώνουν από 50.000-80.000 δολάρια το χρόνο, στις ΗΠΑ. Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι τα έσοδα της είναι 375.000 δολάρια.
nannies by noa
Μιλώντας για το πώς διατηρεί την ισορροπία ανάμεσα στην εργασία και το σχολείο της, η Νόα είπε στο CNN:
"Δεν είμαι μία μαθήτρια του άριστα. Σίγουρα αγωνίζομαι με το σχολείο, αλλά με αυτήν την επιχείρηση, συνειδητοποίησα ότι το βιβλίο δεν είναι τόσο έξυπνο όσο οι επιχειρήσεις. Έχω προσπαθήσει να διοχετεύω την ενέργεια που μου δίνει η επιχείρηση για να έχω περισσότερη αυτοπεποίθηση στο σχολείο".